Η θέση μας Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 21 January 2019 02:06

Όπως πάνε τα πράγματα  στο άμεσο μέλλον ορισμένες βαρβάτες και χαοτικές πολιτικά  εγχώριες ιστοσελίδες μπορεί να   συμφωνήσουν εμμέσως με εκείνα τα προ, 6ετίας η 7ετίας , ξένα δημοσιεύματα, ευτυχώς τα πήραν πίσω σε χρόνο μηδέν, με αναφορές   ότι υπήρχαν δήθεν ελληνίδες φοιτήτριες που  έδιναν το κορμί τους ακόμα και για μια τυρόπιτα. Και φυσικά οι  αναρτήσεις τους θα τελειώνουν πάντα με το "για την Ελλάδα ρε  γαμώτο".

Ευτυχώς όμως που είναι μειοψηφία και απέχουν ελάχιστα από τα όρια του γραφικού.Κρίμα γιατί το "δια προσωπικούς λόγους" απέχει κάποιες δεκαετίες  και ορισμένοι πρέπει να χρησιμοποιούν σωστά τα τρένα της μνήμης για να ταξιδεύουν στο παρελθόν.

Ως  γνωστό εκείνα τα ατμοκίνητα τρένα  έκαναν πολλές στάσεις, σε κάθε χωριό ακόμα και σε κάθε καλύβα, τόσο αργά κυλούσαν στις ράγες  μέχρι που  μπορούσες να παρατηρήσεις με ακρίβεια τις ώριμες ντομάτες των μπαξέδων.Που  δεν είχαν μόνο λουλούδια αλλά τα πολύ περισσότερο χρήσιμα για την εποχή ζαρζαβατικά.

Όσο και για τα "διπλανά " , δηλαδή τα εμμονικά σύνδρομα που μπορεί να έχουν κάποιοι προς αριστερά , δεξιά και σε πρόσωπα η παρατάξεις θα τους συμβουλέψουμε να θυμηθούν τα πρόβατα, αυτό το αθώο ζώο που δίνει τα πάντα στον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Αλλά τι να πεις σε πολιτισμένους που διάβασαν 100 φορές το αριστούργημα του Ντοστογιέφσκι και ακόμα δεν κατάλαβαν ότι ο "Παίκτης" ήταν το φαβορί και ο" Ηλίθιος" ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ. Και να μπερδευτήκατε κάπως με τίτλους και εκδόσεις  το ανάποδο αποκλείεται να ισχύει αφού όλοι γνωρίζουμε ποιος ήταν το συγγραφέας. Όσοι όμως δεν το γνωρίζουν ας πάρουν έναν "καρβουνιάρη" να ταξιδέψουν στην εποχή του μπας και πιάσουν το νόημα.
Αυτά τα ουσιαστικά και περιεκτικά συμπληρωμένα με ολίγη σοφία.

ΥΓ Ευτυχώς στο συλλαλητήριο όλα πήγαν καλά σε γενικές γραμμές  και είμαστε διπλά ευχαριστημένοι επειδή πήγαν καλά και οι προτάσεις  που ανεβάσαμε στις 3.17 τα ξημερώματα της  Κυριακής στο ελεύθερο τμήμα της ιστοσελίδας μας για να τα προλάβετε.

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε. Η αγαπημένη του valuebet είναι η εθνική Ελλάδας, δεν την κοντράρουμε ποτέ και δεν κοντράρουμε ποτέ και τους συλλόγους μας στην Ευρώπη. Προτείναμε  την περσινή κούπα αλλά και την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ  την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν στον επαναληπτικό και υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα από τις παραλίες του περσινού Αυγούστου.Με άδεια ποιητή  εδώ το αταίριαστο της υποστήριξης ανάμεσα στο τοπίο  και τον χρόνο.

Last Updated on Monday, 21 January 2019 02:31