Τα εντός και εκτός τζόγου Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 28 June 2018 02:59

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Πέμπτη  28  Ιουνίου 2018*Εκτός μάχης και η Γερμανία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά για τα πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά. Και γιατί να πάει για ρεπετισιόν δηλώνει η πονηρή σκέψη. Το πήρε το 2014 πάλι να το πάρει. Και στο τέλος χάνουν οι Γερμανοί έγινε φέτος. Το είδαμε πως αποκλείστηκε η Μπάγερν από τη Ρεάλ.
Υπάρχει όμως και ο τρελός της παρέας που δηλώνει ότι αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η Μέρκελ είναι αμερικανάκι. Μετά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ, ήρθε ο αποκλεισμός της Ιταλίας, και ακολούθησε στον όμιλο ο αποκλεισμός της Αγκέλας. Ηττα από το Μεξικό, στο 94΄ 2-1 τη Σουηδία και 0-2 από την  αδιάφορη Νότια Κορέα. Μπορεί να έτυχε αλλά μπορεί και όχι. Η σύμπτωση όμως υπάρχει.


*Εντελώς τυχαίο γεγονός το ανέβασμα των αντιπολιτευτικών τόνων στο εσωτερικό από ορισμένα ΜΜΕ. Μπορεί και να μην είναι τυχαίο αλλά ποιός μπορεί να είναι σίγουρος. Λετε να διερρευσε ότι ο Ερντογάν θα αφήσει τους δύο Έλληνες φαντάρους που μπήκαν κατά λάθος στα σύνορα του τώρα που κέρδισε τις εκλογές;; Και αν είναι ετσι πως το έμαθαν τα ΜΜΕ: Και αν γίνει αυτό τι θα γράψουν: ότι ο Ερντογάν είναι μεγάλος κωλοτούμπας σαν τον Τσίπρα και ότι αυτοί οι δύο θέλουν  να συγκυβερνήσουν  την Ελλάδα με  την Τουρκία; Άβυσσος η ψυχή των εξουσιαστών της ενημέρωσης και της χειραγώγησης αλλά για την επόμενη μέρα άχνα επειδή του φευγάτου η μανα δεν εκλαψε ποτέ.

*Υπάρχουν και αντιθετες απόψεις. Μια από αυτές λεει ότι όλα γίνονται για να ανακοπεί και να αποκλειστεί πλήρως το σενάριο συγκυβέρνησης Τσίπρα-Μητσοτάκη. Απίστευτο και όμως αληθινό επειδή οι σεναριογραφοι υποστηρίζουν ότι μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να βρει πολλούς συμμάχους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αλλά προϋποθετει και ρηγμα στη Νεα Δημοκρατία. Θα  πειτε όμως ότι αν είναι να σωθεί η χώρα ας πάει και το παλιάμπελο. Μπέρδεμα η κατάσταση, δεν βγαίνει άκρη ούτε με τα παλια ούτε με τα νέα μικρά η μεγάλα ποτάμια. Τουλάχιστον να ρώταγαν μήπως και μάθαιναν και κάτι ουσιαστικό.

*Σύμφωνα με το στέιτ ντιπάρτμεντ οι άδειες σε τρομοκράτες ενθαρρύνουν την τρομοκρατία. Αρα εννοούν ότι αν δεν δοθούν άδειες η τρομοκρατία θα εξαφανιστεί; Είναι σίγουροι για αυτό, και αν ναι πως το τεκμηριώνουν; Μήπως προσεγγίζουν το θέμα μόνο θεωρητικά; Από την άλλη η πρεσβεία τους δηλωνει ότι οι άδειες αποτελούν αδικία για τις οικογένειες των θυμάτων. Το δεύτερο ισχύει και είναι λογικό όμως δεν είναι δεσμευτικό. Τα περί ενθαρρυνσης της τρομοκρατίας από τις άδειες στερούνται λογικής επειδη οι θεσμοι δεν μπορεί να ταυτιστούν ούτε να συμψηφιστούν ποτέ με την λογική ατόμων που προέβησαν  σε τρομοκρατικές πράξεις. Είναι πολυ εύκολο  να το καταλάβουν κάποιοι αρκεί να  κάνουν την κατάλληλη αντιστροφή.

update 28 Ιουνιου, ώρα 3.40μμ
Το αληθινό δίκαιο στερείται λογικής , στερείτε συναισθημάτων δεν διαπραγματεύεται με σενάρια και υποθέσεις και δεν λαμβάνει υπόψη του σχέσεις , φιλίες και ιδεολογίες. Αυτονόητη και δεδομένη η τεχνολογία , αλλά δεν μπορεί ποτέ από μόνη της να αποδείξει ενοχή σε κακουργηματικές ενέργειες επειδή η υπαρξη  DNA δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά και αποτελεί την απόδειξη μόνο όταν τηρηθούν και άλλες προϋποθέσεις σε ένα τόσο βαρύ κατηγορητήριο.

Last Updated on Thursday, 28 June 2018 15:46