Πέρασε ένα σκληρό trixie Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 20 February 2018 01:24

Διαφορά έγινε στις προτάσεις της Καθ. Δευτέρας που ανέβασε το valuebet από την προηγούμενη μέρα. Το trixie έδωσε επιστροφή 350 μονάδων, ενώ πέρασε και μια από τις δύο δυάδες , με το διπλό του Παναθηναϊκού και τον άσσο της Αϊντραχτ Φρ. Δύο στα δύο στο asian handicap , η Γουίγκαν στο +2.25 και η Αϊντραχτ Φρ. στο level.

Για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι θα επισημάνουμε δύο λάθη των αγορών. Φέτος η Σίτι με τους "μικρούς" έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και στο πρωτάθλημα με δύσκολες νίκες. Το δεύτερο λάθος έχει να κάνει με το ιστορικό των δύο ομάδων. Η Γουίγκαν το 2013 και το 2014 είχε κερδίσει με τη Σίτι μέσα στο Ιττιχαντ , πάλι στο κύπελλο και οι εκπλήξεις τρίτωσαν , αυτή τη φορά στο Γουίγκαν.

Συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται δεν είναι συμπτώσεις μπορεί να πει η πονηρή άποψη , όμως το Γουίγκαν είναι το ..επίνειο του Μάντσεστερ , γνωστό για τις εκπληξεις με την Μάντσεστερ Γιουν. του Σερ Άλεξ. Μπορεί στο Ολντ Τράφορντ να είναι προπονητής ο Μουρίνιο όμως η Μπαρτσελόνα  του Γκουαρδιόλα είχε πολλές ομοιότητες με το πάσινγκ γκέιμ της Μάντσεστερ Γιουν του Φέργκιουσον .Και όμως στη χώρα των αμέτρητων ειδικών και προπονητών αυτή η ομοιότητα  δεν  ερμηνεύτηκε ούτε εξηγήθηκε ποτέ. Δεν λέμε ότι έπαιξε ρόλο ο παππούς στην έκπληξη, αλλά πίσω από κάθε παραμύθι πρέπει να υπάρχει ένας κακός και ένας καλός.

ΥΓ.Όλα αυτά τα γράφουμε εκ του ασφαλούς γιατί αν η Σίτι έριχνε πεντάρα στη Γουίγκαν δεν θα βγάζαμε κιχ.¨Ομως  θα συμφωνείτε ότι το 5.50 του 1Χ  μπροστά στο 1.15 του διπλού δεν είχε καμμιά σχέση.

ΥΓ2  Παρά τα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζουμε η ιστοσελίδα συνεχίζει με επιμονή και υπομονή.

3 αγώνες, κωδικός 2-3,
στήλες 4, μονάδες 20
Επιστροφή 350 μονάδες

1529 Λάρισα-Παναθηναϊκός 2 2.80
1538 Αϊντραχτ Φρ. -Λειψία 1 2.60
1548 Γουίγκαν -Μάντσεστερ  Σίτι 5.00
Last Updated on Tuesday, 20 February 2018 01:50