ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 2008-2009 Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 27 March 2012 18:09
 
Από τη στήλη αυτή συχνά θα δημοσιεύονται οι ΑΠΑΙΣΙΟΙ διάλογοι τους οποίους ανταλλάσσουν δύο ορκισμένοι εχθροί που είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρχουν για να προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον. 
Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ και ο ΑΙΣΙΟΣ δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι σε κάθε επίπεδο εχθρόφιλοι συγκρούονται με κριτές εσάς τους επισκέπτες. Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ είναι όνομα και πράγμα και κάτι ακόμα περισσότερο. Απένταρος, κακός, αμόρφωτος, άξεστος και διανοούμενος σε βαριά και επαναστατική μορφή. 
Ο ΑΙΣΙΟΣ είναι ήρεμος, λεφτάς καλοσπουδασμένος αν και ο εχθρός τον αποκαλεί «πλούσιο- διορισμένο με μαϊμού διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
 


Written by valuebet   
Saturday, 06 June 2009 20:33

ΑΙΣΙΟΣ Είναι κλέφτες, είναι λωποδύτες , είναι λήσταρχοι, είναι λαμόγια είναι ψεύτες είναι κομπιναδόροι, είναι μπλοφατζήδες είναι αεριτζήδες όλοι οι πολιτικοί. Συμφωνείς; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Από τα είναι ένα τίποτα κάτι είναι και αυτό. Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να είσαι ανύπαρκτος ενώ τώρα όλοι είναι στο προσκήνιο. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα εσείς οι φτωχοί τους βρίζατε ,τώρα δεν μιλάς , μια ζωή αντιδραστικός θα είσαι, γιατί πας κόντρα στο ρεύμα;

AΠΑΙΣΙΟΣ Για να δροσίζομαι επειδή δεν έχω λεφτά να αγοράσω κλιματιστικά. Ο καύσωνας τέχνας κατεργάζεται. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα ψηφίσεις; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μακάρι να μπορούσα να τους ψηφίσω όλους από 500.000 φορές να εξαφανίσω τον κανέναν, το αρχιλαμόγιο. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα και εμείς οι πλούσιοι αγανακτήσαμε , μήπως έπαθες καμιά επιπλοκή , έχουν βγει κάτι χάπια νέας τεχνολογίας που σταματάνε την αντίδραση στην αντίδραση. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα καλά εσείς oι εξουσιαστές τόσα χρόνια ψάχνατε να βρείτε χάπια που θα σταματάνε τους αντιδραστικούς, τώρα επειδή σας βολεύει η αντίδραση ψάχνετε να δώστε χάπια σε όσους δεν αντιδρούν; 

AΙΣΙΟΣ Ο λαός είναι εξοργισμένος με όλα όσα συμβαίνουν, οι πάντες φτωχοί και πλούσιοι πάλι μόνος σου έμεινες , θα σε συντρίψουμε δεν σε σώνει τίποτα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν κατάλαβα καλά σε ενοχλεί περισσότερο η απάθεια από την αντίδραση. Μήπως  εννοείς πως ότι δεν σας σκοτώνει σας κάνει πιο δυνατούς. 

ΑΙΣΙΟΣ Τρελάθηκες δεν εννοούσα αυτό , εντάξει μπορείς να μείνεις απαθής δεν θα πειράξουμε κανέναν. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ο Καραμανλής με πιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές επειδή δεν παρακολουθώ το θέμα; 

ΑΙΣΙΟΣ Μα φυσικά με την Νέα Δημοκρατία με τι άλλο θα κατέβαινε; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Θέλεις να πεις ότι ακόμα σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; 
 
ΑΙΣΙΟΣ Και φυσικά υπάρχουν.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μα εδώ πρόκειται για θαύμα , ρε αυτοί είναι στην εξουσία από το 1974, ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε , 35 χρόνια πέντε χρόνια παραπάνω από τον πόλεμο Αθηναίων-Δαιμοναλακέδων. 

ΑΙΣΙΟΣ Ε και που είναι το περίεργο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Πότε ρε βλάκα έμεινε όρθιο κόμμα στην Ελλάδα για τόσα χρόνια , άρα αυτά τα κόμματα είναι τα πιο πετυχημένα. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ , Ζήτω η Νέα Δημοκρατία και αντιστρόφως! Ζήτω ο Καραμανλισμός ,ζήτω και το Παπανδρεϊσμός. Ζήτω η ένδοξη Παπακάρα. Τι το θέλουμε το Ελλάδα , Παπακάρα πρέπει να λέγεται η χώρα, τι το θέλουμε τα μπλεξίματα με τους Έλληνες και τις αρχαιότητες. 

ΑΙΣΙΟΣ Είδες όμως πυγμή η κυβέρνηση , πρόσεξες πως τους πιέζει  όλους στο σκάνδαλο με την Ζίμενς. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Είσαι ηλίθιος , ποτέ δεν θα πάθει κανένας τίποτα για σκάνδαλο στην Ελλάδα. Δεν το επιτρέπει ο σοφός λαός. Αν πιάνουν τους κλέφτες μπορεί να έρθει και η σειρά του λαουτζίκου που ότι μπορεί κλέβει και τότε δεν συμφέρει. Ο λαός δεν θα επιτρέψει συλλήψεις, μόνο κατηγορίες και πιέσεις επιτρέπονται. 

ΑΙΣΙΟΣ Τα γκάλοπ λένε ότι θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ στο φιλικό αλλά λένε ότι ο Καραμανλής φυλάει δυνάμεις για το επίσημο. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μετά το πυρ του 2007 τι θα ακολουθήσει η γυνή η θα έχουμε πλημμύρες;  

ΑΙΣΙΟΣ  Τι εννοείς βλαμμένε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Δεν έβρισα , τότε υπήρχαν φωτιές και ο κόσμος μέσα στην ταραχή ξαναψήφισε τον Καραμανλή. Τώρα για να τον ξαναψηφίσει πρέπει να έχουμε γυναικοδουλειές η να έχουμε πλημμύρες.

ΑΙΣΙΟΣ Σε έχασα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Πυρ γυνή και θάλασσα ρε ηλίθιε. Θυμάσαι που ο Ανδρέας από τότε που έκανε το σινιάλο στην Μιμή δεν κέρδισε ποτέ σε εκλογές.. Το 1993 δεν τις κέρδισε ο Ανδρέας τις εκλογές αλλά οι αεροσυνοδίνες. Και να ξέρεις ότι αν ο Ανδρέας έμπλεκε με κομμώτριες δεν θα ανέβαινε ποτέ στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ. Είδε ο λαός τις αεροσυνοδίνες και θαμπώθηκε. 

ΑΙΣΙΟΣ  Η Ντόρα δεν έχει ρεύμα, νομίζω ότι πέρασαν τα χρόνια είναι μεγάλη σε ηλικία για πρωθυπουργός. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν σου έλεγα ότι ο Μητσοτάκης της είπε , Ντόρα είσαι ακόμα μικρή, κάτσε μπας και τα καταφέρω να γίνω πάλι πρωθυπουργός και μετά να με διαδεχτείς τα θα έλεγες; 

ΑΙΣΙΟΣ Ότι είσαι παρανοϊκός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Και όμως πιο λογικό είναι αυτό από το να γίνει πρωθυπουργός η Ντόρα και μετά να την διαδεχτεί ο ψηλός.

ΑΙΣΙΟΣ Μη με εκνευρίζεις, επίτηδες τα λες όλα αυτά για ψυχολογικό πόλεμο. Ο Μητσοτάκης δεν έχει δυνάμεις. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ναι αλλά οι φήμες λένε ότι τα βράδια κάνει τζόκιν μέσα στο Φαράγγι της Σαμαριάς με ένα τσουβάλι πατάτες στην πλάτη και με ένα τσιγάρο στο στόμα.  Πάει και έρχεται πέντε φορές, ο Καραμανλής μπορεί να το κάνει; Και ξέρεις γιατί πάει στο φαράγγι, γιατί του θυμίζει τον Σαμαρά και παίρνει δυνάμεις.

ΑΙΣΙΟΣ Αλήθεια τι γίνεται με το μακεδονικό; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το θέμα έγινε οικολογικό, ότι λέει ο νόμος για την άγρια πανίδα θα γίνει. 

ΑΙΣΙΟΣ Καλά πως τους έφαγαν έτσι τους οικολόγους, σαν μπιφτέκι. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τους θεώρησαν μεταλλαγμένα προϊόντα. 

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως να ψηφίσω τους κυνηγούς; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Αν σκοτώνεις για το καλό τότε αυτό είναι το κόμμα σου, τι περιμένεις; Πάντως απορώ γιατί βγήκε κόμμα κυνηγών και δεν υπάρχει κόμμα ψαράδων. Τίποτα δεν πάει σωστά σε αυτόν τον τόπο.

ΑΙΣΙΟΣ Τον Καρατζαφέρη πως τον βλέπεις; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Πολύ δυνατό φίνις , μάλλον θα προλάβει και την Ντόρα και τον Αντώνη στην κούρσα της διαδοχής.

ΑΙΣΙΟΣ Ποια κούρσα δεν κατάλαβα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ρε είσαι ηλίθιος , η παριστάνεις τον ηλίθιο, με μια-δύο κινήσεις ο Καρατζαφέρης θα πάρει το χρίσμα στην Νου-δου. Δεν υπάρχει άλλος εκτός από τον Χέρι –Χέρι. Καρατζαφέρης η χάος θα λένε  στη δεξιά αν φύγει ο Καραμανλής. Και δεν αλλάζει και πολύ το όνομα, τα τέσσερα πρώτα γράμματα είναι ίδια , δες το και από την αισθητική πλευρά το θέμα της διαδοχής. Το Σαμαράς το Μπακογιάννη,  το Μητσοτάκης δεν έχουν κοινά στοιχεία με το όνομα  Καραμανλής. 

ΑΙΣΙΟΣ Αρχίζω να ζαλίζομαι. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ζαλίζεσαι επειδή δεν ξέρεις τον λαό. Ο Καρατζαφέρης δεν έχει μόνο τα ίδια αρχικά στο όνομα με τον Καραμανλή αλλά έχει περίπου και το ίδιο σώμα. Θα λειτουργήσει αρμονικά η διαδοχή στον ψηφοφόρο αυτή η διαδοχή. Θα είναι περίπου το ίδιο. Δε θα πάμε ούτε σε γυναίκα αρχηγό, σε μια φαλλοκρατική κοινωνία ενώ δεν θα ανέβει και Σαμαράς που δεν ταιριάζει σωματικά και ονομαστικά με τον Καραμανλή και θα έχει και απέναντι την Ντόρα. Ο σοφός λαός θα βάλει τον Καρατζαφέρη στη θέση του Καραμανλή αυτό  δείχνει σαν  φυσικός νόμος. Που στο κάτω είναι και αυτοδημιούργητος έχει δικό του μαγαζί, δεν είναι κληρονόμος, δεν έχει ρίξει την δεξιά αλλά την στήριξε, θέλεις και άλλα; 

AΙΣΙΟΣ Δεν τα πιστεύω αυτά που ακούω και οι άλλοι θα δεχτούν. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Φυσικά και θα δεχτούν. Προτιμούν τον Καρατζαφέρη που είναι ουδέτερος. 
Έτσι θα κρατηθεί ενωμένη η δεξιά, είδες τι γυρίσματα έχει η ιστορία πλούσιε και ηλίθιε. 

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί με βρίζεις. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ουδέτερη ήταν η προσφώνηση. Σε έβρισα αλλά σε είπα και πλούσιο που είναι τίτλος τιμής για σένα άρα ισοπαλία. 

ΑΙΣΙΟΣ Και που να δεις δεν έχω κάνει πολλές χορηγίες, στο Λάος ,ούτε φωτογραφίες έχω βγάλει με τον μελλοντικό αρχηγό γιατί φοβήθηκα μην με πούνε ακροδεξιό. Πως την πάτησα έτσι. Ο Άδωνις τι υπουργείο θα πάρει να γίνω πελάτης στο βιβλιοπωλείο. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Θα αποσυρθεί από την πολιτική και θα μετακομίσει στην τηλεόραση. Θα πάρει την θέση του στην πολιτική η Ευγενία. Καλά πολύ περίεργος είσαι , όλα θέλει να τα μαθαίνεις. Όταν θα  σχηματίσει κυβέρνηση ο νέος πρωθυπουργός θα δεις. Πάντως άκουσα ο Καρατζαφέρης για να μην έχει πρόβλημα με την Ντόρα θα δώσει υπουργείο στον Ψηλό. Έχουν το ενδιαφέρον τους όλα αυτά. Τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε. Μη σου πω ότι κάτι έχει στο μυαλό του και για τα φιλαράκια του στον Περισσό.  

Written by valuebet   
Wednesday, 18 March 2009 22:24
Αμπελόκηποι 18 Μαρτίου

ΑΙΣΙΟΣ  Πως και από μέρη μας; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Βαρέθηκα να κάθομαι και να ρεμβάζω και ήρθα για διάλογο. 

ΑΙΣΙΟΣ Ωραίο πράγμα ο διάλογος αλλά αυτή η χώρα τον έχει καταργήσει

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι λες ρε βλάκα , εδώ όλοι με ένα κινητό στο αυτί είναι. Όλοι διάλογο κάνουν, τι λένε δεν μπορώ να καταλάβω. Και στα παράθυρα διαλόγους βλέπεις παντού  συνομιλίες ,είναι η μόδα της εποχής. 

ΑΙΣΙΟΣ  Μας πως θα λύσουμε τα προβλήματα μας αν δεν συνομιλήσουμε , αν δεν κάνουμε διαλόγους;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει η ράβδος. 

ΑΙΣΙΟΣ Με τρομάζεις, ποιος τα λέει  αυτά;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι τραπεζίτες οι πλούσιοι και οι μπάτσοι.
 
ΑΙΣΙΟΣ Πότε έγινε αυτό;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτοί είναι που αντιδράνε στην εναλλακτική πολιτική της κυβέρνησης. Με μια απαγωγή τον μήνα, και με  μια χρηματαποστολή παίρνει ανάσες η οικονομία αλλά εσείς οι αντιδραστικοί πολεμάτε τις σύγχρονες λύσεις. Σημαδεύετε τα χρήματα , εξαπολύετε ανθρωποκυνηγητά , βρίσκεστε στην εποχή των σπηλαίων. 

ΑΙΣΙΟΣ Θέλεις να πεις ότι εσύ το ρεμάλι έγινες κυβερνητικός και εγω ο πλούσιος είμαι ο αντιεξουσιαστής; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Μπορείς να το πεις και με αυτά τα λόγια , εμείς οι κλέφτες αποκτάμε σιγά-σιγά την ηρεμία της εξουσίας και εσείς οι πλούσιοι αποκτάτε  τον εκνευρισμό των αντιδραστικών. Σύντομα σε βλέπω και με κουκούλα.

ΑΙΣΙΟΣ Με τρομάζει ο Παπαθανασίου, μας έβαλε κεφαλικό φόρο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Βάλτε κουκούλες να μην φαίνεται το κεφάλι σας. Άν πάντως έχετε προβλήματα έχουμε εθελοντές. Δώστε μας αυτά που βγάζετε και θα πληρώσουμε εμείς  τους φόρους, είμαστε αλτρουϊστές ,βοηθάμε και τους πλούσιους. Η πρόταση μας ήταν για τριπλάσιο κεφαλικό φόρο αλλά η δεξιά έκανε σκόντο.
 
ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Και δεν αναρωτιέσαι ποιος δεν την κυβερνάει; 

ΑΙΣΙΟΣ Καλά πως ξεφυτρώνουν έτσι οι τρομοκρατικές οργανώσεις , κάτι συμβαίνει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτή είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία πλούσιε αλλά δεν έχεις το μυαλό να το καταλάβεις. Η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει πολλά πρόσωπα , αναδημουργεί και αναπλάσει με τον ίδιο τρόπο που βγάζει το κεφάλαιο τα λεφτά, καλά δεν σου τα έμαθαν αυτά στα κολέγια που σπούδασες. Τι σόι καπιταλιστής είσαι αν δεν ξέρεις τον μηχανισμό της αναδημιουργίας έχασα κάθε ιδέα. 

