Τα εντός και εκτός τζόγου , 2/12/2017 Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 02 December 2017 02:20

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Έναρξη σχολιών Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017


* Μέχρι και η Μπενεβέντο βρήκε φέτος τα δίχτυα της Γιουβέντους αλλά δεν τα βρήκε η Νάπολι που μάλλον θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια. Αλλωστε η ομάδα του Σάρι δεν βρήκε δίχτυα ούτε στο εντός 0-0 με την Ιντερ.

* Τρομάζει το 7 στα 7 της Άρσεναλ στο Εμιρέιτς αλλά αν εξαιρεθεί η Τότεναμ οι άλλες φιλοξενούμενες ήταν από τα χαμηλά πατώματα. Ο Μουρίνιο μπορεί να το κλέψει για να μην σηκώσει από τον Δεκέμβριο την κούπα ο Πεπ και το διπλό αξίζει.

* Οκτώ σερί 2-3 γκολ η Μπάρτσα και άντε βγάλτε άκρη. Η Θέλτα τα βάζει εκτός, πρώτη επιλογή το 2-1 και αν σπάσει προς τα πάνω υπάρχει το 3-1 και μικρή κάλυψη στο 3-2.

* Επέρωτηση πολιτικών για τον ιντερνετικό τζόγο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Ως γνωστό η αγορά του διαδικτύου ρυθμιστηκε το 2011 και δόθηκαν προσωρινές άδειες τον Ιανουαρίου του 2013. Το γιατί δεν δίνονται οριστικές άδειες ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί να το ξέρει.

* Άνοδο τζίρων παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ στο πρώτο 9μηνο του 2017. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι πόσους τζίρους κάνει το ιντερνετικό Πάμε Στοίχημα και πόσο υστερεί των βασικών παικτών της αγοράς. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

* Κατά τα άλλα η Επιτροπή Παιγνίων φαίνεται να εγκρίνει τον αριθμό αγώνων στα κουπόνια της ελληνικής στοιχηματικής αγοράς. Συμφωνεί δηλαδή με την ποσότητα και δεν δίνει σημασία στην ποιότητα και το κύρος των διοργανώσεων.

* Σε ότι αφορά τα θέματα εθισμού και την ποσότητα και ποιότητα της προβολής των τυχερών παιχνιδών δεν γίνεται από καμιά πλευρά κουβέντα. Λες και όλα βαίνουν καλώς σε μια κοινωνία που υποφέρει από μύρια δεινά. Λες και δεν γνωρίζουν ότι η οικονομική απελπισία ευθύνεται και για εγκληματα που συγκλονίζουν και τρομοκρατούν την κοινή γνώμη.


* Στο Ίντερνετ γράφουν την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας. Και καμιά ιστοσελίδα δεν κάνει αναφορά στην απουσία τριών αυτοκρατοριών ,των ΗΠΑ , της Ιταλίας και της Ελλάδας από την τελική φάση της διοργάνωσης. Πολύ στερεότυπο και μονότονο αυτό το Ιντερνετ, ούτε μια σταλιά φαντασίας δεν έχουν οι συγγραφείς μπαλαδόροι.


ΥΓ Θα μας πει κανένας πολιτικάντης που βρισκόμαστε  σήμερα. Στη μετακομμουνιστική η στην προκομμουνιστική εποχή;
Last Updated on Saturday, 02 December 2017 03:01