Από τα Παιχνίδια της Τύχης,στα Παιχνίδια της Φαντασίας Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 08 February 2019 03:09


Δύο οι ταινίες που  συνδύαζαν το σεξ με τα γέλια με την ίδια πρωταγωνίστρια ίσως τη σοφότερη από τα ιερά τέρατα του Χόλυγουντ,την Κιμ Μπάσινγκερ.Και είναι σοφότερη γιατί έφτιαξε μια φάρμα με ζώα , κότες, περιστέρια πάπιες, χήνες κάτι σαν καρτούν και ζει εκεί. Διαβάστε καλά τους δύο ρόλους της, την πρώτη στις 67 μέρες , θέλει μια διαιρεσούλα, με μικρό ερωτηματικό στο τέλος.

Στη 2η παριστάνει τη χαζοχαρούμενη εξωγήινη. Συμπαθητική κοπελίτσα η Κιμ όπως και εκείνη η πονηρόφατσα συμβία του σοφού που είπε μαλάκα  έναν χαζό κωπηλάτη. Καρλίτα  το όνομα της διάσημη , πανέμορφη αλλά και τι σαγηνευτικό.Βλέμμα και αυτή,σαν κατάσκοπος της Αρκούδας που αν το διαβάσει θα γελάσει αινιγματικά σαν την εικόνα του password.

Εντάξει επί προσωπικού δεν μας πέφτει λόγος, δώστε βάση στην ερμηνεία. Για να καταλάβετε πόσο χαζά είναι τα αμερικανάκια στους πολέμους αλλά και τους ρόλο που μπορεί να παίξει μια γέφυρα σε μια σύγκρουση. Βέβαια ο Χόκινγκ μίλησε για χωροχρόνους αλλά πάντα οι λαοί θα διεκδικούν το αλάθητο της ιστορίας , ούτε τι σημαίνει δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τόση επιμονή στη μάχη της γέφυρας του ποταμού Κβάι, που έγινε αμέσως μετά το λιώσιμο των Παγετώνων.

Ποτέ δεν θα αναρωτηθούν γιατί σκοτώθηκαν τόσοι και τόσοι μαλάκες σε εκείνη τη γέφυρα. Δεν αλλάζει όμως ποτέ αυτός ο κόσμος το λέει και το τραγούδι. Και το τραγούδι στηρίζεται στη γνώση, στο νεκρό παρελθόν , στα παραπονεμένα λόγια ,στην ξενιτειά στη μεταβλητή,ενοχή και σε ένα μεγάλο ποσοστό σε δίκαιες, άδικες  παραπλανημένες τύψεις και προσδοκίες.

Όλα αυτά σαν πρόλογος από έντονο εκνευρισμό. Προτείνουμε σκέτη ισοπαλία ανάμεσα σε ένα Περιστέρι και εναν Δικέφαλο και ήρθε το κοράκι από το πουθενά και μας χάλασε το πάρτι. Ποιος θα το περίμενε ότι το είχαμε δεμένο από παντού, δηλαδή τριπλή με πρόταση στην ισοπαλία και στο 2-3 γκολ και χάλασε.

Ξέρεις τι είναι να χάνεις με τριπλή παραλλαγή ο ορισμός του μαλάκα. Από την άλλη αν κάνεις σκοτωμό κινδυνεύεις να γίνεις άσσο στο μανίκι της εξουσίας που λέει ο λόγος. και αν γίνεις έξυπνος  θα κάθεσαι μια ζωή μπροστά σε ένα μπουφέ για το τι θα διαλέξεις.

Ο κόσμος δεν αλλάζει
Το τραγούδι όμως που φωνάζει ότι δεν αλλάζει ο κόσμος στηρίζεται στην ιστορία, Για να αλλάξει πρέπει να αλλάξει η ιστορία που γράφεται πάντα από συμβατές και κυρίως λογικές επιθυμίες όπως λένε και τα λαμόγια, οι κλέφτες και οι απατεώνες. Και αν αποδείξεις στο λαό ότι 1 και 1 δεν κάνουν δύο θα πάθει κατάθλιψη βαριάς μορφής. Το αντίστροφο το ξέρουν λίγοι και εκλεκτοί. Η δόξα και η επιτυχία είναι δηλητήρια που πρέπει να καταναλώνονται αργά-αργά μέχρι να φτάσεις στην  κορυφή έλεγαν οι πρόγονοι μας.

Όμως και αυτοί ήταν λαμόγια επειδή μπορεί να το έκλεψαν από τις πυραμίδες που τελικά κανένας δεν ρώτησε να μάθει γιατί δεν τις έκαναν ανάποδα, με την κορυφή προς τα κάτω. Η εξήγηση υπάρχει. Ήταν  φασιστες η φεουδάρχες η μπορεί να έδωσαν τεχνογνωσία τα Ούφο.

