Έχασαν όσοι αγόρασαν ακριβά Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 27 March 2015 19:39


Οι πιθανότητες επαλήθευσης ενός σημείου δεν αυξάνονται ανάλογα με την πτώση της τιμής έστω και αν δημιουργείται αυτή η ψευδαίσθηση στους περισσότερους παίκτες. Παραμένουν ίδιες και η πτώση της τιμής οφείλεται στην επιθυμία περισσότερων  παικτών να πάρουν ένα μερίδιο από τα κέρδη έστω και καθυστερημένα.

Σίγουρα υπήρχε αξία στο διπλό της Ουατσιπάτο στο 2.50 , και σίγουρα ήταν μια σωστή τιμή το 1.55 της Χιλής στο φιλικό με το Ιράν. Όμως οι αγορές σε τιμές 2.00 η 1.90 στο διπλό της Ουατσιπάτο και στο 1.45 της Χιλής αποτέλεσαν ασύμφορες επιλογές σύμφωνα με τον κώδικα των αποδόσεων καθώς δεν συνέτρεχε ειδικός λόγος να περάσει το 1.80 και 1.90 της Ουατσιπάτο σε ένα πρωτάθλημα που έχει πολύ δρόμο και το 1.45 της Χιλής σε διεθνές φιλικό εκτός έδρας.

Πολλοί θα υποστηρίξουν ότι έχασαν και όσοι αγόρασαν στις ακριβές αρχικες τιμές όμως δεν είναι έτσι. Στην περίπτωση της Ουατσιπάτο υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης με το 1Χ της Παλεστίνο στο 2.15 που εξασφάλιζε σημαντικό κέρδος στο αρχικό ποντάρισμα του διπλού στο 2.50 και το 2.60. Οσο για το διπλό της Χιλής η αγορά σταθεροποιήθηκε στο 1.50 λίγο πριν την έναρξη και δεν υπήρχε δυνατότητα κάλυψης στο 1Χ του Ιράν χωρίς ζημιά.

Ομως και πάλι ο παίκτης που αγοράζει σημεία στην υψηλότερη απόδοση θα φέρνει καλύτερα αποτέλεσματα απο τον παίκτη που αγοράζει τα ίδια σημεία σε χαμηλότερη απόδοση. Επομένως δεν έχει αξία το ποντάρισμα σε τιμή που ήδη έχει καταρρέυσει εκτός και αν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις που ενα σημείο στο αρχικό 2.00 έχει πιθανότητες 75% η 80% οποτε υπάρχει αξία και στο 1.60 για ειδικούς λόγους. Πόσα είναι και πόσο γνωρίζουν αυτά τα άχαστα σημεία που παραπέμπουν σε πραγματικό λάθος από την πλευρά των  μπουκμέικερ;

Last Updated on Saturday, 28 March 2015 03:28