Μπέιλ vs Ρονάλντο Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 02 July 2016 01:45

Αθώα και πονηρά 2 Ιουλίου
Το 1896 κάναμε την πρώτη Ολυμπιάδα σε  καθεστώς χρεοκοπίας και το 1897 μπήκαμε σε διεθνή οικονομικό έλεγχο που κράτησε μέχρι το 1978. Στην Ολυμπιάδα του 2004 φάγαμε τη φούσκα του χρηματιστηρίου με το υπερβολικό κόστος και δανειστήκαμε για να τα βγάλουμε πέρα ένα σκασμό από δις. Και έρχεται η Λαγκάρντ και μας λέει ότι πρέπει η Ολυμπιάδα να γίνεται μόνιμα στην Ελλάδα.Πάνε να μας τελειώσουν η μήπως η γαλλίδα θα είναι η άτυπη πρόεδρος της ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Αγώνων.

Σε σοβαρούς και μη ανακοινώσιμους λόγους που αφορούν την εθνική ,την ευρωπαϊκή, την παγκόσμια και συμπαντική ασφάλεια μπορεί μόνο να έχει σχέση το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ στα ιντερνετικά του κουπόνια δεν βάζει σε αριθμητική σειρά τους κωδικούς αγώνων  που διεξάγονται την ίδια ώρα ακόμα και αν πρόκειται για  το ίδιο πρωτάθλημα.

Καλά πως γίνεται τέσσερα παιχνιδια πριν το Euro η Γερμανία να τρώει γκολ σε όλα, μέχρι και από την Γεωργία και στη διοργάνωση να είναι παρθένα σε τέσσερις αγώνες. Μέχρι και η Πορτογαλία του Ρονάλντο έφερε 3-3 γιατί να μη γίνει και σήμερα ένα μεγάλο σκορ  κόντρα στην Ιταλία που ξέρει να σκοράρ.ι

Αυτός ο Πορτογάλος παντως σαν να βρίσκεται σε χειμερία νάρκη δείχνει.Ούτε σπρίντ, ούτε καθαρό μυαλό, ούτε αυτοσυγκεντρωση , ούτε σουτ. Μέχρι και για μπουκάρισμα από το ιατρικό του επιτελείο στις νίκες και τα ειδικά  της Πορτογαλίας έφτασαν να κυκλοφορούν φήμες.Έμαθαν ότι στοιχηματο-πηδιόμαστε και πλάκωσαν και οι γιατροί!

Ένα βήμα πριν τον τελικό η Ουαλία, η μοναδική εκπρόσωπος της Μεγ. Βρετανίας στο Euro της Γαλλίας. Όσο για το Βέλγιο υστέρησαν τα μεγάλα του αστέρια,Αζάρ,Λουκάκου και Φελαϊνί ενώ βρήκε μπροστά του και έναν ρέφερι που εμφανώς ήθελε να περάσει η εκπρόσωπος της Μεγ. Βρετανίας.Τώρα το τι θα δούμε στο Μπέιλ Vs Ρονάλντο είναι άλλη υπόθεση.Από 0-0 μέχρι 3-3.

Στις 6.30 το απόγευμα η ενημέρωση του Σαββάτου μαζί με τις προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα.

Last Updated on Wednesday, 13 July 2016 01:21