Διαφορές στις δυάδες και το asian handicap Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 27 November 2018 01:39

Στο ταμείο των δυάδων τα πήγε καλύτερα το valuebet στο κουπόνι Κυριακής-Δευτέρας με 4 επιτυχίες σε σύνολο 8 προτάσεων. Αναλυτικά προτάθηκαν 430 μονάδες και οι επιστροφές ανήλθαν στις 710 μονάδες. Καλά πήγε και το asian handicap με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στο ταμείο των συστημάτων υπήρξαν απώλειες, χάθηκε μια μεγάλη διαφορά με τις ισοπαλίες του ΟΦΗ και του Ατρόμητου που χάλασαν στο 94΄ ενώ πέρασαν στο yankee η ισοπαλία της Βέντισελ και το Χ2 της Χιρόνα.

Το διπλό της Ρεάλ
Το βαρύ 0-3 από την Εϊμπάρ προκάλεσε αρχικά τάσεις υπέρ της Ρόμα με το διπλό της Ρεάλ να ανεβαίνει και στο 2.20 όμως στη συνέχεια η κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου έπεσε στο 2.10 μια τιμή ικανοποιητική με βάση τις πιθανότητες , τις διαφορές στο ειδικό βάρος και την βαθμολογία του ομίλου. Πιέστηκε στο 1.70 το διπλό του Αγιαξ που ελέγχει τη θέση του στη δυάδα και η ΑΕΚ ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στον όμιλο.
Στα ταμεία ανέβηκαν οι πρώτες προτάσεις και στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει νέα ενημέρωση μαζί με νέες προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα.