Print E-mail
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΑΙΣΙΟΣ Δεν είμαι καλά ζαλίζομαι από τα γύρω-γύρω.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να μη γυρίζεις , να πας ευθεία.
ΑΙΣΙΟΣ Μα που ζεις εσύ , έχουμε γεμίσει εχθρούς μας έχουν περικυκλώσει πρέπει να αντισταθείτε!
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μήπως εννοείς να υπερασπιστούν οι σκλάβοι τις αλυσίδες τους; Δεν έχεις καταλάβει ότι κάποτε έρχεται και η ώρα μηδέν. Πρέπει να ελπίζεις για να αντισταθείς. Αν είσαι βέβαιος ότι δεν αλλάζει η μοίρα σου για ποιόν να παλέψεις; Μόνοι σας μείνατε πλούσιε εσείς και τα λεφτά σας.
ΑΙΣΙΟΣ Εμάς δεν μας νοιάζει , έχουμε να περάσουμε , είμαστε βολεμένοι.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά έχετε να χάσετε ενώ ο λαός μόνο τα χρέη του και την ανεργία μπορεί να χάσει. Να κάνετε εσείς πόλεμο στους εχθρούς για να υπερασπίσετε τα κεκτημένα. Τις πατρίδες πρέπει να τις υπερασπίζονται οι εκλεκτοί του συστήματος, αυτό λέει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
ΑΙΣΙΟΣ Μα Ελλάδα θα φτάσει στα Τέμπη και στο Αγρίνιο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να διαπραγματευτείτε.
ΑΙΣΙΟΣ Τι να τους δώσουμε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στην Αλβανία να δώσετε την Αράχωβα την Φιλοθέη και την Εκάλη. Στους Σκοπιανούς να δώσετε την Μύκονο , το Κολωνάκι και την Πολιτεία και στους Τούρκους να δώσετε τα παράλια την Βουλιαγμένη, το Καβούρι και το Λαγονήσι. Σε μια μέρα εσείς οι πλούσιοι λύνετε όλα τα εθνικά προβλήματα , ανησυχείς επειδή δεν έχεις καταλάβει πόσο μετράει η δύναμη σας.
ΑΙΣΙΟΣ Παλιοπροδότη, εφιάλτη.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ. Πάλι εγώ θα την πληρώσω , αφού ρε έχω μηδενική αξία δεν με βάζουν στην ανταλλαγή. Εσείς μηδενίσατε τα πάντα και εσείς πήρατε όλες τις αξίες. Δεν υπάρχει άλλο αντάλλαγμα , μόνοι σας μείνατε.
ΑΙΣΙΟΣ Μήπως είναι λύση ο ΣΥΡΙΖΑ;
AΠΑΙΣΙΟΣ Για ξεκίνημα καλός είναι ο Τσίπρας. Πρώτα παίρνουμε τα μαλακά και μετά στο σκληρά. Δεν έχεις κάνει τοξικομανής;
ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ναρκωτικά;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καμία έχει όμως με την Αλέκα. Πρώτα παίρνεις μερικές δόσεις από Σύριζα και μετά θα πέσεις στον Περισσό.
ΑΙΣΙΟΣ Και αν θέλω να φύγω;
AΠΑΙΣΙΟΣ Πρόγραμμα ταχύτατης πολιτικής απεξάρτησης στον ΙΝΩΔΑ κάτι σαν τον ΟΚΑΝΑ.
ΑΙΣΙΟΣ Πρώτη φορά το ακούω , τι είναι αυτό το ΙΝΩΔΑ.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο 'Αδωνις βρε ηλίθιε ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι;
ΑΙΣΙΟΣ Το έθνος περνάει δύσκολες ώρες έχουμε ανάγκη όλες τις δυνάμεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν νομίζω να περνάει δύσκολες ώρες , εγώ μαθαίνω ότι ο Μπόμπολας πάει καλά.
ΑΙΣΙΟΣ Σταμάτα να κοροϊδεύεις , πρέπει να βοηθήσεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμείς δεν κλέβουμε το ψωμί άλλων πλούσιε είμαστε περήφανη ράτσα , δεν θα γίνουμε εμείς σωτήρες στη θέση άλλων. Δεν το αντέχει η συνείδηση μας , έχουμε εξελιχτεί δεν είμαστε ζώα , τηρούμε την σειρά προτεραιότητας.
ΑΙΣΙΟΣ Και ποιοι θα μας σώσουν;
AΠΑΙΣΙΟΣ Τι το κάναμε το μέγαρο μουσικής και τους εκλεκτούς πολιτισμένους. Πρώτα ο κυρ Χρήστος, υπάρχει ο Ψυχάρης , η Γιάννα με την Ολυμπιάδα, ο Λάτσης με τις τράπεζες, ο Μάκης , ο Θέμος, ο Κακαουνάκης , ο Κουρής , ο Λαζόπουλος , ο Σωκράτης , ο Βαρδής , η Λιάνη , η φίλη της η Κανέλλη , ο Μαμαλάκης τόσοι άλλοι τραπεζίτες , η Λουκά , ο Ευαγγελάτος μετά της συμβίας του , εκδότες ο Κωστόπουλος με το Νίτρο, ο Ντράγκας και ο Νίκος, ο Ζαχόπουλος που άρχισε βήματα , τα ομόλογα, η siemens, η Vodafone , οι πολιτικοί. 'Αφησες ρε υπερπλούσιε όλους αυτούς στην απέξω και έρχεσαι σε μένα, αυτό είναι αμαρτία πρώτου βαθμού.
ΑΙΣΙΟΣ Εσύ ένα βράδυ που είχες μεθύσει δεν μου είπες στο αυτί ότι ποτέ καμιά χώρα και κανένας πολιτισμός δεν σώθηκε από τους χορτάτους και μόνο οι πεινασμένοι έχουν τις λύσεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάλλον δεν είχα μια στην τσέπη μου και ήθελα να σου πάρω φράγκα για τσιγάρα. Και εξάλλου δεν πιάνεται τι λένε αυτοί που πηδάνε και μεθάνε , δεν παρακολουθείς την υπόθεση Ζαχόπουλου.
ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνουμε νοιώθουμε να γυρίζουν όλα γύρω μας.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να κάνετε ότι κάνει η γη. Να γυρίζετε γύρω από το πρόβλημα σαν αν είναι ο Ήλιος και ταυτόχρονα να γυρίζετε και γύρω από τον εαυτό σας.
ΑΙΣΙΟΣ Αυτό μου φάνηκε σαν χρησμός , κάτι ξέρεις αλλά το κρύβεις , και γιατί να το κάνουμε αυτό.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για να σας κλέψουμε τα πορτοφόλια αφού θα είστε σαν ζαλισμένα κοτόπουλα.
ΑΙΣΙΟΣ Ο φίλος σου ο Μητσοτάκης την πάτησε όμως , είπε ότι σε 10 χρόνια θα ξεχάσουμε το όνομα Μακεδονία και πέρασαν 15. και το λέμε όλοι.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και σήμερα ρε χαζέ το ίδιο θα πει αν δοθεί λύση. Και πολλά είπε δέκα χρόνια. Εγώ ο Απαίσιος δηλώνω ότι κανένας δεν θα θυμάται το όνομα σε πέντε χρόνια αν δοθεί σήμερα λύση.
ΑΙΣΙΟΣ Πως θα γίνει αυτό;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί η Τσέκου θα έχει διορισθεί και ο Ζαχόπουλος θα είναι άνεργος.Τότε θα πηδήξει η Τσέκου από το παράθυρο επειδή την εκβίασε ο κυρ Χρήστος να τον προσλάβει στο δημόσιο με κάτι κασέτες που τις έδωσε στον Μάκη που αυτός τις έδωσε στην κυβέρνηση χωρίς να το ξέρει ο Θέμος, τα καταλαβαίνεις τα υπόλοιπα..

Αμπελόκηποι 19 Φεβρουαρίου


ΑΙΣΙΟΣ Έμαθα ότι πήγες στην Ιταλία, μετά στην Ελβετία, μετά στην Γαλλία και μετά στο Βέλγιο. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Μάλλον πήγες στο χωριό σου και μας το παίζεις κοσμογυρισμένος και ταξιδεμένος.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί δεν μπορώ να πάω ταξίδι, να ορίστε έχω και αποδείξεις.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτές οι φωτογραφίες με τις αγελάδες;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν κοιτάξεις πίσω μακριά από τις γελάδες θα δεις ένα αυτοκίνητο μέσα είναι Θέμος που πάει προς 'Αλπεις για για να ξεφύγει.
ΑΙΣΙΟΣ Μα δεν βλέπω κανένα αυτοκίνητο;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φταίει ο φωτογράφος , του ζήτησα να τραβήξει τις αγελάδες για να έχω αποδείξεις αλλά μια ουρά έκρυψε το Ζάσταβα του Θέμου.
ΑΙΣΙΟΣ Ρε ψεύτη με λιμουζίνα κυκλοφορούσε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν έχει σημασία με τι κυκλοφορούσε αλλά τι είχε δηλώσει έτσι συμβαίνει με όλα στην Ελλάδα.
ΑΙΣΙΟΣ Και πως πήγες σε αυτές τις χώρες, ποιος ήταν ο χορηγός;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλήρωσα σε είδος δεν είχα χορηγό.
ΑΙΣΙΟΣ Τι έδωσες που να έχει τέτοια αξία;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένα dvd που δείχνει τον Ζαχόπουλο να είναι στον αέρα και το οποίο μοντάρισα.
ΑΙΣΙΟΣ Είσαι τρελός ποιος το τράβηξε το βίντεο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο ίδιος ο Ζαχόπουλος να το δείξει στις γκόμενες να κάνει φιγούρα. Θα το πει και στην κατάθεση του. Σας έφαγα όλους, κανένας δεν κατάλαβε την αλήθεια.
ΑΙΣΙΟΣ Θα τρελαθώ με αυτά που ακούω και τι μοντάρισες;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έβγαλα το λάστιχο που τον κρατούσε , ο Ζαχόπουλος ήταν μανιώδης οπαδός του μπαντινγκ τζάμπινγκ. Το έκανε χρόνια στον ακάλυπτο και μετά ανέβαινε με τα πόδια στον τέταρτο, έτσι έριχνε τις γυναίκες με τα άλματα από τον τέταρτο όροφο.
ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί έπεσε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τον είχαν πάρει τηλέφωνο από το Μαξίμου για μια υπόθεση του. Αφαιρέθηκε και αντί να δέσει τρεις φορές το λάστιχο γύρω από τη μέση του το γύρισε δύο φορές και ενώ έπρεπε να φτάσει 30 πόντους πάνω από το έδαφος έκανε μπουμ. Αυτή θα είναι η επίσημη εκδοχή. Ένα μπάντινγκ τζάμπινγκ έκανε ο άνθρωπος και έγινε το λάθος, δεν υπάρχει αυτοκτονία.Υπήρχε λαστιχο στη μέση του για αυτό σώθηκε, θα συμφωνήσει και η ιατρική.
ΑΙΣΙΟΣ Ασε την τρελίτσα και πες πως πήγες στο εξωτερικό.
ΑΙΣΙΟΣ Πρώτα με καράβι , μετά με τρένο, τις 'Αλπεις τις πέρασα με τα πόδια επειδή έχω κλειστοφοβία δεν μπαίνω στα τούνελ, μετά ανέβηκα σε μια άμαξα με δύο άλογα μετά ξανά τρένο, και όταν έφτασα στο Παρίσι έφαγα ένα καζάνι σούπα κάτω από μια γέφυρα προσφορά του Σαρκοζί.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό πάλι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πήρα πληροφορία ποια γέφυρα δεν είχε άστεγους και έφαγα όλο το καζάνι της βραδινής βάρδιας. Τι νομίζεις εμείς δεν έχουμε πληροφορίες , μόνο εσείς έχετε.
ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί δεν είχε άστεγους αυτή η γέφυρα;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τους έβαλαν καθαρτικό δυο-τρεις φόρες και από τότε δεν πάτησε κανένας το πόδι του. Έχουμε και εμείς τις ίντριγκες μας. Η γέφυρα χρησιμοποιείται για έκτακτες περιπτώσεις , κάτι σαν πρώτη θέση .
ΑΙΣΙΟΣ Έβαλες μυαλό εκεί που πήγες;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πώς δεν έβαλα , δεν με βλέπεις ήρεμο , μέχρι και το μπάτινγκ τζάμπινγκ έριξα στο τραπέζι. Οι ευρωπαίοι έχουν τον τρόπο τους να βάζουν μυαλά.
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά άνοιξαν νέα μέτωπα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμ λογικό είναι τον χειμώνα να κάνει παγετούς και το καλοκαίρι να κάνει να κάνει πυρκαγιές. Το καλοκαίρι έχει το μονοπώλιο ο στρατηγός άνεμος και τον χειμώνα ο στρατηγός πάγος.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά τρίζει το έδαφος.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει αυτή τεχνολογία. Κάνεις μια μαλακία , σε βλέπει η κάμερα , πάει η εικόνα στον δορυφόρο , την επεξεργάζεται και την επιστρέφει σε εναλλασσόμενη πολλαπλασιαζόμενη γωνία στη δεκάτη ανα δευτερόλεπτο και μπλούμ πέφτει στη θάλασσα.
ΑΙΣΙΟΣ Και τι γίνεται μετά;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλακώνεται σε δύο ώρες ο Παπαζάχος με όλους τους σεισμολόγους στα κανάλια. Και όλα αυτά για μια εικόνα , πάει χάλασε η πουτάνα η ζωή , δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν μιλάω για τα φυσικά φαινόμενα και κόψε τις θεωρίες σου , τρίζει το έδαφος μια με τον Ζαχόπουλο, μια με την Ζίμενς , μια για τα γιουροφάιτερ έχω κουραστεί δεν αντέχω άλλο και μέσα σε όλα αυτά μας ήρθε στο κεφάλι και το σκοπιανό.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μη κάνεις έτσι , όλα αυτά εντάσσονται στην εναλλακτική ομοιοπαθητική το σκάνδαλο περνάει με σκάνδαλο.
ΑΙΣΙΟΣ Και το σκοπιανό πως θα το ξεπεράσουμε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το λογικό είναι να ανοίξει το θεσσαλικό, μετά το κρητικό μετά το θρακικό και όταν τελειώσουν οι περιφέρειες να πιάσετε τους νόμους. Υπάρχει όσο θες υλικό στην ομοιοπαθητική.
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά λένε ότι η Ζίμενς και τα γιουροφάιτερ είναι μεγάλες υποθέσεις έχουν ουρά, πάλι λάσπη θα πέσει στην εξουσία.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να της βάλετε άσπρο χρώμα για να πανηγυρίζει ο λαός.
ΑΙΣΙΟΣ Και θα πανηγυρίζει ο λαός αν βάψουμε άσπρη την λάσπη , πάλι άρχισες τις μαλακίες ;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ρε πλούσιε αλλά βλάκα αν το χιόνι που αρέσει στους ανθρώπους ήταν μαύρο όλοι θα το μισούσαν. Τώρα που είναι λευκό ο άνθρωπος το αποδέχεται , τον έχεις για κορόιδο τον θεό. Λες να μην ξέρει αυτούς που έφτιαξε; Αν το χιόνι είχε μαύρο χρώμα μετά από κάθε χιονοθύελλα όλοι θα ήθελαν ψυχίατρο.
ΑΙΣΙΟΣ Μου έδωσες ιδέα με την τρέλα σου αλλά πως θα βάψουμε την λάσπη άσπρη;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όπως θα έβαφες σαν κακός το χιόνι μαύρο , δηλαδή νιφάδα , νιφάδα.
Αμπελόκηποι 22 Γενάρη


