Οι κινήσεις της lottomatica Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 15 March 2008 13:10

Ρυθμιστής της παγκόσμιας αγοράς στοιχημάτων είναι η ιταλική lottomatica η οποία είναι και η κορυφαία σε τεράστια απόσταση κρατική εταιρεία στοιχημάτων σε ανταγωνιστικότητα αφού είναι και η μόνη που λειτουργεί σε ανοιχτή αγορά και δεν κρύβεται πίσω από φουστάνια και επαίτες. Η lottomatica υπερέχει εντυπωσιακά και στα προσφερόμενα στοιχήματα και σε σύγκριση με το δίδυμο ΟΠΑΠ-Ιντραλότ η ιταλική εταιρεία μοιάζει με Πόρσε που συναγωνίζεται Ζάσταβα σε κούρσα ταχύτητας. Αντίλογος σε όλα αυτά αποτελέί ο μύθος του λαγού με την χελώνα στον οποία υπάρχει και συνέχεια αλλά δεν μας την έχουν πει ποτέ. Μετά την ήττα του λοιπόν ,ο λαγός ξανάτρεξε 1000 φορές με την χελώνα και έκανε ανατροπή με σκορ 1000-1.
Στο σημερινό πρόγραμμα η lottomatica έχει ρίξει τον άσσο της Κίεβο στο 1.60 από το 1.65, την Μπολόνια την πήγε στο 1,35 από το 1.40 ενώ η Σπέτσια πήγε στο 1,90 από το 1.95. Μικρή πτώση 5 μονάδων υπάρχει και στην Αβελίνο ενώ κατέβηκε 10 μονάδες και ο άσσος της Ρόμα που πήγε στο 2,00 από το 2.10
Στην Ιταλική αγορά υπάρχει πιεση με τους άσσους της Μπολόνια που είναι το πρώτο σημείο σε τζίρους και ακολουθεί ο άσσος της Κίεβο.Ορισμένες μικρότερες εταιρείες έριξαν και τον άσσο της Μπαρι και έριξαν την κόντρα από την Γκροσέτο. Για την Ρόμα δεν υπάρχει έντονη ζήτηση και οι η ισοπαλία τουλάχιστον υπολογίζεται.