Στο 50-50 το ντέρμπι των "Δικέφαλων Αετών" Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 03 February 2019 18:47


Σε τριπλή παραλλαγή παραπέμπει το σημερινό ντέρμπι των Δικέφαλων. Η ΑΕΚ είναι οριακό φαβορί στο 2.40, η ισοπαλία κυμαίνεται από 2.70 ως 2.80 και το διπλό αγγίζει το 3.50. Η Ένωση προέρχεται από ένα σερί έξι νικών και το εκτός έδρας 0-0 με τη Λάρισα και κρατάει και  τέρματα 10-0. Ο ΠΑΟΚ ποιοτικά υπερέχει , είναι πιο φρέσκος με τρία σερί εντός Τούμπας και θέλει το αποτέλεσμα παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το κίνητρο το έχουν οι Θεσσαλονικείς ενώ η ΑΕΚ παίζει κυρίως για το γόητρο και να είναι η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ. Πάντως δεν κέρδισε κανένα φετινό ντέρμπι , περιορίστηκε σε ισοπαλίες ενώ ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν ιδιαίτερα δυνατός σε όλα τα ντέρμπι.

Η περσινή πρωταθλήτρια έχει την έδρα αλλά ο ΠΑΟΚ τις περισσότερες αποτυχίες στo πρόσφατο παρελθόν σε Ελλάδα και Ευρώπη τις γνώρισε στην Τούμπα λόγω των νοοτροπιών του παρελθόντος. Οι πιθανότητες νίκης των δύο ομάδων είναι στο 50% και στοιχηματικά το 3.40 του ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη αξία από το 2.40 της ΑΕΚ.

Στα τέρματα αξίζει του gg του 2.10 , με αναλογική κάλυψη στην ισοπαλία του 0-0 και ανάλογα με την αρχική εξέλιξη στο σκορ μπορεί να ξεφύγει στα όρια του over 3.5 πλησιάζει σε τιμή το 6.00. Φυσικά τα πράγματα διαφέρουν από τη σεζόν 1975-1976 τότε που οι Θεσσαλονικείς έσπασαν το κατεστημένο του Ποδοσφαιρικού Κέντρου όμως δικαιούνται ένα οριακό προβάδισμα στο σημερινό ντέρμπι.