Μέσα στην απέχθεια Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 December 2016 21:46


Τελικά ο ξένος παράγοντας στις περισσότερες μορφές του έχει αποθρασυνθεί. Και μέσα στην αλαζονεία του δεν ρωτάει για να μάθει. Για παράδειγμα θα μπορούσε να ενημερωθεί για τις συνέπειες της οικονομικής πολιτικής στο Ιράκ επί Σρέντερ, φτηνό πετρέλαιο με ανταλλαγμα λίγα φάρμακα, και αποτέλεσμα  εκατομμύρια θανάτους σε ηλικίες κάτω των 7 ετών.

Αυτή την απεχθή τακτική θέλει να εφαρμόσει το eurogroup και στην Ελλάδα που θα είναι ένα ανεξάρτητο κράτος χωρίς δικαίωμα διακυβέρνησης; Από που απορρέει η δικαιοδοσία του ΔΝΤ να χαρακτηρίσει παραβίαση όρων το βοήθημα σε χαμηλούς συνταξιούχους. Δεν βρισκονται οι περισσότεροι από αυτούς στα όρια της πείνας;

Αραγε το αφεντικο του Ταμείου, η παγκόσμια τράπεζα το δημιούργησε για να δημιουργεί ανθρωπιστικές κρίσεις, η ακριβώς το αντίθετο;

Εσωτερική υπόθεση του ΔΝΤ η συμμετοχή στο δανεισμό της Ελλάδας δεν μπορεί να συγκαλυφθεί με κατάργηση της αυτονομίας ενός ευρωπαϊκού κράτους.

Όσο για τον επικεφαλής του eurogroup θα πρέπει να απαντήσει αν και πότε  έγινε η ενοποίηση των οικονομικών υπουργείων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αν συνέβη αυτό τότε  να μας πει και πότε θα κυκλοφορήσει το ευρωομόλογο!

Last Updated on Friday, 16 December 2016 03:08