Ώστε έτσι.. Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 22 June 2017 02:13


Και τι φταίει ο λαός που πεινάει. Με αυτή τη φράση κλισέ ο ελληνικός λαός νίπτει τα χέρια του για όσα έγιναν και μπορεί να γίνουν. Φυσικά και φταίει και έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Οχι γιατί τα έφαγε μαζί με τους άλλους όπως είπε ο Πάγκαλος. Αυτο δεν αφορά όλο το λαό αλλά ένα τμήμα του.

Ο ελληνικός λαός φταίει γιατί δεν υποστήριξε τα μέσα ενημέρωσης. Δεν έδωσε ποτέ αυτοδυναμία στον έντυπο τύπο.Να θυμίσουμε ότι στο τέλος της δεκαετίας του 1990 μόλις 52 Έλληνες στους 1000 αγόραζαν εφημερίδα σε ημερήσια βάση ,με το μέσο όρο στην Ευρώπη στα 350 φύλλα ανά 1000 κατοίκους και στη Σκανδιναβία είχαμε 550 εφημερίδες ανά 1000 κατοίκους.

Μήπως έφταιγε και τότε η οικονομική κρίση; H μήπως ανέβηκε  ο έντυπος τύπος στην πρό και μετα Ολυμπιάδας χρυσή εποχή; O λαός είναι αυτός που πρώτα προσκύνησε το φτηνό η τζάμπα αν θέλετε χαζοκούτι και ο ίδιο λαός είναι που προσκυνάει σήμερα την φτηνή και τζάμπα βαβελική ανωνυμογραφία του διαδικτύου.

Εν συντομία. O ελληνικός λαός πρόδωσε την αληθινή ενημέρωση και σήμερα εισπράτει το αντίτιμο αυτής της προδοσίας. Την ώρα που υπερηφανεύται για τους προγόνους του πέφτει στην παγίδα και απαξιώνει την ενημέρωση επειδή δήθεν ανήκει σε συμφέροντα η είναι ξεπουλημένη στα συμφέροντα.

Αν την στήριζε αυτή την ενημέρωση θα ήταν ανεξάρτητη αλλά φαίνεται ότι πονηρός λαουτζίκος δημιούργησε  δύο-τρια  μαύρα πρόβατα για να τα επικαλεσθεί σαν άλλοθι. Δεν ήθελε ο Έλληνας να διαβάζει ανεξάρτητα έντυπα , ηθελε να τα υποτάξει με πελατειακή και κομματική σχέση και σήμερα που όλα χάνονται το μόνο που απομένει είναι η ανωνυμογραφία του διαδικτύου να λέει τον πόνο του , να μοιρολογεί και να αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του και της πατρίδας του.

Όταν θα φτιαχτεί το πρώτο αυτόνομο και ανεξάρτητο από συμφέροντα και αναγνώστες έντυπο τότε θα έχει πέσει πάνω στην Ελλάδα και η πρώτη αχτίδα φωτός που θα σπάσει το σημερινό μαύρο καθεστώς της άγνοιας. Μέχρι τότε αναμονή και υπομονή.
Π.Α.