Γιατί καταργήθηκαν οι στημένοι αγώνες; Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 18 September 2016 01:52


Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχουν πια στημένοι αγώνες, ούτε ακούγονται σκάνδαλα για συμφωνημένα αποτελέσματα. Μια λογική εξήγηση για την εξαφάνιση η κατάργηση των στημένων αγώνων,αναφερόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι η χρήση της τεχνολογίας και η επωνυμία των παικτών στο διαδίκτυο που πραγματοποιεί ιλιγγιώδεις τζίρους. Δεν είναι και ότι καλύτερο να ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να περάσεις για ανάκριση αν κάνεις μεγάλο ποντάρισμα σε προσυμφωνημένο αγώνα.

Μια άλλη εκδοχή για την εξαφάνιση των στημένων αγώνων έχει να κάνει με το γεγονός ότι την ενημέρωση την προσφέρουν πλέον οι ίδιοι μπουκμέικερ και οι διοργανωτές των στοιχημάτων άρα δεν πρέπει να υπάρχει κατηγορητηριο για επεμβάσεις σε βάρος των παικτών.

Δίνεται και μια τριτη εξήγηση. Ότι δεν υπάρχει λογος σήμερα να στήνονται αγώνες. Οι μεγάλοι τζίροι γίνονται στα live και σε μεγάλα αριθμό ειδικών στοιχημάτων. Στο παρελθόν οι τζίροι έπεφταν πάνω σε ένα σημείο και αυτό μεγάλωνε τους κινδύνους απωλειών. Σήμερα ένας πάικτης που θα κάνει 5-10 χτυπήματα στο live θα φορτωθεί με μια γκανιότα από 30 ως 50% και μόνο  1 άντε 2  στους 100 παίκτες επιβιώνουν  με αυτή τη γκανιότα. Υπάρχει απουσία κινητρου από τους μπουκμέικερ και από την άλλη υπάρχει το εμπόδιο της επωνυμίας για τα στησίματα που θα κάνουν οι μεγαλοπαίκτες.

Πάντως για λόγους απληστίας η και πολυποίκιλων συμφερόντων υπάρχουν χειραγωγημένοι αγώνες αλλά κανένας δεν δινει σημασία στα στημένα επειδή ουσιαστικά έχουν καταργηθεί από την τζογαδόρικη ατζέντα και οι κλασσικοί μονταδόροι  παίζουν κομπολόι στα καφενεία αναπολώντας τις καλές εποχές. Χωρίς δράστες και χωρίς κίνητρο δεν μπορεί να υπάρχει καταδίκη έστω και αν υπάρχουν διαπιστωμένα θύματα από στημένους αγώνες που μπορεί να είναι και πολύ περισσότερα απότι στο παρελθόν.

Αυτό το τελευταίο ισχύει επειδή οι τζίροι έχουν απλώσει στα ειδικά στοιχήματα, φάουλ,,σύνολα , δεκάλεπτα,  αποβολές, κάρτες σε ένα παγκοσμιοποιημένο τζόγο που πραγματοποιει ιλιγγιώδεις λιανικές πωλήσεις υπό το φιλτράρισμα και την ασφαλιστική δικλείδα των cash out.

ΣΗΜ. Η ενημέρωση για το κυριακάτικο πρόγραμμα θα γίνει γύρω στις 3 το μεσημέρι.