Υποβάθμιση Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 23 August 2019 17:26

Η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο λειτουργεί ισοπεδωτικά στην περίπτωση του πέναλτι αφού καταργείται η απόσταση στην περίπτωση που η μπάλα βρει το χέρι αμυνόμενου σε μη φυσική θέση, άραγε πως ορίζεται και από τι η φυσική θέση.
Αν η μπάλα έχει τροχιά προς το αντίπαλο τέρμα πρέπει να δίνεται πέναλτι, δηλαδή να καταλογίζεται η ίδια ποινή με ένα απλωμένο χέρι πάνω στη γραμμή ,πάνω σε ποιον άξονα δικαίου θα τηρείται η τεχνολογία και γιατί υποκαθιστά τον κάθε διαιτητή;
Σίγουρα το θέμα με τα πέναλτι που θα δίνει το VAR θα προκαλέσουν ατέλειωτες συζητήσεις και διαφωνίες και για αυτά που θα δοθούν και για αυτά που δεν θα καταλογιστούν. Εδώ θα υπάρξουν αλλοιώσεις αποτελεσμάτων με εξωαθλητικά κριτήρια και τα άδικα αποτελέσματα θα αυξηθούν σε σημαντικό βαθμό.
Με όλα αυτά και την κατάργηση της πρόθεσης, και της κίνησης των χεριών η τεχνολογία υποβαθμίζει το αγωνιστικό στάτους του κάθε αγώνα και αναδεικνύει σε κυρίαρχο κριτήριο λεπτομέρειες που δεν παίζουν απαραίτητα  καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των φάσεων. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος πρέπει να αντιδράσει  στην εφαρμογή αυτής της προκρούστειας λογικής.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 173