Οι ΗΠΑ ελέγχουν τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 02 September 2017 20:00

Οι ΗΠΑ ελέγχουν πλέον τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά το 0-2 από την Κόστα Ρίκα  και τη νίκη της Ονδούρας επί του Τρίνιταντ. Στα παράνομα στοιχηματζήδικα των ΗΠΑ δέχονται και στοιχήματα  στο αν θα  πάρει βαθμό η εθνική ομάδα στα παιχνίδια με Ονδούρα και Παναμά.

Σύμφωνα με διάφορες σεναριακές φήμες οι ΗΠΑ θα προτείνουν να πάρει τη θέση τους η ομάδα της Βόρειας Κορέας ή οποία αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό αν και κέρδισε με 4-2 το Ουζμπεκιστάν. Δεν κατάφερε όμως να μπει στις 4 καλύτερες δεύτερες και από τότε κολλημένος με το ιντερνετ και τα στοιχήματα   παίκτης Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ανεβάσει τους τόνους. Ακούγεται ότι παίζει μεγάλα αουτσάιντερ και χτυπάει τον Τράμπ που το παίζει μπουκμέικερ.

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή της Βόρειας Κορέας στο Μουντιάλ του 2018 θα ενισχύσει την ασφάλεια της διοργάνωσης. Αλλωστε οι πύραυλοι του Βόρειοκορεάτη ηγέτη αλλάζουν συχνά πορεία και ο κίνδυνος να σηκωθεί για τις ΗΠΑ και να βρεθεί στη Σιβηρία είναι αυξημένος σύμφωνα με ειδικούς πυραυλολόγους.


Σύμφωνα πάντως με διάφορες υπερεσίες η ήττα των ΗΠΑ αποτελεί μήνυμα του Τραμπ στον Πούτιν , ότι δηλαδή μπορει να μην βρεθεί η εθνική ομάδα των ΗΠΑ στα γήπεδα της Ρωσίας. Ακόμα και αν τα καταφέρει βαθμολογικά υπάρχει το εναλλακτικό σενάριο ότι θα αποκλειστεί για ντόπινγκ η για στημένα.

Ως προς τους θεωρητικούς της παγκόσμιας αναταραχής επικρατεί η άποψη ότι η Αγγλία ψάχνοντας για χρυσό έβγαλε στην επιφάνεια το ναζισμό και η Ρωσία ψάχνοντας για πετρέλαια έβγαλε στην επιφάνεια την ισλαμική τρομοκρατία. Αφού δεν ήξεραν οι Ρώσοι  τότε γιατί δεν ρώτησαν τον Τζωρτζ Μπους να τους πει γιατί χτυπήθηκαν οι δίδυμοι πύργοι. Από την απάντηση θα γινόταν σοφότεροι.