Προκλητική η Βικτόρια Πλζεν Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 09 November 2018 01:26

Εν αρχή η Βικτόρια φέρνει 2-2 στο Πλζεν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο δεύτερο παιχνίδι  χάνει κάτω τα χέρια από την Ρόμα με 0-5 στη Ρώμη.Στην 3η αγωνιστική η Βικτόρια παλεύει στο Μπερναμπέου και χάνει με 1-2 όμως το  βράδυ της Τετάρτης χάνει από την Ρεάλ εντός με 0-5  και πέντε κωμικά τέρματα στο πάρε βάλε με ακίνητη και αμίλητη όλη την άμυνα της.
Φάνηκε να θέλουν   να χάσουν  με μεγάλη διαφορά και έτσι εξηγείται το 0-4 του πρώτου 45λεπτου από το άγχος μήπως δεν προλάβουν να φάνε πεντάρα η εξάρα επειδή η Ρεάλ μπορεί να ήταν χαλαρή. Η Ρεάλ ουσιαστικά έπαιζε μόνη της και τα έβαλε σχεδόν περπατώντας όταν στη 2η αγωνιστική δεν κατάφερε  να βρει  δίχτυα στο 0-1 της Μόσχας από την ΤΣΣΚΑ.
Πρόβλημα για τη  δυάδα η βασίλισσα δεν είχε αλλά και να είχε δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε  να κερδίσει περπατώντας,  άλλωστε η Πλζεν είχε κίνητρο από τη στιγμή που είχε προηγηθεί ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Ρόμα και ήλπιζε στην 3η θέση. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους όλη η ομάδα και ιδίως η άμυνα  των Τσέχων ήταν έντονα και προκλητικά αδιάφορη και είναι δύσκολο να  πιστέψει κανείς ότι οι λόγοι ήταν  μόνο  στοιχηματικοί. Η τσέχικη ομάδα έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις για να μοιράσει άλλοθι προς διάφορες κατευθύνσεις. 

Last Updated on Friday, 09 November 2018 01:48