Αθώα και πονηρά σχόλια Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 29 June 2016 01:51

Αθώα και πονηρά σχόλια Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκλεισμούς της Αγγλίας, και της Ρωσίας από το Euro αλλά για εκούσιες αποχωρήσεις.Οι ομοσπονδίες και οι κυβερνήσεις των δύο κρατών μπορεί να ξέρουν και τους λόγους.

Ζήτησε κάποιον σοβαρό λόγο η βασίλισσα της Αγγλίας για να πειστεί ότι πρέπει να παραμείνει η χώρα της στην Ενωμένη Ευρώπη και να μην επιστρέψει στη διαιρεμένη Ευρώπη.

Αναλαμβάνει
από την Παρασκευή τα καθήκοντα του ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.Πρόκειται για τον Βρετανό Damian Cope πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της βρετανικής εταιρείας Ladbrokes.
Η Ladbrokes είναι η εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκίνησε  πριν 16 χρόνια μαζί με την Intralot το Πάμε Στοίχημα στην Ελλάδα.Παιχνίδι το οποίο τα πρώτα δύο χρόνια προτεινόταν σε τετράδες και στη συνέχεια σε τριάδες.

Ενα από τα πρώτα θέματα που καλείται να επιλύσει ο νέος διευθύνων σύμβουλος είναι αυτό της προειδοποιητικής επιστολής της Κομισιόν για την αποκλειστικότητα στο διαδίκτυο και την κρατική ενίσχυση στο θέμα της φορολόγησης της εταιρείας που εξαγόρασε το ποσοστό του ελληνικού δημοσίου.

Ανακινείται το θεμα με το φρουτάκια μετά τις αλλαγές στην ηγεσία της Επιτροπής Παιγνίων.Πάγια θέση της ΠΟΕΠΠΠ στο θέμα αυτό είναι  τα φρουτάκια να εγκατασταθούν μόνο στα 4.500 πρακτορεία.

3-3 έληξε η μάχη ανάμεσα στα φαβορί και τα αουτσάιντερ στο διήμερο Κυριακής-Δευτέρας. Την Κυριακή πέρασαν το 1.40 της Γαλλίας , το 1.50 της Γερμανίας και το 1.60 του Βελγίου όλα στο over.Τα ξημερώματα της Δευτέρας έσπασε στο 0-0 το 1.70 της Αργεντινής μαζί και το 1.35 της κατάκτησης και έχασαν στο 2.10 η Ισπανία από την Ιταλία και η Αγγλία του  1.40 από την Ισλανδία.

Στις 6 το απόγευμα θα γίνει η ενημέρωση για το πρόγραμμα της Τετάρτης επίκεντρο του οποίου είναι η Β΄ Νορβηγίας και η Α΄ Βραζιλίας.