Τα εντός και εκτός τζόγου Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 06 December 2017 01:51

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Τετάρτη  6 Δεκεμβρίου 2017

Το ωραίο είναι ότι έπαιξαν το over της Ρόμα στο χάντικαπ 3.25 λες και θα γινόταν κάθε μέρα της Τσέλσι.Η οποία τελικά έχασε και την πρωτιά στον όμιλο και πάλι καλά που πήρε τον τιμητικό βαθμό.

Θα δεχτεί και τρίτο νοκ άουτ η Πορτογαλία. Μάλλον δύσκολο αφού η Πόρτο δεν πρέπει να γκελάρει με αντίπαλο την εκτός κλίματος Μονακό.Μετά από αυτό τι να το κάνει η Λειψία;

Έχει πολύ over το Ρεάλ-Ντόρτμουντ , χθες πέρασαν 6 στα 8 under όμως το πρόγραμμα σήμερα δείχνει για 5 over και άνω. Δεν λέει το ασάκι του 1.45 καλύτερο το 2.60 του Χ2  που έχει ένα 45% στα ποσοστά  Στο άλλο ματς του ομίλου η πρώτη Τότεναμ περιμένει το ΑΠΟΕΛ στο 1.30. Και εδώ δεν υπάρχει αξία στο νορμάλ σημείο.

Το 2008 ο κρατικός ΟΠΑΠ είχε 5.300 πρακτορεία, το 2009 έπεσαν στα 4.800 και τώρα είναι στις 3.500 και αν φύγουν οι 700 ανυπόγραφοι την άνοιξη τότε θα μείνουν γύρω στα 2.800, περίπου τα μισά σε μια 10 δεκαετία. Σύμπτωση η κάτι άλλο...


Στις εποχές τις φτωχές σαν τις σημερινές ολοένα και συγκλίνουν ο λαϊκισμός με τον συνδικαλισμό. Η μήπως πάντα ήταν έτσι και δεν το είχαμε πάρει είδηση. Και δεν είναι μόνο αυτό. Παρατηρείται και το φαινόμενο της νεκροφιλίας στις λαϊκιστικές κορώνες. Οι οποίες διατυμπανίζουν οτι είναι προτιμότερος ο θάνατος μιας επιχείρησης από την υπό προβλήματα επιβίωση της και πρέπει να ακολουθηθεί η οδός της συνδικαλιστικής ευθανασίας.

Όσοι είναι στον περίγυρο ακούνε τους πάντες να μιλάνε δυνατά στα κινητά η στους διπλανούς τους. Ομιλίες που σε συντριπτικό ποσοστό κινούνται στα άκρα. Σε αυτό του "εμείς περνάμε καλά" και σε αυτό των μύριων προβλημάτων.Όλα  αυτά πρέπει να τα ακούνε οι άλλοι , οι άνθρωποι θέλουν να ακούγονται  από τους άλλους , νοιώθουν ότι έτσι υπάρχουν. Κάτι ανάλογο που γίνεται και με τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και με πολλά βίαια γεγονότα που έχουν σκοπό την απόσπαση προσοχής μέχρι να ξεχαστούν από τη νεώτερη βία που θα προβάλει και θα αναπαράγει η διαδικτυακή ενημέρωση, βασική τροφή της οποίας είναι  η ανθρώπινη δυστυχία.

Φυσικά η θεότητα του διαδικτύου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα είδωλο που κατασκεύασε η ανθρώπινη ανάγκη. Σε αυτό το είδωλο η παγκόσμια μάζα δίνει δώρα, κάνει ανθρωποθυσίες, απολογείται και εξομολογείται. Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι το ανθρώπινο είδος δεν έχει ωριμάσει στον βαθμό που απαιτεί η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η οποία ελεύθερη πρόσβαση σωστά αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα όμως όταν η κατάχρηση του οποιουδήποτε  ανθρώπινου δικαιώματος παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές που αφορούν και αυτή την ανθρώπινη ύπαρξη το πράγμα αλλάζει.Και αλλάζει επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι  ούτε  χύμα ,ούτε διάσπαρτα αλλά έχουν κορυφή , κορμό  και βάση. Με απλά λόγια πρέπει να είμαστε αντάξιοι του διαδικτύου για να το διατηρήσουμε  σε ισχύ.

Last Updated on Wednesday, 06 December 2017 02:48