Αν δεν αλλάξουμε θα σκαρφαλώνουμε Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 12 February 2018 22:53


To σκάνδαλο της Νοβάρτις κόστισε στην Ελλάδα όσο ένα μνήμονιο δήλωσε ο πρωθυπουργός και αν δεν είναι ακριβώς έτσι είναι στο περίπου. Εχουμε και λέμε ένα το κρατούμενο με τους κρατούμενους.Άλλο ένα  μνημόνιο κόστισαν τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά προγράμματα, άλλο ένα τα σκάνδαλα στα κατασκευαστικά και στις τηλεπικοινωνίες, να μην κόστισε και ένα μνημόνιο η Ολυμπιακή. Φτάσαμε στα 4 μνημόνια και υπάρχει ακόμα δρόμος.

Δύο γεμάτα μνημόνια η Ολυμπιάδα, βάλτε και ένα μνημόνιο οι δύο χρηματιστηριακές φούσκες, του 1999 η δυνατή και του 2006 η λιγότερη ξακουστή, προσθέστε και ένα μνημόνιο με τις συγκοινωνίες της Αττικής και τα τρένα φτάνουμε στα 8 μνημόνια. Προσθέτουμε και ένα μνημονίο για το φαγοπότι στους δήμους και στο παρά ένα δεν πιάνουμε τα 10 μνημόνια την ώρα που έχουμε υπογράψει μόλις τα τρία μας μνημόνια.

Αν δεν άλλαξουμε θα έχουμε πολύ δρόμο για να ανέβουμε  το βουνό των μνημονίων αλλά η κακή συνήθεια των μισογεμάτων ποτηριών και το "εγώ έχω παπούτσια και ο διπλανός μου είναι η θα  είναι ξυπόλητος, άρα είμαι καλά" δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία.

Last Updated on Monday, 12 February 2018 22:59