ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 18 December 2017 01:57

Αθήνα 18 Δεκεμβρίου

ΑΙΣΙΟΣ
Γιατί κοιτάς συνέχεια κάτω, πάλι ρέστος είσαι και ψάχνεις εσύ ο χαμένος τα χαμένα των άλλων;;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Aλλαξαν οι εποχές το καταλαβαίνεις απο τα ευρήματα, Παλιά έβρισκες 50άρικα , 100άρικα ενώ και στο τέλος του κάθε μήνα κυκλοφορούσαν και μερικά  20άρικα.

ΑΙΣΙΟΣ Και τώρα τι βρίσκεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Άδεια κουτιά με  φάρμακα, όλων των ειδών , τα περισσότερα από ψυχοφάρμακα.

ΑΙΣΙΟΣ Τι έχεις στο κεφάλι σου βλέπω ράμματα πάλι σε διαδηλώσεις πήγες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Eννοείς ότι  τώρα κάνουμε  facebook και πρέπει να περιγράψω την κατάσταση μου.

ΑΙΣΙΟΣ Είμαι όλος αυτιά

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όλο μάτια πρέπει να είσαι. Στο  facebook πρέπει να διαβάζεις, δώσε ένα χαρτί να τα γράψω.

ΑΙΣΙΟΣ Ασε τις γραφικές παραξενιές , ακούω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τέσσερα είναι τα σενάρια. Το πρώτο να με απήγαγαν οι εξωγήινοι και να μου έβαλαν μικροτσίπ στο κεφάλι τα οποια φαίνονται σαν μεταλλικά ράμματα. Το δεύτερο σενάριο με θέλει σε μια διαδήλωση και εκεί μου άνοιξαν το κεφάλι οι δυνάμεις καταστολής.

ΑΙΣΙΟΣ Και τα  άλλα δύο τι λένε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το τρίτο παραπέμπει σε αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας από τη συμμαχία των ξένων δυνάμεων που θέλουν να με βγάλουν από τη μέση για να κατακτήσουν την Ελλαδίτσα μας. Το τέταρτο σενάριο θέλει να  πηρα ένα σφυρί και χτύπησα το κεφάλι μου γιατί θέλω να βγώ Μιστέρ Επαιτεία του 2017 στα σχετικά Καλλιστεία.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν υπάρχουν τέτοια καλιστεία πάλι κοροϊδεύεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είσαι ένας οπισθοδρομικός , ένας μούχλας που έχει μείνει στα Καλλιστεία ομορφιάς. Αυτα σε λίγο καιρό θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το μέλλον ανήκει στα Καλλιστεία της Επαιτείας. Για σκέψου να βγώ Σταρ Επαίτης του 2017 θα γεμίσω φαγητό, φάρμακα, ρούχα , μέχρι και καλύβα θα βάλετε εσείς οι πλούσιοι στα έπαθλα.

ΑΙΣΙΟΣ Μπορεί να έρθεις δεύτερος η τρίτος τότε τι  θα πάρεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο δεύτερος πάιρνει ριζόγαλα, τυρόπιτες, λιγοφορεμένο ρουχισμό., υπνόσακο σαπούνια και δωρέν πλύσιμο στα πλυντήρια αυτοκινήτων. Από το τίποτα καλό είναι και αυτό, αλλά το  δωρεάν πλύσιμο είναι σε μηνιαία βάση και θα έχει πίεση το νερό για να καθαρίσουν οι πρωταθλητές Επαίτες  και αυτό είναι ένα  πρόβλημα.

ΑΙΣΙΟΣ Έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα κάποιο από τα σενάρια, εγω δεν πιστεύω τίποτα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Συμφωνώ, και εγώ δεν θα θυμάμαι καλά , υπάρχει και ένας αυτόπτης μάρτυρας που μου είπε ότι μόλις πήγα να μπω σε ένα νοσοκομείο να κοιτάξω το γλαύκωμα ένας υπάλληλος του νοσοκομείου έβγαινε με το αυτοκίνητο του και εκεί που περίμενα να περάσει πήρε κλειστά τη στροφή με βρήκε στο πλάι με τον καθρέπτη και με έριξε σε μια κολόνα. Πως χτυπάει  το κακό Κογιότ οταν κυνηγάει το καλό  Μπιπ Μπιπ , κάπως έτσι. Σωριάστηκα στα αίματα , και τη γλίτωσα στο παρά ένα, 21 σταγόνες αίμα  έπεσαν στο δάπεδο , ακόμα εκεί είναι 15  μέρες μετά. Μία ακόμα και θα έχανα το μπλάκ τζακ.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό σενάριο είναι το πιο πειστικό , τι θα κάνεις τώρα;  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αίτηση στο ληξιαρχείο να μου προσθέσουν 6-7 χρόνια στην ηλικία να φτάσω στα 67 να πάρω νόμιμα επιδόματα, σύνταξη και όλα τα καλούδια της κοινωνικής πολιτικής. Οι 99 στους 100 ανάμεσα στα 55 και τα 60 θα ήθελαν να ήταν μια δεκαετία μεγαλύτεροι για να παίρνουν την πεντακοσάρα κάθε μήνα από τα ΑΤΜ και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Θα το γράψει η ιστορία αυτό πλούσιε , "ο λαός που ήθελε να γεράσει γρήγορα".

