Η πρώτη ήττα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 09 October 2018 02:04

Γεγονός η πρώτη ήττα από την ημέρα που ξεκίνησε η ενημέρωση των ταμείων του valuebet. Οι εκτιμήσεις πήγαν καλύτερα, το asian handicap είχε οριακές απώλειες όμως στις δυάδες και τα συστήματα η ήττα πήρε μεγάλη έκταση. Υπήρχαν ευκαιρίες όμως δεν έγιναν σωστοί συνδυασμοί όμως η βασική αποτυχία ήταν οι αποτυχημένες προβλέψεις και δύο-τρία καθοριστικά λάθη. Πχ οι άσσοι των Κορίνθιανς και Μονακό.

Φαβορί υψηλού κινδύνου
Το αγγλικο τρόφι αποτελεί το κυρίως πιάτο του προγράμματος της Τρίτης με 15 φαβορί που σύμφωνα με την εικόνα της διοργάνωσης δεν είναι για ποντάρισμα αλλά για αποχή η κόντρες. Στην 1η Βραζιλίας ξεχωρίζει το 2.10 της Μποταφόγκο με αντίπαλο τη Βάσκο Ντα Γκάμα που υστερεί εκτός αλλά παλεύει σκληρά για την παραμονή της και είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.
Στη Β΄Βραζιλίας παρουσιάζει ενδιαφέρον το 3.80 του μέσου όρου της Μπραζίλ Ντε Πελότας που έχει το κίνητρο και έδειξε καλό πρόσωπο στις πρόσφατες εξόδους της. Οι προτάσεις του valuebet θα ανέβουν γύρω στις 7.30 το απόγευμα μαζί με τις προτάσεις στα ταμεία.

Τα δύο μηδενικά
Συμπτώσεις υπάρχουν πολλές και σε αρκετές διοργανώσεις όμως τα δύο μηδενικά της Β΄Γαλλίας προ Nations League εκθέτουν το πρωτάθλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται η σύμπτωση. Αναφερόμαστε στις ισοπαλίες που δεν έκαναν καμιά εμφάνιση στην 6η αγωνιστική της 31ης Αυγούστου παραμονές της 1ης αγωνιστικής του Nations League ενώ το φαινόμενο επαναλήφθηκε και στην αγωνιστική που πέρασε πάλι παραμονές της Nations League.

Στις άλλες 8 αγωνιστικές εμφανίστηκε πάντα 1 τουλάχιστον ισοπαλία 21 συνολικά σε σύνολο 80 αγώνων και σε ποσοστό 26%.  Εχουμε λοιπόν 0 στις 20 ισοπαλίες προ Nations League και 21 στις 80 χωρίς Nations League και όλα αυτά γράφονται εκ των υστέρων αφού απαιτούνται μαντικές ικανότητες για να προβλεφθούν. Πιθανώς να υπάρχει και αγωνιστική αιτία όμως αυτή είναι αδύνατον να ανιχνευθεί όπως είναι αδύνατον να εντοπιστεί κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο που να παραπέμπει σε κυμαινόμενη  αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

ΥΓ O περίγυρος των ΜΜΕ θέλει να μας πει ότι η ευκαιρία του Φετφατζίδη ήταν μεγαλύτερη από την ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ με τον Κλωναρίδη; Και αν ναι μήπως αυτό συμβαίνει επειδή η μπάλα σηκώθηκε στα ύψη; Και αν αυτός είναι ο λόγος δεν ξέρουν ότι αυτό το σημείο δεν είναι εύκολο για γρήγορη ενέργεια και  στο παρελθόν χάθηκαν ευκαιρίες από παίκτες παγκοσμίου κλάσεως!

Last Updated on Tuesday, 09 October 2018 02:54