ΑΙΣΙΟΣ Έχω αρχίσει να ανησυχώ , βρισκόμαστε σε τρικυμία , τι πρέπει να κάνουμε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να μην ταξιδεύετε με καράβι, τα πελάγη σας μάραναν. 'Αντε μέχρι εκεί κοντά στα λιμανάκια που δεν τα πιάνει ο αέρας.
ΑΙΣΙΟΣ Τι σκάνδαλο είναι αυτό , εσύ το έχεις καταλάβει.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που το είδες το σκάνδαλο , δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς ντοκουμέντα.
ΑΙΣΙΟΣ Μα να όλοι μιλάνε για σκάνδαλα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά μωρέ ο πρώτος είναι ο Ζαχόπουλος που σαλτάρει από ερωτική απογοήτευση;
ΑΙΣΙΟΣ Μα όλοι λένε ότι κάτι υπάρχει , κομπίνες, σεξ και χρήμα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που δεν υπάρχουν αυτά που λες , ρε πλούσιε αυτά συμβαίνουν και στα τσαντίρια που είναι το παράξενο; Δεν μπορώ να καταλάβω την λαϊκή έκπληξη για τις ρoζ σκηνές. Που νομίζεις ότι ζεις κύριε , ένα μπορντέλο έγινε η κοινωνία. Με την διαφορά ότι στα μπορντέλα ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν σε καταλαβαίνω είσαι αινιγματικός σήμερα. Μου φαίνεσαι συναινετικός με την εξουσία. Μήπως τα άρπαξες;
AΠΑΙΣΙΟΣ Ου κλέψεις λέει η εντολή δεν λέει πουθενά ου κάνεις ντίλ. Δεν τα άρπαξα έκανα απλώς μια συμφωνία να στηρίξω το σύστημα και όλους εσάς τους πλούσιους.
ΑΙΣΙΟΣ Απίστευτο αυτό δεν περίμενα ποτέ να το δω. Περίμενα ότι δεν θα αντισταθείς στο χρήμα αλλά με αιφνιδιάζεις. Τι συμφωνία έκανες , πάντως εγώ είμαι μαζί σου θα σου κάνω και χορηγία.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φυσικά και πρέπει να κάνεις χορηγία εγώ πλούσιε είμαι επαγγελματίας , δεν κάνω πρόχειρες δουλειές , θα σας κάνω από πλούσιους, πάμπλουτους. Δεν θα φτάνουν τα μπαούλα να κρύψετε να βάλετε τα λεφτά.
ΑΙΣΙΟΣ Μπράβο απαισιώτατε για να ακούσω τα ευχάριστα νέα , πως θα γεμίσουμε λεφτά.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να εδώ έχω τα σχέδια. Κοίτα αυτό το πλακάτ τι γράφει: Σπύρο γερά πάρτους τα λεφτά. Θα το μοιράσω σε όλους τους δικούς μας όταν κάνουμε πορείες.
ΑΙΣΙΟΣ Ποιος είναι ο Σπύρος;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο Λάτσης , ρε ηλίθιε. Και μετά θα μοιράσουμε πλακάτ και με άλλα ονόματα , Σωκράτη , Βαρδή ,όλους τους τραπεζίτες και πάει λέγοντας.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα καλά απορώ πως έγινες πλούσιος, θα ζητάμε να διπλασιαστούν τα επιτόκια των δανείων να φτάσουν μέχρι και το 50%. Να γεμίσουν τα ταμεία με χρήμα. Μέσα σε ένα χρόνο θα γεμίσετε τις πισίνες με τα μωβ και τα κίτρινα.
ΑΙΣΙΟΣ Κάτι δεν μου αρέσει στο σχέδιο, τι άλλο θα λέτε στις πορείες..
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ και τώρα ένα ευρώ η φέτα.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν με συμφέρει αυτό θα πέσουν οι μετοχές των τυροκομικών.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για το ψωμί μιλάμε και όχι για το τυρί. Θα γεμίσεις λεφτά από τους φούρνους.
ΑΙΣΙΟΣ Πολύ απότομα μας τα δίνετε τα λεφτά, έχει και άλλες ενέργειες η αφεντιά σου.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πώς δεν έχω. Εθελοντική τρίωρη ημερήσια απασχόληση υπέρ του τραπεζικού συστήματος, στα 5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη με φόρο που θα πηγαίνει στο Υπουργείο Πολιτισμού για να μπορεί να μονιμοποιεί συμβασιούχες και ενδεχομένως και συμβασιούχους. Μείωση των συντάξεων στο 50%, πάγωμα μισθών για μια δεκαετία , υποχρεωτικός πληθωρισμός 15% ετησίως. Οι προτάσεις μου είναι πρωτοποριακές.
ΑΙΣΙΟΣ Και εγώ νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά. Πάντα μέσα στη γελοιότητα είσαι.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κουφάλα πού είναι η ζωή ρε πλούσιε, ποτέ δεν μιλούσα πιο σοβαρά από τώρα αλλά εσύ δεν κατάλαβες τίποτα.
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί γίνεται η μάχη ανάμεσα στον Μάκη και τον Θέμο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν κατάλαβα γιατί έβαλες μπροστά τον Θέμο, αλλά το προσπερνάω , η μάχη είναι πολύ σκληρή αλλά μέσα στα πλαίσια της δημοσιογραφικής διαμάχης. Συμβαίνουν αυτά στα ΜΜΕ
ΑΙΣΙΟΣ Και αυτά που έγιναν είναι λογικά;
AΠΑΙΣΙΟΣ Στο είπα είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και την έκβαση του πολέμου θα την κρίνει μόνο ένας
ΑΙΣΙΟΣ Ο Καραμανλής;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι να τον κάνουν αυτόν, τη μάχη θα την κρίνει ο Ζαχόπουλος, έχουν αρχίσει τα χτυπήματα και οι προσφορές. Ζητάει έμαθα 20 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει συνέντευξη , αυτός ήταν τελικά ο εκβιαστής που ψάχνουμε. Έπεσε από το μπαλκόνι για να βρει τα λεφτά να πληρώσει την 35χρονη που τον κυνηγούσε.
ΑΙΣΙΟΣ Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μελετημένη ήταν η πτώση. Τώρα ο Μάκης και ο Θέμος είναι στο τρέξιμο να βρούνε τα 20 εκατ. ευρώ για το ποιος θα πάρει τη συνέντευξη. Λένε ότι έχουν μπει στο κόλπο και τα πολιτικά κόμματα. Το έκανε το μεγάλο κόλπο ο Ζαχόπουλος Και μη σου πω ότι ήταν και η 35χρονη στο κόλπο. Αυτοί οι δύο εκβίασαν όλη την Ελλάδα τελικά τα έκαναν όλα λίμπα θα τα πάρουν και χοντρά και μπορεί να βάλουν και κόσμο φυλακή.
ΑΙΣΙΟΣ Είσαι ψυχοπαθής και επικίνδυνος ,
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ότι και να πω το απορρίπτεις. Σου λέω ερωτική απογοήτευση και εσύ μου μιλάς για κομπίνα σεξ και χρήμα. Και μόλις μιλάω για σεξ χρήμα και κομπίνα με βγάζεις τρελό. Πνεύμα αντιλογίας είσαι.
ΑΙΣΙΟΣ Να λες λογικά και σοβαρά πράγματα
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι με πέρασες για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η για τον ΔΟΛ;
Αμπελόκηποι 12 Γενάρη


