ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 10 September 2018 03:27

Αθήνα 10 Σεπτεμβρίου

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί είσαι μπουκωμένος και πρησμένος, πονόδοντο έχεις:

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γαμώ την κωλοεποχή που ζούμε λέω εγώ. Τι φταίμε εμείς οι ανεξάρτητοι απαίσιοι για τις καθεστωτικές σας συγκρούσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Τι έπαθες πάλι, σε καυγά έπεσες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε τη Ζαχαράκη επειδή χτύπησαν τη Νοτοπούλου, έγινε του οδόντος αντί οδόντος σε χρόνο μηδέν.Με βάλατε και έψαχνα οδοντίατρο μέσα στο κατακαλόκαιρο κουφάλες.

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ με ποια από τις δύο είσαι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με ποια θέλεις να είμαι , με τη Ζαχαράκη θα είμαι. Η Νοτοπούλου είναι κομματικό σιγουράκι.

ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά η Ζαχαράκη είναι του Κυριάκου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμάς τους απαίσιους δεν μας ξεγελάνε τα κόλπα και οι ταμπέλες. Κρυφοσυριζαία είναι, καραντί η εκτίμηση.

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως το λες προβοκατόρικα για να τη διώξει ο Κυριάκος και να πάει μαζί με τον Τσίπρα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σημασία ρε βλάκα είναι τι είναι και όχι που θα πάει.Καλύτερα να υπάρχει και μια συριζαία δίπλα στον Κυριάκο όταν θα  συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα είναι τότε ο πρωθυπουργός;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι αστεία ερώτηση , μισθολογικά θα είναι ο Κυριάκος και ουσιαστικά ο Αλέξης. Δεν είμαι και σίγουρος αλλά το αντίθετο το αποκλείω στην παρούσα φάση.  

ΑΙΣΙΟΣ Και ποιοι θα είναι αντιπολίτευση;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η ερώτηση σου είναι εθνικής σημασίας η την κάνεις για τυπικούς λόγους;

ΑΙΣΙΟΣ Δες το ρητορικά

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορεί να ενωθούν ο Καμμένος με την Ντόρα και τον Θοδωράκη. Μπερδεύομαι λίγο επειδή θα γίνει μπάχαλο με τις γραμμές των εκδοτών-δημοσιογράφων κτλ. Αν δεν τα βρουν υπάρχουν και οι Ρουβίκωνες, είναι μια ρεαλιστική λύση.

ΑΙΣΙΟΣ Εχεις αχαλίνωτη φαντασία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα και το ΚΚΕ το είπε ρε πλούσιε, είναι σίγουρο. Πάει και τελείωσε θα συγκυβερνήσουν. Τα κομμούνια δεν λαθεύουν ποτέ και είναι και πατριωτικά.Απλώς έχουν ένα θέμα με τον καπιταλισμό, άφησαν πίσω τα εμφυλιακά εδώ και 30 χρόνια.    

ΑΙΣΙΟΣ Δεν υπολογίζεις το βαθύ πασόκ , την λαϊκή δεξιά  την ακροδεξιά. Σήμερα τον Σύριζα τον στηρίζει το βαθύ πασόκ.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ ο Αλέξης δεν μάσησε το 2015 με τους  αριστερούς, θα μασήσει στους πασόκους, τι τον πέρασες για τον Παπανδρέου;

ΑΙΣΙΟΣ Αφού τον μιμείται όλοι το λένε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για καλό σκοπό φαντάζομαι.

ΑΙΣΙΟΣ Θα τον καπελώσει το βαθύ πασόκ και θα τον τελειώσει, όπως την έπαθε ο Ανδρέας και έκανε πίσω ο Γιώργος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τότε ο Τσίπρας θα βάλει τη γάτα του να κλάψει γοερά. Πλούσιε ο Τσίπρας δεν είναι πασόκος, αν τον χειραγωγήσουν θα τους αφήσει στο κενό και θα την κάνει. Θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνος αν τα παρατήσει , σε χρόνο μηδέν το βαθύ πασόκ θα τα δει όλα. Θα δεχτεί τη στήριξη των πασόκων μόνο με τους δικούς του όρους.

