Το λάθος έγινε στην Ημέρα της Γυναίκας Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 17 August 2017 01:28


Στις 8 Μαρτίου , γιορτάζεται σαν η Ημέρα της Γυναίκας η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την φιλόδοξη Παρί Σεν Ζερμέν στην τυπική ρεβάνς του 0-4. Καμιά ομάδα δεν έχει ανατρέψει ένα σκορ σαν αυτό και όμως η Μπαρτσελόνα με τρία τέρματα από το 88΄και μετά τα δύο του Νεϊμάρ, μετατρέπει το 3-1 σε 6-1. Προηγουμένως Καβάνι και Ντι Μαρία αρνούνται προκλητικά να μειώσουν το σκορ σνομπάροντας δύο μοναδικά τετ α τετ. Τελικά ούτε οι ίδιοι οι Καταλανοί δεν κατάλαβαν πως πήραν την πρόκριση.


Από την επομένη αρχίζει η πτώση. Ήττα με 1-2 στο Ριαθόρ και μετά από 3 αγωνιστικές ήττα στη Μάλαγα και χάνεται ο τίτλος.  Και έρχονται οι δύο προημιτελικοί με τη Γιουβέντους. Στο Τορίνο 0-3 χωρίς να βγει καμιά Μπάρτσα στο γήπεδο και στον επαναληπτικό ούτε σουτ στην εστία του Μπουφόν μήπως και χτυπήσει σε κανένα πόδι μπει κατά λάθος και πανικοβληθούν οι Ιταλοί και φάνε άλλα τρία από τον φόβο τους.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Η ομάδα που σχεδόν αυτοαποκλείστηκε στις 8 Μαρτίου, η Παρί Σεν Ζερμέν της παίρνει και τον Νεϊμάρ και αμέσως ακολουθούν οι δύο ήττες από την Ρεάλ στο ισπανικό σούπερ καπ με τους Καταλανούς να παίζουν για το τυπικό της υπόθεσης. Φυσικά τόσες  συμπτώσεις για μια πρόκριση λάθος στην Ημέρα της Γυναίκας είναι πολλές για να αποκαλούνται συμπτώσεις.

Οι μπαλαδόροι θα έχουν πάντως τις ενστάσεις τους μέχρι την ημέρα, όχι της Γυναίκας, στην οποία  θα μάθουμε ότι δεν ήταν συμπτώσεις.Το γιατί δεν ήταν συμπτώσεις είναι μια άλλη πολύ μεγαλύτερη ιστορία γεμάτη από, υπηρέτριες, υπηρεσίες, δράκους, πριγκίπισσες,νεράιδες, πρίγκιπες και όλα τα σχετικά αξεσουάρ. 

Last Updated on Thursday, 17 August 2017 01:38