ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 08 February 2018 02:59

Αθήνα 8 Φεβρουαρίου

ΑΙΣΙΟΣ
Τι γράφει το πλακάτ  που κρατάς; Το έριξες στα συλλαλητήρια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εχει συνθήματα και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν στα λέω.

ΑΙΣΙΟΣ Εδώ τα έγραψες για να τα δούνε όλοι και δεν θέλεις να τα δω εγώ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ μου κάνεις κριτική και σχόλια , είσαι σκέτο φέισμπουκ εγώ θέλω να γράφω και να μην το συζητάω, ούτε να με σχολιάζουν.

ΑΙΣΙΟΣ Εγινες ένας φοβιτσιάρης, ούτε την κριτική δεν δέχεσαι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι είμαστε εμείς οι δειλοί, δεν δεχόμαστε κριτική και σχόλια και για αυτό δεν μιλάμε. Αφήνουμε εσάς τους γενναίους που δεν φοβάστε την κριτική αλλά προκοπή δεν βλέπουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Αν γράφεις σωστά και λογικά πράγματα δεν θα σου κάνω κριτική.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε γιατί δεν τα λες μόνος σου τα σωστά και τα λογικά. Πρέπει να τα πω και εγώ;

ΑΙΣΙΟΣ Αδιόρθωτος μια ζωή, ένα άχρηστο ρεμάλι που φοβάται την κριτική.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάλι με έβρισες , έκανες κριτική χωρίς να ξέρεις τι έγραψα.

ΑΙΣΙΟΣ Εκεί το πήγαινες να με βγάλεις φασίστα και υβριστή.Θα μου πεις τι γράφεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα στα πω  είναι ήπια συνθήματα.

ΑΙΣΙΟΣ Για να ακούσω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η μία όψη γράφει: "Ένας Βονάρτης την ημέρα κάνει τον Μέγα Αλέξανδρο πέρα."

ΑΙΣΙΟΣ Και η άλλη όψη τι γράφει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ "Όποιος πολιτικός δεν λαδώθηκε από τη Νοβάρτις είναι μαλάκας."


ΑΙΣΙΟΣ Καλά σε κάνουν και σε βαράνε. Βρίζεις όλο τον πολιτικό κόσμο, θα σε βαρέσουν όλοι τώρα, μαύροι, μπλε, πράσινοι και κόκκινοι. Κανένας δεν λαδώθηκε , είναι σκευωρία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αστειεύομαι , το ξέρω  ότι δεν λαδώθηκε κανένας.Έμαθα ότι σούπερ κορίοι της ΝΑΣΑ , αυτοί που ψάχνουν στο σύμπαν, έπιασαν μια συνομιλία του Χριστού με τον πατέρα του τον Θεό. Ο Πατέρας ρωτούσε το γιο πότε θα κάνει τη δεύτερη παρουσία, και εκείνος αντιδρούσε. Ξέρεις τι του απάντησε;

ΑΙΣΙΟΣ Εγώ  δεν ξέρω από κοριούς και σούπερ κοριούς, συνέχισε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πως να κατέβω στη γη πατέρα οι δικαστές μου  θα με πάνε στην Ελλάδα. Και μόλις ξαναπώ το ουδείς αναμάρτητος και το αναμάρτητος πρώτος να ρίξει την πέτρα, θα με λιθοβολήσουν. Εκεί είναι όλοι αναμάρτητοι, και αθώοι.Δεν διαβάζεις το ιντερνετ των ανθρώπων,  ποτέ και κανένας πολιτικός δεν ομολόγησε ότι έκλεψε η ότι λαδώθηκε, κανένας επιχειρηματίας δεν ομολόγησε ότι λάδωσε πολιτικό. Και επειδή είμαι και εγώ θεός σαν και σένα έχω καταλάβει ότι και στα επόμενα 1000 χρόνια κανένας δεν θα ομολογήσει ενοχή.

