Αθώα και πονηρά Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 01 July 2016 02:23

Αθώα και πονηρά Παρασκευή 1 Ιουλίου

Τζάμπα φιλέτο έφαγε απόψε ο Ρονάλντο, πολύ αέρας στα σουτ και αδυναμία στα σπριντ. Σαν να μη το πίστευε, σαν να ήταν έξω από τα νερά του και μιλάμε για παίκτη που είναι στην κορυφαία δυάδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Καλά κάνουν και βρίζουν όσοι τον  έβαλαν στο anytime σκόρερ. Καλή η Πολωνία αλλά μέχρι εκεί όχι ότι η Πορτογαλία άρεσε σε αυτή την πέμπτη σερί ισοπαλία.

Η μεγάλη πλάκα θα γίνει πάντως αν μετά τη Λέστερ του Ρανιέρι πάρει το Euro η Πορτογαλία του Σάντος. Το μεγάλο εμπόδιο όμως είναι το Βέλγιο που δείχνει πιο δυνατός αντίπαλος και από τα φαβορί της άλλης τετράδας.

Στα σοβαρά κάποιοι λένε ότι πρέπει να έχει μονοπώλιο στο διαδίκτυο ο ΟΠΑΠ. Και αυτή η μεταβατική πενταετία των προσωρινών αδειών τι ήταν και πως μπορεί να γίνει συζήτηση ότι μπορεί να πάψουν να λειτουργούν.Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Και ας πούμε ότι τα ξεπερνάνε ολα. Το δικαίωμα του πελάτη που θέλει ανταγωνιστικές τιμές και δυνατότητα επιλογής πως θα το ξεπεράσουν; Η μήπως θα μας πούνε ότι ο πελάτης που παίζει στοιχήματα δεν πρέπει να έχει  δικαιώματα σε αυτή τη χώρα.


Τα ανατρεπτικά εγχειρίδια γράφουν ότι για να γίνει επανάσταση  πρέπει να κυριαρχήσουν τα ολιγοπώλια,, στη συνέχεια να αναδειχτούν τα μονοπώλια να αντικατασταθούν από τη φεουδαρχία και τότε αναγκαστικά  θα επαναστατήσει και ο λαός. Θέμα σκακιστικής οπτικής γωνίας και οι επαναστάσεις.

Στα ταμεία ανέβηκαν προτάσεις για τον σημερινό προημιτελικό Ουαλίας-Βελγίου. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα.


Last Updated on Friday, 01 July 2016 02:32