Πόσοι ήταν στο κόλπο; Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 05 August 2017 01:03


Από δύο μεγάλα διπλά , 1-0 την αήττητη Κορκ και 2-1 την Σάμροκ Ρόβερς προερχόταν η Μποέμιανς και στον αγώνα με την υπό κατάρρευση Μπρέι που ερχόταν από 4 σερί ήττες με παθητικό  11 τέρματα δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μια φορά.

Το παράδοξο είναι ότι στα μεγάλα αγγλικά γραφεία στοιχημάτων, την ladbrokes και την Bet365 η τιμή του άσσου άγγιξε το 2.00 ενώ στα ίδια επίπεδα ανέβηκε και το over.

Στην Bet365 ασκήθηκε αφύσικη πίεση και στην ισοπαλία την οποία έριξε από το 3.50 στο 3.30 μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα την ώρα που το gg από το 1.70  σκαρφάλωσε στο 1.80, σαν κάποιοι να γνώριζαν ότι θα ερχόταν η ισοπαλία χωρίς να γίνει το gg!

Η Μπρέι είχε φέρει 6 over στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και οι συγκεκριμένες τιμές στα στοιχήματα των τερμάτων σε συνδυασμό με το τελικό 0-0 παραπέμπουν σε χειραγωγημένο για τα στοιχήματα αγώνα με άγνωστο τον αριθμό ποδοσφαιριστών, παραγόντων κλπ που ήταν στο κόλπο.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φυσικά ανοίγει θέματα και για το κατά πόσο  γνήσιες ήταν οι πρόσφατες εκτός έδρας νίκες της Μποέμιανς απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους.Και επιπλέον θέτει  το σκληρό ερώτημα τι είδους προϊόν είναι το ιρλανδικό ποδόσφαιρο και αν θα βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα μιμητές στην ευρωπαϊκή ζώνη μέσα από τη θεωρία του σάπιου η  και χρεοκοπημένου μήλου.

Μετά τα όσα έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα το valuebet δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον  με το ιρλανδικό πρωτάθλημα το οποίο προσβάλει τόσο τον αθλητικό ανταγωνισμό  όσο και τον αθλητικό στοιχηματισμό.

ΥΓ Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν ορισμένες προτάσεις για το απογευματινό πρόγραμμα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει γύρω στις 7.30 με το βραδινό πρόγραμμα.

Last Updated on Saturday, 05 August 2017 01:07