Ας βγει εκτός στοιχήματος.. Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 18 December 2016 02:44

Εντάξει να φέρει ισοπαλία η Μίλαν με την Αταλάντα αλλά όχι και να ανέβει ο άσσος στο 2.25 όταν στο Πεσκάρα-Αταλάντα που έγινε πριν από 6-7 αγωνιστικές η Πεσκάρα εκλεισε στο 2.50 και στο Φιορεντίνα-Αταλάντα η ομάδα της Φλωρεντίας έκλεισε στο 1.65 με άνοιγμα το 1.55 και ας ερχόταν η Αταλάντα από νίκη με το επαγγελματικό 1-0 επί της Νάπολι. Κάνει ότι θέλει η Γιουβέντους στο Καμπιονάτο αλλά να ελέγχει και το  φορκάστ ολοκληρου του  πρωταθλήματος πάει πολύ.

Στην Πρέμιερ η Λέστερ, μακρινή συγγενής της Μίλαν και με ανατολικοευρωπαϊκές  φιλίες έχανε σήμερα  με 2-0 στο Στοουκ. Χάνει και το Βάρντι με αποβολή στο 38'  και ξαφνικά παίρνει βαθμό σαν καλή πρωταθλήτρια. Η Αγγλία ως έθνος είναι υποχρεωμένη να σώσει την ψευδοπρωταθλήτρια του αλλά ας το κάνουν πιο κομψά  και όχι οι ομάδες που πάνε στο Λέστερ να ξέρουν οτι πρέπει να χάσουν για να μη λερωθεί το περσινό παραμύθι. Πάντως το ερώτημα για το πως βρήκαν άκρη με Κοπεγχάγη, Πόρτο και Κλαμπ Μπριζ και την πέρασαν πρώτη είναι προς το παρόν αναπάντητο  αλλά δεν δείχνει και δύσκολο με τους επίσης σχεδόν πρωτάρηδες Δανούς και Βέλγους στους ομίλους της διοργάνωσης. Μια καλή κίνηση που μπορεί να κάνει η αγγλική κυβέρνηση είναι να βγάλει τη Λέστερ εκτός στοιχήματος ώστε να μην εκτεθεί  περισσότερο το ποδόσφαιρο της χώρας και ανοίξουν μεγαλύτερες ιστορίες.

Οι στημένοι αγώνες αποτελούν μέρος του παιχνιδιού στα αθλητικά στοιχήματα όμως όταν οι καταστάσεις περνάνε κόκκινες γραμμές έχουμε να κάνουμε με παραβίαση της κοινής λογικής. Το πιο ανησυχητικό πάντως είναι ότι οι οργανωμένες απο τα ίδια τα κράτη νοθεύσεις των αποτελεσμάτων αποτελούν ενδείξεις μεγάλων αναταραχών. Το ποδόσφαιρο εχει παγκοσμιοποιηθεί λόγω των στοιχημάτων και οι νοθεύσεις αυτές σχετίζονται με διακρατικά και διαπολιτισμικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ατυχώς και όχι τυχαίως.


Εκτός κλίματος οι προτάσεις του valuebet στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ελάχιστα τα σημεία που πέρασαν. Δίπλωσε η αστοχία με αυτή της Παρασκευής και το σωστό είναι να πάμε πάσο στο κυριακάτικο απογευματινό πρόγραμμα από τη στιγμή που δεν το έχουμε. Θα γίνει μια ενημέρωση γύρω στις 8 για τα βραδινά ματς που θα είναι συνοπτική και με περιορισμένες προτάσεις.

Last Updated on Sunday, 18 December 2016 02:56