Δεν ξέρουν τι θέλουν Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 13 February 2019 20:46


Πάλι με τους δύο αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα λόγω φόρτου εργασίας αλλά και δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Γουέμπλεϊ αριστερά η Αγγλίδα και δεξιά η Γερμανίδα  και πότε ήταν καπιταλιστικές αυτές οι δύο.

Όταν λέμε καπιταλισμό εννοούμε μόνο κάτι το ελληνικό , δηλαδή αυτό που είναι μετά τον Ατλαντικό η δεν είναι έτσι;Και από την άλλη αυτές οι δύο θέλουν να κάνουν επίσκεψη στα αξιοθέατα της Μυτιλήνης όμως αυτό είναι φεικ για τα χαζοπούλια,για τα φτωχά μωρά και τα φτωχά μωράκια ενδιαφέρονται.

Υπό αυτές τις συνθήκες παίζεις ισοπαλία , gg και over.Άλλωστε και οι δύο θέλουν πρώτα το πρωτάθλημα και η ομίχλη θα ξεκαθαρίσει στη ρεβάνς  που θα γίνει κοντά στο Ποτάμι της Κοιλάδας.

Μια Ισπανοαρκούδα στο Ποτάμι
Μπλέξαμε με πολλά Ποτάμια αλλά που το παράξενο. Αν ξέρει κάτι ο Μανιτού και δεν μας το λέει δεν φταίμε εμείς,τι Λονδίνο,τι Αθήνα, βρόχα η μία βρόχα και η άλλη. Κάτι θυμίζει βέβαια  αυτή η βρόχα όμως  προέχει πάντα η μπαλίτσα.

Στο 2.00 το διπλό της  Ρεάλ όμως ας το πάρει το Ποτάμι και αμαρτία δεν έχουμε.Αυτή δεν είναι Ισπανίδα είναι ισπανοαρκούδα .Τέσσερα  κερδισμένα με Ρόμα και Βικτόρια Πλζεν και τέρματα 13-0 στον όμιλο η βασίλισσα και δύο ήττες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 0-3 και 0-1.

Τι είναι αυτά στημένα, τυχαία , διακρατικές συμφωνίες, ο μανιτού με το γεράκι, αρένα η μήπως η αποθέωση της Βαβέλ.Όμως  επειδή παίζει με τον Άγιαξ θα πάμε στο gg του 1.45 , πολύ χαμηλό βέβαια λες  και το έστησαν,δεύτερη επιλογή το over 3 και το over 3.5 και στο σετ το 1Χ λόγω τιμής και ρεβάνς. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο.

Προτάσεις στα ταμεία δεν θα ανέβουν και η επόμενη ενημέρωση θα γίνει αύριο γύρω στις 7.30 το απόγευμα.