Προτάσεις με ρίσκο Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 05 December 2018 01:58

Ικανοποιητικός ο απολογισμός στα ταμεία του Νοεμβρίου αλλά  στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου τα πράγματα δεν πήγαν καλά και καταγράφονται σημαντικές απώλειες. Πάντως  στη συνέχεια θα υπάρξουν ευκαιρίες για καλές διαφορές.

Χαμηλός ο άσσος της Νόρτσελαντ
Σε υψηλά επίπεδα το αγωνιστικό και παικτικό ενδιαφέρον του προγράμματος της Τετάρτης στο οποίο κυριαρχούν οι εμβόλιμες αγωνιστικές του Σαμπιονά και της Πρέμιερ Λιγκ ενώ σημαντική αγωνιστική δράση υπάρχει και στο ισπανικό κύπελλο. Στο Σαμπιονά οι δυσκολίες είναι μεγάλες και στα ματς των 8 όλα θα κριθούν με οριακό τρόπο.

Σε αναμέτρηση του κυπέλλου Δανίας η Νόρτσελαντ φιλοξενεί την Βέντισελ με τον άσσο στο ασύμφορο 1.45 αφού οι γηπεδούχοι με εξαίρεση το διπλό επί της Σοντερίσκε με σκορ 2-1 δεν πατάνε καλά στο πρωτάθλημα ενώ η Βέντισελ στη μέρα της είναι αρκετά επικίνδυνη και  έχει επιτυχίες κόντρα και σε ονόματα. Στα συστήματα ανέβηκε ένα trixie με τρία διπλά ενώ ενημερώθηκαν και τα ταμεία του asian handicap και δυάδων.

Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει γύρω στις 5 το μεσημέρι με το υπόλοιπο πρόγραμμα και νεώτερες προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα.