Οι εκτιμήσεις στις εθνικές ομάδες Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 14 October 2018 01:26

Καλημέρα σας
Υποχώρησαν τα ταμεία στο κουπόνι των εθνικών ομάδων λόγω συγκυριών αλλά και ορισμένων λανθασμένων επιλογών. Στις δυάδες του Σαββάτου είχαμε ένα μικρό κέρδος, πέρασε 1 στις 3 με τους άσσους των Κόβεντρι και Όξφορντ οριακές απώλειες στο asian handicap και στα συστήματα στο ένα yankee πέρασε μόνο η Ολλανδία και δεν πέρασαν το Χ2 της Ανδόρρα, και τα διπλά της Ρέους και της Κύπρου η πρώτη  έμεινε στην ισοπαλία και η δεύτερη έχασε με ανατροπή από την Βουλγαρία.

Οι εκτιμήσεις στη Nations League και στο φιλικό της Πορτογαλίας

Χαλαρό το όνομα
Αουτσάιντερ η Σκωτία στο φιλικό με την Πορτογαλία που σχεδόν εξασφάλισε την 1η θέση και δεν έχει λόγους να ανεβάσει ρυθμούς. Χαμηλό το 1.90 με κατώτερη αποδεκτή τιμή το  2.20 και η αξία είναι στην κόντρα.

Αμφίρροπο
Η Ρουμανία και η Σερβία είναι ισοδύναμες συμμετέχουν σε ανοιχτό όμιλο και όλα θα κριθούν στην πρώτη αγωνιστική. Στο 35% οι πιθανότητες της ισοπαλίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας.

Το πρώτο φαβορί
Στον όμιλο της Ρωσίας δεν πέρασε κανένα φαβορί στους τρεις πρώτους αγώνες με δύο διπλά στο 4.00 , της Ρωσίας στην Τουρκία που κέρδισε στη Σουηδία στο 4.30. Απέτυχε και η Ρωσία στο εντός με την Σουηδία με τον άσσο στο 2.30 αλλά αν δεν ξανακερδίσει την Τουρκία θα αγχωθεί στο εκτός έδρας με τους Σουηδούς. Στο 53% οι πιθανότητες της ρωσικής ομάδας και κατώτερη αποδεκτή τιμή το 1.90, Υπάρχει αξία λοιπόν στο 2.20 του μέσου όρου.

Κόντρα
Χαμηλός ο άσσος του Αζερμπαϊτζάν από τη στιγμή που έχει να παίξει και στο ισχυρό Κόσοβο. Η Μάλτα υστερεί όμως πήρε 1-1 στον εντός ο άσσος του 1.30 είναι μια ασύμφορη επιλογή. Στο 1.60 θα είχε κάποια αξία.

Λογικό φαβορί
Οι Νήσοι Φερόες δεν έχουν ελπίδες και το ανώτερο Κόσοβο πληρώνει 1.90 μια τιμή αρκετά ικανοποιητική με βάση το κίνητρο και τις διαφορές δυναμικότητες.

Μπορεί  η Πολωνία
Γρίφος το Πολωνία-Ιταλία με την Ιταλία να δείχνει νωχελική στη διοργάνωση, ως γνωστό αποκλείστηκε από τον προκριματικό όμιλο και από το Μουντιάλ της Ρωσίας.Αξίζει το 2.70 της Πολωνίας με μικρή κάλυψη στην ισοπαλία.

Δεν βολεύει
Το Ισραήλ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με την Σκωτία όμως η Αλβανία το κέρδισε στον πρώτο αγώνα και αν ευνοηθεί θα δώσει λίγες ευκαιρίες στους γηπεδούχους. Χαμηλός ο άσσος του 1.90 και κατώτερη αποδεκτή τιμή το 2.30 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας.

Αξίζει
Η Λιθουανία δεν πάει καλά στον όμιλο και το Μαυροβούνιο που δεν έχει περιθώρια έχει τον πρώτο λόγο . Δίνουμε 60% στους φιλοξενούμενους με κατώτερη αποδεκτή τιμή το 1.75 και έχει αξία το 1.90 του μέσου όρου.

Στα ταμεία και τα αυστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το πρόγραμμα της Κυριακής ανάμεσα τους ένα yankee ισοπαλιών και ένα τολμηρό trixie. H επόμενη ενημέρωση θα γίνει αργά το βράδυ με το πρόγραμμα της Δευτέρας.