Άντε και σε κατώτερα .. Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 12 September 2012 22:26
Μια χαρά πάει το στοιχηματάκι του μονοπωλίου , πιάνει περίπου το 60% του ΚΙΝΟ και όπως πάνε τα πράγματα σε μια διετία θα έχει το σεβαστό ποσοστό του 40%. Κατά τα άλλα ελέγχουν και ζητάνε εξηγήσεις από πράκτορες που κάνουν δυσανάλογους τζίρους στα στοιχήματα. Ομως  δεν ζητάνε εξηγήσεις από τους πράκτορες που κάνουν δυσανάλογους τζίρους στο ΚΙΝΟ όχι μόνο επειδή δεν μπορούν να έχουν  πελάτες στα στοιχήματα αλλά επειδή μπορεί να βάζουν και τα δελτία στο συρτάρι και να μπουκάρουν σεμνά και ταπεινά μπας και σωθούν από τις τριπλές παραλλαγές. 

Και μια ερώτηση για δυνατούς λύτες. Πως εξηγείται  το 2008 και το 2009 που τα στοιχηματικά έντυπα ήταν γεμάτα από ιντερνετικούς μπουκμέικερ το στοιχηματάκι ήταν ίσα και πάνω από το ΚΙΝΟ και τώρα θέλει κιάλια για να το δει; Αντε και σε κατώτερα μέχρι να κάντε το στοιχηματάκι προπάκι και προπογκόλ.

Θα μου πείτε ότι τα Οπαπάκια έχουν αποφασίσει να προωθήσουν περισσότερο το ΚΙΝΟ και τα Vlts για να διαμορφώσουν μια ανώτερη κουλτούρα στην κοινωνία.Μπορεί να έχουν και καλούς σκοπούς τελικά και εμείς οι αλήτες, οι ρουφιάνοι και κακόβουλοι δημοσιογράφοι να τους παρεξηγούμε. 
Π.Α.
Last Updated on Wednesday, 12 September 2012 23:00