Αμετακίνητος ο Γιώργος Παπανδρέου Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 01 April 2008 19:23
Σταθερός και αμετακίνητος στην διαφάνεια, στις αξίες και στο δίκαιο, παραμένει  ο Γιώργος Παπανδρέου παρά τον εκβιασμό που υφίσταται, μέσω των ελεγχόμενων δημοσκοπήσεων και των σάπιων ΜΜΕ, από τα καρτέλ , τα μονοπώλια, τους τραπεζίτες και τους νταβατζήδες που έχουν οδηγήσει την χώρα στην εξαθλίωση , στην εξάρτηση από τον κάθε κερδοσκόπο και στην διεθνή απομόνωση.
Το σάπιο σύστημα έχει επιβάλει στον δημόσιο βίο   αντιλήψεις της δεκαετίας του 1960 και εδώ και χρόνια  ασκεί τεράστιες πιέσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υποταχθεί στους όρους του να και να αναλάβουν από κοινού την εξουσία. Η σταθερή άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος εκτιμήθηκε σαν τεράστια απειλή για το σύστημα με τα όσα ανατρεπτικά ανήγγειλε στις τελευταίες εκλογές αποτελεί  την αιτία που το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί σταθερά στις δημοσκοπήσεις. Οι όποιες δεν είναι τίποτα άλλο από διαταγή του σάπιου συστήματος προς τις μάζες η οποία διαταγή εμφανίζεται σαν λαϊκή βούληση και επιθυμία μέσα από τα γκάλοπ και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Τα τελευταία έχουν πανικοβληθεί από την εξαγγελία διάλυσης του παρακρατικού Υπουργείου Τύπου που έκανε πέρσι τον Σεπτέμβριο ο Γιώργος Παπανδρέου και δεν αποκλείεται στο μέλλον οι δημοσκοπήσεις να φέρουν το ΠΑΣΟΚ και κάτω από τα ποσοστά του Λάος και του ΚΚΕ.
Σε ότι αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου εκτιμάται ότι δεν θα υποταχθεί στις απαιτήσεις του σάπιου συστήματος , θα παραμείνει αμετακίνητος στις θέσεις του και θα διατηρήσει την πολιτική εντιμότητα που τον διακρίνει ακόμα και αν αυτό του κοστίσει την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.
 
<< Start < Prev 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Next > End >>

Page 169 of 172