Τα άχαστα στοιχήματα Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 24 March 2015 02:50


Υπάρχουν στοιχήματα που είναι άχαστα; Πολλά ακουγονται δεξιά και αριστερά ως προς την προβλεπτικη διαδικασία των αθλητικών αγώνων, τα στημένα ματς, τις στημένες ιπποδρομίες και τις νοθευμένες ρουλέτες.

Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει γκανιότα. Επομένως για να ξεπεραστεί σε βάθος χρόνου το εμπόδιο της γκανιότας πρέπει να συμβούν ένα από τρία  πράγματα. Αβάντα, στήσιμο η κλέψιμο.

Στα στοιχήματα το άχαστο στοίχημα είναι αυτό που ο παίκτης κερδίζει σε οποιδήποτε αποτέλεσμα χωρίς να ανάληψη ρίσκου σε κανένα χρονικό σημείο του πονταρίσματος. Αν παίξουμε στον Αλφα μπουκμέικερ έναν άσσο του 2.00 και σε έναν αλλον μπουκμέικερ , η ανταλλακτήριο η ασιατική εταιρεία βρούμε την ίδια χρονική στιγμή την διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 2.10 έχουμε κερδίσει στα σίγουρα παίζοντας 103 ευρώ στον άσσο και 97 ευρώ στη διπλή του Χ2 . Θα έχουμε ποντάρει 200  ευρώ και θα εισπράξουμε σε κάθε περίπτωση 203 η 203, 6 ευρώ .

Αν η διπλή ευκαιρία είναι στο 2.20 τα κέρδη αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Παίζοντας 106 ευρώ στον άσσο του 2.00 και  94 ευρώ στο Χ2 του 2.20 θα έχουμε ποντάρει 200 ευρώ με επιστροφή 206 η 206, 8 ευρώ. Τα κέρδη ανεβαίνουν και μπορεί να φτάσουν και στο 10% του συνολικού τζίρου , απο το 3% του παραδείγματος αν οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες αλλά πάντα θέλει αρκετό ψάξιμο και αυξημένη ταχύτητα στα πονταρίσματα.

Στην περίπτωση που εισαι πράκτορας η ντίλερ στοιχημάτων και παίρνεις και κομισιον στον τζίρο τα κέρδη ανεβαινουν από 2 ως 5% ανάλογα με τον εργοδότη και τους ορους συνεργασίας.


Στη ρουλέτα δεν υπάρχει άχαστο στοίχημα χωρίς κομπίνα.η λάθος.  Πχ να δίνεις μαρκα των 50 ευρώ για ψιλά  και να κάνει λάθος ο γκρουπιερης δίνοντας ρέστα από μάρκα των 100 ευρώ. Ενα κλασσικό κόλπο είναι να μετακινείς τις μάρκες του διπλανού που μπορεί να  κάνει καμάκι στην απέναντι μέσα στα δικά σου μπετ. Εδώ μπορεί να σε πάρουν είδηση οι κάμερες και επομένως  το κόλπο μπορεί να γίνει μια η δύο φορές σε ένα τραπέζι και χωρίς εγγυήσεις ,απλώς παίζεις τζάμπα.

Υπάρχει και το μέτρημα στο μπλακ τζακ όμως τα ανακατευτήρια σε κάθε γύρα έβγαλαν εκτός μάχης τους αριθμομνήμονες.

Στις στημένες ιπποδρομίες και στους στημένους ποδοσφαιρικούς και πάσης φύσεως αγώνες όλα είναι θέμα επαλήθευσης. Αν η κομπίνα έχει πχ μέση απόδοση 1.50 και περνάει στο 90% δεν υπάρχει θέμα, υπάρχει ψωμί. Ομως εδώ δεν υπάρχουν εγγυήσεις ώστε να δικαιολογηθεί το μάξιμουμ χτύπημα. Πάιζεις σταθερά στα στημένα και με 90%  η και 80% επαλήθευση  έχεις κέρδος και ας χάσεις μία η δύο φορές που δεν θα το ξέρεις εκ των προτέρων για να αποφύγεις το στοίχημα.

Σε ότι αφορά τα τζόκερ και τα αριθμολαχεία οι γκανίοτες είναι τεράστιες και επομένως ο μοναδικός τρόπος για να βρεις τη φλέβα χρυσού στα σίγουρα είναι να παίξεις μετά την κλήρωση γνωριζοντας τους αριθμούς  αλλά το δελτίο θα ισχύει για τον επόμενο διαγωνισμό.

Last Updated on Tuesday, 24 March 2015 03:13