Η σοφή ελληνική δικαιοσύνη

Υπήρχε μια ασυμφωνία χαρακτήρων τότε το 2011 με το κίνημα του Ραν Ταν Πλαν αλλά σίγουρα υπάρχει και μια ομολογία. Για όλα έφταιγε η δικαιοσύνη. μας έλεγαν αλλά δεν ήταν αποδεκτή.

Σήμερα πρέπει να αποδεχτούμε το σφάλμα,το είπε  και ένας άγγελος, η Ζωϊτσα, αφού είναι αποδεδειγμένο και μαθηματικά ότι τα σφάλματα της κορυφής μιας  πυραμίδας είναι μεταγενέστερα από τα σφάλματα της βάσης. Αν θέλουν την απόδειξη να  γυρίσουν την πυραμίδα ανάποδα.

Στο δια ταύτα

Εντάξει τα χάσαμε με τριπλή παραλλαγή ξημέρωμα των γενεθλίων Ιούλιου Βερν , καλά να είμαστε να έχουμε να χάνουμε  έλεγαν τις νύχτες σε κάποια μισοσκότεινα τζογαδόρικα στέκια. Αλλά και αυτή η δικαιοσύνη. Είδατε το πέναλτι που έδωσε ο δικαστής σήμερα στον Δικέφαλο Αετό;

Αν τον είχε μπροστά του αυτός με το πούρο, τι συνήθεια και αυτή , θα τραβούσε πιστόλι, αληθινό η ψεύτικο δεν έχει σημασία, πιστόλι να είναι και ότι να είναι. Και από τα τζάμπο να τα αγόραζε πάλι σφαίρες θα πετούσε , ποτέ δεν θα  έβγαζε νερό. Σαν να  παίζει η Μελίνα στο "ντροπαλό" "Πάντα το Σάββατο.". Βλέπετε  το Πάντα είναι ζωάκι που δεν θέλει να το βλέπει όπως και το Πάντα  σοφό περιστέρι ούτε άνθρωπος όταν ερωτοτροπεί..Λες και φοβάται μη το καρφώσουν στους θεούς του. Τέλος πάντως άλλη είναι η ουσία και όχι  μια ανούσια συνουσία και  τα ντουμάνια στα βαπόρια της Περσίας. που προκαλούν στραβομάρα και στο ίσωμα.Και εκεί θέλεις δεν θέλεις μπορείς δεν μπορείς γίνεσαι καλόγερος, σε Βουνοκορφή η Φάρο δεν έχει και τόση σημασία.

Επαναφορά στο πέναλτι. Προσέξτε καλά τη φάση. Και γυρίστε πίσω στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2, διακοπή στο τέλος σε αγώνα κυπέλλου γιατί δεν δόθηκε πέναλτι στο 80 η 88  και κάτι στον ΠΑΟΚ και ενώ ήταν 1-2 μπροστά ο Ολυμπιακός.

Και ας  είχε και ρεβάνς. Και δύο  μέτρα έξω από τη περιοχή να ήταν ας το έδινε που λέει ο λόγος. Στη ρεβάνς και ο γαύρος με 2-2 στην Τούμπα, ακόμα και με ήττα στο 2-3 θα το γύριζε αφού τότε το ανέκδοτο,έλεγε ότι χάνει μόλις περάσει από τα τα δύο Βουνά που σκοτώνονται μέρα νύχτα αλλά οι λαοί αυτό δεν το πιστεύουν γιατί είναι μυθολογία ενώ όλη του την ιστορία που συμφέρει η ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του, τις πιστεύει γιατί την έβλεπε ον λάιν στο κινητό του και την έχει αποθηκεύσει με όλες τις λεπτομέρειες.

Ο διαιτητής του 1-2, δεν ενδιαφέρει το όνομα, και είναι απλό επειδή δεν υπάρχουν κοράκια πορτοκαλί , άσπρα και πράσινα. Και ο διαιτητής είναι άνθρωπος σωστός και με ανάγκες αλλά δεν έχει την προνοητικότητα για το τι πρέπει να κάνει για να μην εξαγριώσει μια εγκλωβισμένη Αρκούδα. Είδατε αυτή η παλιοζωή πόσο εύκολα ξεπερνάει την κάθε φαντασία και το κάθε σενάριο;

Οι Γιουτούμπες, το Γιουτούμπα και οι Κωλοτούμπες
Και ο ΠΑΟΚ είναι εγκλωβισμένος και ένα χρόνο πριν είχε μηδενιστεί με τον Ολυμπιακό πριν τον αγώνα για ένα ρολό ταμειακής μηχανής  σε εποχές που η μάζα τις ξέχασε σε χρόνο ρεκόρ, περίπου μέσα σε  199, 5 εβδομάδες.