ΑΙΣΙΟΣ Κατι προσπαθείς να πεις ρεμάλι για να με διαιρέσεις , αλλά εγω δεν πείθομαι. Η εξουσία πάντα θα είναι με τα λεφτά. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η εξουσία πάντα θα είναι με την εξουσία, αν τα λεφτά δεν δίνουν εξουσία τότε είναι εχθρός της εξουσίας. Ούτε αυτό στο έχουν διδάξει;

ΑΙΣΙΟΣ Δεν θα σας αφήσει η αριστερά να υλοποιήσετε το σχέδιο. Τα λεφτά πρέπει να είναι με την εξουσία γιατί όλη η αριστερή ιδεολογία βασίζεται στα λεφτά. Αν μας πάρετε τα λεφτά τέρμα οι αριστεροί..  Έχω σπουδάσει απαίσιε , και έχω απαντήσεις. Η αριστερά θα μας υπερασπιστεί είναι ο φύλακας άγγελος μας.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Εσύ ακόμα στην αριστερά και στην δεξιά έχεις μείνει , το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
 
ΑΙΣΙΟΣ  Υπάρχει κρίση παντού και στην δημοσιογραφία μεγαλύτερη.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Για τα αφεντικά τους ,τους πλούσιους μαλλώνουν οι δημοσιγράφοι  και τα συγκροτήματα., δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν μεταξύ τους. 

ΑΙΣΙΟΣ Κάτι αλλάζει το αισθάνομαι,  τρέμει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπα το μετρό θα είναι, δεν υπάρχουν Νεφελίμ μην ακούς τον Λιακόπουλο. Μόνο Πειναλίμ υπάρχουν σήμερα, αυτούς να φοβάσαι.

ΑΙΣΙΟΣ Και εγω που νόμιζα ότι ο Καραμανλής είναι με τους πλούσιους, θα βάλουμε τον Παπανδρέου και αν δεν μας κάνει θα βάλουμε την Ντόρα , και μετά τον Σαμαρά και μετά τον Καρατζαφέρη και μετά την Αλέκα και μετά τον Αλαβάνο και μετά τον Τσίπρα και μετά τον Αβραμόπουλο. Και αν δεν μας κάνουν θα φωνάξουμε τον Βασιλιά έχουμε και τον Πατακό κάβα , υπάρχει και ο Μητσοτάκης , δεν μπορεί τόσες λύσεις έχουμε.  Τι λες; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και όλους μαζί να τους βάλετε πλούσιε έχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τους Πειναλίμ. Ξέρω τι λέω, σε ένα βιβλίο του Λιακόπουλου γράφει ότι ένα βρέφος Πειναλίμ έφαγε για πρωϊνό εκατό ενήλικες λεφτάδες Νεφελίμ. 

ΑΙΣΙΟΣ Πες μου τρία πράγματα για να επιλέξω  το ένα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Πόλεμο, εμφύλιο , Πειναλίμ.

ΑΙΣΙΟΣ Θα χρειαστώ την βοήθεια του λαού. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Λάθος επιλογή έκανες. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν σας φοβόμαστε αντέχουμε στον κεφαλικό φόρο , τι άλλο θα μας κάνετε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Εξακρίβωση πλούτου. Πώς θέλετε εσείς να κάνετε εξακρίβωση στοιχείων στους κουκουλοφόρους, κάπως έτσι. Προσεχώς στις οθόνες σας και μη λείψει κανείς από το πάρτι. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα μας κάνετε , λεφτά θα πάρετε , έχουμε και κάβες στην Ελβετία. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και οι Ελβετοί δικοί μας έγιναν. Από τότε που τους βοηθήσαμε στο Στερν μας είναι υποχρεωμένοι βαθύτατα. 

ΑΙΣΙΟΣ Μπήκατε στο τούνελ;

AΠΑΙΣΙΟΣ Τους βγάλαμε από το τούνελ,  έχουμε φίλους που δεν μπορεί να πάει ποτέ το μυαλό σου. Δεν πρόσεξες ότι η οικονομική κρίση ξεκίνησε όταν ανακοινώθηκε η ματαίωση του πειράματος για το σωματίδιο του Θεού; Καλά εσείς οι πλούσιοι είστε μοιρολάτρες. Πιστεύετε ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι τυχαία. Κανονικά αντί να έχετε λεφτά θα έπρεπε να λέτε την μοίρα σαν τις τσιγγάνες.  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σ Και τι θα μας κάνετε , θα μας σκοτώσετε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα βάλουμε αυστηρότερες ποινές. 

ΑΙΣΙΟΣ Θα μας βασανίζετε , είστε σαν τους ναζί , σαν τους oύνους, βάρβαροι. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Πρέπει να πληρώσετε σκληρά για τις αμαρτίες σας. Ο βασανιστές μας θα έχουν πάνω τους κουτιά από σπίρτα. 

ΑΙΣΙΟΣ Θα μας κάψετε γουρούνια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ποιος δίνει σημασία σε σένα ρε πλούσιε για να σου κάνει κακό. Δεν έχεις την παραμικρή αξία. Τα λεφτά σου μας νοιάζουν. Θα σου δίνει ο βασανιστής ένα κουτί σπίρτο και με κάθε σπίρτο θα καις και ένα χαρτονόμισμα ανάλογα με την ποινή που θα σου βάλει ο δικαστής. Αν για παράδειγμα φας 100 σπίρτα Χ 500 ευρώ εξαγορά θα πρέπει να κάψεις 100 πεντακοσάρικα από το σεντούκi σου. Με τα σπίρτα θα πέφτουν οι ποινές. 

ΑΙΣΙΟΣ Και η βαρύτερη ποινή ποια θα είναι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  θα σας μαθάινουν οι βασανιστές μας να φτιάχνετε  μολότοφ και να τις πετάτε μέσα στα γεμάτα χρηματοκοβώτια σας με επαναστατικές κραυγές και συνθήματα. Αυτή θα είναι η εσχάτη των ποινών. Αν φας δις χρηματοκιβώτια πρέπει να κάψεις δύο σεντούκια. Μετά θα είστε ελεύθεροι και ωραίοι. Εμείς πλούσιε δεν πειράζουμε ανθρώπους,ούτε ζώα, ούτε ανθρωποζώα ,  είμαστε ανώτερο είδος. 
Last Updated ( Thursday, 19 March 2009 02:04 )Written by valuebet   
Monday, 16 February 2009 23:22

ΑΙΣΙΟΣ  Ξεπεράσαμε τους κουκουλοφόρους ποιος τους θυμάται σήμερα.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Οι κουκουλοφόροι ρε δεν θέλουν να κερδίζουν άνευ αγώνα , αποσύρθηκαν ελλείψει αντιπάλου. ¨Ότι ήθελαν  να κάψουν το έκαψαν , έχουν και την αίσθηση του μέτρου.

ΑΙΣΙΟΣ Ξέρεις ανησυχώ επειδή έγιναν  τρεις οι ένοπλες οργανώσεις. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Και τι  θα κάνεις όταν γίνουν 1013;

ΑΙΣΙΟΣ Δεν με τρομοκρατείς με τους τρομοκράτες.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Μια βάσιμη ερώτηση έκανα. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι πρέπει να γίνει να σωθεί η χώρα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έχω δει ένα όνειρο αλλά μου φαίνεται ότι δεν  θα με πιστέψεις. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι είδες ; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ότι περπατούσα στον δρόμο και είδα τον Δία.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιόν Δία , τον πλανήτη σούστριψε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Όχι ρε το θεό, τον Ολύμπιο.

ΑΙΣΙΟΣ  Πώς ήταν; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όπως είναι στις φωτογραφίες , που θες να ξέρω ήταν σε ένα σύννεφο πάνω και έβλεπα μόνο τα γένια του. Το σύννεφο κατέβηκε στο τρία μέτρα και πιάσαμε την κουβέντα. Και το ρώτησα αν μπορεί να μας βοηθήσει. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι σου είπε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να κάνει η χώρα τρεις θυσίες και θα μας σώσει.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιες είναι αυτές; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Επειδή έγινε δυσφήμηση του ονόματος του θέλει να θυσιάσουμε ότι έχει σχέση μαζί του
ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μου είπε να κλείσουμε την Ολυμπιακή, να αλλάξει όνομα ο Ολυμπιακός και να κατεδαφιστούν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα και όλα τα Ολυμπιακά στάδια. 

ΑΙΣΙΟΣ Μουρλός είναι ο Δίας. Την Ολυμπιακή θα την πάρει ο Βγενόπουλος, ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία και δεν αλλάζει και τα Ολυμπιακά στάδια τα έφτιαξε η Γιάννα. Τίποτα δεν μπορεί να θυσιαστεί. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε κουφάλες θα έχετε κόντρα τον Δία , αν δεν τα θυσιάσετε θα σας ξεσκίσει, τον είδα πολύ θυμωμένο και απόλυτο. 

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως είσαι Βάζελος και τα λες όλα αυτά. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Όχι αφού ξέρεις ότι δεν αγαπάω τα μαντριά , αλλά μου φάνηκε ότι είδα στην άκρη από το σύννεφο μερικά δελτία με στοίχημα , μήπως φάγατε τα λεφτά από τον Δία ρε λαμόγια , και τώρα θα μας πηδήξει. 

ΑΙΣΙΟΣ Παίζει και ο Δίας στοιχήματα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ρε αν δεν παίξουν οι θεοί που τα ξέρουν όλα ποιος θα παίξει; Και ξέρεις τι είναι να ανακαλύπτει ένας ολόκληρος Δίας ότι τον κλέβετε: Μέχρι και πύρινη σφαίρα μπορεί να σας ρίξει μέσα από τα σύννεφα. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι άλλο είπε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μάλλον τα έχασε στον τζόγο ο συννεφάκιας και πήρε δάνεια.  Μου ζήτησε  να κλείσουμε τον ΟΠΑΠ, την Ιντραλότ , τον ιππόδρομο και τα καζίνο και να διαγράψουν όλους τους τόκους οι τράπεζες. Διαφορετικά θα στείλει κουκουλοφόρους από τα σύννεφα, τους μαύρους ιππότες και θα πυρπολήσουν όλη τη χώρα με το λευκό πυρ.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι το λευκό πυρ; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Δεν μου το είπε , θα είναι κανένα νέο όπλο θεϊκής τεχνολογίας, μήπως εννοούσε ότι θα μας γιαουρτώσει; 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τις θυσίες που μας ζητάει. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μην κάνεις και έτσι , ένα όνειρο ήταν. Πάντως ωραίες οι εξαγνιστικές ιδέες του Δία. Θα γεμίσουμε εκρηκτικά όλες τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και θα φωνάξουμε την Γιάννα να πατάει το κουμπί. Θα κάνει και δηλώσεις. Είμαι περήφανη που είμαι πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής καταστροφής των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τελικά ο Δίας έχει φαντασία. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα γίνει με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό τι όνομα να του δώσουμε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορείτε να του βρείτε ένα άλλο βουνό , τόσα έχει η Ελλάδα. Να τον πείτε Πεντελιακό , Παρνηθιακό. 

ΑΙΣΙΟΣ Και που θα βρούμε πρόεδρο ο Κόκκαλης είναι βαμμένος Ολυμπιακός. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ασε ξέρω, δεν έχει πρόβλημα να πει ο Σωκράτης ότι γεννήθηκε Ολυμπιακός και θέλει να φύγει από την ζωή σαν Πεντελιακός στον οποίο έπαιζε μπάλα ο προπάππους του το 1750 πριν πάρει μεταγραφή στον Παρνηθιακό με πριμ μια κατσίκα που δεν έβγαζε γάλα και χάλασε η συμφωνία.  Και μετά διαλύθηκε ο Πεντελιακός λόγω ένστασης και μέσα τις στάχτες γεννήθηκε ο Ολυμπιακός ,τον ξέρεις τον Σωκράτη τώρα , θα βρει την σχέση. 

ΑΙΣΙΟΣ Και πως θα περάσει την αλλαγή ονόματος τους γαύρους; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πολύ εύκολο θα πληρώσει τους βάζελους να βρίζουν την  νέα ομάδα. 

ΑΙΣΙΟΣ  Δηλαδή;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Να θα τραγουδάνε οι βάζελοι το : Στη σπηλιά του Νταβέλη τον παίρνει ο θρύλος και όλη η Πεντέλη. Θα δείξει η τηλεόραση και μερικούς βάζελους να πετάνε μολότωφ στο δάσος της Πεντέλης και έτοιμο τα νέο κόκκινο λαϊκό αίσθημα. Τα  υπόλοιπα τα ξέρεις. Γήπεδο στην κορυφή του βουνού με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα  και τον ευβοϊκό, μετρό και αυτοκινητόδρομος , Mall στην Πεντέλη και άλλα πολλά. Σε ένα χρόνο κανένας δεν θα θυμάται το Καραϊσκάκη, τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.
 
ΑΙΣΙΟΣ Και η Ολυμπιακή;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα γίνει Παναθηναϊκή. Πως τόσο χρόνια υπήρχαν ο Ολυμπιακός και η Ολυμπιακή. Τώρα θα υπάρχουν ο Παναθηναϊκός και η Παναθηναϊκή αεροπορία. Και αντί για πέντε κύκλους να βάλουν πέντε τριφύλλια, η πέντε κεφάλια της Θεάς Αθηνάς , τα είχε καλά με τον Δία.

ΑΙΣΙΟΣ Ελπίζω όλα αυτά να είναι όνειρο και να μην είναι οι θέσεις της κλίκας σας. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ποια είναι η κλίκα, εγώ κλίκα , τρελάθηκες τι με πέρασες κλικαδόρο εγώ δεν παίρνω αποφάσεις, είμαι απλό μέλος, ένας αντικειμενικός παρατηρητής. 

ΑΙΣΙΟΣ Ομολογείς ότι υπάρχει κλίκα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Φυσικά και υπάρχει. Τα παλιά χρόνια οι κλίκες ήταν τοπικές. Και αρκετά κουραστικές και επώδυνες , βλέπε τον Χριστό. Σήμερα με την τεχνολογία δεν υπάρχουν προβλήματα. Επεμβαίνεις χωρίς κανένας να ξέρεις ποιος είσαι. Στέλνεις ένα μήνυμα μια πληροφορία και καθορίζεις τα πάντα. Η κάθε κλίκα έχει απεριόριστη ισχύ ανάλογα με το τι πραγματεύεται. Οι κλίκες του χρήματος κερδίζουν χρήμα. Οι κλίκες της εξουσίας έχουν άλλους στόχους. Και το σύστημα δουλεύει με τις επαφές μεγεθύνεται και ανασυντάσσεται. Είσαι στον βαθμό 3 και μέσα από τις ζυμώσεις μπορεί να βρεθείς στο 9 η και στο άριστα την κορυφή. Αλλά πολλοί έγιναν πλούσιοι και μετά φτώχυναν και πολλοί πήραν εξουσία και την έχασαν. Η εξουσία πρέπει να ανανεώνεται πιο γρήγορα από την εποχή της. Δύσκολο αλλά απαραίτητο..

ΑΙΣΙΟΣ Είστε πάντα περιθώριο , είστε οι λίγοι. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάντα θα είμαστε οι λίγοι πλούσιε , είναι τα κριτήρια πολύ σκληρά. 

ΑΙΣΙΟΣ Ξέρω ότι πολλούς από εσάς σας αγοράζει το χρήμα είστε υπηρέτες μας. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Αυτούς τους ξέρω πολύ πριν από σένα πλούσιε.  Κωλοδουλειά η εξουσία. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνει ο Ομπάμα αληθεύει ότι είναι μουσουλμάνος, εβραίος και κομμουνιστής. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Αυτό είναι το σλόγκαν των παρακρατικών της υπερδύναμης. Ο Ομπάμα απλώς  είναι νεομαρξιστής.

ΑΙΣΙΟΣ Αμάν τη βάψαμε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Και το άλλο που το πας , έχει συναντηθεί τρεις φορές με τον Λιακόπουλο, συνεργάζονται για τα βιβλία αλλά αυτός δεν τον γνώρισε.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Δεν φορούσε το σκούρο δέρμα και είχε φαλάκρα. Έβριζε τον Ομπάμα ο Λιακό και δεν ήξερε ότι τον είχε μπροστά του, τι κάνει και αυτή η πλαστική , θαύματα.  

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνει ο Ομπάμα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Σαν λεύκος η σαν μαύρος; 

AΙΣΙΟΣ Λένε ότι δεν θα τον αφήσουν.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ποιοι;

ΑΙΣΙΟΣ Τα συμφέροντα και τα πλούτη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μα τα συμφέροντα και τα πλούτη ζήτησαν βοήθεια άνευ όρων.
 
ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Τα πλούτη ζήτησαν βοήθεια από τις εξουσίες και έγινε ντιλ. Παραδόθηκαν οι κωδικοί του χρήματος και ανέλαβαν οι εξουσιαστές. Εσύ τίποτα δεν κατάλαβες;
  
ΑΙΣΙΟΣ Ανατριχιάζω στην σκέψη, δεν κυβερνάει το χρήμα τον κόσμο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το ντιλ έγινε πριν τρία χρόνια. Εγώ σαν παρατηρητής ψήφισα αποδοχή. Υπήρχαν και αντιδράσεις. Κάποιοι σκληροί μίλησαν για εξόντωση εγώ  όμως ανήκω στους ήπιους. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι ο νεομαρξισμός;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ο μαρξισμός,και ο Καπιταλισμός και φιλελευθερισμός έκαναν βήματα για κατάργηση των κρατών ο νεομαρξισμός έρχεται να ισοπεδώσει τα πάντα. Κράτη θα υπάρχουν μόνο  δικαιωματικά και όχι υποχρεωτικά. Όλοι οι άνθρωποι θα ανήκουν πρώτα στον εαυτό τους και αν το επιθυμούν και στο κράτος τους. Οι πολλοί και τα κράτη δεν θα μπορούν να κυριαρχούν στις μονάδες. Όποιος παρακούει θα τρώει βαριές ποινές. 

ΑΙΣΙΟΣ Όπως ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τρίωρη παύση κινητών στην επικράτεια μέχρι 15ήμερη. Κατάργηση του διαδικτύου με εξαίρεση  την συχνότητα της εξουσίας τη μόνη που θα μετατρέπεται σε πληροφορία μέσω κωδικού. Συσκότιση σε ολόκληρα κράτη με μαγνητικές καταιγίδες. Όπως καταλαβαίνεις με τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ θα γίνονται όλα.
 
ΑΙΣΙΟΣ Και έχει συμφωνήσει και ο Ομπάμα σε όλα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε για να πειστείς θα του ζητήσουμε να κάνει μια επίδειξη δύναμης , τεχνολογικής ποινής. Και φυσικά να αφήσει να εννοηθεί ότι είναι δικός μας νεομαρξιστής, να δώσει την απόδειξη ότι δεν πιστεύει στα κράτη και στα προνόμια.
 

Written by valuebet   
Friday, 23 January 2009 23:47
Αμπελόκηποι 23 Ιανουαρίου 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα απεργήσω αν δεν μου δώσετε αύξηση. 

ΑΙΣΙΟΣ Αφού δεν δουλεύεις ρε τεμπέλη, μόνο λόγια λες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Θα απεργήσω νοερά, και έχω ακλόνητα επιχειρήματα ,κουφάλες εξουσιαστές. 

ΑΙΣΙΟΣ  Σαν τι θα απεργήσεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρώτα σαν γιατρός που θα πάρω πιο πολλά , ελάτε εσείς να κάνετε τις εγχειρήσεις. Δεν είναι λογικό το επιχείρημα;

ΑΙΣΙΟΣ Λογικό μου ακούγεται

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μετά θα απεργήσω σαν αγρότης ελάτε εσείς να φυτέψετε και να σπείρετε κωλοπρωτευουσιάνοι εξουσιαστές. Μπορείς ρε να σκάψεις στο χωράφι με το κρύο και τη ζέστη;

ΑΙΣΙΟΣ Λογικό μου ακούγεται το αίτημα

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μετά θα απεργήσω σαν σκουπιδιάρης. Και αν διαφωνείς να έρθεις εσύ κουφάλα να μαζεύεις σκουπίδια και να παίρνεις τον αέρα σου στα Άνω Λιόσια. Σωστός ; 

ΑΙΣΙΟΣ Συμφωνώ απόλυτα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Απεργώ  και σαν οδηγός λεωφορείου σαν ταξιτζής και σαν Μετρό. Να πάνε με τα πόδια και μέσα από τις γαλαρίες όσοι διαφωνούν , σωστό το επιχείρημα. 

ΑΙΣΙΟΣ Εμένα στα τέτοια μου, έχω ΙΧ 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάλλον θα πρέπει να πάρεις ελικόπτερο γιατί τα ΙΧ με αυτή την απεργία θα φτάνουν την άλλη μέρα  στις δουλειές του κόσμου.

ΑΙΣΙΟΣ Εντάξει με έπεισες

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Απεργώ και σαν οδοντίατρος να τα βγάζετε τα δόντια μόνοι σας με τις τανάλιες και να κάνετε σφραγίσματα με κατσαβίδια και τσιμέντο. 

ΑΙΣΙΟΣ Έχεις το δίκαιο σου 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Απεργώ και σαν μπάτσος να δεις σε μια μέρα θα κλέψουν όλες τράπεζες και θα χάσετε τα λεφτά σας

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό και αν είναι, σωστό το αίτημα θα σας τα δώσουμε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Απεργώ και σαν πράκτορας του ΟΠΑΠ και σαν υπάλληλος των καζίνο. Ποιος θα σας μαζεύει τα λεφτά; 

ΑΙΣΙΟΣ Τρελός είσαι  , μαζί σου είμαι και εγώ.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Απεργώ και σαν δημοσιογράφος , να δω πως θα ζήσετε χωρίς ειδήσεις.

ΑΙΣΙΟΣ  Ήταν και οι βάρβαροι μια λύση είπε ο ποιητής και τώρα που λείπουν τι θα κάνουμε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Απεργώ και σαν κουκουλοφόρος αν δεν κάνετε παροχές στον κλάδο. Μόνο για τις ιδέες θα κουραζόμαστε; 

ΑΙΣΙΟΣ  Nα το συζητήσουμε το θέμα είναι μεγάλη η αδικία. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Απεργώ και σαν δάσκαλος , σαν καθηγητής και σαν πανεπιστημιακός να δω ποιος θα μάθει γράμματα στα παιδιά σας . 

ΑΙΣΙΟΣ Σωστό το επιχείρημα , είσαι σε προτεραιότητα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Απεργώ και σαν οικοδόμος , και σαν εργάτης της ΔΕΗ και σαν εργάτης του ΟΤΕ , και σαν εργάτης της ΕΥΔΑΠ να δω ποιος θα σας κτίζει τα σπίτια , ποιος θα σας φωτίζει, ποιος θα σας δίνει ίντερνετ και ποιος θα σας δίνει νερό κουφάλες. Απεργώ σαν Ολυμπιακή να δω πως θα σηκωθούν τα αεροπλάνα, σαν λιμενεργάτης , σαν σιδηροδρομικος . Έχεις να πεις τίποτα;

ΑΙΣΙΟΣ Μένω άφωνος από το πόσο χρήσιμος είσαι. Εγκρίνω και επαυξάνω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Βλέπεις ρε πόσο χρήσιμος είναι ο λαός και εσείς δεν του δίνετε λεφτά. Ρε τι θα κάνετε χωρίς αυτούς και έχω αφήσει και άλλους τόσους έξω, δικηγόρους, δικαστές , τραπεζικούς  αν κάνουν απεργία όλοι αυτοί τι θα κάνει η εξουσία; 

ΑΙΣΙΟΣ Το πιο λογικό είναι να κάνει και αυτή απεργία, ψάχνεις για μαλάκες πολυαπεργέ. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτό δεν γίνεται εσείς οι εξουσιαστές θα μείνετε στις θέσεις σας και εμείς θα απεργούμε. Εδώ που φτάσαμε μόνο με αυτούς τους όρους παίζει η μπάλα στο γήπεδο , α ξέχασα από τον κατάλογο και τους ποδοσφαιριστές. Βάλε και το σπουδαιότερο τους στρατηγούς, ρε αν απεργήσουν οι στρατηγοί θα φτάσουν οι Τούρκοι έξω από την Ραφήνα το κατάλαβες;  

Last Updated ( Friday, 23 January 2009 23:56 )


Written by valuebet   
Wednesday, 24 December 2008 21:49
Αμπελόκηποι 24 Δεκεμβρίου

ΑΙΣΙΟΣ Επιτέλους ησύχασαν τα πράγματα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μόνο ο θεός που γεννήθηκε πριν 2000 χρόνια μπορεί να σας σώσει πλούσιε. Τι θα κάνατε χωρίς τις γιορτές;

ΑΙΣΙΟΣ Μην υποτιμάς την ισχύ της εξουσίας;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Μην υπερτιμάς την δύναμη των ηλιθίων. 

ΑΙΣΙΟΣ Υποτιμάς τις αξίες και τα ήθη του έθνους

ΑΠΑΙΣΙΟΣ   Υπερτιμάτε το παρελθόν και υποτιμάτε το μέλλον

ΑΙΣΙΟΣ Οι αξίες είναι διαχρονικές  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Διαφωνούμε ριζικά πλούσιε , μόνο ο Εφραίμ μπορεί να βγάλει άκρη με υπερτιμολογήσεις υπεραξίες και υποαξίες. Εμείς μιλάμε στον αέρα. 

ΑΙΣΙΟΣ Κάηκαν τόσες περιουσίες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λάθος το λες , σώθηκαν αμέτρητες περιουσίες. 

ΑΙΣΙΟΣ Να βγούνε οι κουκούλες να δούμε τα πρόσωπα σας

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να καταργηθούν οι «εκτός συνόρων» και οι τραπεζικοί λογαριασμοί να δούμε τα ονόματα σας και τότε θα βγούνε οι κουκούλες. Κάνουμε ντίλ με παρόλα ντ’ ονόρε;

ΑΙΣΙΟΣ Εσείς δεν έχετε λόγο τιμής, δεν έχετε καμιά αξία, αυτό είναι άδικο.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Από πότε το φως έγινε άδικο, όλα στα φως . Κάτω οι κουκούλες οι οφ σορ και το τραπεζικό απόρρητο. Έλα να το ψάλουμε μαζί. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό δεν θα γίνει ποτέ , εσείς δεν έχετε να χάσετε τίποτα. 
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλούσιε λεφτά μπορεί να βγάζεις αλλά ποτέ δεν θα αποκτήσεις τη δύναμη να βγάλεις την κουκούλα.
 
ΑΙΣΙΟΣ  Να αλλάξουμε θέμα , εσύ χαμηλώνεις τον πήχη εκεί που εμείς δεν φτάνουμε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Και εσύ ψηλώνεις τον πήχη εκεί που δεν φτάνουμε εμείς. Παίζουμε τον μύθο του Προκρούστη αλλά δεν το καταλαβαίνετε εσείς οι εξουσιαστές.Καλά να πάθετε. 

ΑΙΣΙΟΣ Χάνουμε στα γκάλοπ. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Βάλτε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για να κερδίζετε στα γκάλοπ. Mονά ζυγά δικά σας τα θέλετε εσείς οι δεξιοί.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί απέτυχε το σύστημα ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Γιατί δεν γίνατε ποτέ γελαδάρηδες, δεν γνωρίζετε την τέχνη της κτηνοτροφίας. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχουν οι γελάδες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλούσιε εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις πουλάνε τις κρατικές γελάδες που βγάζουν γάλα και κρατάνε τις γελάδες που δεν βγάζουν γάλα. Πως θα πάει μπροστά ο τόπος αν έχει μόνο γελάδες που τρώνε χωρίς να βγάζουν γάλα; 

ΑΙΣΙΟΣ Μα δεν αγοράζει κανείς τις γελάδες που δεν βγάζουν γάλα.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Τοτε κρατάς και τις καλές γελάδες για να μπορείς να ταϊζεις αυτές που δεν βγάζουν γάλα. Τέλος , εγω δεν θα ξαναψηφίσω πολιτικό αν πρώτα δεν έχει υπηρετήσει σε μαντριά και δεν έχει κάνει γελαδάρης. Τι να τά κάνω τα μάστερ και τις άλλες μαλακίες που τα έχετε για ατού. 

ΑΙΣΙΟΣ Τώρα είναι αργά

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ποτέ δεν είναι αργά. Αν βάλουμε από ένα χρόνο τον Καραμανλή , την Ντόρα , την Αλέκα , τον Γιώργο και τον Αλέξη να δουλέψουν σε μαντρί θα πετάει η ομάδα σε χρόνο μηδέν. Με 20   εντατικά αρμέγματα τον μήνα  θα γίνουν ξεφτέρια στην πολιτική. Θα μπορούν να κυβερνήσουν και να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία ρε αδερφέ. Τώρα όλοι τους είναι σαν τις γελάδες που δεν βγάζουν γάλα.
  
ΑΙΣΙΟΣ Ο λαός δεν θέλει πολιτικούς που θα βγούνε μέσα από τις κοπριές. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ούτε και από κηπουρική ξέρεις πλούσιε. Τα καλύτερα λουλούδια βγαίνουν όταν ρίξεις κοπριά στο χώμα. Και κακώς πετούσαν μολότωφ στη Βουλή. Κοπριές έπρεπε να πετάνε οι αντιεξουσιαστές μπας και φυτρώσει κανένα πολιτικό λουλούδι. 

ΑΙΣΙΟΣ  Αυτές τις άγιες μέρες έχω πάντα υπαρξιακό πρόβλημα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Κακώς το έχεις , υπάρχουν δύο ζωές , η φυσική και πνευματική.

ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά όλα είναι άδικα κάποιοι ζούνε λιγότερο. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Πλούσιε δεν έχεις σκεφτεί το λάθος. Δεν έχεις σκεφτεί ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει σε τρεις διαστάσεις τις δύο ζωές.  Και ότι η τρίτη  διάσταση  είναι αυτή που μπορεί να έλκει τις άλλες δύο.

ΑΙΣΙΟΣ Τα ξέρω τα περί της πνευματικής αθανασίας

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Δεν γνωρίζεις όμως τίποτα για τα πλαίσια που ορίζουν το θνητό  πνεύμα πλούσιε και την αναγεννησιακή του διαδικασία. Και δεν θέλεις να γνωρίζεις επειδή δεν σε συμφέρει.Όμως  είσαι αφελής αν νομίζεις ότι όλα είναι στα δικά σου μέτρα. 

ΑΙΣΙΟΣ Με μπέρδεψες, είναι θνητό το πνεύμα;
 
 ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τρεις είναι οι διαστάσεις πλούσιε. Με ημερομηνία λήξης οι δύο πρώτες από την ημέρα της γέννησης. Η τρίτη διάσταση απαιτεί αναγέννηση.

ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή θα δίνω λόγο και για όσα  κάνω σαν πνεύμα και για όσα σκέφτομαι εν ζωή. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Φυσικά και θα δίνεις , , νομίζεις ότι όλα είναι τόσο απλά; Ήρθαμε , βολευτήκαμε , κερδίσαμε , φάγαμε και μετά ζούμε αιώνια σαν πνεύμα. Μάλλον τον υποτίμησες τον θεό πλούσιε. Ούτε άδικος είναι, ούτε  κορόιδο.  Έχεις πολύ δρόμο ακόμα αλλά δεν το ξέρεις. 

ΑΙΣΙΟΣ Σε κατάλαβα,  πάντα θα είσαι τρομακράτης. Τώρα προσπαθείς να με τρομοκρατήσεις και πνευματικά. Δεν θα σου περάσει,  εδώ στη γη είναι το πεδίο που ορίζει ο θεός. Η κόλαση και ο παράδεισος.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Καλά πως με κατάλαβες; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Εσείς οι πλούσιοι εκτός από λεφτά έχετε και μυαλό μου φαίνεται αλλά δεν το είχα προσέξει. Καλά Χριστούγεννα πανέξυπνο ον.Και που είσαι. Καλού κακού στείλτε και μερικές διμοίριες στη Λαπωνία, ίσως χρειαστούν.  
Last Updated ( Wednesday, 24 December 2008 22:13 )
 Written by valuebet   
Thursday, 11 December 2008 23:25
Αμπελόκηποι 11 Δεκεμβρίου

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Χριστούγεννα πλησιάζουν πλούσιε , τι δώρο θέλεις να σου κάνω; 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν έχω όρεξη για δώρα , είμαι ανήσυχος και προβληματισμένος

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φοβερό προσόν να είσαι ανήσυχος και προβληματισμένος μπορείς να γίνεις και πρωθυπουργός αν το θες. 

ΑΙΣΙΟΣ Ελπίδα μας είναι ο Αλέξης , τίποτα δεν μας απέμεινε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φαντάσου κρίση ταυτότητας που έχει ο εθνικός δικηγόρος. Μόλις άκουσε ότι το θύμα  το έλεγαν Αλέξη ανέλαβε την υπεράσπιση του δράστη. Κάτι σαν αυτομαστίγωμα. Αλλά νομίζω ότι θα τον αθωώσει εύκολα.

