Η Τρομοκρατία και η Ιντερνοκρατία Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 01 January 2019 17:57


Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα επικρατεί ένας προβληματισμός ανάμεσα σε έναν άγνωστο όρο και στην πασίγνωστη τρομοκρατία.Η Ιντερνοκρατία προς το παρόν δεν μπορεί να συνδεθεί με την έννοια της Τρομοκρατίας όμως στην ουσία έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά , δηλαδή ο αιφνιδιασμός και  το κράτος του τρόμου.

Φυσικά είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνη για τον αναγνώστη σε σχέση με την τρομοκρατία επειδή αναπτύσσεται σε ακίνδυνο θεωρητικά περιβάλλον,με  πανίσχυρα "όπλα", τα περισσότερο τραγικά , φρικτά και ανησυχητικά  συμβάντα του πλανήτη με αναρτήσεις ανάμεσα σε αθώες , και ευχάριστες αναρτήσεις.

Στόχος της Ιντερνοκρατίας δεν είναι η επανάσταση, ούτε η πάλη των τάξεων ούτε και  η αύξηση της αναγνωσιμότητας που αρχικά αποτελούσε τον βασικό στόχο. Σκοπός της Ιντερνοκρατίας πλέον είναι η ισοπέδωση της ψυχολογίας του αναγνώστη και η επιβολή καθεστώτος τρόμου, μέσα από τον εθισμό στη βία.

Φυσικά χρησιμοποιεί χωρίς να ενοχοποιείται με τον καλύτερο τρόπο τόσο την τυφλή όσο και "επώνυμη" τρομοκρατία. Πρόκειται  δηλαδή για ένα σύστημα εξουσίας που τρέφεται αποκλειστικά από  το κακό με καμουφλάζ το ευχάριστο και το καλό.