ΑΙΣΙΟΣ Για πες ρε πονηρέ ποιος δημοσιογράφος έδωσε το dvd στον Αδριανό;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν λέω τίποτα γιατί η αποκάλυψη θα είναι μαϊμού.
ΑΙΣΙΟΣ Μα υπήρχαν κάμερες , υπάρχουν μάρτυρες.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά μωρέ και αν το dvd το έδωσε ο Καραμανλής που είχε μεταμφιεστεί σε ευτραφή δημοσιογράφο; Πως ξέρω ότι δεν έγινε μεταμφίεση, δεν σας πιστεύω.
ΑΙΣΙΟΣ Μα γιατί εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε να μου βρεις ποιο είναι το σωστό. Αν δεν υπήρχε Καραμανλής δεν θα υπήρχε Ζαχόπουλος η αν δεν υπήρχε ο Ζαχόπουλος δεν θα υπήρχε ο Καραμανλής;
ΑΙΣΙΟΣ Είσαι αδιόρθωτος αλλάζεις το νόημα της ιστορίας.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πράγματι αλλάζω την ιστορία ποιος θα ασχοληθεί πλέον με το αυγό του Κολόμβου μετα τον γρίφο που έβαλα.
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά η Ντόρα είναι μαζί μας είπε ότι αδίκως δαίμονες τα βάζετε με την εξουσία.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι περίμενες να πει ότι δικαίως τα έβαλε με την εξουσία ο θεός; Και οι πολιτικές δηλώσεις έχουν τα όρια τους.
ΑΙΣΙΟΣ Διαφωνείς με την γοργόνα που δίνει σκληρή μάχη με τους δελφίνους για την εξουσία;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν σταθείς δίπλα από ένα μυρμήγκι θα είσαι ο θεός. Αν σταθείς δίπλα από έναν δεινόσαυρο θα είσαι το μυρμήγκι. Σημασία δεν έχει η γνώμη που έχεις αλλά αυτό που είσαι. Ο καθένας λέει τη γνώμη του από τη θέση που βρίσκεται.
ΑΙΣΙΟΣ Σε βρίσκω με φιλοσοφική διάθεση σήμερα , τι συνέβη;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εγώ απορώ , ίσως δέχτηκα επιρροές από το γεγονός ότι η εξουσία είναι ταξιδάκι κοντά στο Θιβέτ.
ΑΙΣΙΟΣ Φοβάμαι ότι δεχτήκαμε ισχυρό χτύπημα , αν γίνουν εκλογές μπορεί να χάσουμε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ούτε μια στο εκατομμύριο , μετά από αυτά επί τρεις εκλογικές αναμετρήσεις θα κερδίζει ο Καραμανλής. Θα τον βγάζουμε συνέχεια πρωθυπουργό για να τον τηγανίζουμε. Θα εκδικηθούμε την δεξιά με την εξουσία, καλά να πάθετε. Κι στην τρίτη θητεία θα τα δεις όλα. Σάλτα από την Ακρόπολη, σάλτα από αεροπλάνα και καράβια, σάλτα , αγχόνες, γκιλοτίνες, ληγμένα βαρβιτουρικά , απαγωγές από διαστημόπλοια.
ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχουν οι εξωγήινοι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μελετάνε τον ελληνικό πολιτισμό, τον Ζαχόπουλο τον Βενιζέλο, την Γιάννα , την Πετραλιά
ΑΙΣΙΟΣ Η Γιάννα τι δουλειά έχει;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν ήταν στην κυβέρνηση ποιο υπουργείο θα έπαιρνε, το εργασίας;Πίσω από κάθε ελληνικό πολιτισμό είναι η Γιάννα , ο κυρ Χρήστος είναι ντεμοντε έμεινε μόνος του μέσα στο Μέγαρο να πάιζει άρπα.
AΙΣΙΟΣ Τελικά ποιο είναι το συμπέρασμα σας από την υπόθεση Ζαχόπουλου;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Επεξεργαζόμαστε τα ειδικά στοιχεία.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτo πάλι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να για παράδειγμα η φωτιά στον Κρόνιο Λόφο τον έφερε στο προσκήνιο. Ήταν για παράδειγμα ο στόχος της ασύμμετρης απειλής; Και τι σχέση έχουν άραγε οι φωτιές με τους δαίμονες της Ντόρας;
ΑΙΣΙΟΣ ΟΙ φωτιές ήταν εναντίον της ευημερίας του ελληνικού λαού.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν μας είπες, σε τι διαφέρουν από την εξουσία;
ΑΙΣΙΟΣ 'Αρχισες την οξύτητα , αδιόρθωτε ότι και να κάνετε θα είστε από κάτω
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλύτερα από κάτω , παρά ψηλά και μετά κάτω , ξέρεις ρε ότι εγώ μπορώ να κοιμηθώ και την ώρα που περπατάω, δεν με πιάνει ξύπνιος με τίποτα ενώ εσένα δεν σε πιάνει ύπνος γιατί φοβάσαι μη ξυπνήσεις και έχουν πετάξει τα λεφτά σου. Αλλά όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα βάλουμε όλους τους πλούσιους φυλακή
ΑΙΣΙΟΣ Ας γελάσω , ξέρεις ρε βλάκα πόσοι είμαστε , μπορεί και 30-40000 χιλιάδες σε αυτή χώρα δεν μας χωράνε οι φυλακές. Βάλε και τους βοηθούς μαζευόμαστε 150.000 χιλιάδες.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ποιος σου είπε ότι θα σας βάλουμε στις φύλακες που ξέρεις;
ΑΙΣΙΟΣ Τι σχεδιάζετε νοσηρά μυαλά , τους φούρνους των ναζί έχετε στο νου σας;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λάθος συμπέρασμα αιώνια ξύπνιε, θα σας βάλουμε φυλακή στα σπίτια σας. Εκεί θα εκτίσετε την ποινή , θα σφραγίσουμε τις πόρτες και τα παράθυρα και θα βάλουμε κάμερες απέξω. Αν κάνετε παραβίαση θα σας βασανίζουμε;
ΑΙΣΙΟΣ Τι θα τρώμε ρε ηλίθιε και πως θα μας βασανίζετε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λεφτά έχετε να αγοράζετε με ντελίβερι. Σιγά μη σας μοιράσουμε και συσσίτιο. Όσο για βασανιστήρια , όποιος παραβιάζει την πόρτα θα έχει στέρηση καναλιών. Με τρεις παραβιάσεις , ούτε Όλγα, ούτε Έλλη , ούτε Νίκο μου , ούτε Ζαχαρέα, ούτε Λαζόπουλο. Μόνο Λιακόπουλο θα επιτρέπεται να βλέπετε. Και αν συνεχίζετε τις αποδράσεις θα σας βάζουμε να βλέπετε τη σειρά του Μάκη «Ωραίο μου φακελάκι» Εκεί να δω πως θα αντέξετε.
ΑΙΣΙΟΣ Και ποιος θα μας δικάσει;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα πούμε τον Σπύρο να πάει τα επιτόκια στο 50%. Τι θα κάνει ο λαός , στα βόρεια προάστια θα ορμήσει. Και θα έχουμε και περίπολα με αγανακτισμένους που θα ψάχνουν τους πλούσιους δραπέτες. Κρατήστε τους δικαστές σας δεν τους έχουμε ανάγκη.
ΑΙΣΙΟΣ 'Αρχισες φιλοσοφημένα και τέλειωσες με ύβρεις και απειλές , αλλά η σθεναρή δημοκρατία μας αντέχει στην πνοές των δαιμόνων. Δεν μας αγγίζουν οι απειλές του κακού εσείς είστε εξτρεμιστές , θέλετε να αλλάξετε τον ευτυχισμένο κόσμο μας αλλά οι δυνάμεις του καλού θα σας συντρίψουν.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόλις μου έλυσες την απορία για το πώς σκεφτόταν οι σοφοί δικαστές του Χριστού και του Σωκράτη. Τελικά η ιστορία δεν είναι το παρελθόν αλλά το ίδιο το παρόν που όταν γίνει νεκρό σε περιεχόμενο μας δείχνει τον πρωτόγονο άνθρωπο. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι το σήμερα πλούσιε με την εποχή της Σταύρωσης αν πάρεις το σωστό μονοπάτι.
ΑΙΣΙΟΣ Σε βαρέθηκα , δεν θέλω σε ακούω, πες κάτι χρήσιμο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να πάρεις το σωστό μονοπάτι να πας στην εποχή της Σταύρωσης να βιντεοσκοπήσεις τα πάντα και να πουλήσεις dvd να κονομήσεις και από τους πρωτόγονους και από τους σημερινούς. Μπίζνα διάρκειας 2000 ετών , έχεις ακούσει πιο επικερδή πρόταση;
ΑΙΣΙΟΣ Εγώ δεν εμπορεύομαι τους θεούς.
AΠΑΙΣΙΟΣ Λάθος απάντηση πλούσιε , οι θεοί δεν σε φοβούνται δεν σε υπολογίζουν, δεν μπορείς να τους πειράξεις όπως δεν μπορεί να κάνει κακό σε εσένα ένα μυρμήγκι. Οι θεοί θυμώνουν μόνο όταν εμπορεύεστε ανθρώπους. Και ξέρεις γιατί είστε ασύδοτοι , επειδή πιστεύετε στους θεούς επί προσωπικού , νομίζετε ηλίθιε ότι οι θεοί έχουν ανάγκή τιμής την οποία αφού αποδώσετε αυτοί σας δίνουν συγχωροχάρτι
ΑΙΣΙΟΣ Και που τα ξέρεις εσύ αυτά τα περισπούδαστα ρε πονηρέ. Πες μια απόδειξη.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αύριο στο Θέμα έχει το dvd , να μια απόδειξη ανάμεσα σε χιλιάδες πιθανές αποδείξεις. Ο εμπορευόμενος ανθρώπους έγινε ο ίδιος εμπορεύσιμο είδος. Ήταν τυφλός αλλά είδε το φως κατάλαβε ότι έπρεπε να ακούει τα μηνύματα από τα οποία δεν πήρε και λίγα.

Αμπελόκηποι 27 Δεκεμβρίου


ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που είσαι ρε καμάρι της δημοκρατίας και της εντιμότητας τόσες μέρες , πάλι τα λεφτά σου μετρούσες;
ΑΙΣΙΟΣ Δεν είμαι στα καλά μου έχουμε πρόβλημα στην ένδοξη παράταξη. Μερικές φορές νοιώθω το έδαφος να τρέμει.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μήπως περνάει από κάτω το μετρό;
AΙΣΙΟΣ Γιατί λες να πήδησε το έμπιστο στέλεχος;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μήπως χάλασαν οι σκάλες και το ασανσέρ και ήθελε να πάει για τσιγάρα;
ΑΙΣΙΟΣ Λένε ότι υπήρχε κασέτα;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν με κάθε κασέτα που υπάρχει είναι να πηδάει και από ένας θα μείνουμε και από πλούσιους και από πολιτικούς και από ψηφοφόρους σε αυτή τη χώρα.
ΑΙΣΙΟΣ Ικανούς σας έχω για όλα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν είναι και άσχημα. Αντί να πετάς μολότοφ στον μπάτσο και τον εξουσιαστή του τραβάς ένα βίντεο και του λες: Ιδού η μια από τις 10 κόπιες της κασέτας.
ΑΙΣΙΟΣ Και που ρε την βρήκες την κασέτα;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόλις έστριψα στην Σταδίου στην πρώτη γωνία, ήταν παρατημένη σε ένα περβάζι.
ΑΙΣΙΟΣ Μια οι κασέτες μια οι υποκλοπές , μια τα ομόλογα , μια ο μακαρίτης του ΙΚΑ , μια οι πυρκαγιές, μα που πάμε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να λύσετε το ασφαλιστικό , για αυτό δεν πήρατε την εξουσία ασφαλίτες.
ΑΙΣΙΟΣ Λες να φταίει το περιβάλλον;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας.
ΑΙΣΙΟΣ Εννοώ το πρωθυπουργικό
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και αυτό επηρεάζεται από την υπερθέρμανση αλλά δεν το έχουν καταλάβει, είναι οικολογικό το πρόβλημα που βγαίνει σε άλλες μορφές, σεξουαλικές, οικονομικές , εξουσιαστικές κατά βάση όμως όλοι κρύβουμε έναν οικολόγο μέσα μας.
ΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα σώσει τη χώρα;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν την κυβερνάει το περιβάλλον θα την σώσει ένας οικολόγος. Αν την κυβερνάει το παρακράτος θα την σώσει ένας λοχίας. Αν την κυβερνάει ο λαός θα την σώσουν οι Νεφελίμ , αν την κυβερνάει ο πλούτος θα την σώσει ο πληθωρισμός. Πρέπει να μου πεις ποιος κυβερνάει για σου δώσω την σωστή απάντηση.
ΑΙΣΙΟΣ Θα αντεπιτεθούμε και θα σας ισοπεδώσουμε
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν χρειάζεται, έχουμε σε ισχύ την θεωρία της αυτοϊσοπέδωσης. Έχετε ευθεία μπροστά σας δεν υπάρχουν εμπόδια.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτή η αυτοϊσοπέδωση.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να για παράδειγμα όταν ανεβαίνει το ψωμί στο 1 ευρώ το κιλό εμείς λέμε να πάει στα 5 ευρώ. Γίνεται το αίτημα δεκτό δεν έχουμε να φάμε και πέφτουμε σε νάρκη όπως οι αρκούδες τον χειμώνα.
ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί να πέφτετε σε νάρκη;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο χρόνος που περνάει και στον οποίο δεν συμμετέχεις δουλεύει για σένα. Το κάνουν και στους τραυματίες όταν τους βάζουν σε καταστολή καλά δεν ξέρεις τίποτα από τη ζωή , μόνο λεφτά μετράς.
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί κατηγορείτε τον Πολιτισμό δεν έμεινε τίποτα άλλο σε αυτή τη χώρα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μήπως δεν έμεινε τίποτα από τότε που ο Πολιτισμός έγινε τα πάντα.
ΑΙΣΙΟΣ Μα είναι κάτι ωραίο, έχεις μπει στο Μέγαρο να νοιώσεις την μαγεία;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βάλτε στο Μέγαρο πρώτα τους Πακιστανούς και τους φτωχούς ραγιάδες που μέσα από το Λόττο και τα σχετικά συντηρούν το Υπουργείο Πολιτισμού και μετά θα μπω εγώ. Καλά ρε είναι σωστό τα λεφτά του μεροκάματου να συντηρούν τα Μέγαρα και τα Πολιτιστικά Μεγαλεία, εσείς που έχετε λεφτά τι τα κάνετε;
ΑΙΣΙΟΣ Τα μαζεύουμε να τα βλέπουμε , δικά μας είναι ότι θέλουμε τα κάνουμε εμείς είμαστε οι ισχυροί
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε θα κάνουμε δύο κόσμους , στον έναν θα είστε εσείς με τα λεφτά που θα είναι ο παλαιολιθικός κόσμος. Και στον δικό μας κόσμο θα έχουμε την υψηλή τεχνολογία.
ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κάνει αυτή η τεχνολογία.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είναι μια νέα πατέντα που θα δίνει πρόσβαση στην ισχύ ανάλογα με το τι λέει το μηχανάκι. Θα υπάρχει ένας μετρητής που θα αξιολογεί τον καθένα και θα τον αμείβει. Με βάση την μέτρηση και τα αποτελέσματα στα τεστ θα παίρνει ισχύ ο κάτοχος για την επόμενη μέρα.
ΑΙΣΙΟΣ Μωρέ τι μας λες μόνο για μια μέρα δεν γίνεται. Και την άλλη μέρα τι θα κάνετε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα ζούμε με την ισχύ που θα αποκτούμε την άλλη μέρα σας συμβασιούχος με ζωή μιας ημέρας θα είναι το συστηματάκι. Φυσικά θα υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα για νέους για ηλικιωμένους θα έχει και επιλογές για να ξοδεύει ο καθένας την ισχύ του όπως γουστάρει.
ΑΙΣΙΟΣ Εγώ που κοντεύω τα εξήντα τι επιλογές διασκέδασης θα έχω και πως θα παίρνω ισχύ.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορείς να κάνεις όσο σεξ τραβάει η ψυχή σου και ταυτόχρονα θα παίρνεις και ισχύ αφού θα προσφέρεις υπηρεσίες στην έρευνα.
ΑΙΣΙΟΣ Αυτό μου άρεσε . Εγώ θα επιλέγω με ποιες θα κάνω σεξ;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Απόλυτη ελευθερία , θα δημιουργηθούν τεράστια πάρκα με όλες τις ανέσεις. Επιτρέπονται και οι παρτούζες και με όλες τις ηλικίες.
ΑΙΣΙΟΣ Φοβερό, μου κάνει το σχέδιο σας αλλά τόσο ανήθικος θα είναι ο κόσμος σας; Και κάτι άλλο μόνο στα πάρκα θα γίνονται τα όργια;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο , τα ζώα εκτός περιβάλλοντος θα έχουν πρόβλημα
ΑΙΣΙΟΣ Τι, με ζώα θα κάνω σεξ παρανοϊκε!
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμ πως θα πάρεις μονάδες άλλωστε δεν ζητάνε και διορισμό.Στον δικό μας κόσμο οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να κάνουν έρωτα μετά τα εξήντα με ανθρώπους. Πρέπει να γίνει προσέγγιση με τα ζώα και αυτό θα το αναλάβουν οι εξηντάρηδες και άνω που στο κάτω-κάτω τα έχουν δει όλα ας κάνουν και κάτι καινούργιο. Και που είσαι αν αναπτύξεις και ομοφυλοφιλική σχέση παίρνεις διπλάσια ισχύ και σε έξτρα περιπτώσεις όπως ελέφαντες , ρινόκερους βάζεις ισχύ και στην μπαταρία για τις δύσκολες ώρες κάτι σαν σύνταξη από βαρέα και ανθυγιεινά
ΑΙΣΙΟΣ Δεν θα περάσει ο φασισμός
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν το δεις σαν σεξουαλική απελευθέρωση θα έχεις διαφορετική γνώμη. Δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια , πρέπει να αλλάξεις παραστάσεις , ήχους, αισθητική, τελικά αυτό το Μέγαρο σας αποχαυνώνει. Ανοίξτε τους ορίζοντες μην παραμένετε μόνο άνθρωποι, δείτε πόσα πλάσματα αναξιοποίητα υπάρχουν γύρω σας. Θα σας κάνουμε και ατμόσφαιρα δεν θα σας αφήσουμε έτσι.
ΑΙΣΙΟΣ Τα άλλο θα πεις.
ΑΙΣΙΟΣ Θα παίζουν σποτάκια με μηνύματα. Όπως για παράδειγμα : πριν τις φας σκέψου τι μπορεί να σου κάνουν μια γαλοπούλα και μια γουρουνίτσα στο κρεβάτι; Και όχι μόνο αυτό θα στο magagine over 60 θα έχει και προκλητικές φωτογραφίες με αντιλόπες που φοράνε διάφανο νυχτικό , γουρουνίτσες με σουτιέν και τάγκα. Να ξέρεις ότι αν τα ζώα φορέσουν ρούχα θα έρθουν πιο κοντά στους ανθρώπους. Θα νοιώσουν και αυτά σας εμάς, θα μπούνε στα καλούπια , θα εξελιχτεί ο εγκέφαλος τους θα μας μιλήσουν θα μας δώσουν πληροφορίες. Βλέπεις πόσο χρήσιμος θα γίνεις αν απατήσεις την αγελάδα με μια κατσίκα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θεέ μου πάτε να κάνετε ζώα τους ηλικιωμένους , πάτε να χωρίσετε το είδος μας ανά ηλικία, φασίστες
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πιο δίκαιο είναι να χωρίζονται οι άνθρωποι ανά ηλικία από το να χωρίζονται με τα λεφτά. Πλούσιε θα πρέπει ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επιλογή που θα κάνεις.
Αμπελόκηποι 14 Δεκέμβρη