ΑΙΣΙΟΣ Πως θα το κάνει , υπάρχουν μάρτυρες; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μην είσαι βλάκας κανένας μάρτυρας δεν είδε την σφαίρα να χτυπάει  τον βρεφο-τρομοκράτη 

ΑΙΣΙΟΣ Ναι άλλα τον είδαν να σκοπεύει. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ε και; . Θα ρωτήσει ο εθνικός δικηγόρος τους δικαστές: H κότα γέννησε το αυγό η το αυγό την κότα; Και εκείνοι θα σηκώσουν με απορία τους ώμους. Και τότε ο εθνικός δικηγόρος θα ξαναρωτήσει: Η σφαίρα χτύπησε τον Αλέξη , η μήπως ο Αλέξης επίτηδες έπεσε πάνω στη σφαίρα για λόγους προπαγάνδας; Φυσικά οι δικαστές επειδή θα είναι έντιμοι δεν θα δεχτούν την δεύτερη εκδοχή αλλά επειδή είναι δίκαιοι θα αναφωνήσουν ότι το ερώτημα είναι σωστό και αναπάντητο και ο κατηγορούμενος θα απαλλαχτεί λόγω αμφιβολιών. Πως σου φαίνεται; 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν είναι και άσχημο αλλά μήπως κάποιοι δεν πιστέψουν την αλήθεια και μας αμφισβητήσουν; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού θα έχετε πει την αλήθεια τι σας νοιάζει , μήπως πρώτη φορά δεν θα σας πιστέψουν;
 
ΑΙΣΙΟΣ  Πολύ απλοϊκό είναι το σενάριο σου ,τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει ; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να υπήρχαν προσωπικές διαφορές. Για παράδειγμα ο αποθανών βρεφο-τρομοκράτης να αποτελούσε κίνδυνο , να  είχε ξαναχτυπήσει , να βρεθούν μάρτυρες, τόσους συμβούλους έχετε κάτι θα βρείτε. Και μην ξεχνάς ότι η δίκη θα γίνει όταν όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί .

ΑΙΣΙΟΣ Αλήθεια που βρήκε τα λεφτά για να πάρει τον εθνικό δικηγόρο ο δράστης;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Έμαθα ότι του έδωσε 50,000 ευρώ για το πρώτα μικροέξοδα. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα τι μισθό παίρνουν οι μπάτσοι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βρε βλάκα ο Αλέξης έδωσε τα λεφτά στον δράστη, είσαι με τα καλά σου; Προμόσιον είναι αυτό,  θα δώσει 3-4 κατοστάρικα δεξιά και αριστερά ο εθνικός δικηγόρος για την λεζάντα του εσύ πιστεύεις ότι θα τον πληρώσει ο μπάτσος , ρε πυροβολάει στα καλά καθούμενα χορτάτος μπάτσος;  Εδώ περνάει η γαζέλα δίπλα από το χορτάτο λιοντάρι του ανοίγει την μασέλα και αυτό αντί να την δαγκώσει της  χαϊδεύει τα βυζιά. 

ΑΙΣΙΟΣ Ανησυχώ για τον ανηψιό του εθνάρχη , μάλλον θα τις χάσει τις εκλογές. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για να χάσεις κάτι πρώτα πρέπει να το έχεις κερδίσει , άρα δεν ισχύει αυτό που λες.

ΑΙΣΙΟΣ Πώς βλέπεις την στάση του ΚΚΕ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι να σου πω. Αλέξης είναι ο βρεφο-τρομοκράτης που έφαγαν οι μπάτσοι. Ο γιός του Αλεκου είναι σε δύσκολη θέση , αλλά έρχεται ο εθνικός δικηγόρος Αλέξης και η Αλέκα και του προσφέρουν χέρι βοήθειας. Ρε λες να έχουν σχέση όλα αυτά με το Μακεδονικό. Παντού υπάρχει και ένας Αλέξανδρος; Και το άλλο το ξέρεις με την Καλαμάτα;

ΑΙΣΙΟΣ Αρχίζω να σε χάνω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Συγκεντρώσου για λίγο. Πάει ο ηγέτης  στην Καλαμάτα , για να δώσει  υπόσχεση αραβώνα στον Αντώνη και του δείχνει το κουτάκι με το δαχτυλίδι και σε χρόνο μηδέν ένας καλαματιανός πυροβολάει στον αέρα και στο χώμα και βρίσκει τον εχθρό στην καρδιά. Μήπως αυτό που είπε ο Κούγιας ότι όλα ήταν θέλημα θεού είναι αλήθεια. Και αν είναι αλήθεια φαντάσου τι θα μας κάνει από εδώ και πέρα ο θεός. Πάντως όπως μπήκε στο κόλπο ο Κούγιας στο τέλος δεν θα λέμε ότι τιμωρήθηκε ο δράστης αλλά έχασε ο Κούγιας. Μάλλον ο εθνικός δικηγόρος στην προηγούμενη ζωή ήταν αλεξικέραυνο και για αυτό τον λένε και Αλέξη. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν με τρομοκρατείς εμένα με τον θεό , δεν ανακατεύεται στις υποθέσεις των ανθρώπων; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Και τι κάνει όλη μέρα , ανταλλάσει απόψεις με τον «Δημοσθένη παιδί μου». 

ΑΙΣΙΟΣ  Γιατι τον λες έτσι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ανάλογα με αυτούς που μιλάς έχεις και τις ανάλογες προσφωνήσεις. Ο Δημοσθένης που μιλάει όλο με  σοφούς γέροντες θα ακούει 100 φορές την ημέρα “το Δημοσθένη παιδί μου” ενώ εγώ που μιλάω με τους δικούς μου ακούω 100 φορές την ημέρα το : Και που λες μαλάκα μου” 

ΑΙΣΙΟΣ Ποιες λες να ήταν οι πρώτες κινήσεις του Καραμανλή στην κρίση ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα έκανε σίγουρα τρία τηλέφωνα. Πρώτα στις δύο πρεσβείες ΗΠΑ και Ρωσίας λέγοντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο για να καθησυχάσει τον διεθνή παράγοντα σε θέματα μετοχών κτλ.  Και μετά θα πήρε τον Αλογοσκούφη και τον ρώτησε τι έχει μέσα στο ταμείο;  Tα κλασσικά που κάνει ένας υπεύθυνος πρωθυπουργός που κυβερνάει έναν ώριμο και υπέυθυνο λαό. 

ΑΙΣΙΟΣ Λες να έχει λύση ο Καραμανλής;
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί τον αποκαλείς με το όνομα του δεν έχει τίτλο;Νομίζω ότι πρέπει να κάνει μια θεαματική κίνηση , κάτι για να εντυπωσιάσει.

ΑΙΣΙΟΣ Σαν τι;.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για παράδειγμα να πει αύριο το πρωί ότι: Κηρύσσω τον πόλεμο στην Κίνα. Ελληνίδες και Έλληνες ορμάτε στους Κινέζους. Σηκωθείτε από τα ντιβάνια ,τις καρέκλες και τους καναπέδες πάρτε τα ματ και τον Κούγια μαζι σας και ντου στην Κίνα. Πάντως τώρα που το έφερε ο λόγος κάτι πρέπει να βρει να πει ο Λιακόπουλος για να πουλήσει βιβλία και σε αυτούς που τον βλέπουν όρθιοι.  

ΑΙΣΙΟΣ Πάντα θα σε διαψεύδουν τα γεγονότα , κασσάνδρα. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορει να ανακατέψει την τράπουλα ο πρωθυπουργός και με εσωτερική αναδιανομή θέσεων , η ιδέα είναι δωρεάν. 

ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να μπορεί να πει ότι θα αλλάξει 1 εκατ. δημοσίους υπαλλήλους με τους μετανάστες.  Θα πάρουν τη  θεση των μεταναστών οι δημόσιοι υπάλληλοι  και θα μεταφερθούν στον Άγιο Παντελεήμωνα και τα πέριξ. Και οι μετανάστες θα πάρουν τις θέσεις των δημοσιών υπαλλήλων και έτσι θα πάψουν να υπάρχουν και γκέτο. Συμφωνεί και η Αλέκα σε αυτό το σχέδιο και ας μην ψηφιζουν οι μετανάστες. 

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ όλο για δεινά μιλάς , είσαι εγκληματίας πρέπει να σε τιμωρήσει το σύστημα. Τι έχει το χέρι σου, αίματα; 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να έτρεχα στις διαδηλώσεις και έπεσα πάνω σε μια τζαμαρία. Δεν το έδωσα σημασία και τώρα μολύνθηκα , και έχει σαπίσει και έχει γεμίσει πύον φάνηκε το κόκκαλο αλλά δεν πειράζει μωρέ. 

ΑΙΣΙΟΣ Τρελάθηκες πρέπει να κάνεις κάτι , θα σου κόψουν το χέρι και αν δεν προλάβεις μπορεί και να πεθάνεις.

 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κοψε τις προφητείες πλούσιε οι δικοί μου μου λένε ότι δεν θα πάθω τίποτα. Και αν τα πάθω εσύ θα φταις για όλα επειδη  το είπες και έγινε.  

Last Updated ( Thursday, 11 December 2008 23:41 )

Written by valuebet   
Monday, 10 November 2008 19:00
Αμπελόκηποι 10 Νοεμβρίου

ΑΙΣΙΟΣ  Κέρδισε ο Ομπάμα τις εκλογές , να δούμε τι θα κάνει και αυτός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είσαι λίγο χωλομένος με τον αμερικανικό λαό. Καλά ρε με αυτή την κρίση περίμενες να ανέβει η Πέιλυ στο τιμόνι. Θα ψάχναμε τις ΗΠΑ στο φεγγάρι αν γινόταν αυτό. Τι δεν σε αρέσει στον Ομπάμα.

ΑΙΣΙΟΣ  Έχει dna από την Αφρική , δεν μπορεί να κυβερνάει ένας αφρικανός τον πλανήτη;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλά εσείς τόσα χρόνια δεν μας λέτε ότι ο άνθρωπος κατάγεται από την Αφρική; Αλλά για άλλους λόγους είσαι εκνευρισμένος. Ούτε η καταγωγή σε πειράζει. 

ΑΙΣΙΟΥΣ Δηλαδή;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πολύ αδύνατος ρε παιδί μου , πολύ αδύνατος , δεν χτυπάει καλά στο πλούσιο μάτι σου. Αν ο Ομπάμα είχε 30 κιλά περισσότερα δεν θα σου ήταν πιο συμπαθής και λιγότερο επικίνδυνος;

ΑΙΣΙΟΣ Καλά λες να τον ταϊσουμε να τον κάνουμε δικό μας. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σωστά το λές βάλε ένα τρις για κάθε κιλό και θα δεις αποτελέσματα.

ΑΙΣΙΟΣ Τρελάθηκες που να τα βρούμε αυτά τα λεφτά. Έχουν και τα πλούτη τα όρια τους.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ρε αυτός δεν παίρνει γραμμάριο επάνω  του , δεν τον πιάνει το φαγητό, την βάψατε πλούσιε. 

ΑΙΣΙΟΣ Ανησυχώ βαθύτατα για τον δικό μας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπα δεν αδυνατίζει με τίποτα αυτός , με τόσα προβλήματα και στα ίδια μένει
ΑΙΣΙΟΣ Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σε τριάντα μέρες από σήμερα θα πέσει η κυβέρνηση θα εκλεγεί υπηρεσιακή που θα πάει τον τόπο στις εκλογές κοντά στις αρχές Μαρτίου. Ο Καραμανλής θα παραιτηθεί από την αρχηγία της δεξιάς και θα αρχίσουν οι εσωκομματικές διαδακασίες. Ο σημερινός πρωθυπουργός θα ιδιωτέυσει και θα επανέλθει στην προεδρία της δημοκρατίας στο μέλλον. Πάλι Καραμανλή πρόεδρο και Παπανδρέου πρωθυπουργό θα έχει ο τόπος αλλά θα κυβερνάει ο Βενιζέλος. 

ΑΙΣΙΟΣ Κοιμάσαι και βλέπεις όνειρα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Απλώς μίλησα.

ΑΙΣΙΟΣ Αμα λες τέτοια με πεισμώνεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Το ξέρω , εσύ όμως ξέρεις αν θέλω να σε πεισμώσω η όχι;

ΑΙΣΙΟΣ Καλά ρε άθλιε ο Γιωργάκης θα κυβερνήσει την Ελλάδα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί όχι κυρία Λάσκαρη;

ΑΙΣΙΟΣ Η Ζωη εκφράζει την συνείδηση του τόπου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόνο μέσω Μυκονου περνάει η εθνική συνείδηση; Καλά μου έιπε κάποιος ότι η λύση είναι ο Γκρουέφσκι. Να τον στείλουμε στη κωλο-Μύκονο να την κάνει ανεξάρτητη να ησυχάσουμε. 

ΑΙΣΙΟΣ  Την Ελλάδα μπορείς να την βρίσεις γουρούνι αλλά τη Μύκονο ποτέ δεν στο επιτρέπω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εντάξει μπος βάλε άλφα στη θέση του ωμέγα , για ένα γράμμα θα τσακωθούμε, έστω καλο-Μύκονο και έτσι κρατάει την αξία της. 

ΑΙΣΙΟΣ Διάβασες αυτό που έγινεστη Σομαλία , λιθοβόλησαν και σκότωσαν 13χρονη γιατί κατήγγειλε βιασμό. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτά παθαίνει όποιος δεν κάθεται στους κυανόκρανους, η ποινή ήταν για παραδειγματισμό.

ΑΙΣΙΟΣ Μα τι σχέση έχει ο ΟΗΕ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το πρώτο πιάτο των Οηέδων είναι τα πιτσούνια, που ζεις εσύ , τόσα χρόνια γίνονται αυτά στην Αφρική αλλά βλέπεις να κάνει τίποτα ο ΟΗΕ. Άμα έχεις μπροστά σου το βαρέλι με το μέλι θα βάλεις μέσα το δάχτυλο και δεν θα σταματάς. 

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι υβριστής , κατηγορείς τον οργανισμό που προστατεύει τους ανήμπορους.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλούσιε στο δικό μας σχολείο ξέρεις ποιο ήταν το πρώτο μάθημα. Μόνος ό ένας στους 100 ανθρώπους θα ι πει όχι όταν του απλώσουν μπροστά ένα μάτσο χαρτονομίσματα. Και μόνο ο ένας στους 1000 ανθρώπους θα πει όχι αν του απλώσουν μπροστά την ηδονή με έτοιμα  τρυφερούδια. Το θέμα είναι μαθηματικό τι να σου κάνου 10 σωστοί κυανόκρανοι μπροστά σε 9990 αμαρτωλούς κυανόκρανους. Και πολλοί από αυτούς έχουν και χαρέμια.

ΑΙΣΙΟΣ Ζαλίζομαι με αυτά που ακούω

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για τα γουρούνια της εξουσίας η Αφρική είναι μια φτωχή χώρα σε λεφτά αλλά πλούσια σε ηδονή και παίρνουν την πληρωμή τους σε είδος. Υπάρχει και εξαγωγή ηδονής από 9 ως 15 ετών πλούσιε , και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που οι μεγιστάνες και οι ισχυροί της δύσης και της ανατολής δίνουν την εξουσία στις φυλές. Για να εξασφαλίσουν τα της ηδονής τους. 
ΑΙΣΙΟΣ Δεν αλλάζουμε συζήτηση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και όλοι όσοι κυνηγάνε τα λεφτά εμποράκο στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν στόχο την αγορά ηδονής αλλά για αυτό θα έρθουν οι φίλοι του Δημοσθένη και θα τα κάνουν όλα λίμπα αλλά είστε τυχεροί γιατί είναι ανθρωπιστές. 

ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή δεν θα μας πειράξουν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα σας προσφέρουν αυτό που ποθείτε και πάνω από την ηδονή, ένα αστραπιαίο τέλος, ούτε καζάνια , ούτε λιθοβολισμούς , ούτε βασανιστήρια. Θα τελειώσετε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, τυχεράκηδες πέσατε σε αλτρουϊστές και άδικα τους βρίζει ο Λιακόπουλος. 

ΑΙΣΙΟΣ Και εσύ θα γλιτώσεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα δικό μας συνάφι πλούσιε δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς έχουμε φύλακα άγγελο, θα καταφύγουμε στο Βατοπέδι και θα σωθούμε.

ΑΙΣΙΟΣ Πως ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με τα λεφτά των ανταλλαγών. O Eφράιμ θα δέιξει ένα χρυσόβουλο από τον πλανήτη Άρη και θα τους απειλήσει με έξωση αν δεν καθίσουν φρόνιμα. 
 
ΑΙΣΙΟΣ Έμαθες ότι έκανε επίδειξη πυγμής ο Καραμανλής , τον έφαγε τον Τατούλη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Ξέσπασε πόλεμος δηλαδή ανάμεσα στους Σερραίους και τους Αρκάδες πάμε για εμφύλιο αλλά αν θέλεις κοίτα και αυτή τη φωτογραφία.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό ένα λιβάδι γεμάτο αρουραίους , τι σχέση έχει με την πολιτική.

ΑΙΣΙΟΣ Οι αρουραίοι ρε ηλίθιε είναι επιχειρηματίες μαζί με  τα σύγχρονα στελέχη της δεξιάς , τα ντάιαμοντ μπόυς , πήδησαν από το καράβι και πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, μα καλά ούτε φωτογραφίες δεν ξέρεις να εξηγείς.

