Η ενοχή του πρωταθλητή Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 06 March 2018 21:38

Παραδοσιακή χώρα η Ελλάδα και μια από τις παραδόσεις είναι η ενοχή του εκάστοτε πρωταθλητή. Η μπαλαδόρικη κοινή γνώμη θα εξαπέλυε μύδρους εναντίον του πρωταθλητή ΠΑΟΚ από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι η πολιτική ηγεσία στήριζε τον δικέφαλο του Βορρά. Ευτυχώς η ομάδα της Θεσσαλονικής σώθηκε από το λεκέ από μια σύμπτωση που την έλεγαν ρολό ταμειακής μηχανής, θα ήταν μεγάλη ντροπή ένα στιγματισμένο πρωτάθλημα για τα ηρωϊκά παόκια.

Τη σκυτάλη της ενοχής την πήρε η ΑΕΚ με τους μπαλαδόρους να υποστηρίζουν ότι το πήρε λόγω του διδύμου ΟΠΑΠ-ΔΝΤ και αντίστροφα και της  συμμετοχής  του Μελισσανίδη. Φέτος δεν είναι στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από τόσα ένοχα δικαίως και αδίκως πρωταθλήματα από τους Κόκκαλη και  Μαρινάκη.

Τη δεκαετία του 1980 τις ένοχες κούπες τις έπαιρνε ο ΠΑΟΒ  με τη βοήθεια μαύρης κουκούλας ενώ και τα τυριά του κάμπου το πήραν με το σύνθημα τα "ούρα του Τσίγκοφ στηρίζουν την αλλαγή".

ΥΓ. 1 Εννοείται ότι αν στο μέλλον το πάρει η Άνω Ραχούλα θα προκύψει ότι είχε τη βοήθεια των εξωγήινων που εκδικούνται την Ελλάδα επειδή τους έφαγε τα λεφτά εκείνο το αρχαίο λαμόγιο ο Περικλής και τα ξόδεψε στις ακροπόλεις και άλλες αηδίες.

ΥΓ 2. Σήμερα παίζουν  στην Τσάμπιονσιπ η ΚΠΡ και η Ντέρμπι αυτές οι  ξεφτιλισμένες που απέκλεισε το 1976 και το 1977 η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Φάντροκ και χωρίς τον πυροσβέστη Αρδίζογλου που ήταν τιμωρημένος εκείνη την αγωνιστική σεζόν.

ΥΓ 3. Το 1985 η Λάρισα του Πολωνού Στρεϊλάου κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ με 4-1 και πρωταγωνιστές τους συμπατριώτες του Κμιέτσικ και Άνταμτσικ. Αν οι Θεσσαλοί πετάξουν έξω την ΑΕΚ ο τελικός θα γίνει πάλι στο ΟΑΚΑ και ο δικέφαλος του Βορρά θα έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς. Αρκεί βεβαίως εκεί στον κάμπο να σωφρονιστούν και να συμμορφωθούν εγκαίρως και οι σωφρονιστές...

Last Updated on Tuesday, 06 March 2018 22:07