ΑΙΣΙΟΣ : Να ξέρεις ότι εγώ είμαι μαζί σας απαίσιε , κάτω οι κάμερες μην αφήστε ούτε μια παλικάρια μου. Να σκαρφαλώσει ο λαός στους στύλους συν γυναιξί και τέκνοις και να τις κατεβάσει. Ζήτω ο αντικαμερισμός. Τι είναι αυτός ο φάκελος;
ΑΠ Μια επιστολή , θα την στείλω στην Βουλή και θα ζητήσω να βάλουν 10.000 κάμερες σε όλη την Ελλάδα να μας ελέγχουν και να μας παρακολουθούν σε κάθε κίνηση.
ΑΙΣΙΟΣ Καλά ρε φτωχέ ότι λέμε εμείς οι πλούσιοι εσύ είσαι κόντρα, προδίδεις τους αγωνιστές , δεν είδες τους εργαζόμενους που τις κατέβασαν και τους συνέλαβαν; Χαφιέ, προδότη των εργαζομένων. Δεν άκουσες ούτε την Λιάνα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ: Η Λιάνα είναι αντικαμερίστρια γιατί φέρνει κοντά με τον αντιαμερικανισμό , της θυμίζει το κόμμα.
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί ρε θέλεις να μπούνε παντού κάμερες δεν φοβάσαι μη σας πιάσουν Εγώ που έχω αμέτρητα λεφτά σας σκέφτομαι , πάντα έχω αισθήματα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρώτον όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή την χώρα δεν έχεις ακούσει το γνωστοί-άγνωστοι και δεύτερον θέλω να απαγορευτούν οι αντιδράσεις και οι διαδηλώσεις.
ΑΙΣΙΟΣ Φασίστα πουλημένε για ένα κομμάτι ψωμί , ούτε το δικαίωμα της διαμαρτυρίας δεν αποδέχεσαι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί θα μου δώσουν οι διαμαρτυρίες να φάω; Τι μου φταίνε ρε οι κάμερες , εγώ θέλω φως όλα στη φόρα δεν φοβάμαι τίποτα και αν γουστάρω να σπάσω φοράω την κουκούλα μου που είναι το πρόβλημα.
ΑΙΣΙΟΣ Είναι ρε γιατί όλοι θα φοράνε κουκούλες , το είπε και η Λιάνα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλέπεις ουδέν κακό αμιγές καλού εσύ λοιπόν πλούσιε χρηματοδοτείς την αντικαμεριστική εκστρατεία
ΑΙΣΙΟΣ Μα είσαι ηλίθιος εντελώς θα σε παρακολουθούν ρε όπου και αν πας.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν ξέρεις ότι σε παρακολουθούν είναι σαν να παρακολουθείς αυτούς που σε παρακολουθούν. Δεν με φοβίζουν οι φανερές κάμερες ρε πλούσιε όσο και να χτυπιέσαι. Και το άλλο που το πας, αν γεμίσουν όλοι οι δρόμοι τη χώρας με κάμερες θα σωθεί κόσμος από τα τροχαία. Κατά τα άλλα έχετε το θράσος να μιλάτε για αισθήματα.
ΑΙΣΙΟΣ Αρνείσαι την ελευθερία κινήσεων στο λαό είσαι αντιδημοκρατικό στοιχείο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αρνούμαι το δικαίωμα εκτόνωσης και διαμαρτυρίας στον λαό για να σε στριμώξω πλούσιε να σε κάνω να δεις τα ραδίκια ανάποδα , θέλω να κλείσει η βαλβίδα ασφαλείας της χύτρας που βάλατε την Ελλάδα. Να στραφεί ο λαός εναντίον σου χτυπώντας στις ρίζες του κράτους και του παρακράτους.
ΑΙΣΙΟΣ Μα γίνονται αίσχη, ληστείες εσείς ρε ουρλιάζετε ότι πεινάτε εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εγώ δεν δέχομαι για αντάλλαγμα το δικαίωμα της διαμαρτυρίας. Θέλω να πέσει το σύστημα και όχι να το χρησιμοποιώ για να βγάζω τα απωθημένα μου.
ΑΙΣΙΟΣ Έχασες γουρούνι το σύστημα δεν πέφτει ποτέ , το μόνο δικαίωμα που έχεις είναι να διαμαρτύρεσαι χωρίς κάμερες και αυτό πρέπει να το διεκδικήσεις. Μπορείς να πάρεις το ΙΧ σου και να τρέχεις με 200 όπου θέλεις να σκοτώνεις και να σκοτώνεσαι, μπορείς να πουλάς ναρκωτικά , να είσαι νταβατζής. Και αν είσαι έξυπνος μπορείς να αγοράζεις ομάδες για να πουλάς ακριβά φάρμακα, τηλέφωνα , πετρέλαιο και κανάλια , να φτιάχνεις καρτέλ να είσαι τραπεζίτης και να βάζεις όσο τόκο θέλεις. Μπορείς να είσαι επίορκος δικαστής , να είσαι ο μπάτσος που τα παίρνει για να μην χάσει την σύζυγο, την γκόμενα η και τις δύο. Η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα με πολλές δυνατότητες δεν θα σας αφήσουμε να την καταστρέψετε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έχω μια απορία τι θα διάλεγες ανάμεσα στον Αντιαμερικανισμό και τον Αντικαμερισμό;
ΑΙΣΙΟΣ Πολύ δύσκολη ερώτηση, το ομολογώ;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αληθεύει ότι έγινε προσέγγιση ανάμεσα στην Αλέκα , και τον Καρατζαφέρη τώρα που τα βρήκαν μεταξύ τους για τις κάμερες , τελικά η τεχνολογία ενώνει.
ΑΙΣΙΟΣ To χάσατε οριστικά το παιχνίδι. Η Δεξιά ελέγχει το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ , και το μισό ΠΑΣΟΚ. Σύνολο 80%. Και τις κάμερες θα τις κατεβάσουμε θέλετε δεν θέλετε. Είστε υποχρεωμένοι να διαμαρτύρεστε και να διαδηλώνετε ελεύθερα για τα πηδήματα που σας κάνουμε. Η θέση του ατιμασμένου και εξαπατημένου λαού είναι στους δρόμους.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι εννοείς δεξιά , υπάρχει σήμερα δεξιά , πλούσιε είσαι σε παράκρουση, τελειώσατε αλλά δεν το πήρατε είδηση.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό που λες ρε η δεξιά είναι ακμαιότατη και ενωμένη.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είναι ενωμένη από τρία κομμάτια τα οποία μέσα στο 2008 θα χωρίσουν το λέει ο καζαμίας μου.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν περνάει η προβοκάτσια μη συνεχίσεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Συνεχίζω γιατί ο καζαμίας μου δεν κάνει λάθη. Ο Καραμανλής αποφάσισε να δώσει το δαχτυλίδι στον Ρουσσόπουλο που θα γίνει ο δεξιός Μπένι. Η Ντόρα σηκώνει το λάβαρο και είναι έτοιμη για αντίδραση. Την επανάσταση δεν θα την ξεκινήσει η Ντόρα αλλά ο δήμαρχος. Ο καζαμίας μου λέει ότι ο Ρουσόπουλος θα έχει το Λάος μαζί του και το Σαμαρικό κομμάτι. Τα ποσοστά λένε ότι η Ντόρα θα έχει το 20% ο δήμαρχος το 12% και ο Ρουσσόπουλος με τον Λάος θα έχουν 18%.
ΑΙΣΙΟΣ Ανατρίχιασα βρικόλακα της αποστασίας και τι λέει ο καζαμίας για το ΠΑΣΟΚ
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στο συνέδριο τρώει σουτ ο Μπένι και μένει στο κενό αρχίζοντας συνομιλίες με τα τρία τμήματα της δεξιάς. Ο Γιώργος κάνει από τα αριστερά επίθεση στο κράτος και το παρακράτος και τον πλούτο. Όλοι μαζί δεξιοι- πασόκοι ,κρατικοί συμφέροντα, αριστεροί και κουκουλοφόροι κάνουν πόλεμο χωρίς αιχμαλώτους στις ανοιχτές πεδιάδες και όπως καταλαβαίνεις ποιος θα θυμάται τις κάμερες σε λίγους μήνες.
ΑΙΣΙΟΣ Οι κουκουλοφόροι με ποιόν θα είναι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Την Δευτέρα με την Αλέκα , την Τρίτη με τον Καρατζαφέρη , την Τετάρτη με τον Γιώργο , την Πέμπτη με τον Ρουσσόπουλο , την Παρασκευή με την Ντόρα, το Σάββατο με τον Αλαβάνο και την Κυριακή με τον Μπένι.
ΑΙΣΙΟΣ Ξέχασες τον Καραμανλή.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτός θα δώσει το δαχτυλίδι και θα την κάνει , ο Καζαμίας λέει ότι έκλεισε σαν πρωθυπουργός και θα στραφεί προς την Προεδρία.
ΑΙΣΙΟΣ Τι καταχθόνιο κόλπο είναι αυτό, ο Καραμανλής είπε ότι είναι μικρός για να βγει στη σύνταξη.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα η προεδρία δεν είναι σύνταξη και να σου πω και κάτι που δεν ξέρεις. Τον επισκέφτηκα ένα μεσημέρι στον ύπνο του και είχαμε μια συνομιλία. Μου εξομολογήθηκε ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός και είναι πολύ αγχωμένος με αυτόν τον ρόλο. Μου ζήτησε την ευχή μου για να πάει στην προεδρία και εγώ του την έδωσα.
ΑΙΣΙΟΣ Και μετά;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Του έδειξα τον Καζαμία και του είπα να μου δώσει και αυτός την ευχή του δηλαδή να δώσει το δαχτυλίδι στον Ρουσσόπουλο και να γίνει τρία κόμματια η δεξιά και να πάει το τόπος μπροστά.
ΑΙΣΙΟΣ Με τι σχήμα;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με Παπανδρέου και τον πιτσιρικά του ΣΎΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και την Ντόρα με τον δήμαρχο στην αντιπολίτευση, τον Καραμανλή πρόεδρο και τον Ρουσσόπουλο να καλλιεργεί αμπέλια με τον Λαλιώτη.
ΑΙΣΙΟΣ Τι θα τα κάνουν τα αμπέλια.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Συμβολικό είναι θα στήσουν κάτι σαν μαντείο με τον Κώστα και θα έχουν ρόλο συμβούλου στα κόμματα και την προεδρία.
ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή ο Καζαμίας σου γυρίζει πίσω στον χρόνο με ίδιους ρόλους. Πρωθυπουργός ένας Παπανδρέου και Πρόεδρος ένας Καραμανλής.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ακριβώς πλούσιε και ηλίθιε. Αυτή είναι μια πιο σωστή συνταγή και μετά θα πάρει τη σκυτάλη η Θεοδώρα με τον Δήμαρχο και τον Κυριάκο.
ΑΙΣΙΟΣ Κάτι με ανησυχεί, δεν μου αρέσει το σχέδιο σου.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα επιλογής. Μπορείς να ανεβάζεις και να κατεβάζεις κάμερες , μπορείς να βγάζεις λεφτά αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να επεμβαίνεις στα σχέδια. Αν το κάνεις θα πάψεις και να υπάρχεις. Είναι θέμα επιβίωσης για σένα πλούσιε. Το οξυγόνο σου θα το πάρεις αν συμφωνήσεις με τον καζαμία.
ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κάνετε αν διαφωνήσω;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα βάλω την Λιάνα να πει στον λαό:κάψτε τις τράπεζες.
ΑΙΣΙΟΣ Νομίζω ότι το σχέδιο σας έχει καλές προοπτικές , αν συμφωνήσω τι θα κερδίσω;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σαν τραπεζίτες και πλούσιοι θα δικαιούστε μια δωρεάν διαδήλωση τον μήνα στη Σταδίου χωρίς κάμερες και μια πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία με τις κάμερες να κοιτάζουν τον ουρανό. Θα έχετε και δωρεάν κρουαζιέρες στη Λούτσα την Ραφήνα ,τον Ωρωπό και τον Ισθμό
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί τόσο κοντά ;
AΠΑΙΣΙΟΣ Για πιο μακριά θα κάνουμε συμφωνία με το Κογκρέσο των Νέων Πολιτειών.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτές οι Νέες Πολιτείες;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η Ελλάδα βρε βλάκα θα αλλάξει όνομα, θα λέγεται Νέες Πολιτείες. Θα αποτελείται από την Πολιτεία της Μακεδονίας μαζί με τους Σκόπια, από την Πολιτεία της Ηπείρου, την Πολιτεία του Πέλοπα, την Πολιτεία της Θεσσαλίας , την Πολιτεία της Μεσογαίας , την σημερινή Στερεά , την Πολιτεία , των Ιστ 'Αιλαντ , την Πολιτεία των Γουέστ 'Αιλαντ δηλαδή Κυκλάδες Δωδεκάνησα και Επτάνησα και την πολιτεία των Συνόρων όπως θα λέγεται η Θράκη.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω , θα γίνει η Ελλάδα σαν τις Ηνωμένες Πολιτείες αδύνατον τι σημαίνουν όλα αυτα;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ομοιοπαθητική. Για να το πιάσεις πρέπει να σκεφτέις ότι η Λιάνα και η Αλέκα θα εκπροσωπούν τις Νέες Πολιτείες της Ελλάδας.Και θα γίνονται πορείες στα αυτόνομα Εξάρχεια με το σύνθημα: γκρίκς γκοου χομ. Έχουν να φάνε τότε γιαούρτια η Λιάνα με την Αλέκα..
Αμπελόκηποι 12 Νοεμβρίου


