Η εξέλιξη της γνώσης Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 17 November 2017 01:24


Πάλη απέναντι στα καταπιεστικά σύμβολα της εποχής η εξέγερση που έγινε το Νοέμβριο του 1973 στο Πολυτεχνείο. Τα σύμβολα και τα είδωλα έχουν και αυτά  αρχή, μέση και τέλος. Τα γεννάει η γνώση και τα βάζει στο περιθώριο η νεώτερη  γνώση με άμεσες η έμμεσες διαδικασίες.

Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι η γνώση είναι πολυαριθμότερη των άπειρων αριθμών επομένως θεωρείται η κοιτίδα τους, η μάνα που τους γέννησε. Κάθε αριθμός μέσα στο άπειρο αναλύεται σε άπειρους συνδυασμούς που απαιτούν μορφές γνώσης.

Μέχρι πρόσφατα η ημιμάθεια αποτελούσε εχθρό της εξέλιξης. Σήμερα η στατιτική  επιστημονική και επαγγελματική γνώση που ανέβασε στα ύψη το ανθρώπινο είδος αποτελεί με τη σειρά της εχθρό της εξέλιξης και ήδη υπάρχουν ορατά παραδείγματα τα οποία δείχνουν ότι απαιτείται παραγωγή νέας γνώσης για να εξελιχθεί  το είδος.

Το περιεχόμενο αυτής της νέας γνώσης θα αποκαλυφθεί σταδιακά αλλά και περισσότερο γρήγορα σε σχέση με το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν τιμή όσοι έδωσαν αποκαθηλωτικούς  αγώνες έναντια στα σύμβολα και τα είδωλα όπως θα αξίζουν κάθε τιμή και όσοι στο μέλλον χρησιμοποιήσουν το ανώτερο όπλο της γνώσης για να παράξουν την γνώση που χρειάζεται η σχεδόν παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα και αυτή τη νέα γνώση θα τη φέρουν μόνο νέοι άνθρωποι.

Χρέος όλως των υπόλοιπων που έπαθαν και έμαθαν από τα λάθη της  δικής τους γνώσης  είναι να τους δείξουν το δρόμο και να τους συμπαρασταθούν.
Π.Α.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 172