Τα τρία σενάρια πρόκρισης Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 08 October 2017 00:20

Χάθηκε μια καλή διαφορά στο yankee που ανέβασε το valuebet , πέρασαν το διπλό της Οσασούνα και ο άσσος της Τσεζένα και έσπασαν η ισοπαλία της Τενερίφη και το over 3.5 της Ελλάδας στο 5.00 την οποία προτείναμε νίκη και  με ένα από τα σκορ 0-3, 1-3, 1-4. Στο 26' του αγώνα η Ελλάδα μπήκε μπροστά αλλά υπερασπίστηκε απλά τη νίκη και πλέον ελπίζει σε ένα από τα τρία σενάρια που ακολουθούν για να τερματίσει στις 8 καλύτερες δεύτερες και να διεκδικήσει την πρόκριση στα μπαράζ.


1ο σενάριο

Μόνο με τη δευτεριά της Σλοβενίας , που υποδέχεται την Σκωτία ενώ η Σλοβακία περιμένει τη Μάλτα. Δύσκολο σενάριο αφού η Σλοβακία λογικά κερδίζει και υπερτερεί στη διαφορά τερματων της Ελλάδας αν έρθει δεύτερη ενώ το ίδιο ισχύει αν έρθουν δεύτεροι οι Σκωτσέζοι.

2ο σενάριο
Το δεύτερο σενάριο είναι να έρθουν ισόπαλες η Ουκρανία με την Κροατία.  Σε αυτή την περίπτωση η Κροατία θα έρθει δεύτερη αλλά με 11 βαθμούς δεν φτάνει την Ελλάδα. Αν κερδίσει μια από τις δύο θα έρθει δεύτερη και θα μας ξεπεράσει με 14 βαθμούς. Εδώ προσπερνάμε τον δεύτερο του όμιλου μόνο αν έρθουν ισόπαλες.

3ο σενάριο
Το τρίτο σενάριο είναι πιο απλό.Θέλουμε να μη κερδίσει η Ουαλία την Ιρλανδία, αν κερδίσουν οι Ιρλανδοί μας φτάνουν στους 13 βαθμούς αλλά υστερούν στη διαφορά τερμάτων της ειδικής βαθμολογίας ενώ με ισοπαλία η Ουαλία θα είναι δεύτερη αλλά με 12 βαθμούς στην ειδική κατάταξη.

Συνοπτικά η εθνική μας προκρίνεται στις οκτώ καλύτερες δεύτερες αν έρθει δεύτερη η Σλοβενία, η αν έρθουν ισόπαλες η Ουκρανία με την Κροατία η αν δεν κερδίσει η Ουαλία χωρίς να παίζει ρόλο η διαφορά νίκης της  επί του Γιβραλτάρ.

Τα παραπάνω εξηγούν και σε ένα βαθμό τις τιμές των αντεποστ πρόκρισης της Ελλάδας στο 3.60 αν και με το διπλό της Ελλάδας στο 1.50 και το Χ2 της Βοσνίας 1.60  η απόδοση δεν ξεπερνούσε το 2.40!

update 8 Οκτωβρίου ώρα 9.10μμ
Λάθος υπολογισμός στους βαθμούς της Σλοβακίας εκανε το valuebet. η Σλοβακία κέρδισε αλλά δεν προσπέρασε την Ελλάδα την οποία θα προσπερνούσε μόνο η Σκωτία αν κέρδιζε στη Σλοβενία. Η εθνική μας πέρασε στα μπαράζ και περιμένει τον αντίπαλο της.

Last Updated on Sunday, 08 October 2017 20:12