ΑΙΣΙΟΣ Τον φάγατε τον λεβέντη μας θα είχαμε δύο Μακεδόνες στα κόμματα εξουσίας θα βάζαμε και έναν Μακεδόνα στο ΚΚΕ και ξέρεις τι θα γινόταν;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ξέρω θα ξαναζούσαμε την εποχή του Παύλου Μελά και των Μακεδονομάχων. Βλέπεις έμειναν λίγοι και δεν υπάρχει κόσμος για τις παρελάσεις.
ΑΙΣΙΟΣ Μια ζωή άρνηση, τις σου έφταιξε ο Παύλος Μελάς , αλλά που να καταλάβεις από ηρωισμούς και αγώνες.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τελικά αυτή η χώρα μια ζωή αγώνες θα δίνει για να επιβιώνει; Στο αλλιώς και στο ειρηνικό δεν γίνεται τίποτα;
AΙΣΙΟΣ Όχι ρε φτωχέ δεν γίνεται , για να φάτε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να θυσιαστείτε , να αγωνιστείτε κατά όσων θέλουν να λεηλατήσουν τη χώρα, να γίνετε ήρωες.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ότι και να λες χάσατε , κέρδισε ο Αχαιός το πράσινο αμπέλι.
ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κάνει , ο Καραμανλής δε χάνει εκλογές ακόμα και αν τις κάνει τον Μάρτιο.
AΠΑΙΣΙΟΣ Και ποιος σου είπε ότι ο Αχαιός θέλει να κερδίσει τις εκλογές αν γίνουν τον Μάρτιο;
ΑΙΣΙΟΣ Μα ο Μπένι θα τον συντρίψει στις εσωκομματικές , τι θα πει ο Αχαιός αν ξαναχάσει;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα πει , φταίω εγώ που δεν τον διέγραψα, ζητάω επανεκλογή για να τον πετάξω έξω από το πράσινο αμπέλι. Και θα ξαναπάρει ο Αχαιός 60% και ο Καραμανλής θα έχει την κυβέρνηση που θα ετοιμάζεται για νέες εκλογές το Φθινόπωρο. Τι νομίζεις ότι αντέχει τρεις νικηφόρες εκλογές σε 12 μήνες ο Καραμανλής; Θα τα παρατήσει ένα βράδυ και θα πει: άντε και πηδήξτε κανέναν μαντρότοιχο που θέλετε να σας κυβερνήσω πάλι; Θα βαρεθεί να κερδίζει ο Κωστάκης, αυτή είναι η τιμωρία του.
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά έχουμε την Ντόρα εναλλακτική δεν φοβόμαστε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εδώ λάθος είσαι. Ο Ψηλός στηρίζει την Θεοδώρα αλλά η Μαρίκα έβαλε σχέδια για τον κανακάρη της. Του είπε του Ψηλού ότι πρώτα θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος , άστα να πάει μύλος η υπόθεση αφού μπήκε στην πολιτική ο Κυριάκος πριν γίνει πρωθυπουργός η Θεοδώρα έμπλεξε το πράγμα.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν τα πιστεύω αυτά είναι προβοκάτσια από το πράσινο αμπέλι, στο τέλος θα μας πεις άθλιε ότι η Ντόρα έβαλε βέτο να μην γίνει υπουργός ο Κυριάκος.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εγώ δεν μίλησα για την Ντόρα αλλά για την Θεοδώρα. Τέλος πάντων με τα οικογενειακά δεν μπλέκομαι αλλά οφείλω να πω ότι στηρίζω την Μαρίκα και όχι τον Ψηλό.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν θα σας περάσει ο αντιπερισπασμός είμαστε ώριμοι να διαχειριστούμε την κατάσταση δίκαια.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μια και το είπες αν διαγραφεί ο Μπένι με ποιόν θα τα βρει. Με το μπλοκ της Θεοδώρας η το μπλοκ του Κυριάκου;
AΙΣΙΟΣ Υπονομεύετε την εναλλακτική μας λύση , τα αδέρφια θα τα βρούνε!
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά η Μαρίκα συμφωνεί;
ΑΙΣΙΟΣ Μπάφιασα δεν αλλάζουμε συζήτηση;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Την Κυριακή θα γίνει του Κυριάκου αυτό θα είναι το προεκλογικό σύνθημα όταν θα χτυπάει ο γιος του Ψηλού την πρωθυπουργία σαν αρχηγός του κόμματος. Αλλά σας ξέρω εγώ θα ζητήσετε να γίνονται οι εκλογές τα Σάββατα για να μην περάσει της Μαρίκας.
ΑΙΣΙΟΣ Θα τον διαγράψει τον Μπένι ο Πατρινός;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν είμαι στο μυαλό του Αχαιού αλλά τώρα που άνοιξε η πόρτα και έγινε ρεύμα πήραν τα μυαλά του Μακεδόνα αέρα και όλα γίνονται.
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά έχει το 35%;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι να το κάνεις το 35% έξω από το πράσινο αμπέλι , δεν μετράει, σαν τα κατοχικά λεφτά θα γίνει σε μια μέρα.
Αμπελόκηποι 25 Οκτωβρίου


ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό το βιβλίο που κρατάς;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ονειροκρίτης εξηγώ όνειρα για να πληρώσω την βενζίνη.
ΑΙΣΙΟΣ Μα εσύ δεν έχεις αυτοκίνητο;
AΠΑΙΣΙΟΣ Μόνα για τα αυτοκίνητα είναι τα καύσιμα, δεν είναι για παράδειγμα και για τα διαστημόπλοια , δεν θα βλέπεις Λιακόπουλο;
AΙΣΙΟΣ Βενζίνη χρησιμοποιούν και οι εξωγήϊνοι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φυσικά και για αυτό ανεβαίνουν οι τιμές , για να τους τελειώσουν τα λεφτά και να τους αιχμαλωτίσουν οι εξουσιαστές.
ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα τους κάνουν;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα τους δώσουν από ένα κινητό και θα τους κάνουν φίλους του ΠΑΣΟΚ για να γίνει αρχηγός ο Μπένι. Μόνο έτσι κερδίζει ο αδύνατος.
ΑΙΣΙΟΣ Εκεί πάλι το πήγες , ο Μπένι όμως δεν είναι αδύνατος τα γκάλοπ λένε ότι είναι ο μόνος που κερδίζει τον Καραμανλή.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορεί να είναι δυνατόν να κερδίσει τον Καραμανλή αλλά είναι αδύνατον να κυβερνήσει, άρα είναι αδύνατος.
ΑΙΣΙΟΣ Και ο Παπανδρέου είναι δυνατός;
AΠΑΙΣΙΟΣ Ο Γιώργος είναι αδύναμος να κερδίσει τον Καραμανλή αλλά είναι δυνατός για να κυβερνήσει. Ο κόσμος πρέπει να διαλέξει τι θέλει. Δεν μπορεί μονά ζυγά δικά του , έτσι μου είπε το όνειρο που είδα χθες.
ΑΙΣΙΟΣ Τι όνειρο είδες;
AΠΑΙΣΙΟΣ Είδα ότι Γιώργος είχε κερδίσει τις εκλογές και ο Καραμανλής ήταν αρχηγός αντιπολίτευσης. Και σηκώθηκε όρθιος μέσα στη Βουλή και είπε στον Γιώργο: Βυθίσατε αμέσως το Χόρα για να σώσετε τη Xώρα κύριε Παπανδρέου.
ΑΙΣΙΟΣ Τι όνειρο είναι αυτό τι σχέση έχει το τουρκικό καράβι στην διακυβέρνηση της χώρας;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πως δεν έχει , το Χόρα με το Χώρα έχουν τρία κοινά γράμματα, αγράμματος είσαι.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν τους καταλαβαίνω τους γρίφους σου αλλά κάτι υπονοείς;
AΠΑΙΣΙΟΣ Το όνειρο μου λέει ότι ο Καραμανλής θα αποστατήσει θα πάει στο ΠΑΣΟΚ και έτσι θα μπερδευτούν ο Βενιζέλος με τον Πρετεντέρη. Δεν θα μπορεί ο Πρετεντέρης να λέει ότι ο Βενιζέλος κερδίζει τον Καραμανλή αφού έτσι θα χάνει το ΠΑΣΟΚ.
ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί να πάει ο Καραμανλής στον Παπανδρέου;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σε ένα μήνα έχει χάσει φανερούς καμιά δεκαριά από το μαντρί και κρυφούς άλλους πενήντα. Είναι μικρός για να βγει στη σύνταξη , άρα έχει πολιτικό μέλλον μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ , αφού δεν τον θέλει η δεξιά.
ΑΙΣΙΟΣ Τρελό είναι το βιβλίο σου με τα όνειρα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γίνονται και παραγίνονται. Πριν προλάβει να ρίξει ο Μητσοτάκης τον Καραμανλή θα ρίξει ο Καραμανλής την κυβέρνηση που πάει να ανεβάσει ο Μητσοτάκης. Δεν ξέρεις από πόκερ;
AΙΣΙΟΣ Δεν γίνεται να περάσει τέτοιο σενάριο , είναι αδύνατον.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα όνειρα λένε ότι περισσότερο δυνατό είναι αυτό το σενάριο από το να κυβερνήσει το Χόρα τη Χώρα.
ΑΙΣΙΟΣ Καταχθόνιε , αποστάτη , υβριστή, λασπολόγε , υπόγειε.
AΠΑΙΣΙΟΣ Ναι ρε υπόγειος είμαι αλλά όταν θέλω είμαι και ισόγειος. Εγώ τουλάχιστον πατάω και ζω στη γη. Καμάρι μου που είμαι υπόγειος, εσύ ζεις στα ρετιρέ που δεν έχουν σχέση με τη γη.
ΑΙΣΙΟΣ Πάντως είναι γεγονός ότι η χώρα έχει κρίση.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και το ΧΟΡΑ έχει κρίση βλέπεις ότι μοιάζουν σε όλα και εσύ μου λες ότι δεν πειράζει που έχουν τρία κοινά γράμματα.
ΑΙΣΙΟΣ Κάπου το πας αλλά δεν σε ακολουθώ, σου μιλάω πολιτικά.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι με πέρασες ρε εμένα για να μιλήσεις μαζί μου πολιτικά , ψηφοφόρο;
AΙΣΙΟΣ Ποια είναι άραγε η λύση;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρω ποια είναι η λύση για την Χώρα αλλά ξέρω τη λύση που θα δώσει τη νίκη στον Μπένι.
ΑΙΣΙΟΣ Ποια είναι αυτή;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να βγάλει ένα γκάλοπ στην ανατροπή που θα λέει ότι στο ερώτημα ποιος μπορεί να κερδίσει τον Μπους έλαβε ο Βενιζέλος 98% και ο Γιώργος μόνο 2%. Μόνο με ανατρεπτικά γκάλοπ μπορεί να ανατρέψει το ρεύμα η ανατροπή. Με το ποιος μπορεί να κερδίσει τον Καραμανλή δεν συγκινείται κανένας σήμερα.
ΑΙΣΙΟΣ Βλέπω αδιέξοδα, και χρειάζονται ανατροπές.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Επαυξάνω χρειάζονται ανατροπές των ανατροπών.
ΑΙΣΙΟΣ Τι θα γίνει με το μαύρο χρυσό έμαθες κάτι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένας υπογειότατος σύντροφος μας λέει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά , οι πετρελαιοπηγές μπάζουν νερά.
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί τον λες υπογειότατο;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μένει στα έγκατα της γης , αλλά έχει πρόβλημα. Κάθε βράδυ το γεωτρύπανο πάνω από το κεφάλι του δεν τον αφήνει να κοιμηθεί ούτε λεπτό.
ΑΙΣΙΟΣ Να χαίρεσαι τους συντρόφους σου, τους τυφλοπόντικες αλλά το φως θα κερδίσει το σκοτάδι.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το δικό σας το φως είναι σαν το φλας της φωτογραφικής μηχανής μέσα στο σκοτάδι.
ΑΙΣΙΟΣ Και το δικό σας το φως πως είναι;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το αληθινό φως είναι να μπορείς να ζήσεις στο σκοτάδι σαν να είναι μέρα. Να βλέπεις μέσα από το όνειρο της γνώσης , να ξεπερνάς τα συμβατικά εμπόδια να μην σε εμποδίζουν οι τοίχοι, οι αποστάσεις , ο χρόνος, τα συμφέροντα , οι επιθυμίες, το παρελθόν, το μέλλον , το παρόν. Τι λες για όλα αυτά;
ΑΙΣΙΟΣ Είμαι βέβαιος ότι σήμερα ούτε έφαγες, ούτε κάπνισες , ούτε ήπιες , ούτε πήδηξες.
Αμπελόκηποι 15 Οκτωβρίου


ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν σε βλέπω καλά τι έχεις πάθει , αφού έχετε δική σας κυβέρνηση
ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά ο Βενιζέλος δεν κερδίζει, τι να την κάνεις την κυβέρνηση αν δεν έχεις δική σου αντιπολίτευση , άχρηστη είναι!
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μη μου αρχίζεις το αιώνιο υπαρξιακό πρόβλημα της εξουσίας, έχω βαρεθεί να το ακούω.
ΑΙΣΙΟΣ Το ματιάσατε γκαντέμηδες το παλικάρι, σίγουρος , σαρώνει στα γκάλοπ, τέλος ο Γιωργάκης όπως τον λέει και η Λάσκαρη κοίτα να δεις τι πάθαμε τώρα;
ΑΠΑIΣΙΟΣ Καλά δεν έχετε εναλλακτική , έναν άλλον που να χτυπήσει το όνομα του Παπανδρέου;
ΑΙΣΙΟΣ Δεν έχουμε , εξάλλου και το Βενιζέλος ήταν από τα δυνατά ονόματα της ελληνικής ιστορίας.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ξέρω έναν που τον φωνάζουν Καποδίστρια , καλό δεν είναι σαν όνομα;
AΙΣΙΟΣ Καθάρματα, πως θα κυβερνήσουμε με δύο ψήφους περίσσευμα , ενώ με τον Μπένι είχαμε μια ασφάλεια.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και από τις 12 Νοεμβρίου θα έχετε ασφάλεια με τον Μπένι , να τον κάνετε μεταγραφή μαζί με 5-6 άλλους στη Νέα Δημοκρατία;
ΑΙΣΙΟΣ Τι, θα τον διαγράψει ο Γιώργος;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μη το λες έτσι ακούγεται σταλινικά , ελεύθερη μεταγραφή θα του δώσει.
ΑΙΣΙΟΣ Τώρα ησύχασα κάπως, αν έρθει ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση θα είμαστε πιο δυνατοί.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αληθεύει ότι στις 12 Νοεμβρίου θα κάνουν γκάλοπ οι εταιρείες ποιος μπορεί να ρίξει τον Παπανδρέου;
AΙΣΙΟΣ Μια ζωή χτυπάτε την ποιότητα και την ευπρέπεια , μηδενιστές!
AΠΑΙΣΙΟΣ Ρε πονηρέ που τα ξέρεις όλα, μήπως ξέρεις να μου πεις πόσοι και πόσες χθες το βράδυ δεν πήγαν στο Μέγαρο γιατί ήταν με τον παίδαρο;
AΙΣΙΟΣ Μια ζωή υβριστές , ξεφτιλίζετε τους θεσμούς.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μια και είπες θεσμό έχει μπει άλλος πρόεδρος δημοκρατίας από τότε που έφυγε ο Σαρτζετάκης η ακόμα η θέση είναι κενή;
AΙΣΙΟΣ Συνεχίζεις τις ύβρεις αλλά δεν μας λες τα αιτήματα σου.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οκ. Για να γίνω κυβερνητικός θέλω μια μεζονέτα σε δάσος με δέντρα που θα φοράνε πυροσβεστήρες. Θέλω ένα εξοχικό, κοντά στην Αθήνα, θέλω ένα διαμέρισμα πέριξ του Κολωνακίου, θέλω μια βίλα στη Μύκονο,δύο σπίτια σε άσημο χωριό , σπίτι στην Αράχωβα, ένα άθλιο υπόγειο, καταθέσεις 10 εκατ. ευρώ δύο τζίπ , δύο λιμουζίνες, δύο φιατάκια , δύο βαρκούλες , σκαφάκι, κότερο, θαλαμηγό, μια σύνταξη των 30.000 ευρώ ,μια σύνταξη των 300 ευρώ και μια σύνταξη κανονική των 1000 ευρώ που θα βγει πρόωρα από τα 45.
ΑΙΣΙΟΣ Μα εσύ είσαι 50 πως θα πάρεις από τα 45;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για να είμαι σωστός κυβερνητικός πρέπει να πάρω την σύνταξη νωρίτερα από τους άλλους.
ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί θέλεις σύνταξη των 300 ευρώ , υπόγειο , δύο φιατάκια , δύο σπίτια στο χωριό και δύο βαρκούλες;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα δεν γίνεται να είμαι μόνο πλούσιος κυβερνητικός θέλω να έχω και αυτά που έχουν οι φτωχοί αλλά από δύο όχι από ένα. Ένας σωστός κυβερνητικός τη σήμερον ημέρα οφείλει να είναι και φτωχός.
AΙΣΙΟΣ Προσβάλεις τον μέσο κυβερνητικό Έλληνα αλλά να ξέρεις ότι το Κυβερνητικό Κόμμα Ελλάδας δεν σας φοβάται.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κάτι μου θυμίζουν τα αρχικά δεν μου λες θα βλέπεις το νέο σώου του Πρετεντέρη που αρχίζει στις 12 Νοεμβρίου;
ΑΙΣΙΟΣ Περιμένω να το ακούσω από σένα ποιο θα είναι;
AΠΑΙΣΙΟΣ Το Μπενι Χιλ σώου , θα έχει πολλές ιστορίες και θα βγάλει πολύ γέλιο.
ΑΙΣΙΟΣ Μια και πήρες πολύ αέρα μπορεί να πεις γιατί έχασε ο Παπανδρέου;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Νομίζω ότι η μάχη κρίθηκε από την Ζωίτσα την Λάσκαρη, αυτή έδωσε τη νίκη στη δεξιά. Είχε βγει παραμονές εκλογών σε μια σοβαρή τηλεοπτική εκπομπή με 1 εκατ. σοβαρούς φιλοκυβερνητικούς τηλεθεατές και είπε σε μια στιγμή: Μα καλά ο Γιωργάκης θα κυβερνήσει την Ελλάδα; Μίλησε εκείνη την στιγμή ο πολιτικός πολιτισμός της Μυκόνου και όπως καταλαβαίνεις ο ελληνικός κυβερνητικός λαός πήρε το μήνυμα και καταψήφισε τον Γιωργάκη. Ούτε ο Βενιζέλος , ούτε ο Καραμανλής έδωσαν την νίκη στη δεξιά η Μύκονος και η Λάσκαρη την έδωσαν.