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, δεν πρόσεξες τη σιωπή του Καραμανλή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Υπάρχουν τουλάχιστον 10 είδη σιωπής. Από την σιωπή του φόβου, μέχρι τη σιωπή της αδυναμίας, υπάρχει η σιωπή των αμνών , η σιωπή των εκδικητών,πρόσθεσε  τη σιωπή της τύψης, τη σιωπή της αδιαφορίας, τη σιωπή της προσμονής  υπάρχει και η σιωπή της ενοχής, της συνενοχής. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου άβυσσος και το αίτιο της σιωπής του. Την κάθε αιτίας πολιτική σιωπή πάντως πρέπει να την ερμηνεύεις πάντα σαν απουσία.

ΑΙΣΙΟΣ Που τα έμαθες όλα αυτά, μιλάς σαν εξουσιαστής.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού γνωρίζεις ότι κατά βάθος είμαι φιλάνθρωπος. Τα λέω όλα αυτά για να βοηθήσω. Αν καταλάβω ότι ο οποιοσδήποτε εξουσιαστής θέλει το καλύτερο τον βαφτίζω  επαναστάτη.

ΑΙΣΙΟΣ Για αυτό είσαι με την Ζαχαράκη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι ρε για αυτό , έτσι γουστάρω. Τη θέλω μαζί με την πόντια της εργασίας στο ίδιο στρατόπεδο με τον Αλέξη και τον Κυριάκο , έχεις πρόβλημα;

ΑΙΣΙΟΣ Θέλετε να αφαιρέσετε την εξουσία από τον λαό που την κέρδισε με αγώνες.Δεν θα σας περάσει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά μη νοιάζεσαι για το λαό, για τη δύναμη και τα πλούτη σου νοιάζεσαι. Θέλετε να κυβερνάτε χωρίς να φαίνεστε. Και τι να την κάνει ο λαός την εξουσία ρε πλούσιε χωρίς ATM και με δελτίο στα σούπερ μάρκετ, για όσο θα είναι ανοιχτά.

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι άρχισες  τις απειλές.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή είμαι κακός που θέλω να δουλεύουν τα ATM και να ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ;

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι το αυτονόητο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θέλεις να στο κάνω ψιλά μπας και το πάρεις πρέφα. Αν φύγει ο Τσίπρας από το πολιτικό σκηνικό θα τον ακολουθήσουν ο Κυριάκος. και ο Γιωργάκης. Σκέψου για λίγο τη χώρα σου με τους υπόλοιπους και θα καταλάβεις τι εννοώ.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να με τρελάνεις, αυτοί οι τρεις δεν είναι ένα, είναι η δεξιά, το πασόκ και η αριστερά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι με νοιάζει εμένα τι εκφράζουν, εμένα με ενδιαφέρει το εφικτό και το καλύτερο.  

ΑΙΣΙΟΣ Ρε δεν πήρες είδηση ότι θέλει να ενώσει τους Σκοπιανούς με τη Θεσσαλονίκη. Θα την κάνει λέει πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Πάει η Μακεδονία τη χάσαμε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στα χαρτιά η στην πραγματικότητα; Βοήθεια και καρότο στους σκοπιανούς έδωσε για  να ψηφίσουν τη συμφωνία.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω γιατί συμφωνεί ο Καμμένος, δεν ακούγεται ούτε η Χρυσή Αυγή, τι γίνεται εδώ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ρε πλούσιε ο Μιχαλολιάκος πριν από μερικά χρόνια δήλωσε ότι δεν είναι ναζί αλλά εθνικιστής. Και 3 χρόνια πριν από αυτή τη δήλωση ο Τσίπρας είχε δηλώσει ότι άδικα τον κατηγορούν μερικοί για εθνικισμό.Τι κάνεις εκεί;

ΑΙΣΙΟΣ Θα πάρω ένα υπογλώσσιο , δεν σου ξαναμιλάω απαίσιε. Εννοείς ότι ο Μιχαλολιάκος δεν μιλάει για να μην του πάρει τους ψήφους ο Αλέξης και μείνει χωρίς κόμμα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού τα είπαμε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και άπειρα τα αίτια της σιωπής του καθενός. Εμείς οι αδύναμοι απαίσιοι κατά βάθος δεν έχουμε κακές προθέσεις, αλλά όταν βρεθούμε σε θέση άμυνας συντρίβουμε τον αντίπαλο με τη δική του δύναμη. Και πίστεψε με είναι πολύ εύκολο.