Τεστ αξιοπιστίας Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 09 October 2016 01:32


Εκτός κλίματος στις σαββατιάτικες προτάσεις το valuebet , πέρασε μόνο ο άσσος της Σλοβενίας ενώ αστοχήσαμε στην επιλογή της έκπληξης , προτάθηκε το Χ2 της Τσεχίας και όχι η κόντρα στη Σκωτία για την οποία εκφράσαμε επιφυλάξεις αλλά δεν την κοντράραμε επειδή είχε κερδίσει με 5-1 τη Μάλτα στην πρώτη αγωνιστική.

Τελικά το Γερμανία-Τσεχία περισσότερο έμοιαζε με φιλικό  για τις μπίρες δίτερμα ναζιστικών οργανώσεων παρά με αγώνα εθνικών ομάδων ενώ η Σκωτία ίσα που πρόλαβε να ισοφαρίσει την Λιθουανία.Σε ότι αφορά το ποιο ηταν το στημένο ανάμεσα στο Μάλτα-Τσεχία 1-5 ,το Αγγλία-Μάλτα 2-0 και το  Σκωτία-Λιθουανία 1-1 η απάντηση δεν είναι απλή υπόθεση όμως το πιο πιθανό είναι να ήταν και τα τρία στημένα σε ειδικά στοιχήματα , τέρματα χάντικαπ και τα σχετικά.
Θα περάσει  η άχαστη επτάδα;
Στο ερώτημα αν θα περάσουν και τα επτά ισχυρά φαβορί στους σημερινούς αγώνες ώστε να πληρωθεί ο κόσμος και τα μπόνους στα παρολί αρμόδια να απαντήσει είναι η ΟΥΕΦΑ που μάλλον τα ξέρει όλα.
Πρόκειται για τις Ουκρανία,Κροατία, Ισραήλ, Ουαλία, Ισπανία, Ιταλία και Ιρλανδία που πρέπει να προσπαθήσουν στο μάξιμουμ για να μην κερδίσουν τα μπάζα που έχουν απέναντι τους.
Σίγουρα έχουμε με ένα τεστ αξιοπιστίας  ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων που καλούνται να διατηρήσουν την εθνική τους υπόσταση  διαφορετικά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να διεξάγονται ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με  εθνόσημα στις φανέλες.
Αρκετά κράτησε αυτή η παρακρατική, και βλακώδης συνάμα διαδικασία που συντηρεί πλάνες, χωρίζει τους λαούς , προάγει τον ρατσισμό και αποτελεί ένα τεράστιο πέπλο συγκάλυψης στις προσπάθειες απάνθρωπων  μηχανισμών να μετατρέψουν τους ευρωπαϊκούς λαούς σε πραγματικές μπανανίες.
Μια τετράδα ισοπαλιών στη Β΄Ιταλίας
Στα συστήματα ανέβηκε ένα yankee ισοπαλιών στη Β΄Ιταλίας ενώ διακόπτονται οι προτάσεις  στις εθνικές επειδή δεν μπορεί κάθε φορά να ψάχνουμε ποιές  κυρίες θα το παίξουν πόρνες και πόσες  από τις πόρνες θα μεταμορφωθούν σε κυρίες.
Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει αργά το βράδυ της Τρίτης το βράδυ με το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ενδιάμεσα θα ανέβουν κάποια σχόλια από το ελεύθερο τμήμα.