ΑΙΣΙΟΣ Αμάν και εγώ κάθομαι και μιλάω μαζί σου , τρέχω να προλάβω.

ΑΙΣΙΟΣ Με την ευχή μου , στην εισοδο θα σε υποδεχτούν ο Βενιζέλος με τον Λοβέρδο είναι οι πορτιέρηδες. Ξέρεις τι θα πεις , ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, πάντα μαζί σας ήμουνα, δούλεψα σκληρά για να πέσει ο Καραμανλής. Αυτά λένε και τα ντάιαμοντ μπόυς όπως μονολογούν  οι ελοχίμ στα παραμιλητά τους. Στο μεταξύ εγώ να πάω να ανάψω φωτιά και στο πράσινο τηγάνι, φτάνει η ώρα. Written by valuebet   
Friday, 10 October 2008 15:51

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί άργησες παλιάνθρωπε , πάνε τα λεφτά μας είναι σε κίνδυνο , πως το ήξερες αρχικαταχθόνιε και  το είπες πριν από 15 μήνες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί ανησυχείς αφού ο Καραμανλής είπε ότι τα λεφτά σου είναι εγγυημένα;

AΙΣΙΟΣ Τι ξέρεις εσύ ρε άπλυτε που δεν ξέρω εγώ και οι σύμβουλοι μου;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πήρα άνωθεν μήνυμα

ΑΙΣΙΟΣ Και τι λέει αυτό το μήνυμα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα σου τα διαβάσω: Εγώ είμαι ο θεός και όχι το χρήμα. Φιλάκια 

ΑΙΣΙΟΣ Μα δεν καταλαβαίνω , ο θεός χτυπάει τις τράπεζες και το χρήμα; Γιατί ,πως θα ζήσουμε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ πλούσιες ξεχνάς αλλά ο θεός έχει πάντα βεντέτα με τα λεφτά σας. Μην ξεχνάς τα 3 αργύρια.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν ήταν 3 αλλά 30 αργύρια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ψέματα , αυτά τα λέει η προπαγάνδα σας , μόνο για 3 αργύρια τον έδωσε ο Ιούδας για να περάσει τον μήνα. Σταυρώθηκε ο Χριστός για ένα μηνιάτικο.  

ΑΙΣΙΟΣ Δεν πιστεύω ότι ο θεός τα έβαλε με το χρήμα, δεν μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν τους καταστρέφει , θα χάσεις τα λεφτά σου αλλά θα κρατήσεις την όραση, την ακοή, την όσφρηση , την γεύση , αυτά είναι τα δώρα του θεού , δεν είναι οι μετοχές και τα ομόλογα;

ΑΙΣΙΟΣ Μα θα καταρρεύσουν οι ανθρώπινες αξίες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μη φοβάσαι καλύτερα να τα έχεις καλά με τον θεό παρά με το χρήμα. 

ΑΙΣΙΟΣ Κινδυνολόγε χρησιμοποιείς τον θεό για να με τρομάξεις αδίστακτε κακούργε , τρομοκράτη, πάτε να μας κλέψετε τα λεφτά; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να είστε γεροί να δουλέψετε να τα ξαναβγάλετε. Αλήθεια δεν μου είπες ποιος απειλεί τους τραπεζίτες , αυτοί δεν έκαναν κουμάντο στα πάντα; 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι που με τρελαίνει. Μια χαρά ήμασταν με τα δις με τα κότερα , με τις βίλες. Ποιος τόλμησε να τα βάλει μαζί μας;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα τι περίμενες ένα πείραμα πήγατε να κάνετε και χάλασε το μηχάνημα.Αχρηστοι ρε παιδί μου αυτοί οι πλούσιοι. 

ΑΙΣΙΟΣ Αριστεροί η δεξιοί μας χτυπάνε; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι σημασία έχει αν γράφεις με το αριστερό η το δεξί. Όλοι πλάσματα του θεού είμαστε. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μου αρέσει ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος και οι μουσουλμάνοι δεν γουστάρουν το εμπόριο χρήματος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν έχουν όμως το μονοπώλιο κατά του χρήματος

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα τα κάνω τα λεφτά μου;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα τι άλλο από μπίζνες;

ΑΙΣΙΟΣ Τρελάθηκες μπίζνες κάνουν οι μαλάκες. Να μου λένε ,να αυτός πίνει το αιμα του λαού. Ενώ με τις επενδύσεις είσαι μάγκας.. Ξέχνα το εγω επιχειρηματίας δεν γίνομαι. Καλύτερα με παπάκι παρά με Μητσοτάκη. 


ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ας γίνει το θέλημα σου πλούσιε.

ΑΙΣΙΟΣ Εντάξει να το σκεφτώ και λίγο. Στις μπίζνες όμως μπορεί να πέσεις έξω , να χρεοκοπήσεις σκέψου τα λεφτα μου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και να πέσεις έξω πλούσιε θα έχεις δώσει φαί και δουλεία , θα είσαι γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού και όχι μπάσταρδος όπως είσαι σήμερα. 

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ ρε άπλυτε μιλάς για καπιταλισμό. Πρέπει να πλένεις πρώτα το στόμα σου πριν λες αυτή τη λέξη.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλύτερα άπλυτος από μπάσταρδος.Εγω δεν είμαι καπιταλιστής και για αυτό ξέρω τι είναι ο καπιταλισμός. Εσύ που είσαι καπιταλιστής ξέρεις μόνο για την αριστερά. 

ΑΙΣΙΟΣ Ναι άλλα ο Καραμανλής είναι ακλόνητος έχει και τον Βενιζέλο μαζί του.ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τους ένωσαν τα bodyline γνωστά πράγματα.

ΑΙΣΙΟΣ Έχει πυγμή ο Καραμανλής τον θέλει ο λαός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με τέτοια κρίση ποιος θα ήθελε έναν αδύνατο πρωθυπουργό. Πρέπει να πάρει κιλά ο Γιώργος γιατί δεν τον βλέπω καλά στα γκάλοπ του σοφού λαού.
 
ΑΙΣΙΟΣ Ξεχάσαμε και το βατοπέδιο 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένα ναρκοπέδιο την ημέρα κάνει το βατοπέδιο πέρα.

ΑΙΣΙΟΣ Τι μπίζνα με συμβουλεύεις να κάνω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρώτα να κάνετε  εκπαιδευτικη επανάσταση να μάθετε στον κόσμο πως θα γίνει και πάλι μαλάκας.
 
ΑΙΣΙΟΣ Σίχαμα εγω σοβαρά σου μιλάω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εγώ σοβαρά απαντάω. Ο κόσμος πηδάει πολύ σήμερα έγινε το σεξ σαν πηγαίνεις τουαλέτα. Τέρμα τα εύκολα πηδήματα. Να δουλέψουν πάλι τα δάχτυλα για να  ακονίσει ο κόσμος την φαντασία του και θα βρεθούν οι λύσεις.
 
ΑΙΣΙΟΣ Έπαθε πανωλεθρία το μυαλό σου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θυμίσου τον κυρ. Χρήστο με την φαντασία του και τα δάχτυλα του έγινε μέγας και τρανός και εξουσιάσε την Ελλάδα. Μόλις έκοψε την φαντασία και το ζήτησε  στο πιάτο έψαχνε για ουρανοξύστη. Βρήτε το μυαλό σας εξουσιαστές και μετά θα βρείτε λύσεις.ΑΙΣΙΟΣ Άσε τις αηδίες , βρες κάτι πιο απλό που θα  δώσει λύσεις, ένα σύνθημα που θα ενώσει  τους λαούς. Έναν χρησμό , γίνε Πυθία για μια στιγμή στη ζωή σου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Παίξτε τον γιατί χανόμαστε. Αυτός είναι ο χρησμός κάνε τώρα την ερμηνεία του πλούσιε. 

Last Updated ( Friday, 10 October 2008 15:58 )

Written by valuebet   
Tuesday, 26 August 2008 22:32

ΑΙΣΙΟΣ Πως από τα μέρη μας έμαθα ότι σε είχαν συλλάβει και σε είχαν στον Γκουαντανάμο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δίκαιο έχεις.

ΑΙΣΙΟΣ Αλήθεια είναι ρε τέρας , καλά τι έκανες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Τη δουλεία μου έκανα όπως ο Παλαιοκώστας κάνει τις απαγωγές. Ζήτησα να με προσλάβουν σαν κρατούμενο, πώς να ζήσω αλλιώς με τέτοια κρίση παλιοκουφάλες πλούσιοι. 
 
ΑΙΣΙΟΣ Δεν πιστεύω λέξη, θα έπεσες σε κανέναν υπόνομο και θα άρχισες τις διαλέξεις με τα σκουλήκια και τα ποντίκια σε ξέρω καλά. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εκεί στο Γκουντανάμο μου έδωσαν και συστατική επιστολή. Αν θέλω μπορώ να δουλέψω και σαν όμηρος στο Ιράκ. Εκεί πληρώνουν και τις αργίες και βαριά ένσημα , στο Γκουαντανάμο μόνο το βασικό πλήρωναν οι κωλοαμερικάνοι. Μήπως ξέρεις το μισθολόγιο του Πούτιν στη Σιβηρία;

ΑΙΣΙΟΣ  Όλο για τους έξω μου μιλάς , για τους μέσα δεν είπες τίποτα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Βλέπω έξω τους αδελφούς Παλαιοκώστα  μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

ΑΙΣΙΟΣ Αδύνατον η φρουρά είναι σαν τους αστακούς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά για να φάνε αστακό στη ζωή τους οι φρουροί πρέπει να δραπετεύσουν. Ρε ξέρεις τι σημαίνει να έχεις θάψει 10 εκατ. ευρώ σε μια σπηλιά της θάλασσας να είσαι κρατούμενος και να θέλεις να δραπετεύσεις. Μη σου πω ότι θα κάνει και  ντου η ή ίδια η Ελάς στις φυλακές στην Κέρκυρα που είναι και κοντά στα σύνορα. 

ΑΙΣΙΟΣ Αστα αυτά πως τον βλέπεις τον Κωστάκη. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πολύ ισχυρός είναι αφού δεν θέλει να κυβερνήσει κανένας άλλος εκτός από έναν. 

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος είναι ο υποψήφιος κυβερνήτης, η Ντόρα, ο Γιώργος, ο Τσίπρας ο Μπένι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κανένας από αυτούς μόνο ο Γκρουέφσκι είναι ο αντίπαλος του Καραμανλή, δεν άκουσες που τον κατηγόρησε ότι κάνει κάθε 15 μέρες σκάνδαλο. Δεν γλιτώνει η Ελλάδα από αυτόν. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός και έμαθα ότι μαθαίνει και ελληνικά. 

ΑΙΣΙΟΣ Αλλού αυτά οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμιά ελπίδα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εγώ σου λέω ότι θα το πάρουν το όνομα. Μόνο με έναν τρόπο θα σωθούμε. Να βάλουμε τον Γκρουέφσκι πρωθυπουργό στην Ελλάδα και να πει όχι σε κράτος με το όνομα Μακεδονία.

ΑΙΣΙΟΣ Έχω την εντύπωση ότι παραληρείς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καθόλου, ξέρεις τι είπε ο προπάππους ενός γέροντα που μιλάει με τον Λιακόπουλο; Αν δεν μπορούν να σε σώσουν οι φίλοι σου τότε μόνο οι εχθροί σου είναι η σωτηρία. 

ΑΙΣΙΟΣ Και που το άκουσες αυτό εσύ ρε ψεύτη, ήσουνα εκεί το 1800;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ. Το βρήκα σε  μια μαγνητοταινία.

ΑΙΣΙΟΣ  Και που τα βρήκαν τα μαγνητόφωνα αφού δεν υπήρχαν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρώτα βγήκαν οι μαγνητοταινίες και μετά τα μαγνητόφωνα , εσύ δεν ξέρεις τίποτα
ΑΙΣΙΟΣ Ανησυχώ μπήκαμε σε περίοδο ψυχρού πολέμου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πολύ λογικό μου φαίνεται. Πως αλλιώς θα πολεμήσουμε το φαινόμενο του θερμοκηπίου παρά μόνο με έναν ψυχρό πόλεμο.

ΑΙΣΙΟΣ Η αρκούδα βρυχάται.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά δεν πετάει και δεν μπορεί να πιάσει τα γεράκια. 

ΑΙΣΙΟΣ Θα κερδίσουν τα γεράκια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ ποιος θέλει να κερδίσει;

ΑΙΣΙΟΣ Ειλικρινά δεν ξέρω τα έχω χαμένα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο είναι  καλό. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα ποιος έφτιαξε τέτοια σχέδιο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάλλον ο Καλατράβα, αλήθεια τέλειωσαν οι Ολυμπιακοί της Αθήνας;

ΑΙΣΙΟΣ Εδώ και τέσσερα χρόνια ρε ηλίθιε, εδώ τέλειωσαν και οι αγώνες στο Πεκίνο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα είδα τη Γιάννα στις εφημερίδες τι μπορεί να κάνει αυτή εκτός από αγώνες; 

ΑΙΣΙΟΣ Πες μου για τον Ομπάμα πως τον βλέπεις θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λογικό μου φαίνεται αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει η αμερικάνικη κοινωνία. Μπορεί και να τους το χρυσώσουν το χάπι.

ΑΙΣΙΟΣ Εντάξει δεν είναι και τόσο βαρύ να κυβερνήσει ένας που έχει μουσουλμανική καταγωγή. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν είναι μόνο η καταγωγή. Αυτός έριξε και τους δίδυμους πύργους. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτούς τους έριξε ο Λάντεν ρε ζώο, ποιος Ομπάμα!

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Α, με συγχωρείς επειδή είμαι επαγγελματίας, στο Γκουαντανάμο δέχτηκα και βασανιστήρια . Με έβαλαν και άκουσα  σερί για 60 ώρες Σινάτρα.  Παρακαλούσα να με βάλουν στο καζάνι με το καυτό λάδι αλλά μάταια.Μου έμεινε από τότε κάτι στο αυτί και νόμιζα ότι με ρώτησες για τον Οσάμα.

ΑΙΣΙΟΣ Κάτι δεν πάει καλά έχω χάσει επεισόδια όσο έλειπες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εγώ μπερδεύομαι με αυτά που λέω αλλά ίσως ο προπάππους του γέροντα του Λιακόπουλου να μπορεί να μας βοηθήσει. 

ΑΙΣΙΟΣ Και που θα τον βρούμε;

AΠΑΙΣΙΟΣ Καλά ακόμα δεν βγήκαν κινητά που  μιλάς με τον κάτω κόσμο; Τι κάνει η Vodafone, τη βγάζει με υποκλοπές μια ζωή.

ΑΙΣΙΟΣ  Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Παυλίδη. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να μην τρώτε σοκολάτες.
ΑΙΣΙΟΣ  Για τον υπουργό λέω. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και 15 υπουργοί να λερωθούν τίποτα δεν πρόκειται να γίνει αφού πρέπει να στηριχτεί η κυβέρνηση. Βγήκε και μπήκε ο Κουκοδήμος. Αν βγει ο Παυλίδης μόλις θα τον χρειαστούν θα τον βάλουν μέσα. Μέσα έξω είναι η κυβέρνηση πλούσιε ακόμα δεν το κατάλαβες το σύστημα. 

ΑΙΣΙΟΣ Λες να γίνει πόλεμος ; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και να γίνει έχω σχέδιο και για αυτό. Ξέρω ποιοι θα πολεμήσουν καλύτερα και θα κάνουν περήφανη την Ελλάδα. 

ΑΙΣΙΟΣ Ποιοι;

ΑΠAΙΣΙΟΣ Στην πρώτη γραμμή θα πέσουν οι μιζαδόροι , οι πολιτικοί οι μεγαλοτραπεζίτες , οι ανώτεροι δημόσιοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες οι  προϊστάμενοι, οι δικαστικοί, οι δημοσιογράφοι και όλοι οι βολεμένοι. Κοντά στην πρώτη γραμμή θα πολεμήσουν τα τάγματα του ΟΣΕ, της ΕΡΤ, της Ολυμπιακής , οι εφορίες, τα  δημόσια νοσοκομεία οι γιατροί. Πώς να χάσει πόλεμο η πατρίδα με αυτά τα θηρία. Σκόνη θα τον κάνουν και τον Πούτιν και τον Μπους. Άλλο είναι να πολεμάς για ένα μεροκάματο της πείνας και άλλο να πολεμάς για τη μίζα σου ,τα κέρδη ,  τους τόκους σου, τα προνόμια  και την θεσάρα σου.