Αμπελόκηποι 9 Οκτωβρίου


ΑΙΣΙΟΣ Τι λες να ψηφίσουν οι πασόκοι, τον Μπένι η τον Γιώργο , εγώ πάντως θέλω Μπένι
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρω κανένα υπάκουο σκυλάκι να το λένε Γιώργο
ΑΙΣΙΟΣ Είναι και ο Λαλιώτης μαζί σας , τα κάνατε όλα ένα , συνωμότες , έχετε μαζί σας και τον Σύριζα σας πήρε είδηση η κοινωνία.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί δεν παίρνετε τον Μπενι μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία , στις 12 Νοεμβρίου θα του δοθεί ελεύθερη μεταγραφή . Δεν ζητάμε λεφτά όλος δικός σας για να εκφράσει την αριστερή πτέρυγα της Δεξιάς , σε ελεύθερη σύνθεση ,άλλωστε δήλωσε ότι του αρέσουν οι συνθέσεις.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν είναι άσχημη ιδέα , έχουμε 42 θα μας φέρει και 15 % ο Μπένι πήγαμε στο 57% , θα μεγαλουργήσει το κόμμα
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν θα έχετε και πρόβλημα στην διαδοχή θα παλέψουν ο Κωστάκης με τον Μπένι στο σούμο , δίκαιη μονομαχία αλλά δεν μου λες αν πάρετε τον Μπενι θα πει ο Μητσοτάκης ότι κάνει για αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία η θα αρχίσει τα τρελά , δεν κάνει ο Βενιζέλος γιατί τρώει όλο τα φαϊ του.
ΑΙΣΙΟΣ Ζοριστήκατε που ο Ψηλός είπε ότι δεν κάνει για αρχηγός ο Γιώργος.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμ για όλους βρίσκει μια αφορμή ο Ψηλογερόντας. Τον Γιώργο τον κατηγορεί ότι δεν τρώει όλο τα φαϊ του και για τον Μπένι θα λέει ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός ένας που ζητάει δεύτερη μερίδα και αφήνει τον λαό νηστικό.
ΑΙΣΙΟΣ Έξω ο αμερικανόφιλος ο Γιωργος από την Ελλάδα, εδώ είμαστε με τον Πούτιν δεν βλέπεις Λιακόπουλο;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλέπω αλλά δεν άκουσα κουβέντα για Πούτιν επειδή έχω κλειστό τον ήχο.
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί κλείνεις τον ήχο;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στην ανώτερη αναγνώριση δεν πρέπει να ακούς ήχους πρέπει διαμορφώνεις γνώμη μόνο από την εικόνα. Αν βλέπεις έναν τύπο στην τηλεόραση για 15 λεπτά χωρίς ήχο τότε καταλαβαίνεις το πάντα για αυτόν. Είναι η καλύτερη ακτινογραφία προσωπικότητας , μας την έμαθαν στο δικά μας σχολείο αλλά εσάς στα κολέγια μόνο λεφτά σας μαθαίνουν να βγάζετε.
ΑΙΣΙΟΣ Μερικές φορές με ανησυχείς , καλά ρε δεν ακούς πόσο ωραία μιλάνε ο Καραμανλής και ο Βενιζέλος , πως ανεβοκατεβάζουν τον τόνο της φωνής πόσο συναίσθημα παράγουν δια του λόγου.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ποτέ, τους βάζω χωρίς ήχο όλους και αποφασίζω ποιος είναι καλύτερος με την εικόνα του προσώπου , πρέπει η κρίση του ψηφοφόρου να είναι αντικειμενική.
ΑΙΣΙΟΣ 'Αστα αυτά δεν μου πως τα βρίσκει ο Γιώργος με τον Αλαβάνο , τι σόι συμμαχία είναι αυτή , κάτι ύποπτο συμβαίνει
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ τα βρήκαν ο Καρατζαφέρης , ο Μπένι, η Αλέκα και ο Καραμανλής και δεν απορείς αλλά ρωτάς για τους άλλους;
ΑΙΣΙΟΣ Τα βρήκαν για το καλό της Ελλάδας , συνθέτουν μια νέα εξουσία μονά ζυγά όλα στη δημοκρατία ανήκουν.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή Τρίτη , Πέμπτη Σάββατο θα έχουμε Καραμανλή, Τετάρτη και Παρασκευή τον Μπένι, κάθε Δευτέρα την Αλέκα και την Κυριακή πάμε εκκλησία με τον Καρατζαφέρη; Δεν αλλάζετε μέρα στον ΛΑΟΣ πολύ κοντά πέφτει με το ΚΚΕ.
ΑΙΣΙΟΣ Συκοφαντείς την συναίνεση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση;
AΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή εσύ λες ότι με όλους τους κλέφτες έξω από την φυλακή δεν έχουμε συναίνεση; Που είναι τα ομόλογα;
ΑΙΣΙΟΣ Τα βάλαμε στα υπόγεια , δεν μας απασχολούν
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τον Μινώταυρο βάλατε να τα φυλάει; Δεν θα σωθείτε έχουμε την τεχνολογία με το μέρος μας
ΑΙΣΙΟΣ Τι θα μας κάνετε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα σας κόψουμε την τηλεόραση, το κινητό και το ίντερνετ. Μόνο σε περιορισμένους χώρους θα υπάρχουν.
ΑΙΣΙΟΣ Που δηλαδή;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στην Μακρόνησο , στον Κορυδαλλό, στην Τζιά και στα ιδρύματα της 'Αμφισσας , της Κασσάνδρας, της Αλικαρνασσού. Θέλεις Ίντερνετ και τηλεόραση; Πάρε το καράβι για την Μακρόνησο να βρεις αυτό που θέλεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα επαναστατήσει ο λαός
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί επειδή κάναμε παράδεισο την Μακρόνησο , ναι ρε κάτω η Μύκονος, μόνο η Μακρόνησος θα είναι για την πλουτοκρατία. Αυτή είναι η δική μας επανάσταση, απόλυτα δημοκρατική.
ΑΙΣΙΟΣ Την κυβέρνηση μας πως την βλέπεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έχω την εντύπωση ότι στο τέλος και η Αμερική και η Ευρώπη θα την αναγνωρίσουν. Είναι άδικο να αναγνωρίσουν μόνο την Μακεδονία των Σκοπίων.
Αμπελόκηποι 2 Οκτωβρίου


ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μέχρι και στα αυτιά σου φτάνει το χαμόγελο σου πλούσιε
ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί να μην φτάνει , όλα δεξιά πάνε σε αυτόν τον τόπο
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά ο Βενιζέλος είπε ότι θα κάνει αριστερή στροφή. Αλήθεια τι εννοεί με αυτό, ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου ήταν δεξιό;
AΙΣΙΟΣ Όχι ρε φτωχόμυαλε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου δεν είναι αντιαμερικανικό , αυτό εννοεί ο Βενιζέλος.Δεν μπορει στην Ελλάδα να υπάρχει πολιτικός που να μην είναι αντιαμερικανός.Το απαγορεύει το λαϊκό αίσθημα, η καταγωγή μας , η ιστορία μας.Που ήταν η αμερικάνοι όταν έπεσε ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες; Μήπως ο εφιάλτης ήταν δικός τους άνθρωπος;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τώρα κατάλαβα γιατί φάγατε την ιστορία της Ρεπούση.Μάλλον δεν κατήγγειλε στο βιβλίο τον ρόλο των αμερικανών στη μάχη των Θερμοπυλών μέσω της χρονικής μεταφοράς της υπόθεσης στην κινηματογραφική ταινία. Πράγματι αυτή η κυρία ήθελε απόσυρση και καλά εκανε η ιστορημένη και υστερεμένη Ακαδημία.Δηλαδή η αριστερά στην Ελλάδα προσδιορίζεται από το πόσο αντιαμερικανός είσαι; Και αν πει ο Γιώργος αύριο : Γιάνκηδες γκόυ χομ τελειώνει η πολιτική σταδιοδρομία του Βενιζέλου η μήπως τότε θα κόψει το τιμόνι δεξιά και θα τρώει τα σουβλάκια του χέρι, χέρι με τον Πλεύρη;
ΑΙΣΙΟΣ Μη με μπερδεύεις με τον πολιτικό υπαρξισμό. Σήμερα ο συνταγματολόγος είναι ο επικρατέστερος
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Επικρατέστερος μπορεί να είναι , αλλά γιατί να είναι και συνταγματολόγος. Κανονικά θα έπρεπε να είναι πολιτικός. Οι συνταγματολόγοι είναι για άλλη δουλειά.
ΑΙΣΙΟΣ Τι δουλειά;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να φυλάνε το σύνταγμα και όχι να επιτρέπουν στις μολότοφ να το καίνε.
ΑΙΣΙΟΣ Εννοεις ότι οι συνταγματολόγοι δεν κάνουν την δουλειά τους;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα η αδικία είναι καθεστώς σε αυτόν τον τόπο , άρα φταίνε αυτοί που ερμηνεύουν το σύνταγμα.
ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή ρε λασπερέ για όλα φταίει ο Βενιζέλος;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όχι για όλα , ένας από τους επτά σύγχρονους σοφούς της Ελλάδας ο Πρετεντέρης είπε ότι ο Καραμανλής έκανε εκλογές σε 20 μέρες και ο Γιωργάκης θέλει να κάνει εκλογές στο ΠΑΣΟΚ σε 50 μέρες!
ΑΙΣΙΟΣ Πολύ σωστά το είπε , γιατί διαφωνείς και λοιδορείς την σοφή και ιστορική ρήση Πρετεντέρη.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί είναι και αυτός άνθρωπος του Γιωργάκη ,παίζει διπλό παιχνίδι, δεν έπρεπε να πει αυτό.
ΑΙΣΙΟΣ Τι να έλεγε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδω ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός έκαναν κυβέρνηση σε τρεις ώρες γιατι να μην κάνει τις εσωκομματικές ο Γιώργος σε 6 ώρες; Αυτό έπρεπε να πει ο σοφός Πρετεντέρης.
ΑΙΣΙΟΣ Εννοείς ότι δεν έγιναν εκλογές στην Ελλάδα αλλά καθεστωτική διαδικασία.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η δεξιά ρε, να μιλήσει για πολιτική, έχει πολιτική η Νέα Δημοκρατία; Μόνο η Αλέκα έχει.
ΑΙΣΙΟΣ Σιγά μην έχει με 500 ευρώ μισθό και με 300 ευρώ τον μήνα στα σούπερ μάρκετ;
AΠΑΙΣΙΟΣ Ξέρεις ρε φασίστα ότι αν δεν ήταν το ΚΚΕ οι εργαζόμενοι στα σούπερμαρκετ θα έπαιρναν μεροκάματο 1 ευρώ την ημέρα και θα τους κυνηγούσε και η εφορία; Ξέρεις ότι αν δεν υπήρχε εργατικό κίνημα οι εργαζόμενοι θα δούλευαν με αλυσίδες στα πόδια; Ξέρεις ότι χωρίς την αριστερή προστασία θα δούλευαν την ημέρα του Πάσχα και των Χριστουγέννων από 12 ώρες;
ΑΙΣΙΟΣ Πω -πω δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τελικά μπορείς να μου εξηγήσεις την αριστερή στροφή Βενιζέλου;
ΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρω όμως θα μάθουμε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά το ψωμί θα πάει στα 3 ευρώ το κιλό και πρέπει να ξέρουμε ποιος θα υπερασπιστεί το ψωμί μας
AΙΣΙΟΣ Γιατί να πάει 3 ευρώ , είναι πολύ ακριβό.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ξέρεις ρε ότι ένας φραπές έχει 4 ευρώ. Γιατί να μην πάει το ψωμί 3 ευρώ που με ένα κιλό την ημέρα επιβιώνεις; Τι το τόσο σημαντικό στον φραπέ.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν την καταλαβαίνω την λογική σου.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν είναι δική μου λογική , αλλά οικονομικό όραμα συμφερόντων που τα εκφράζω. Θα αγοράσουν αυτά τα συμφέροντα την παραγωγή του ψωμιού και θα κάνουν φούσκα αφού το ζυμάρι φουσκώνει εύκολα , όπως ο φραπές όταν τον χτυπάς πολύ.
ΑΙΣΙΟΣ Γιατί θα το κάνεις αυτό , δεν σκέπτεσαι τον καημένο τον λαό , τελικά μόνο εμείς οι πλούσιοι έχουμε συναισθήματα εσείς απλώς πεινάτε, τίποτα άλλο δεν κάνετε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δώδεκα κιλά ψωμί αγοράζεις σήμερα με τα λεφτά που πληρώνεις για έξοδα αν κάνεις 50 ευρώ ανάληψη από την πιστωτική κάρτα. Έτσι εκφράζετε τα συναισθήματα σας η μήπως παίρνουν μετρητά με πιστωτικές κάρτες ο Βαρδινογιάννης , ο Κόκκαλης και ο Λάτσης. Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι οι τραπεζίτες νομίζουν ότι πιστωτικές κάρτες στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο στη Φιλοθέη, την Εκάλη και στο Κολωνάκι.
ΑΙΣΙΟΣ Να το πάτε όσο θέλετε το ψωμί δεν έχουμε πρόβλημα.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τράβα φωτογραφίες από τα ΑΤΜ για να λες ΑΤΜ με 1 ευρώ το κιλό το ψωμί και ΑΤΜ με 3 ευρώ το κιλό. Κάτι σαν Πριν και Μετά.
ΑΙΣΙΟΣ Να το έγκλημα σας απατεώνες , προδότες, θέλετε να δημιουργήσετε τεχνητή πείνα στη χώρα , αλλά δεν θα σας περάσει θα αντιδράσουμε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι, θα κάνετε αντιδιαδηλώσεις και θα λέτε « Ο λαός δεν πεινά και την δεξιά αγαπά»
ΑΙΣΙΟΣ Δεν πρόκειται να παραπλανήσετε την κοινωνία. Εμείς δεν θα αυξήσουμε τα όρια στο ασφαλιστικό.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πλούσιοι είστε αλλά μαλάκες δεν είστε. Αν τα αυξήσετε θα μειωθούν οι προσλήψεις στο δημόσιο. Μόνο στον ιδιωτικό τομέα θα κάνετε επέμβαση , στους δούλους που δεν ανήκουν στο κράτος. Στο δημόσιο τα όρια θα μείνουν αμετακίνητα γιατί πρέπει να κάνετε προσλήψεις , γιατί χωρίς τις προσλήψεις σήμερα οι πολιτικοί σας θα πουλούσαν λάχανα και καρότα στις λαϊκές. Ρε πλούσιε αλλού αυτά , οι ψηφοφόροι και τα ρουσφέτια των πολιτικών είναι και ο δικός σας στρατός. Ένα και το αυτό είναι κράτος –τραπεζίτες –επιχειρηματίες και ΜΜΕ σε αυτή τη χώρα.
ΑΙΣΙΟΣ Τέλειωσες το μανιφέστο σου;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά θέλω να μου πεις τι θα πει αριστερά και τι θα πει δεξιά;
ΑΙΣΙΟΣ Να και κάτι που δεν το ξέρεις , θα σου πω λοιπόν.. Δεξιά είναι να συγκεντρώνεις πλούτο και να τον μοιράζεις. Αριστερά είναι να δημιουργείς πλούτο αλλά να μην διεκδικείς μερίδιο γιατί αν το πάρεις θα πάψεις να είσαι αριστερά.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή θέλεις να πεις ότι το κεφάλαιο θέλει να δώσει και η φτώχεια το αρνείται. Σαν τον Καβάφη με τους βαρβάρους μου ακούγεται αυτό. Τι λες ρε απατεώνα ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του.
ΑΙΣΙΟΣ Ο τυφλός που κρύβει τα λάθη του ζώντας μέσα στο σκοτάδι.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και που να ανάψεις φως ρε πλούσιε δεν είδες πόσο το πάει η ΔΕΗ; Ευτυχώς που πέφτει και καμιά μολότοφ και φωτίζεται το σκοτάδι. Είναι και μεγάλες οι νύχτες του χειμώνα!
ΑΙΣΙΟΣ 'Ασε τις απειλές δεν μας πτοούν έχουμε ριζώσει.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν είπες τελικά Γιώργος η Βαγγέλης.
ΑΙΣΙΟΣ Μόνο Βαγγέλης θυμίζει τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας , τον άνθρωπο τον λαϊκό τον πρόθυμο τον καλομίλητο , τον μορφωμένο τον πράο , τον πάντα κοντά στο λαό. Εσύ τι θα ψηφίσεις.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν ξέρω έλεγα να ψηφίσω τον Γιώργο αλλά τον θέλουν και οι Αμερικάνοι , τον θέλει η ομάδα Έψιλον , τον θέλει η ομάδα Ωμέγα , τον θέλουν αυτοί από τον Σείριο που κυνηγάει ο Λιακόπουλος. Λέω να συμφωνήσω μαζί σου γιατί καλύτερα είναι να τα βάλεις με όλους αυτούς παρά με τον ελληνικό λαό, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας και τον Λιακόπουλο.
ΑΙΣΙΟΣ Χαίρομαι που το κατάλαβες.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φυσικά και το κατάλαβα , με τους εξωγήινους αν διαφωνήσεις μπορείς να βρεις άκρη, αλλά με τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας δεν βγάζεις ποτέ άκρη. 'Ασε που κάθε μέρα τον έχεις στα πόδια σου.
Αμπελόκηποι 22 Σεπτεμβρίου


