Οριακές καταστάσεις Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 16 October 2018 01:44

Πέρασε η μια από τις δύο δυάδες στο σημερινό πρόγραμμα , με το Χ2 της Αγγλίας και το 1Χ της Εσθονίας ενώ στη δεύτερη δυάδα πέρασε  η Ελβετία και χάθηκε το Χ2 της Ελλάδας.Γκίνια και πάλι στο trixie, πέρασε το Χ2 της Αγγλίας , χάθηκε το διπλό της Ελλάδας και στο παρά κάτι δεν πέρασε ο ακριβός άσσος της Εσθονίας. Στο asian handicap έσπασε η Ελλάδα και πέρασε το Χ2 της Αγγλίας.

Αναγκαίο κακό
Δύσκολη η αγωνιστική της Nations League στην οποίο την παράσταση κλέβει η σύγκρουση της Γαλλίας με την Γερμανία. Στο εκτός έδρας  η παγκόσμια πρωταθλήτρια πήρε λευκή ισοπαλία και στο σημερινό παιχνίδι δεν θα μείνει δυσαρεστημένη με τον βαθμό και ήδη στο ταμπλό ο άσσος ανέβηκε και στο 1.85.

Φυσικά το αίνιγμα είναι  η Γερμανία που έχασε με το βαρύ 3-0 στην Ολλανδία όμως τα πάντα  στον όμιλο αναμένεται να κριθούν στην τελευταία αγωνιστική και στον σημερινό αγώνα ο βαθμός διατηρεί στους στόχους της και τις δύο ομάδες.

Ερωτηματικά συνοδεύουν και αρκετές άλλες αναμετρήσεις της Nations League και οι ισοπαλίες αποτελούν σε δύο-τρεις περιπτώσεις αναγκαίο κακό. Αυτό ισχύει κυρίως στο ντέρμπι των ανίσχυρων ομάδων ανάμεσα στο Γιβραλτάρ και το Λιχτενστάιν έστω και αν στο ταμπλό έγιναν κινήσεις υπέρ των φιλοξενούμενων. 

Στο Ουκρανία-Τσεχία ο άσσος άνοιξε στο 1.70 μια τιμή αρκετά χαμηλή με βάση της εκτιμήσεις μας, κατώτερη αποδεκτή τιμή το 1.90 αφού μετά τη νίκη επί της Σλοβακίας οι φιλοξενούμενοι κάλυψαν σε μεγάλο ποσοστό την εντός έδρας ήττα από την Ουκρανία στην 1η αγωνιστική και η διπλή Χ2 συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τη νίκη των γηπεδούχων.

Στην τελευταία αγωνιστική του U21 θέλει μεγάλο ψάξιμο και οι μεγάλες εκπλήξεις συμβατές η ασύμβατες έχουν αυξημένες πιθανότητες. Οι  προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα για το πρόγραμμα της Τρίτης θα ανέβουν  γύρω στις 6 το απόγευμα.