Τα ούφο της Τιχουάνα Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 07 February 2017 03:18

Σύμφωνα με ανεπίσημους κύκλους της αποκαλούμενης παγκόσμιας εξουσίας, Ομάδα Έψιλον η οποία διαδέχτηκε την Ομάδα Δέλτα  που κυριαρχούσε μέχρι την εμφάνιση του διαδικτύου ,ελληνιστί και ίντερνετ στην αγγλική τα ούφο πάνω από την παραμεθόριο Τιχουάνα αποτελούν έργο Τραμπ.

Ο νεος πλανητάρχης  προσπαθεί να συγκαλύψει το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο της Λίβερπουλ, πρώην ιδιοκτησία των αμερικανών Ζιλέτ και Χικς,  και στη συνέχεια με ολίγη από Νιου Ινγκλαντ και τα διπλανά.

Πριν τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου η Λίβερπουλ απείχε 1 βαθμό από την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς και μετά από συγκομιδη 16 βαθμών σε 10 αγώνες απέχει σήμερα 12 βαθμούς.

Προπονητης της Λίβερπουλ είναι ο γερμανικής καταγωγής Γιούργκεν Κλόπ εθνικότητα η οποία σύμφωνα με σκληρούς κύκλους της Μεγ Βρετανίας και των ΗΠΑ πρέπει να συρρικνωθεί μέχρι εξαφάνισης. Θα ήταν βαρυ πλήγμα για την Μεγ Βρετανία το να πάρεί τίτλο ένας γερμανός προπονητής με αγγλική ομάδα και με πλανητάρχη τον Ντόναλντ Τραμπ.

Να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιανουάριο η Λίβερπουλ κέρδισε μόνο στο Πλίμουθ και μετά την ορκωμοσία του νέου αμερικανού προέδρου πήρε μόλις ένα βαθμό, από τύχη, στο ντέρμπι με την Τσέλσι και γνώρισε τέσσερις ήττες , απο τις Χαλ και Σουονσι στο πρωτάθλημα , την Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ και την Γουλβς στο κύπελλο , οι 3 στο Αϊνφιλντ ενώ συνολικά τον Ιανουάριο σκόραρε σε 10 αγώνες 7 φορές και αυτές μέσα σε κλίμα ανασφάλειας.

Σύμφωνα με τους ίδιους ανεπίσημους κύκλους της ομάδας Έψιλον ενδεχομένως την Λίβερπουλ να μην την πολεμάει ο Τράμπ αλλά οι αντίπαλοι του επειδή δεν γίνεται ο ιδιοκτητης μιας ομάδας να μην θέλει το καλό της έστω και αν έχει πρόβλημα με την εθνικότητα του προπονητή που προσέλαβαν στελέχη της εταιρείας του προ brexit και πριν γίνει στο ξαφνικό πλανητάρχης.

Οι ανεπίσημοι κύκλοι επισημαίνουν ότι δεν συμφωνούν να ανεγερθούν τείχη και στην περίπτωση που οι ΗΠΑ ξεκίνησουν την μακροχρόνια κατασκευή θα προχωρήσουν σε εμπάργκο εναντίον των ΗΠΑ με την διαδικτυακή απομόνωση της.

Φυσικά καταλήγει η ανακοίνωση αυτό εξυπηρετεί το νέο πλανητάρχη στην προσπάθεια του να ξαναχτίσει το αμερικάνικο έθνος και αποτελεί μια σολομώντεια λύση στο πρόβλημα των παγκόσμιών τειχών.Κάθε χώρα που βάζει τείχη στο έδαφος θα πρέπει να βάζει τείχη και στο διαδίκτυο και το αντίστροφο.

Τέλος στο  υστερόγραφο της ομάδας επισημαίνεται ότι η δράση  στην εποχή  της τεχνολογίας  δεν πρέπει να έχει θερμοκρασία, , οσμή , γεύση ,  εικόνα, θόρυβο. Πρέπει να ειναι αόρατη και μη ανιχνεύσιμη όπως ακριβώς συμβαινει με τις συχνότητες μέσα από τις οποίες διακινείται το γνωστό και άγνωστο διαδίκτυο.

ΥΓ valuebet: Αποδείχτηκε επιτέλους ότι  κάποια φιλογερμανικά λαμόγια  αγόρασαν το παιχνίδι στο Πλίμουθ για να στηρίξουν τον Κλόπ.


4 Φεβρουαρίου Χαλ-Λίβερπουλ 2-0 Πρέμιερ
31 Ιανουαρίου Λίβερπουλ-Τσέλσι 1-1 Πρέμιερ
28 Ιανουαρίου Λίβερπουλ-Γουλβς 1-2 Κύπελλο
25 Ιανουαρίου Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον 0-1 Ημιτ Λιγκ Καπ
21 Ιανουαρίου Λίβερπουλ-Σουόνσι 2-3 Πρέμιερ
18 Ιανουαρίου
Πλίμουθ-Λίβερπουλ
0-1 Κύπελλο
15 Ιανουαρίου Μαντσεστερ Γιουν.-Λιβερπουλ 1-1 Πρέμιερ
11 Ιανουαρίου Σαουθαμπτον.-Λιβερπουλ 1-0 Ημιτ. Λιγκ Καπ
8 Ιανουαρίου Λίβερπουλ-Πλίμουθ 0-0 Κύπελλο
2 Ιανουαρίου Σάντερλαντ-Λιβερπουλ 1-1 Πρέμιερ
Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 04:39