Τα παππούδια του διαδικτύου Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 08 November 2016 03:03

Πυρ και μανία τα παππούδια του διαδικτύου εναντίον της αούτισας που έγινε υπουργός εργασίας. Όχι για το παρόν , και το μέλλον  αλλά για το παρελθόν. Και όχι για πράξεις του παρελθόντος αλλά για θέσεις και απόψεις.Οπως στις σκοτεινές εποχές κυνηγούσαν προκαταβολικά τους δημοκρατικούς και τους φιλελεύθερους για τις ιδεολογίες τους έτσι και σήμερα τα παππούδια κυνηγάνε τα νιάτα απλώς γιατί ειναι νιάτα.

Βλέπετε το αλτσχάιμερ δεν τα αφήνει να θυμηθούν τα πιστεύω τους όταν ήταν νιάτα, ούτε  και τις καλές εποχές τότε που  μιλούσαν για το αήττητο μέλλον που σαρώνει τα πάντα στη διάβα του. Φυσικά τα παππούδια του διαδικτύου είναι και πονηρούλια και δεν δίνουν δεκάρα για αυτόν τον τόπο παρά μόνο για την υστεροφημία τους και ότι αρπαξουν σε φαί και  σάρκα. Τα θέλουν κάτω τα νιάτα αλλά  πάνω από ολα δεν  θέλουν να ταυτίσουν το καθεστώς με τη νομιμότητα και η αούτισα σε ανύποπτο χρόνο άφησε ένα υπονοούμενο περί σύγκρουσης της νομιμότητας και του καθεστωτισμού με το δίκαιο.

Δεν είναι όμως ίδια όλα τα παππούδια του διαδικτύου αλλά και αυτό το οι καθεστωτικοί το έχουν ξεχάσει. Αν πάλι θέλουν τον ήλιο να δύσει στην ανατολή τότε ας γίνει το θέλημα τους με την υποσημείωση ότι τα νιάτα δεν έχουν αλτσχάιμερ. Ακόμα και στη γενοκτονία να φτάσουν ένα νιάτο να τους ξεφύγει την έβαψαν.

ΥΓ 1 Φιλοκαθεστωτισμός-φιλοτομαρισμός-φιλελευθερισμός: Τρεις δρόμους έχει το σταυροδρόμι εκτός και αν, ο μη έχων ανάγκη την αρχή έχει ανάγκη το καθεστώς.

ΥΓ 2, Οι νοσταλγοί με το αλτσχάιμερ κάπου θα έχουν διαβάσει η ακούσει ότι πριν από 60-70  χρόνια μια τριαντάρα ήταν μεσόκοπη.