Το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο , εντάξει δεν το έδωσε όπως Πάντα η ανώτερη ελληνική ενημέρωση, μίλησε για κάφρους, για πιθήκους, για πεινασμένους , για Βούλγαρους, πότε για ΠΓΔΜίτες

Τόσα κινητά τόση τεχνολογία και τόσα  SMS με Περιστέρια, Αρκούδες ,την Αθηνά  , αυτή την Πολεμοχαρή θεά  που φορούσε περικεφαλαία ακόμα δεν τα ερμηνεύσαμε σωστά. Ανοίξτε το Γιουτούμπα δείτε τα δύο βίντεο των δύο αγώνων και όταν γυρίσετε από το αχανές σύμπαν  ίσως θα αντιληφθείτε  τι σημαίνει Παράδεισος,Σταύρωση, Ανάσταση, Κόλαση και τι σημαίνει Εκκλησία και κυρίως Επιλεκτική Μνήμη.Με  την καλή έννοιά της λέξης όλα αυτά.  

Γιατί όποιος κοιτάζει ψηλά ψάχνει θεούς και όχι επειδή έχει αυχενικό. Πάντως τα Ούφο είναι πιο συμπαθητικά από τους Θεούς επειδή η Κιμ ήταν μια σεξογήινη ενώ οι θεοί μάλλον έχουν γένια , και γενιάδες και είναι όλοι περασμένης ηλικίας, αυτό δεν λέει και ο λαός;

Και ας πούμε ότι έχει δίκιο , γιατί δεν τους κάνει τις σωστές ερωτήσεις για να μάθει να παίζει αλογάκια στοιχήματα μπας και τη βγάλει οικονομικά. Η να τους ζητήσει να μοιράσουν από 5 εκατομμύρια ευρώπουλα στον καθένα  για να ξεκινήσει μια παγκόσμια απεργία διαρκείας που θα σπάσει μόνο όταν λιώσουν τα απεργοσπαστικά παγόβουνα. Ήδη ξεκίνησαν τις προδoτικές κινήσεις εναντίον της ανθρωπότητας, το γράφει και το παγκόσμιο η το τοπικό Ίντερνετ,αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

Εκει μπορούμε να βρούμε και πόσο απέχει η γη από το φεγγάρι, για τον χωρό της Σαλώμης, για τον άλλον που καθάρισε όλα τα νήπια και του ξέφυγε μόνο Ένα επειδή ένας Άγγελός το έμαθε από το Μαντείο των Δελφών ,έκανε επέμβαση και το έσωσε .

Φυσικά η ανθρωπότητα δεν χρειάζεται το Ίντερνετ για να μάθει τα της Σία της Εποχής. Επειδή είναι σίγουρη ότι το Ένα που ξέφυγε και έγινε Θεός θα συμφωνούσε με όλα αυτά και θα τα αποδεχόταν επειδή ο Θεός είναι πάντα Παντογνώστης. Χρειάζεται ένα διπλό πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΥΓ Με την ησυχία σας  και στην υγεία σας,πάντα τα παραπάνω ένεκα της ημέρας που λόγω.. Ιούλιου τα συναισθήματα είναι αντικρουόμενα επειδή τα καφριά η κάπως έτσι ήταν πολλά. Τουλάχιστον αυτό θεωρείται σύγχρονο και ανθρώπινο και δεν παραπέμπει στον ανθρωποπίθηκο των  Σπηλαίων που μπήκε σε άλλη διάσταση και μπέρδεψε  τους άμετρους στίχους με τα μετρητά όχι ότι χαλάει το κέφι αυτή η αναφορά.  Ισοφάρισε και η νυχτερίδα μέσα στα άγρια μαύρα μεσάνυχτα, πως  να το καταλάβεις μέσα σε τόση πίσσα και πούπουλα.

ΥΓ 2. Λόγω επιλεκτικής μνήμης  ξεχάστηκε ένα βασανιστικό  αιώνιο ερώτημα. Ποιος κυβερνάει αυτό τον πλανήτη; Μα οι λαοί που είναι δισεκατομμύρια και όχι οι κορυφαίες εξουσίες. Στον αντίλογο η λογική λέει ότι μπορούμε να περπατάμε με τα χέρια  η μπορούμε να σταθούμε κάτω από μια ανάποδη πυραμίδα και θα πίνουμε ανέμελα το καφεδάκι μας ντουμανιάζοντας τα μονοπάτια από τα οποία περνάνε τα καραβάνια της ερήμου. Βλέπετε τα μονοπάτια είναι απαραίτητα και στα ταξίδια στις επίπεδες και αχανείς ερήμους. Εκεί που οι σοφέρ γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά που υπάρχει νερό χωρίς να τους το  ψιθυρίσει στο αυτί ο ουρανός.


Last Updated on Friday, 08 February 2019 03:54