ΑΙΣΙΟΙ Βλέπεις πόλεμο;

AΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν μπορεί να σε σώσει η ειρήνη που είναι η φίλη σου τότε πλούσιε θα σε σώσει  μόνο ο πόλεμος ας είναι   εχθρός σου. Να μην το ξεχνάς αυτό. 
Last Updated ( Wednesday, 27 August 2008 00:03 )

Written by valuebet   
Thursday, 22 May 2008 21:21
 
ΑΙΣΙΟΣ Χάθηκες που ήσουν τόσο καιρό , ρεκόρ έκανες ανησύχησα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με απήγαγαν οι εσωγήινοι

ΑΙΣΙΟΣ Ποιοί είναι αυτοί πάλι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τους έχει βγάλει στη φόρα ο Δημοσθένης, οι εσωγήινοι είναι πρώην εξωγήινοι που έπεσαν στη γη και μόλις είδαν πόσο άσχημοι είμαστε στη φάτσα έσκαψαν υπόγεια και ζούνε από κάτω μας. 

ΑΙΣΙΟΣ Εμέις είμαστε άσχημοι η αυτοί.;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Νομίζω εμείς. Αυτοί έχουν 8 κεφάλια , 16 χέρια και 32 πόδια από τα οποία τα 16 γίνονται φτερά και τα άλλα 16 γίνονται πτερύγια. Είναι τριών διαστάσεων υπάρξεις. 

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι τρελά πράγματα λες , δεν αλλάζεις εσύ, και γιατί σε απήγαγαν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για σκλάβο και καταναγκαστικά έργα , τι άλλο;


ΑΙΣΙΟΣ Έσπαγες πέτρες για τους εσωγήινους;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ : Όχι ρε , όλους όσους απήγαγαν τους έβαλαν στα κομμωτήρια. Για μανικιούρ, πεντικιούρ, βαφές μαλλιών, αποτρίχωση στα πόδια περιποίηση προσώπου. Ερχόταν μια εσωγήινη για ΣΠΑ και δούλευα πάνω της τρία μερόνυχτα, δράμα σου λέω. 

ΑΙΣΙΟΣ Και πως σε άφησαν να φύγεις ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έγινα ρουφιάνος, τους έδωσαν πληροφορίες για τους ανθρώπους και τις συνήθειες τους τα αδύνατα σημεία. Κάρφωσα όλο το ανθρώπινο είδος. Κινέζους , Ρώσους , Αμερικάνους, δεν άφησα τίποτα. 

ΑΙΣΙΟΣ Θα φύγω αν συνεχίσεις πες κάτι πιο σοβαρό. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσείς τι κάνετε εδώ , ο Καραμανλής που πήγε στην Βραζιλία η στην Αργεντινή;

ΑΙΣΙΟΣ Εδω είναι στη Ραφήνα , ζει και κυβερνάει είσαι μακριά νυχτωμένος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ρε πλούσιε λόγω τιμής τα γκάλοπ στην ΥΠTV έδιναν στη Δεξιά 0,03 % και στο καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Καραμανλής είχε ποσοστό 0,08% λιγότερο και από τον Βενιζέλο που είχε 0,09%. Καλά τι γίνεται πάνω στην επιφάνεια της γης;

ΑΙΣΙΟΣ Ποια είναι η ΥΠ TV; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το τηλεοπτικό κανάλι των εσωγήινων. Ένα υπάρχει μόνο.

ΑΙΣΙΟΣ Φασίστες οι εσωγήινοι ρετάλι , εδώ έχουμε δημοκρατία και πολλά κανάλια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αμ τώρα εξηγούνται τα ποσοστά. Αν μεταφέρουμε αυτή την κυβέρνηση πλούσιε στο 1984 τότε που υπήρχε μόνο ένα κανάλι τα ποσοστά της θα ήταν πιο κάτω και από της ΔΗΑΝΑ. Τότε ο λαός θα ψήφιζε με κριτήριο το επίπεδο της ζωής του, σήμερα ψηφίζει αυτό που λένε τα κανάλια , δηλαδή η ίδια η εξουσία. Οι εσωγήινοι  ένα κανάλι είχαν και στους ουρανούς πριν εκπέσουν στην γη. Δεν έχεις ακούσει για την Βαβέλ. 

ΑΙΣΙΟΣ Άσε τα πονηρά γράμματα πως τον βλέπεις τον Γιωργάκη;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με πρωθυπουργό τον Κωστάκη μια χαρά είναι , τίποτα δεν του λείπει.

ΑΙΣΙΟΣ Έχουμε πρόβλημα με το ηλιέλαιο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Από τον ήλιο της Βεργίνας πήγατε στο ηλιέλαιο, όλο εκεί κοντά το πάτε. Τι πρόβλημα έχετε;
ΑΙΣΙΟΣ Φάγαμε νοθευμένο λάδι από την Ουκρανία

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αλλαγή πολιτικής είναι αυτό. Η χούντα πριν 40 χρόνια τάϊζε τον κόσμο σάπια κρέατα από την Αργεντινή, η σημερινή χούντα τον ταϊζει σάπιο λάδι από την Ουκρανία. Η αριστερή στροφή που λέγαμε έγινε πράξη.

ΑΙΣΙΟΣ Φοβάμαι και για το πετρέλαιο ξέρεις πόσο έχει πάει το λίτρο , 130 δολάρια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά το πράγμα , οι εσωγήινοι μου είπαν ένα μυστικό. Σε μερικά χρόνια ένα λίτρο νερό θα έχει διπλάσια τιμή από ένα λίτρο πετρέλαιο. 

ΑΙΣΙΟΣ Πω πω θα διψάσουμε , θα σβήσουμε ,τρέχω να μαζέψω νερό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Περίμενε μπορεί να εννοούν ότι θα πέσει το πετρέλαιο στο 1 ευρώ και τα νερό θα έχει δύο ευρώ. Δεν μου έδωσαν μετάφραση το παίζουν πυθίες οι κουφάλες οι εσωγήινοι. Για πες μου τι έγινε εκείνος ο Ζαχόπουλος 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μου λέει τίποτα αυτό το όνομα , τι δουλεία κάνει; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι εσωγήινοι μου είπαν για έναν Ζαχόπουλο που πούλησε τον ΟΤΕ στους γερμανούς και μετά άρχισε τις μηνύσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Οχι Ζαχόπουλος ρε ηλίθιε ο Βγενόπουλος είναι αυτός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι μου λες έγινε τόσο γρήγορα καλά μετά το σάλτο, και η Τσέκου βγήκε από τη φυλακή; Δηλαδή αυτοί μέσα σε πέντε μήνες  έγιναν καλά πήραν τον ΟΤΕ, τον πούλησαν στους Γερμανούς. Η Ελλάδα έγινε χώρα με αυξημένες ταχύτητες. Και ο Ζαχόπουλος ποιος είναι τελικά. 

ΑΙΣΙΟΣ Τίποτα δεν είναι και μη φωνάζεις αυτό το ονομα σε δημόσιο χώρο γιατί θα σε βάλουν φυλακή. Απαγορεύεται η χρήση του συγκεκριμένου ονόματος  εντός της επικράτειας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τώρα κατάλαβα , αρχηγός κόμματος είναι ο Ζαχόπουλος που σας κάνει αντιπολίτευση και τον έχετε βγάλει στην παρανομία. Για αυτό στα γκάλοπ των εσωγήινων ο Ζαχόπουλος έχει 40% για καταλληλότερος πρωθυπουργός και ο Καραμανλής με τον Βενιζέλο σούμα έχουν 2%.


Written by valuebet   
Saturday, 22 March 2008 23:49

ΑΙΣΙΟΣ Πως μας βλέπεις θα φάμε μαζί με τους μισθούς και τις συντάξεις σας ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κοντά είστε , τελικά ο λαός την αγαπάει σφοδρά την εξουσία. Με τέτοια πείνα να συζητάμε για ασφαλιστικό δεν είναι και μικρό πράγμα. Που να βρει κουράγιο ο άλλος να διεκδικήσει;
 
ΑΙΣΙΟΣ Που το πας;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ 15 χρόνια ακούω για το ασφαλιστικό,  από τότε που πηδούσα πέντε φορές την ημέρα ενώ  σήμερα πηδάω τέσσερις φορές.

ΑΙΣΙΟΣ Αφού πηδάς τέσσερις φορές την ημέρα είσαι σε θαυμάσια κατάσταση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Παίρνω τα μέτρα μου αγοράζω πάντα πουκάμισα με σκληρές άκρες. Μην αλλάζεις συζήτηση , 15 χρόνια ασφαλιστικό ρε ασφαλίτες της εξουσίας δεν είναι σύμπτωση. Για μπαμπούλα το έχετε να μην ζητάει λεφτά ο λαός. Είμαι βέβαιος ότι η εξουσία σας δεν αντέχει να λυθεί το ασφαλιστικό, γιατί το βλέπει σαν μαγκούρα που την κουνάει στο πόπολο.

ΑΙΣΙΟΣ Πάντως η Φάνη δείχνει ότι θα τα καταφέρει ενώ ο Μαγγίνας ήταν λίγος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι υποκλοπές της υπηρεσίας μας λένε ότι αυτοί οι δύο κάνουν τις ίδιες σκέψεις. Η διαφορά τους είναι σε ένα μην

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό πάλι;

AΠΑΙΣΙΟΣ  Ο Μαγγίνας κάνει τη σκέψη: Υπάρχει άραγε συνδικαλιστής η δημοσιογράφος που να λαδώνεται; Ενώ η αξονική που κάναμε στη σκέψη της Φάνης έδωσε το εξής: Υπάρχει άραγε συνδικαλιστής η δημοσιογράφος που να μην λαδώνεται; 

AΙΣΙΟΣ Είσαι κοινός συκοφάντης που είναι οι αποδείξεις σου;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όλοι οι συνδικαλιστές που ξέρω μένουν σε δυάρι , κυκλοφορούν με λάντα και φοράνε παπούτσια τίμπερλαντ , κολόνια αρμάνι, ζώνη και κάλτσες λακόστ πουκάμισο Κούτσι, και μεταχειρισμένο μπουφάν από την Σάντα Μπάρμπαρα.

ΑΙΣΙΟΣ Τίποτα σοβαρό έχεις να μας πεις λασπολόγε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ποτέ δεν κάνεις αγώνα πλούσιε που ξέρεις ότι θα στρέψει την κοινή γνώμη πάνω σου. Δεν κόβεις το ρεύμα στον λαό και στον φτωχό, δεν χτυπάς την παραγωγή και τους εργάτες. Χτυπάς τον πλούτο. Λες στον λαό να μην πληρώσει το ρεύμα για ένα χρόνο.

ΑΙΣΙΟΣ Μα θα του το κόψουν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα τα κάνει , θα βγει η Φάνη παγανιά και θα κατεβάζει διακόπτες; 

AΙΣΙΟΣ Και με τα σκουπίδια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα μαζεύεις από όλες τις γειτονιές και τα πετάς στο Σύνταγμα, στην Εκάλη την Φιλοθέη και στο Κολωνάκι. Καθαριότητα στον φτωχό λαό και βρόμα στον πλούτο που είναι ο εχθρός. Έτσι γίνονται οι σωστοί αγώνες αλλά είναι αυτό το μην της Φάνης.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί έβαλες τα ΜΜΕ στο ίδιο τσουβάλι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν πας πίσω από  μια Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ και φωνάξεις ρε πουλημένε δεν θα σου φτάσουν ούτε χίλια κολάρα λαιμού , όλοι θα στραβολαιμιάσουν.  Αυτοί ρε έκαναν απεργία για να μην δει η Ελλάδα τις αντιδράσεις και το είπαν συμπαράσταση. 

ΑΙΣΙΟΣ Έχεις το πιο βρόμικο μυαλό που μπορεί να δημιουργήσει η Φύση, τι θέλεις επιτέλους , δεν έχεις τιμή εσύ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το παρατσούκλι μου στην ομάδα  είναι Άτιμος. Μου απενεμήθη ένεκεν, ατιμίας . είναι ένας από τους υψηλούς τίτλους.

ΑΙΣΙΟΣ Και ποιος είναι ο ανώτερος  τίτλος;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Πανατιμότατος, άσε δεν μπορεί να τον κερδίσει κανένας αυτόν τον τίτλο.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί τι πρέπει να κάνει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρέπει να δουλεύεις 20 χρόνια σε δύο δουλειές χωρίς να πληρώνεσαι ούτε σεντς. Κανένας δεν το έχει καταφέρει.

ΑΙΣΙΟΣ Εγώ αν θέλεις προσφέρομαι να κάνεις την πρακτική και την προπόνηση σου στις δικές μου δουλειές. Φέρε και τους φίλους σου  να βοηθήσω το κίνημα της ατιμίας αφιλοκερδώς. Κατά βάθος τελικά εσείς οι άτιμοι είστε άνθρωποι με αισθήματα, σκέφτεστε τα πλούτη των άλλων.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Οκ. Δεν θα έχουν τα παιδιά αντίρρηση. Για πες μου πλούσιε τι θα πάθαινες αν ξυπνούσες σε έναν κόσμο χωρίς λεφτά, χωρίς μισθούς και κρατήσεις , χωρίς τράπεζες , χωρίς θησαυροφυλάκια. 

ΑΙΣΙΟΣ Πρώτον κοιτούσα να μην είμαι ψηλά σαν τον Ζαχόπουλο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ποιος σου είπε ότι ήταν ψηλά. Μάλλον δεν έκανε ούτε μπατινγκ τζάμπινγκ , έτρεχε να γλιτώσει από το Ευάκι μπήκε στο αδιέξοδο, ανέβηκε στον φράκτη να ξεφύγει και έπεσε. Τα υπόλοιπα προέκυψαν από τα σχέδια έκτακτης ανάγκης.

ΑΙΣΙΟΣ Τελικά γιατί έγινε αυτή η ιστορία;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το μόνο γεγονός είναι ότι ο Θέμος και ο Μάκης πούλησαν το Πρώτο Θέμα. Μέχρι να πέσει ο Κυρ Χρήστος ήταν αδύνατον να τα καταφέρουν. Μετά όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Έγινε  πράξη η πιο περίπλοκη πώληση εφημερίδας στην παγκόσμια ιστορία. Αυτό ούτε συμμαχία ΣΙΑ, Μοσάντ και Γκα Γκε Μπε , Αλ Κάιντα στα καλύτερα τους δεν θα μπορούσαν  να το πετύχουν Το Πρώτο Θέμα Στο Μπόμπολα μέσα σε ένα τέρμινο και ολική λήξη. Για σκέψου θα αγοράζει ο Κυρ Χρήστος το Πρώτο Θέμα θα βλέπει την ταυτότητα και θα λέει:μόνο  ένας άνθρωπος στον κόσμο θα μπορούσε να το κάνει αυτό , και αυτός είμαι εγώ. Μετά θα πάρει το μετρό , δεν θα τον γνωρίσει κανένας χωρίς μουστάκι και 40 κιλά λιγότερο  και θα κατέβει Πλακεντίας. Θα περπατήσει με το νέο ελαφίσιο βήμα που απέκτησε μέχρι το συγκρότημα θα μπει στο γραφείο του νέου εκδότη και θα κάνουν τα πλάνα της νέας έκδοσης του συγκροτήματος. Αυτό είναι το ντιλ η πρώτη συνέντευξη του Κυρ Χρήστου θα είναι στο Θέμα του Μπόμπολα και μετά τον βλέπω να παίρνει θέση ειδικού συμβούλου στη  εφημερίδα. Και επιτέλους ο Κύρ Χρήστος θα καταφέρει να βάλει το Ευάκι σε μια καλή και μόνιμη δουλειά αυτή της γραμματέως του ειδικού συμβούλου. Χάπι Έντ πλούσιε για όλους. Πήρε ο Μάκης τα λεφτά ο Θέμος της γλίτωσε, πήρε και χαρτί , ο Κυρ Χρήστος βρήκε το απάνεμο λιμάνι, η εθνική συμβασιούχος διορίστηκε, ο κατασκευαστής πήρε μια μεγάλη εφημερίδα, η κυβέρνηση σώθηκε από το δίδυμο του Καλού και Κακού δημοσιογράφου , οικονομικό σκάνδαλο δεν θα μπορούσε ποτέ να προκύψει με το δυαράκι του Κυρ Χρήστου. Τι κάνεις εκεί ρε πλούσιε σε πήρε ο ύπνος  με αυτά που λέω;

ΑΙΣΙΟΣ Τίποτα που να μην το ξέρω δεν έχεις να μου πεις, άρχισαν  να σε προσπερνάνε οι εξελίξεις , δεν περνάει η μπογιά σου άλλο. Βρες κάτι πιο ενδιαφέρον για να ξυπνήσω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Να διάβασα  ότι ο Ιούδας ήταν ο γιος του Θεού ο οποίος τιμώρησε τον Χριστό με την σταύρωση επειδή έπιασε μόνο 30 αργύρια η κατάδοση από τον κανακάρη του. Λένε ότι αν η προδοσία έπιασε 60-70 αργύρια θα την γλίτωνε και ο Χριστός από τον σταυρό. Και τα νέα βιβλία λένε ότι ο Ιούδας κρεμάστηκε γιατί ήταν ευαίσθητος και δεν άντεξε την οικονομική αποτυχία αλλά μετά από τρεις μέρες αναστήθηκε. 

