Ποιός κυβερνάει αυτή τη Ρουμανία; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 11 June 2015 00:27

Πηγή: foxbet.gr
Η στοιχηματική εταιρεία William Hill αποχώρησε από την online στοιχηματική αγορά στην Ρουμανία λόγω, όπως ανακοίνωσε, των τελευταίων βελτιώσεων στην νομοθετική ρύθμιση για το online στοίχημα. Η εταιρεία πήρε αυτή την απόφαση στις 2 Ιουνίου και σταμάτησε όλους τους λογαριασμούς των παικτών που βρίσκονται στην Ρουμανία. Συμβούλευσε τους παίκτες να αποσύρουν όλα τα χρήματα τα οποία είχαν στους online λογαριασμούς τους στην William Hill. Αυτή η κίνηση από την William Hill, έρχεται μετά από μία περίοδο αναταραχών στη νομοθετική ρύθμιση της αγοράς online στοιχηματισμού, καθώς προωθείται νέο νομοσχέδιο για τον στοιχηματισμό στην Ρουμανία. Εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε, πως μετά τις αλλαγές που έγιναν όσον αφορά την νομοθετική ρύθμιση του στοιχηματισμού στην Ρουμανία, αποφάσισαν να σταματήσουν να δέχονται στοιχήματα από παίκτες που βρίσκονται σε αυτή την χώρα. Επίσης προτρέπουν όσους παίκτες ήταν πελάτες της εταιρείας στην Ρουμανία, να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών για να τους δοθούν εξηγήσεις.

Τον περασμένο μήνα οι αρχές στην Ρουμανία ανακοίνωσαν την επιβολή αναδρομικού φόρου (ο κυριότερος λόγος αποχώρησης της William Hill), που θα συμπεριλαμβάνεται στην νομοθεσία για τον στοιχηματισμό. Με αυτόν τον φόρο υπάρχει απαίτηση από όλες τις στοιχηματικές εταιρείες να επιστρέψουν το 20% των εσόδων τους από το 2009, τα οποία προήλθαν από την Ρουμανία (χρονιά κατά την οποία απαγορεύθηκε ο online στοιχηματισμός). Ένας μεγάλος αριθμός στελεχών στοιχηματικών εταιρειών δήλωσαν, πως πρέπει να επανυπολογίσουν την εμπορική αξία απόκτησης μιας άδειας λειτουργίας στην Ρουμανία. Ως αποτέλεσμα, υπολογίζεται ότι με τον νέο φόρο θα μειωθεί αρκετά η αγορά online στοιχηματισμού στην Ρουμανία. Η William Hill ακολούθησε το παράδειγμα της Ladbrokes, η οποία είχε αποσυρθεί από αρκετές στοιχηματικές αγορές συμπεριλαμβανόμενης και αυτής στη Ρουμανία,  λόγω των αλλαγών στην νομοθεσία (και την φορολογία).

ΣΗΜ. Valuebet
Ο τίτλος είναι του valuebet και οχι της ιστοσελίδας που αναφέρει την είδηση. Εμείς βάλαμε αυτόν τον χιουμοριστικό τίτλο  για να υπάρχει ποικιλία και να σπάσει η μονοτονία στην παρουσίαση των θεμάτων. Κάθε σύμπτωση του τίτλου μας με δύο από τα πέντε πρώτα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου αποτελεί σκέψη "αναλφάβητων" αντιλήψεων.Last Updated on Saturday, 13 June 2015 01:14