ΑΙΣΙΟΣ Η Αχτσιόγλου δίνει επιδόματα σε νέους 18-24

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι έγινε τεκνατζού η Έφη! Και την είχα για σοβαρή και μετρημένη την αούτισα. Αλλά είναι και ξεροκέφαλη όπως όλο το δικό της ανθρώπινο είδος.

ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά από τους συνταξιούχους η δικιά σου  όλο και κόβει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όχι από όλους, τώρα οι περισσότεροι θα δίνουν μικρότερο χαρτζιλίκη στα παιδιά  και στα εγγόνια τους επειδή θα  δίνει τα επιδόματα η Έφη. Έξυπνη κοπέλλα τελικά. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν αλλάζεις ποτέ, παίρνεις  τη νύχτα και την κάνεις μέρα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι την ώρα που με έριξε στην κολόνα το ΙΧ επειδή ήταν σκοτεινά και δεν με είδε ο οδηγός.

ΑΙΣΙΟΣ Τώρα πως είσαι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πέρασαν όλα νομίζω αλλά έχω μια ανησυχία για την κολόνα του Γεννηματά.Την επισκέφτηκα πριν λίγες μέρες και την είδα χλωμή , ζαλιζόταν, πήγαινε  πέρα δώθε ήρθε και ένα ασθενοφόρο για κάθε ενδεχόμενο.

ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχει η Φώφη; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για την κολόνα που χτύπησα στο  Νοσοκομείο Γεννηματάς μιλάω , αυτό που είναι απέναντι από το γραφείο του Καμμένου. Τώρα που το λες  όμως για  κοίτα κάτι ταιριάσματα. Λες να κάνει κόμμα με τη Φώφη ο Πάνος και έγινε το ατύχημα για να μου έρθει η φλασιά; Μπλέξαμε τα μπούτια μας , μπλέξαμε και τα μυαλά μας σε αυτόν τον ντουνιά.

ΑΙΣΙΟΣ Πάντως δεν πολυμιλάς τελευταία έχεις ανασφάλειες θα φοβάσαι το κεφάλαιο που πήρε όλο το κουμάντο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εννοείται ότι φοβάμαι. Αν μιλήσω θα αρχίσουν να βαράνε τους μεγάλους και τρανούς  όλους μαζί  και αυτό δεν είναι δίκαιο. Εκτός και αν θες να μας πεις ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Εγώ ένας απαίσιος είμαι βέβαιος ότι είναι  δύσκολη η εποχή για κριτική, η σιωπή είναι καλύτερη, δεν έχεις τύψεις και ταυτόχρονα κάνεις επανάσταση αφού το σύστημα αυξάνει τα λάθη του επειδή δεν έχει απέναντι του κριτική. Τα χαλάνε λίγο αυτοί οι σπασίκλες οι ρουβίκωνες με την έμπρακτη κριτική αλλά ευτυχώς που το σύστημα δεν το παίρνει σαν κριτική αλλά σαν ξεσπάσματα βίας οργισμένων νέων. 

ΑΙΣΙΟΣ Που θα πας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια  φέτος θα τη σπάσω τη ρουτίνα και τη μιζέρια.

ΑΙΣΙΟΣ Μη μου πεις ότι θα πας σε μέρη εξωτικά, εσύ δεν έχεις μια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για  να ξεχωρίσεις και να πρωτοτυπήσεις.  Σκέφτηκα να  γιορτάσω πρώτα την Πρωτοχρονιά και μετά τα Χριστούγεννα.  

Last Updated on Monday, 18 December 2017 03:52