ΑΙΣΙΟΣ Στο είπα θα κερδίσουμε είμαστε δημοφιλείς, αγγίζουμε την ευαίσθητη χορδή του λαού , είμαστε οι εγγυητές της επιβίωσης σας.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που θα πάει , δεν θα τελειώσουν τα δέντρα σε αυτή χώρα κάποια μέρα, τότε θα δείτε. Μου άρεσε αυτό , είστε οι εγγυητές της επιβίωσης του λαού;
ΑΙΣΙΟΣ Και φυσικά είμαστε χωρίς εμάς δεν μπορείτε να ζήσετε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί η Νέα Δημοκρατία ελέγχει και τα αποθέματα του οξυγόνου στην Ελλάδα, ρε τέτοια λέγατε στα χωριά και σας ψήφισαν; Και αν ελέγχετε το οξυγόνο πως και δεν κάνατε ντιλ με τον στρατηγό άνεμο;
AΙΣΙΟΣ Ο λαός πάντα θα μας πιστεύει από τώρα και στο εξής , έχει ένστικτο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν φτάνει το ένστικτο αν δεν υπάρχει και άδειο στομάχι αλλά φροντίζετε και για αυτό.
ΑΙΣΙΟΣ Πάνε τα πασόκια , θα γίνουν τρία κομμάτια.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά ο Βενιζέλος είναι μεγαλύτερο κομμάτι, διπλάσιο από τα άλλα δύο σε βάρος εννοώ.
ΑΙΣΙΟΣ Ότι και να λες ο Βενιζέλος θα κερδίσει επειδή αγγίζει τον μέσο Έλληνα , τον εκφράζει
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμ με τόση πείνα αν δεν έχεις ψωμάκια δεν μετράς σήμερα στην πολιτική. Είναι βλεπεις βασικά θέμα αντανάκλασης του σωματικού σήματος της εξουσίας πάνω στο άδειο στομάχι του λαού.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό, πάλι την προπαγάνδα άρχισες ;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ρε ο λαός πεινάει και επομένως ένας ευτραφής πολιτικός δίνει θετικό σήμα στο άδειο στομάχι. Είναι καθαρά επικοινωνιακό το θέμα. Δημιουργείται αρνητική χημεία αν ο λαός πεινάει και ο ηγέτης έχει λίγα κιλά. Για αυτό κατάρρευσε και ο Σημίτης. Αν βάλει σήμερα υποψήφιος ούτε 100 σταυρούς δεν θα πάρει.
ΑΙΣΙΟΣ Συκοφαντείς το πολιτικό σύστημα με όπλο τα περιττά κιλά.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση είναι πλήνπτωση λέει η φυσική. Αλλά θα σας δείξουμε εμείς θα σας χτυπήσουμε με το ίδιο νόμισμα.
ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνετε.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα κλείσουμε τον Γιωργάκη σε ένα δωμάτιο και θα για ένα μήνα και θα τον ταϊζουμε δέκα φορές την ημέρα. Αν πάρει 30 κιλά μέχρι τις εσωκομματικές θα τον χτυπήσει τον Βενιζέλο, ενώ αν πάρει 60 κιλά μέχρι τις βουλευτικές θα στείλει τον Καραμανλή στο 30%. Φυσικά του απαγορεύτηκε δια ροπάλου το τζόκινγκ μέχρι να κερδίσει τις εκλογές.Δεν θα μας πιάσετε στον ύπνο άλλη φορά , έχει δοθεί εντολή σε όλους τους βουλευτές κινήματος να πάρουν από 30 κιλά μέχρι τις εκλογές αλλιώς δεν θα μπούνε στις λίστες. Έρχεται μεγάλη πείνα και πρέπει να δώσουμε αίσθημα ασφάλειας στον λαό.
ΑΙΣΙΟΣ Είσαι αμετανόητος και ο λαός θα σε βάλει στο περιθώριο.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να δεις αν αποφασίσω εγώ να βάλω τον λαό στο περιθώριο τι θα συμβεί;
ΑΙΣΙΟΣ Και πως θα το κάνεις αυτό ρε έξυπνε;
AΠΑΙΣΙΟΣ Με θεσμικό τρόπο. Θα κάνω όλους τους Έλληνες ίσους όπως λέει το σύνταγμα. Πως είπε ο Καραμανλής, με μια υπεύθυνη δήλωση παίρνεις 3000 ευρώ εγώ θα πω, με μια υπεύθυνη δήλωση προσλαμβάνω όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν γίνεται αυτό , είναι αδύνατον.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε αν συμφωνεί ο λαός;
ΑΙΣΙΟΣ Μα αυτό λέγεται Οκτωβριανή επανάσταση;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καιρός δεν ήταν, είδαμε δικτατορίες είδαμε δημοκρατίες, είδαμε εκσυγχρονισμούς , είδαμε ελεύθερες οικονομίες, μόνο όλη την Ελλάδα δημόσια υπηρεσία δεν είδαμε. Μόνο αυτή η λύση απομένει να έρθουν οι κόκκινοι να έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα δεν πάει άλλο αυτή η ανισότητα.
ΑΙΣΙΟΣ Και εμείς οι πλούσιοι τι θα γίνουμε;
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα τα δώσετε όλα στο κοινό ταμείο και πιστεύω ότι συμφωνείτε , φάνηκε και στην προπόνηση με τις πυρκαγιές ότι είστε πατριώτες. Τι είναι αυτός ο φάκελος;
ΑΙΣΙΟΣ Λεφτά έχει μέσα τα διαθέτω για να αγοράσετε φαγητό στον Γιωργάκη να πάρει κανένα κιλό πάνω του , είχες δίκιο είναι πολύ στεγνός για πολιτικός.
 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


ΑΙΣΙΟΣ Φρικτή η κατάσταση είδες τι βάζουν στα γλυκά και τα μελομακάρονα που τρώνε τα παιδάκια του κόσμου.
ΑΠ Πως θα σας πληρώσουν τους τόκους αν δεν βάλουν τη σαβούρα και ειδικά άμα ήξερες τι βάζουν οι φτωχοί στα γλυκά και το ψωμί των πλουσίων δεν θα ξανάτρωγες στη ζωή σου.
ΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι άδικο , είναι αναξιοπρέπεια, είναι ανήθικο, είναι ατιμία , είναι ανισότητα , επειδή δεν μπορούμε να φτιάξουμε ψωμί και γλυκά μας καταπιέζετε.
ΑΠ Να πάρεις τους φίλους σου από την Εκάλη και να κάνετε πορεία στο Σύνταγμα. Και γωνία Σταδίου με Αμερικής φορέστε κουκούλες και ρίξτε μολότοφ στις τράπεζες
ΑΙΣΙΟΣ Δεν θα γίνουμε ένα μαζί σας ποτέ!
ΑΠ Γιατί όχι στη ζωή πρέπει να έχεις εμπειρίες , όταν θα πας στον πάνω κόσμο θα γίνεις γρήγορα βαρετός.
ΑΙΣΙΟΣ Εγώ θα γίνω βαρετός , ξέρεις τι έχω να διηγηθώ. Έμένα που με βλέπεις έχω ολόκληρο χαρέμι. Την Δευτέρα παίρνω την Σούλα που έχει σαρκώδη χείλη και υπέροχα μάτια, την Τρίτη παίρνω την Μπέτυ που έχει τα πιο ωραία πόδια του κόσμου , την Τετάρτη παίρνω την Μαίρη που έχει αγαλματένιο κορμί. Την Πέμπτη έχω τη Νανά που έχει βελούδινο δέρμα και την πιο γλυκειά φωνή και την Παρασκευή είμαι με την ναζιάρα, την Πέγκι που τα κάνει όλα.
ΑΠ Τότε να σε συστήσω την Κικίτσα που έχει τα πιο ωραία βυζιά του κόσμου και την Μαρίτσα που έχει τα καλύτερα καπούλια που έχεις δει ποτέ.
ΑΙΣΙΟΣ Ποιες είναι αυτές και δεν τις ξέρω;
AΠ Η Κικίτσα είναι η κατσίκα του κυρ μανώλη που μένει απέναντι και η Μαρίτσα είναι η φοράδα του κυρ παντελή που μαζεύει τα παλιοσίδερα της γειτονιάς.
ΑΙΣΙΟΣ Είσαι απαίσιος και γλοιώδης, αυτές είναι για τα μούτρα σου. ΑΠ. Το ξέρεις ρε ότι αν τα ζώα είχαν φωνή θα έκαναν ερωτικές σχέσεις με τους ανθρώπους.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν αποδέχομαι αυτή τη βρόμικη θεωρία. Εγώ έχω πάει και με ξένες γυναίκες που δεν μιλούσαν ελληνικά.
ΑΠ. Ναι αλλά σου πετούσαν ένα γες-γες και έμπαινες στο νόημα. Με το μπε-μπε της προβατίνας τι να καταλάβεις; Έτσι και ανακαλυφθεί η γλώσσα των ζώων θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει.
ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να σας καταλάβω εσάς του πάμπτωχους γιατί είστε τόσο κακοί και θέλετε να ξεφτιλίζετε τους πλούσιους . Τι σας κάναμε ;
AΠ Δεν έθεσα το θέμα τυχαία ρε ζώο. Ξέρεις ότι ξύπνησαν ακόμα και οι κατσίκες και για να σε αφήσουν να τις αρμέξεις πρέπει να τις λες ερωτόλογα και τα σχετικά. Μας κατάλαβαν ότι χρωστάμε του μισθούς των επόμενων 50 χρόνων και μας αποπλανούν , ρίξατε τους εργαζόμενους στα νύχια των ζώων εσείς οι πλούσιοι.
ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό νέο σύνθημα για τις διαδηλώσεις .
ΑΠ. Βεβαίως θα λέμε « Ο λαός δεν ξεχνά πως αρμέγει τις κατσίκες» και το άλλο «κατσίκες, γουρούνια ,φονιάδες των φτωχών»
ΑΙΣΙΟΣ Καλά τώρα τα βάλατε και με τα καημένα τα ζωάκια , είστε αδίστακτοι.
ΑΠ Με όλους σας θα τα βάλουμε , όλες οι κατσίκες και όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν. Για αυτό σου έκανα πάσα και την Κίκιτσα με τα μεγάλα βυζιά.
ΑΙΣΙΟΣ Κάτι σοβαρό , αξιοπρεπές και χρήσιμο έχεις να μου πεις.
ΑΠ Eχω παρατηρήσει ότι έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα από τους δρόμους της Αθήνας.
ΑΙΣΙΟΣ Θεέ μου λες ο Ευαγγελάτος να βγάλει στον αέρα ότι τα σουβλάκια που τρώμε είναι από σκυλιά.
ΑΠ Δεν κατάλαβες ,εννοώ τα δεκάχρονα παιδάκια από τα φτωχά κράτη. Μήπως κρατάς δυο-τρία στο κελάρι για ανταλλακτικά; Μόλις σου έκανα μια χρήσιμη ερώτηση.