ΑΙΣΙΟΣ Υπονοείς κάτι με τους κοριούς και τους θεούς, η απλώς τα λες  για να με εντυπωσιάσεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να δώσεις εσύ  ο έξυπνος την ερμηνεία, εγώ τρελός και απαίσιος είμαι , λέω ελεύθερα ότι θέλω. Και στο κάτω κάτω δεν είδα ποτέ μου κάλπη γιατί έτσι θα αναγνώριζα τη δημοκρατία σας, ότι και να ψήφιζα.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να τα πήραν πραγματικά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν τα πήραν ήταν μαλάκες , αν τα πήραν είναι κλέφτες. Μονά ζυγά δικά μου όλα. Εσύ τι προτιμάς να έκαναν;

ΑΙΣΙΟΣ Με έφερες σε αμηχανία, αλλά έτσι είστε εσείς οι φασίστες, όλα άσπρο-μαύρο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλέπω ότι δεν απαντάς γιατί φοβάσαι το ξύλο.  Θα σε πλακώσουν ότι και να προτιμήσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Στα αλήθεια πήγες στο συλλαλητήριο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πήγα αλλά με έδιωξαν. Φόρεσα λάθος στολή, την δανείστηκα από κάποιον άστεγο που την είχε δανειστεί από έναν άλλο άστεγο, που και αυτός την είχε ανταλλάξει με έναν πεινασμένο τροφιμο.

ΑΙΣΙΟΣ Τι στολή ήταν αυτή;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Του Μεγάλου Ναπολέοντα.

ΑΙΣΙΟΣ Βρε ηλίθιε δεν είδες ότι δεν είχε περικεφαλαία;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν φορούσαν όλοι περικεφαλαίες στο συλλαλητήριο. Μάλλον με θεώρησαν προβοκάτορα των σκοπιανών και του Σόρος που θέλει να κλείσει το φέισμπουκ τώρα που το έμαθαν όλες οι ηλικίες και κοπροσκυλάνε όλοι μέρα με τα λάικ , τα βιράλ.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να το σταματήσουν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι παράνομοι σούπερ κοριοί έπιασαν κάτι επίσημες συνομιλίες του Σόρος και της παρέας του. Ετοιμάζονται να βάλουν ημερήσιο χρόνο. 60 με 70 λεπτά την ημέρα ανά κινητό. Υπάρχουν και απόψεις για χρόνο ανά ηλικία και επάγγελμα. Με το φέισμπουκ κανένας δεν δουλεύει. Και οι συνταξιούχοι όλη μέρα πάνω απο ένα κινητό είναι.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν γίνεται αυτό , δεν μπορούν να μας περιορίσουν, εγώ τις μισές ώρες της ημέρας μετράω τα λεφτά μου και τις άλλες μισές είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχει αξία η ζωή χωρίς να μαθαίνεις τα παθήματα των άλλων, δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς να σχολιάζεις και να διαβάζεις σχόλια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν με ενδιαφέρουν τα νοήματα, εγώ ξέρω ότι έχει δοθεί εντολή για γενικό μπλάκ άουτ του φέισμπουκ σε όλο τον πλανήτη για 30 μέρες. Τα εργαστήρια της Νοβάρτις δουλεύουν νυχθημερόν και παράγουν νέας τεχνολογίας χάπια για να εμβολιάσουν τα δις των ανθρώπων που θα υποφέρουν από τη στέρηση. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κάνουν αυτά  τα χάπια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΘα ανοίγεις το κινητό και θα βλέπεις  ένα εικονικό φέισμπουκ, για δύο ώρες. Με 3 χάπια την ημέρα θα μπορείς να κάνεις λάικ επί 6 ώρες. Δεν θα έχει καμιά διαφορά από το σημερινό, θα είσαι στο φέισμπουκ όπως βλέπεις τα όνειρα. Πάλι θα κονομήσουν αυτοί της Νοβάρτις.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν βγάζω άκρη μαζί σου, ο Αλέξης πότε πέφτει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι ηλίθια ερώτηση, πέφτει όταν παραπατήσει , όπως όλοι οι ανθρωποι.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα πάρει την εξουσία  αν φύγει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όλο εσύ ρωτάς και όλο εγώ απαντάω. Λάθος η διατύπωση, ποιος θα κυβερνήσει έπρεπε να ρωτήσεις. Τέλος πάντων μάλλον οι Ρουβίκωνες θα κυβερνήσουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. O Kυριάκος αποκλείεται, θα αφιερώσει τα επόμενα 3-4 χρόνια για να  υπερασπιστεί τον Σαμαρά , τον Βενιζέλο , τον Στουρνάρα και τους άλλους εμπλεκόμενους, δεν θα αχοληθεί με τα κυβερνητικά. Μετά βλέπουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Τι να έλεγε ο ψηλός αν ζούσε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ "Αν έπεφτε σε μένα το λαχείο της Νοβάρτις  θα σας  έλεγα ότι θα  ξεχνούσαμε το μακεδονικό σε δέκα μέρες και όχι σε δέκα χρόνια, τελικά είμαι μεγάλος γκαντέμης".Τι άλλο μπορεί να έλεγε.

Last Updated on Thursday, 08 February 2018 03:43