ΑΙΣΙΟΣ Που τα διάβασες όλα αυτά ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ  Στην Βίβλο των πλουσίων. 


 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

ΑΙΣΙΟΣ Δεν είμαι καλά ζαλίζομαι από τα γύρω-γύρω. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να μη γυρίζεις , να πας ευθεία. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα που ζεις εσύ , έχουμε γεμίσει εχθρούς μας έχουν περικυκλώσει πρέπει να αντισταθείτε! 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μήπως εννοείς να υπερασπιστούν οι σκλάβοι τις αλυσίδες τους; Δεν έχεις καταλάβει ότι κάποτε έρχεται και η ώρα μηδέν. Πρέπει να ελπίζεις για να αντισταθείς. Αν είσαι βέβαιος ότι δεν αλλάζει η μοίρα σου για ποιόν να παλέψεις; Μόνοι σας μείνατε πλούσιε εσείς και τα λεφτά σας. 

ΑΙΣΙΟΣ Εμάς δεν μας νοιάζει , έχουμε να περάσουμε , είμαστε βολεμένοι. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά έχετε να χάσετε ενώ ο λαός μόνο τα χρέη του και την ανεργία μπορεί να χάσει. Να κάνετε εσείς πόλεμο στους εχθρούς για να υπερασπίσετε τα κεκτημένα. Τις πατρίδες πρέπει να τις υπερασπίζονται οι εκλεκτοί του συστήματος, αυτό λέει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα Ελλάδα θα φτάσει στα Τέμπη και στο Αγρίνιο. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να διαπραγματευτείτε. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι να τους δώσουμε; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στην Αλβανία να δώσετε την Αράχωβα την Φιλοθέη και την Εκάλη. Στους Σκοπιανούς να δώσετε την Μύκονο , το Κολωνάκι και την Πολιτεία και στους Τούρκους να δώσετε τα παράλια την Βουλιαγμένη, το Καβούρι και το Λαγονήσι. Σε μια μέρα εσείς οι πλούσιοι λύνετε όλα τα εθνικά προβλήματα , ανησυχείς επειδή δεν έχεις καταλάβει πόσο μετράει η δύναμη σας.
 
ΑΙΣΙΟΣ Παλιοπροδότη, εφιάλτη. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ. Πάλι εγώ θα την πληρώσω , αφού ρε έχω μηδενική αξία δεν με βάζουν στην ανταλλαγή. Εσείς μηδενίσατε τα πάντα και εσείς πήρατε όλες τις αξίες. Δεν υπάρχει άλλο αντάλλαγμα , μόνοι σας μείνατε. 

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως είναι λύση ο ΣΥΡΙΖΑ; 

AΠΑΙΣΙΟΣ Για ξεκίνημα καλός είναι ο Τσίπρας. Πρώτα παίρνουμε τα μαλακά και μετά στο σκληρά. Δεν έχεις κάνει τοξικομανής; 

ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ναρκωτικά; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καμία έχει όμως με την Αλέκα. Πρώτα παίρνεις μερικές δόσεις από Σύριζα και μετά θα πέσεις στον Περισσό. 

ΑΙΣΙΟΣ Και αν θέλω να φύγω; 

AΠΑΙΣΙΟΣ Πρόγραμμα ταχύτατης πολιτικής απεξάρτησης στον ΙΝΩΔΑ κάτι σαν τον ΟΚΑΝΑ. 

ΑΙΣΙΟΣ Πρώτη φορά το ακούω , τι είναι αυτό το ΙΝΩΔΑ. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο 'Αδωνις βρε ηλίθιε ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι;
 
ΑΙΣΙΟΣ Το έθνος περνάει δύσκολες ώρες έχουμε ανάγκη όλες τις δυνάμεις. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν νομίζω να περνάει δύσκολες ώρες , εγώ μαθαίνω ότι ο Μπόμπολας πάει καλά. 

ΑΙΣΙΟΣ Σταμάτα να κοροϊδεύεις , πρέπει να βοηθήσεις.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμείς δεν κλέβουμε το ψωμί άλλων πλούσιε είμαστε περήφανη ράτσα , δεν θα γίνουμε εμείς σωτήρες στη θέση άλλων. Δεν το αντέχει η συνείδηση μας , έχουμε εξελιχτεί δεν είμαστε ζώα , τηρούμε την σειρά προτεραιότητας. 

ΑΙΣΙΟΣ Και ποιοι θα μας σώσουν; 

AΠΑΙΣΙΟΣ Τι το κάναμε το μέγαρο μουσικής και τους εκλεκτούς πολιτισμένους. Πρώτα ο κυρ Χρήστος, υπάρχει ο Ψυχάρης , η Γιάννα με την Ολυμπιάδα, ο Λάτσης με τις τράπεζες, ο Μάκης , ο Θέμος, ο Κακαουνάκης , ο Κουρής , ο Λαζόπουλος , ο Σωκράτης , ο Βαρδής , η Λιάνη , η φίλη της η Κανέλλη , ο Μαμαλάκης τόσοι άλλοι τραπεζίτες , η Λουκά , ο Ευαγγελάτος μετά της συμβίας του , εκδότες ο Κωστόπουλος με το Νίτρο, ο Ντράγκας και ο Νίκος, ο Ζαχόπουλος που άρχισε βήματα , τα ομόλογα, η siemens, η Vodafone , οι πολιτικοί. 'Αφησες ρε υπερπλούσιε όλους αυτούς στην απέξω και έρχεσαι σε μένα, αυτό είναι αμαρτία πρώτου βαθμού. 

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ ένα βράδυ που είχες μεθύσει δεν μου είπες στο αυτί ότι ποτέ καμιά χώρα και κανένας πολιτισμός δεν σώθηκε από τους χορτάτους και μόνο οι πεινασμένοι έχουν τις λύσεις. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάλλον δεν είχα μια στην τσέπη μου και ήθελα να σου πάρω φράγκα για τσιγάρα. Και εξάλλου δεν πιάνεται τι λένε αυτοί που πηδάνε και μεθάνε , δεν παρακολουθείς την υπόθεση Ζαχόπουλου. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνουμε νοιώθουμε να γυρίζουν όλα γύρω μας. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να κάνετε ότι κάνει η γη. Να γυρίζετε γύρω από το πρόβλημα σαν αν είναι ο Ήλιος και ταυτόχρονα να γυρίζετε και γύρω από τον εαυτό σας. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό μου φάνηκε σαν χρησμός , κάτι ξέρεις αλλά το κρύβεις , και γιατί να το κάνουμε αυτό.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για να σας κλέψουμε τα πορτοφόλια αφού θα είστε σαν ζαλισμένα κοτόπουλα. 

ΑΙΣΙΟΣ Ο φίλος σου ο Μητσοτάκης την πάτησε όμως , είπε ότι σε 10 χρόνια θα ξεχάσουμε το όνομα Μακεδονία και πέρασαν 15. και το λέμε όλοι.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και σήμερα ρε χαζέ το ίδιο θα πει αν δοθεί λύση. Και πολλά είπε δέκα χρόνια. Εγώ ο Απαίσιος δηλώνω ότι κανένας δεν θα θυμάται το όνομα σε πέντε χρόνια αν δοθεί σήμερα λύση. 

ΑΙΣΙΟΣ Πως θα γίνει αυτό; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί η Τσέκου θα έχει διορισθεί και ο Ζαχόπουλος θα είναι άνεργος.Τότε θα πηδήξει η Τσέκου από το παράθυρο επειδή την εκβίασε ο κυρ Χρήστος να τον προσλάβει στο δημόσιο με κάτι κασέτες που τις έδωσε στον Μάκη που αυτός τις έδωσε στην κυβέρνηση χωρίς να το ξέρει ο Θέμος, τα καταλαβαίνεις τα υπόλοιπα.. 

Αμπελόκηποι 19 Φεβρουαρίου 2008

ΑΙΣΙΟΣ Έμαθα ότι πήγες στην Ιταλία, μετά στην Ελβετία, μετά στην Γαλλία και μετά στο Βέλγιο. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Μάλλον πήγες στο χωριό σου και μας το παίζεις κοσμογυρισμένος και ταξιδεμένος.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί δεν μπορώ να πάω ταξίδι, να ορίστε έχω και αποδείξεις. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτές οι φωτογραφίες με τις αγελάδες; 


ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν κοιτάξεις πίσω μακριά από τις γελάδες θα δεις ένα αυτοκίνητο μέσα είναι Θέμος που πάει προς 'Αλπεις για για να ξεφύγει. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα δεν βλέπω κανένα αυτοκίνητο; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φταίει ο φωτογράφος , του ζήτησα να τραβήξει τις αγελάδες για να έχω αποδείξεις αλλά μια ουρά έκρυψε το Ζάσταβα του Θέμου. 

ΑΙΣΙΟΣ Ρε ψεύτη με λιμουζίνα κυκλοφορούσε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν έχει σημασία με τι κυκλοφορούσε αλλά τι είχε δηλώσει έτσι συμβαίνει με όλα στην Ελλάδα. 

ΑΙΣΙΟΣ Και πως πήγες σε αυτές τις χώρες, ποιος ήταν ο χορηγός; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλήρωσα σε είδος δεν είχα χορηγό. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι έδωσες που να έχει τέτοια αξία; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένα dvd που δείχνει τον Ζαχόπουλο να είναι στον αέρα και το οποίο μοντάρισα. 

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι τρελός ποιος το τράβηξε το βίντεο. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο ίδιος ο Ζαχόπουλος να το δείξει στις γκόμενες να κάνει φιγούρα. Θα το πει και στην κατάθεση του. Σας έφαγα όλους, κανένας δεν κατάλαβε την αλήθεια. 

ΑΙΣΙΟΣ Θα τρελαθώ με αυτά που ακούω και τι μοντάρισες; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έβγαλα το λάστιχο που τον κρατούσε , ο Ζαχόπουλος ήταν μανιώδης οπαδός του μπαντινγκ τζάμπινγκ. Το έκανε χρόνια στον ακάλυπτο και μετά ανέβαινε με τα πόδια στον τέταρτο, έτσι έριχνε τις γυναίκες με τα άλματα από τον τέταρτο όροφο. 

ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί έπεσε; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τον είχαν πάρει τηλέφωνο από το Μαξίμου για μια υπόθεση του. Αφαιρέθηκε και αντί να δέσει τρεις φορές το λάστιχο γύρω από τη μέση του το γύρισε δύο φορές και ενώ έπρεπε να φτάσει 30 πόντους πάνω από το έδαφος έκανε μπουμ. Αυτή θα είναι η επίσημη εκδοχή. Ένα μπάντινγκ τζάμπινγκ έκανε ο άνθρωπος και έγινε το λάθος, δεν υπάρχει αυτοκτονία.Υπήρχε λαστιχο στη μέση του για αυτό σώθηκε, θα συμφωνήσει και η ιατρική. 

ΑΙΣΙΟΣ Ασε την τρελίτσα και πες πως πήγες στο εξωτερικό. 

ΑΙΣΙΟΣ Πρώτα με καράβι , μετά με τρένο, τις 'Αλπεις τις πέρασα με τα πόδια επειδή έχω κλειστοφοβία δεν μπαίνω στα τούνελ, μετά ανέβηκα σε μια άμαξα με δύο άλογα μετά ξανά τρένο, και όταν έφτασα στο Παρίσι έφαγα ένα καζάνι σούπα κάτω από μια γέφυρα προσφορά του Σαρκοζί. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό πάλι; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πήρα πληροφορία ποια γέφυρα δεν είχε άστεγους και έφαγα όλο το καζάνι της βραδινής βάρδιας. Τι νομίζεις εμείς δεν έχουμε πληροφορίες , μόνο εσείς έχετε. 

ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί δεν είχε άστεγους αυτή η γέφυρα; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τους έβαλαν καθαρτικό δυο-τρεις φόρες και από τότε δεν πάτησε κανένας το πόδι του. Έχουμε και εμείς τις ίντριγκες μας. Η γέφυρα χρησιμοποιείται για έκτακτες περιπτώσεις , κάτι σαν πρώτη θέση . 

ΑΙΣΙΟΣ Έβαλες μυαλό εκεί που πήγες; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πώς δεν έβαλα , δεν με βλέπεις ήρεμο , μέχρι και το μπάτινγκ τζάμπινγκ έριξα στο τραπέζι. Οι ευρωπαίοι έχουν τον τρόπο τους να βάζουν μυαλά.
 
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά άνοιξαν νέα μέτωπα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμ λογικό είναι τον χειμώνα να κάνει παγετούς και το καλοκαίρι να κάνει να κάνει πυρκαγιές. Το καλοκαίρι έχει το μονοπώλιο ο στρατηγός άνεμος και τον χειμώνα ο στρατηγός πάγος. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά τρίζει το έδαφος. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει αυτή τεχνολογία. Κάνεις μια μαλακία , σε βλέπει η κάμερα , πάει η εικόνα στον δορυφόρο , την επεξεργάζεται και την επιστρέφει σε εναλλασσόμενη πολλαπλασιαζόμενη γωνία στη δεκάτη ανα δευτερόλεπτο και μπλούμ πέφτει στη θάλασσα. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι γίνεται μετά; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλακώνεται σε δύο ώρες ο Παπαζάχος με όλους τους σεισμολόγους στα κανάλια. Και όλα αυτά για μια εικόνα , πάει χάλασε η πουτάνα η ζωή , δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μιλάω για τα φυσικά φαινόμενα και κόψε τις θεωρίες σου , τρίζει το έδαφος μια με τον Ζαχόπουλο, μια με την Ζίμενς , μια για τα γιουροφάιτερ έχω κουραστεί δεν αντέχω άλλο και μέσα σε όλα αυτά μας ήρθε στο κεφάλι και το σκοπιανό.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μη κάνεις έτσι , όλα αυτά εντάσσονται στην εναλλακτική ομοιοπαθητική το σκάνδαλο περνάει με σκάνδαλο. 

ΑΙΣΙΟΣ Και το σκοπιανό πως θα το ξεπεράσουμε; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το λογικό είναι να ανοίξει το θεσσαλικό, μετά το κρητικό μετά το θρακικό και όταν τελειώσουν οι περιφέρειες να πιάσετε τους νόμους. Υπάρχει όσο θες υλικό στην ομοιοπαθητική. 

ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά λένε ότι η Ζίμενς και τα γιουροφάιτερ είναι μεγάλες υποθέσεις έχουν ουρά, πάλι λάσπη θα πέσει στην εξουσία. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να της βάλετε άσπρο χρώμα για να πανηγυρίζει ο λαός. 

ΑΙΣΙΟΣ Και θα πανηγυρίζει ο λαός αν βάψουμε άσπρη την λάσπη , πάλι άρχισες τις μαλακίες ; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ρε πλούσιε αλλά βλάκα αν το χιόνι που αρέσει στους ανθρώπους ήταν μαύρο όλοι θα το μισούσαν. Τώρα που είναι λευκό ο άνθρωπος το αποδέχεται , τον έχεις για κορόιδο τον θεό. Λες να μην ξέρει αυτούς που έφτιαξε; Αν το χιόνι είχε μαύρο χρώμα μετά από κάθε χιονοθύελλα όλοι θα ήθελαν ψυχίατρο. 

ΑΙΣΙΟΣ Μου έδωσες ιδέα με την τρέλα σου αλλά πως θα βάψουμε την λάσπη άσπρη; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όπως θα έβαφες σαν κακός το χιόνι μαύρο , δηλαδή νιφάδα , νιφάδα.


