Στοιχηματίζοντας με τα Ούφο Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 16 July 2016 18:11

Ο προ ετών υποβιβασμός της Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα της Σκωτίας εξυπηρετούσε μια στρατηγική επιλογή της βρετανικής  κυβέρνησης  που δεν ήταν άλλη παρά η συγχώνευση των πρωταθλημάτων Αγγλίας και Σκωτίας δήθεν για οικονομικούς λόγους.

Οι πραγματικοί λόγοι ειχαν σχέση με το πρόσφατο Brexit με δημοψήφισμα που είχε αποκλειστικό στόχο την αποσταθεροποίηση της Ενωμένης Ευρώπης επειδή οι Βρετανοί πήραν είδηση ότι είναι νησί και πρέπει να ενωθούν με το νησί της αμερικανικής ηπείρου. Πρώτα βέβαια φρόντισαν να αποκλειστούν από το Euro της Γαλλίας γνωρίζοντας την ήττα από το νησί της Ισλανδίας σε μια διοργάνωση που δεν την αναγνώρισαν στο παρελθόν και ούτε θα την αναγνωρίσουν στο μέλλον.

Επειδή διαπιστώνεται κάποιο σύγχυση στον βρετανικό παράγοντα μια ρεαλιστική πρόταση είναι να διακόψει κάθε ποδοσφαιρική και τηλεοπτική σχέση με την Ευρώπη και να ενωθεί  τηλεοπτικά και στοιχηματικά με τις ΗΠΑ ενώ δείχνει εφικτό να ενοποιηθούν και τα πρωταθλήματα τους.

Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να δέχονται στοιχήματα και από τους εξωγήινους που ανακαλύπτει κάθε τόσο η ΝΑΣΑ αρκεί να βρεθεί  τρόπος συννενόησης και μετάφρασης στα παρολί σε  συναλλαγές μέσω ανταλλακτηρίων, δηλαδή  σε είδος.

Να προσέξουν όμως στις ορολογίες και κυρίως στα χρωστούμενα.Επειδή οι εξωγήινοι  θα πληρώνουν σε είδος μπορεί να στέλνουν πχ  100 κιλά χρυσό μέσα σε μετεωρίτες ενός τόνου πάνω στις πόλεις τους.Να μην αφήνουν λοιπόν ταπί και ψύχραιμα  τα Ούφο ώστε αυτα να πληρώνουν τα χρέη  με την ακίνδυνη χρυσόσκονη της γκανιότας.

Last Updated on Saturday, 16 July 2016 18:17