Αμπελόκηποι 22 Γενάρη 2008

ΑΙΣΙΟΣ Έχω αρχίσει να ανησυχώ , βρισκόμαστε σε τρικυμία , τι πρέπει να κάνουμε; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να μην ταξιδεύετε με καράβι, τα πελάγη σας μάραναν. 'Αντε μέχρι εκεί κοντά στα λιμανάκια που δεν τα πιάνει ο αέρας. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι σκάνδαλο είναι αυτό , εσύ το έχεις καταλάβει. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που το είδες το σκάνδαλο , δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς ντοκουμέντα. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα να όλοι μιλάνε για σκάνδαλα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά μωρέ ο πρώτος είναι ο Ζαχόπουλος που σαλτάρει από ερωτική απογοήτευση; 

ΑΙΣΙΟΣ Μα όλοι λένε ότι κάτι υπάρχει , κομπίνες, σεξ και χρήμα. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που δεν υπάρχουν αυτά που λες , ρε πλούσιε αυτά συμβαίνουν και στα τσαντίρια που είναι το παράξενο; Δεν μπορώ να καταλάβω την λαϊκή έκπληξη για τις ρoζ σκηνές. Που νομίζεις ότι ζεις κύριε , ένα μπορντέλο έγινε η κοινωνία. Με την διαφορά ότι στα μπορντέλα ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν σε καταλαβαίνω είσαι αινιγματικός σήμερα. Μου φαίνεσαι συναινετικός με την εξουσία. Μήπως τα άρπαξες; 

AΠΑΙΣΙΟΣ Ου κλέψεις λέει η εντολή δεν λέει πουθενά ου κάνεις ντίλ. Δεν τα άρπαξα έκανα απλώς μια συμφωνία να στηρίξω το σύστημα και όλους εσάς τους πλούσιους. 

ΑΙΣΙΟΣ Απίστευτο αυτό δεν περίμενα ποτέ να το δω. Περίμενα ότι δεν θα αντισταθείς στο χρήμα αλλά με αιφνιδιάζεις. Τι συμφωνία έκανες , πάντως εγώ είμαι μαζί σου θα σου κάνω και χορηγία. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φυσικά και πρέπει να κάνεις χορηγία εγώ πλούσιε είμαι επαγγελματίας , δεν κάνω πρόχειρες δουλειές , θα σας κάνω από πλούσιους, πάμπλουτους. Δεν θα φτάνουν τα μπαούλα να κρύψετε να βάλετε τα λεφτά. 

ΑΙΣΙΟΣ Μπράβο απαισιώτατε για να ακούσω τα ευχάριστα νέα , πως θα γεμίσουμε λεφτά. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να εδώ έχω τα σχέδια. Κοίτα αυτό το πλακάτ τι γράφει: Σπύρο γερά πάρτους τα λεφτά. Θα το μοιράσω σε όλους τους δικούς μας όταν κάνουμε πορείες. 


ΑΙΣΙΟΣ Ποιος είναι ο Σπύρος; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο Λάτσης , ρε ηλίθιε. Και μετά θα μοιράσουμε πλακάτ και με άλλα ονόματα , Σωκράτη , Βαρδή ,όλους τους τραπεζίτες και πάει λέγοντας. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα καλά απορώ πως έγινες πλούσιος, θα ζητάμε να διπλασιαστούν τα επιτόκια των δανείων να φτάσουν μέχρι και το 50%. Να γεμίσουν τα ταμεία με χρήμα. Μέσα σε ένα χρόνο θα γεμίσετε τις πισίνες με τα μωβ και τα κίτρινα. 

ΑΙΣΙΟΣ Κάτι δεν μου αρέσει στο σχέδιο, τι άλλο θα λέτε στις πορείες.. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ και τώρα ένα ευρώ η φέτα. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν με συμφέρει αυτό θα πέσουν οι μετοχές των τυροκομικών. 
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για το ψωμί μιλάμε και όχι για το τυρί. Θα γεμίσεις λεφτά από τους φούρνους. 

ΑΙΣΙΟΣ Πολύ απότομα μας τα δίνετε τα λεφτά, έχει και άλλες ενέργειες η αφεντιά σου. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πώς δεν έχω. Εθελοντική τρίωρη ημερήσια απασχόληση υπέρ του τραπεζικού συστήματος, στα 5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη με φόρο που θα πηγαίνει στο Υπουργείο Πολιτισμού για να μπορεί να μονιμοποιεί συμβασιούχες και ενδεχομένως και συμβασιούχους. Μείωση των συντάξεων στο 50%, πάγωμα μισθών για μια δεκαετία , υποχρεωτικός πληθωρισμός 15% ετησίως. Οι προτάσεις μου είναι πρωτοποριακές. 

ΑΙΣΙΟΣ Και εγώ νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά. Πάντα μέσα στη γελοιότητα είσαι. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κουφάλα πού είναι η ζωή ρε πλούσιε, ποτέ δεν μιλούσα πιο σοβαρά από τώρα αλλά εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. 

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί γίνεται η μάχη ανάμεσα στον Μάκη και τον Θέμο. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν κατάλαβα γιατί έβαλες μπροστά τον Θέμο, αλλά το προσπερνάω , η μάχη είναι πολύ σκληρή αλλά μέσα στα πλαίσια της δημοσιογραφικής διαμάχης. Συμβαίνουν αυτά στα ΜΜΕ 

ΑΙΣΙΟΣ Και αυτά που έγιναν είναι λογικά; 

AΠΑΙΣΙΟΣ Στο είπα είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και την έκβαση του πολέμου θα την κρίνει μόνο ένας 

ΑΙΣΙΟΣ Ο Καραμανλής; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι να τον κάνουν αυτόν, τη μάχη θα την κρίνει ο Ζαχόπουλος, έχουν αρχίσει τα χτυπήματα και οι προσφορές. Ζητάει έμαθα 20 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει συνέντευξη , αυτός ήταν τελικά ο εκβιαστής που ψάχνουμε. Έπεσε από το μπαλκόνι για να βρει τα λεφτά να πληρώσει την 35χρονη που τον κυνηγούσε. 

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μελετημένη ήταν η πτώση. Τώρα ο Μάκης και ο Θέμος είναι στο τρέξιμο να βρούνε τα 20 εκατ. ευρώ για το ποιος θα πάρει τη συνέντευξη. Λένε ότι έχουν μπει στο κόλπο και τα πολιτικά κόμματα. Το έκανε το μεγάλο κόλπο ο Ζαχόπουλος Και μη σου πω ότι ήταν και η 35χρονη στο κόλπο. Αυτοί οι δύο εκβίασαν όλη την Ελλάδα τελικά τα έκαναν όλα λίμπα θα τα πάρουν και χοντρά και μπορεί να βάλουν και κόσμο φυλακή.
 
ΑΙΣΙΟΣ Είσαι ψυχοπαθής και επικίνδυνος ,
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ότι και να πω το απορρίπτεις. Σου λέω ερωτική απογοήτευση και εσύ μου μιλάς για κομπίνα σεξ και χρήμα. Και μόλις μιλάω για σεξ χρήμα και κομπίνα με βγάζεις τρελό. Πνεύμα αντιλογίας είσαι. 

ΑΙΣΙΟΣ Να λες λογικά και σοβαρά πράγματα 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι με πέρασες για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η για τον ΔΟΛ; 

Αμπελόκηποι 12 Γενάρη 2008

ΑΙΣΙΟΣ Για πες ρε πονηρέ ποιος δημοσιογράφος έδωσε το dvd στον Αδριανό; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν λέω τίποτα γιατί η αποκάλυψη θα είναι μαϊμού. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα υπήρχαν κάμερες , υπάρχουν μάρτυρες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά μωρέ και αν το dvd το έδωσε ο Καραμανλής που είχε μεταμφιεστεί σε ευτραφή δημοσιογράφο; Πως ξέρω ότι δεν έγινε μεταμφίεση, δεν σας πιστεύω. 

ΑΙΣΙΟΣ Μα γιατί εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε να μου βρεις ποιο είναι το σωστό. Αν δεν υπήρχε Καραμανλής δεν θα υπήρχε Ζαχόπουλος η αν δεν υπήρχε ο Ζαχόπουλος δεν θα υπήρχε ο Καραμανλής; 

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι αδιόρθωτος αλλάζεις το νόημα της ιστορίας. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πράγματι αλλάζω την ιστορία ποιος θα ασχοληθεί πλέον με το αυγό του Κολόμβου μετα τον γρίφο που έβαλα. 

ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά η Ντόρα είναι μαζί μας είπε ότι αδίκως δαίμονες τα βάζετε με την εξουσία. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι περίμενες να πει ότι δικαίως τα έβαλε με την εξουσία ο θεός; Και οι πολιτικές δηλώσεις έχουν τα όρια τους. 

ΑΙΣΙΟΣ Διαφωνείς με την γοργόνα που δίνει σκληρή μάχη με τους δελφίνους για την εξουσία; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν σταθείς δίπλα από ένα μυρμήγκι θα είσαι ο θεός. Αν σταθείς δίπλα από έναν δεινόσαυρο θα είσαι το μυρμήγκι. Σημασία δεν έχει η γνώμη που έχεις αλλά αυτό που είσαι. Ο καθένας λέει τη γνώμη του από τη θέση που βρίσκεται. 

ΑΙΣΙΟΣ Σε βρίσκω με φιλοσοφική διάθεση σήμερα , τι συνέβη; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εγώ απορώ , ίσως δέχτηκα επιρροές από το γεγονός ότι η εξουσία είναι ταξιδάκι κοντά στο Θιβέτ. 

ΑΙΣΙΟΣ Φοβάμαι ότι δεχτήκαμε ισχυρό χτύπημα , αν γίνουν εκλογές μπορεί να χάσουμε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ούτε μια στο εκατομμύριο , μετά από αυτά επί τρεις εκλογικές αναμετρήσεις θα κερδίζει ο Καραμανλής. Θα τον βγάζουμε συνέχεια πρωθυπουργό για να τον τηγανίζουμε. Θα εκδικηθούμε την δεξιά με την εξουσία, καλά να πάθετε. Κι στην τρίτη θητεία θα τα δεις όλα. Σάλτα από την Ακρόπολη, σάλτα από αεροπλάνα και καράβια, σάλτα , αγχόνες, γκιλοτίνες, ληγμένα βαρβιτουρικά , απαγωγές από διαστημόπλοια. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχουν οι εξωγήινοι; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μελετάνε τον ελληνικό πολιτισμό, τον Ζαχόπουλο τον Βενιζέλο, την Γιάννα , την Πετραλιά 

ΑΙΣΙΟΣ Η Γιάννα τι δουλειά έχει; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν ήταν στην κυβέρνηση ποιο υπουργείο θα έπαιρνε, το εργασίας;Πίσω από κάθε ελληνικό πολιτισμό είναι η Γιάννα , ο κυρ Χρήστος είναι ντεμοντε έμεινε μόνος του μέσα στο Μέγαρο να πάιζει άρπα. 

AΙΣΙΟΣ Τελικά ποιο είναι το συμπέρασμα σας από την υπόθεση Ζαχόπουλου; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Επεξεργαζόμαστε τα ειδικά στοιχεία. 

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτo πάλι; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να για παράδειγμα η φωτιά στον Κρόνιο Λόφο τον έφερε στο προσκήνιο. Ήταν για παράδειγμα ο στόχος της ασύμμετρης απειλής; Και τι σχέση έχουν άραγε οι φωτιές με τους δαίμονες της Ντόρας; 

ΑΙΣΙΟΣ ΟΙ φωτιές ήταν εναντίον της ευημερίας του ελληνικού λαού. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν μας είπες, σε τι διαφέρουν από την εξουσία; 

ΑΙΣΙΟΣ 'Αρχισες την οξύτητα , αδιόρθωτε ότι και να κάνετε θα είστε από κάτω 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλύτερα από κάτω , παρά ψηλά και μετά κάτω , ξέρεις ρε ότι εγώ μπορώ να κοιμηθώ και την ώρα που περπατάω, δεν με πιάνει ξύπνιος με τίποτα ενώ εσένα δεν σε πιάνει ύπνος γιατί φοβάσαι μη ξυπνήσεις και έχουν πετάξει τα λεφτά σου. Αλλά όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα βάλουμε όλους τους πλούσιους φυλακή 

ΑΙΣΙΟΣ Ας γελάσω , ξέρεις ρε βλάκα πόσοι είμαστε , μπορεί και 30-40000 χιλιάδες σε αυτή χώρα δεν μας χωράνε οι φυλακές. Βάλε και τους βοηθούς μαζευόμαστε 150.000 χιλιάδες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ποιος σου είπε ότι θα σας βάλουμε στις φύλακες που ξέρεις; 

ΑΙΣΙΟΣ Τι σχεδιάζετε νοσηρά μυαλά , τους φούρνους των ναζί έχετε στο νου σας; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λάθος συμπέρασμα αιώνια ξύπνιε, θα σας βάλουμε φυλακή στα σπίτια σας. Εκεί θα εκτίσετε την ποινή , θα σφραγίσουμε τις πόρτες και τα παράθυρα και θα βάλουμε κάμερες απέξω. Αν κάνετε παραβίαση θα σας βασανίζουμε; 

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα τρώμε ρε ηλίθιε και πως θα μας βασανίζετε. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λεφτά έχετε να αγοράζετε με ντελίβερι. Σιγά μη σας μοιράσουμε και συσσίτιο. Όσο για βασανιστήρια , όποιος παραβιάζει την πόρτα θα έχει στέρηση καναλιών. Με τρεις παραβιάσεις , ούτε Όλγα, ούτε Έλλη , ούτε Νίκο μου , ούτε Ζαχαρέα, ούτε Λαζόπουλο. Μόνο Λιακόπουλο θα επιτρέπεται να βλέπετε. Και αν συνεχίζετε τις αποδράσεις θα σας βάζουμε να βλέπετε τη σειρά του Μάκη «Ωραίο μου φακελάκι» Εκεί να δω πως θα αντέξετε. 

ΑΙΣΙΟΣ Και ποιος θα μας δικάσει; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα πούμε τον Σπύρο να πάει τα επιτόκια στο 50%. Τι θα κάνει ο λαός , στα βόρεια προάστια θα ορμήσει. Και θα έχουμε και περίπολα με αγανακτισμένους που θα ψάχνουν τους πλούσιους δραπέτες. Κρατήστε τους δικαστές σας δεν τους έχουμε ανάγκη. 

ΑΙΣΙΟΣ 'Αρχισες φιλοσοφημένα και τέλειωσες με ύβρεις και απειλές , αλλά η σθεναρή δημοκρατία μας αντέχει στην πνοές των δαιμόνων. Δεν μας αγγίζουν οι απειλές του κακού εσείς είστε εξτρεμιστές , θέλετε να αλλάξετε τον ευτυχισμένο κόσμο μας αλλά οι δυνάμεις του καλού θα σας συντρίψουν. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόλις μου έλυσες την απορία για το πώς σκεφτόταν οι σοφοί δικαστές του Χριστού και του Σωκράτη. Τελικά η ιστορία δεν είναι το παρελθόν αλλά το ίδιο το παρόν που όταν γίνει νεκρό σε περιεχόμενο μας δείχνει τον πρωτόγονο άνθρωπο. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι το σήμερα πλούσιε με την εποχή της Σταύρωσης αν πάρεις το σωστό μονοπάτι. 

ΑΙΣΙΟΣ Σε βαρέθηκα , δεν θέλω σε ακούω, πες κάτι χρήσιμο.
 
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να πάρεις το σωστό μονοπάτι να πας στην εποχή της Σταύρωσης να βιντεοσκοπήσεις τα πάντα και να πουλήσεις dvd να κονομήσεις και από τους πρωτόγονους και από τους σημερινούς. Μπίζνα διάρκειας 2000 ετών , έχεις ακούσει πιο επικερδή πρόταση; 

ΑΙΣΙΟΣ Εγώ δεν εμπορεύομαι τους θεούς. 

AΠΑΙΣΙΟΣ Λάθος απάντηση πλούσιε , οι θεοί δεν σε φοβούνται δεν σε υπολογίζουν, δεν μπορείς να τους πειράξεις όπως δεν μπορεί να κάνει κακό σε εσένα ένα μυρμήγκι. Οι θεοί θυμώνουν μόνο όταν εμπορεύεστε ανθρώπους. Και ξέρεις γιατί είστε ασύδοτοι , επειδή πιστεύετε στους θεούς επί προσωπικού , νομίζετε ηλίθιε ότι οι θεοί έχουν ανάγκή τιμής την οποία αφού αποδώσετε αυτοί σας δίνουν συγχωροχάρτι 

ΑΙΣΙΟΣ Και που τα ξέρεις εσύ αυτά τα περισπούδαστα ρε πονηρέ. Πες μια απόδειξη. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αύριο στο Θέμα έχει το dvd , να μια απόδειξη ανάμεσα σε χιλιάδες πιθανές αποδείξεις. Ο εμπορευόμενος ανθρώπους έγινε ο ίδιος εμπορεύσιμο είδος. Ήταν τυφλός αλλά είδε το φως κατάλαβε ότι έπρεπε να ακούει τα μηνύματα από τα οποία δεν πήρε και λίγα. Last Updated on Tuesday, 27 March 2012 20:47