Απαίσιοι Διάλογοι


ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 05 December 2018 04:25

Αθήνα 5 Δεκεμβρίου

ΑΠΑΙΣΙΟΣ σβογκ, μπιβτ, αμτα, κεφτεν, μπουντ, αμαντε σβιστ μπρετ, σβογκεν, νορτμ σλαβεν, μακεντ.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτά που λες κορακίστικα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εκπαιδεύομαι στη μπίζνα του μέλλοντος, Θα μάθω τη μακεδονική γλώσσα και θα ανοίξω φροντιστήρια να κονομήσω. Θα την κάνω και πανεπιστήμιο.

ΑΙΣΙΟΣ Τι σόι γλώσσα είναι αυτή , δεν κατάλαβα τίποτα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάντα ήμουνα ανεπίδεκτος μαθήσεως,δυσκολεύομαι. Αφού στα εγγλέζικα εδώ και 3 χρόνια του Brexit το διαβάζω σε "βρεξούτ". Ευτυχώς ένας καλός άνθρωπος καθηγητής αγγλικών μου έκανε εντατικά φροντιστήρια και έμαθα να το διαβάζω σωστά.

ΑΙΣΙΟΣ Τελικά αυτοί οι Σκοπιανοί είναι μεγάλοι απειλή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόλις το διάβασα ίδρωσα από το άγχος. Εκανα 5 χρόνια να μάθω 5 προτάσεις στα αγγλικά και άλλα 5 χρόνια 3 προτάσεις στα γαλλικά.


ΑΙΣΙΟΣ Γερμανικά  δεν έμαθες

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν χρειάζεται επικοινωνώ με τα μάτια όπως ο Αλέξανδρος με την αρχηγό των Αγγέλων  

ΑΙΣΙΟΣ Τον Μέγα Αλέξανδρο και τις νεράιδες εννοείς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σου κάνει για αρχηγός των νεράιδων η Μέρκελ: Για τον Τσίπρα και την Μέρκελ μιλάω ρε φαντασμένε πλούσιε, Για το φτωχόπαιδο και την βασίλισσα του βορρά. Πραγματικός φύλακας άγγελος της Ελλάδας αυτή η πλούσια κοπέλα. 

ΑΙΣΙΟΣ Ε όχι και κοπέλα πέρασε τα 60.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μη τσιμπάς σε ηλικίες , ρόλο παίζουν οι μονάδες μέτρησης. Πριν χιλιάδες χρόνια μας έλεγαν ότι ένας κύριος έζησε 950 και κάτι  χρόνια αλλά τότε μετρούσαν τους μήνες σε  χρόνια μόλις είχε πατήσει τα 80 και εμείς μάθαμε ότι έζησε 960 χρόνια.

ΑΙΣΙΟΣ Και εσύ πως το ξέρεις αυτό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτυχε να γνωρίζω τη μάνα του  και μου είπε το μυστικό.Ρε Πλούσιε εσύ πίστεψες ότι στην αρχαιότητα ζούσαν οι άνθρωποι 900 χρόνια, δηλαδή 10.800 μήνες, η 49920 εβδομάδες, η 346.750 μέρες, η 8.322.000 ώρες , η 499.320.00 λεπτά η ..

ΑΙΣΙΟΣ Σταμάτα δεν μπορώ να τα υπολογίσω. Τι βλακείες είναι αυτές δεν τις αντέχω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτή είναι η μακεδονική αριθμητική ρε άσχετε.Ευτυχώς που δεν την έδωσε και αυτή ο Αλέξης στους εχθρούς

ΑΙΣΙΟΣ Είναι δύσκολα τα μακεδονικά;;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πανεύκολα, έχουν μόνο 18 γράμματα μάλλον θα μας κατακτήσουν με τη γλώσσα. Μέχρι και οι εξωγήινοι έδειξαν ενδιαφέρον. Προβλέπω ότι και στα διαστημόπλοια θα μιλάνε τα μακεδονικά.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να μας κατακτήσουν με την γλώσσα που τους χάρισε ο Αλέξης.  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν την χάρισε ρε βλάκα. Εκανε ντιλ, ανταλλαγή πως να στο πω.

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα τους δώσει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τη Θεσσαλονίκη μόλις εμείς μάθουμε μακεδονικά και αυτοί μάθουν τα ελληνικά.Δίκαιος ο Αλέξης δεν μπορεί να πεις.

ΑΙΣΙΟΣ Θα γίνουμε εμείς Μακεδόνες και αυτοί Έλληνες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΑκριβώς , θα μου πεις ότι έτσι θα ανακατευτεί η τράπουλα και τα ξένα κράτη δεν θα ξέρουν τι να αναγνωρίσουν. Αν γίνουν αυτοί Έλληνες δεν θα έχουν ανάγκη ούτε το ΝΑΤΟ ούτε την Αμερική, ούτε την Ευρώπη.

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι βλάκας η Ελλάδα τους έχει ανάγκη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μετά την ανταλλαγή γλωσσών δεν θα τους έχει, θα είμαστε οι μακεδόνες που δεν χρωστάμε σε κανέναν. Το μόνο που φοβάμαι είναι πως θα τα βγάλουν πέρα με τις δοτικές , τα πνεύματα, τις υποτείνουσες,τις  δασείες τις βαρείες , τις περισπωμένες , πως θα ερμηνεύσουν πχ  το συμπρούπεμπον.Αλήθεια γιατί τα έλεγαν πνεύματα;

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό  το συμπρούπεμπον  μου θυμίζει διάστημα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτή είναι η μοναδική αρχαία λέξη που έμαθα επειδή στην αρχή θυμίζει σύμπαν. Σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι  έβγαιναν έξω από την πόλη και υποδεχόταν άλλους ανθρώπους που ερχόταν στην πόλη. Μη με ρωτάς ποιοι υποδεχόταν ποιους μόνο τη μετάφραση ξέρω.

ΑΙΣΙΟΣ Υπάρχουν πολλές τέτοιες λέξεις με τόση ανάλυση;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ψιλά πράγματα , ίσα με 1 εκατομμύριο.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως θα τα βγάλουν πέρα οι καημένοι οι Σκοπιανοί, θέλουν 1000 χρόνια να μάθουν αυτή τη γλώσσα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.

ΑΙΣΙΟΣ Μου φαίνεται ότι από την ιστορία πήγες στην μυθολογία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάντα τα μπέρδευα αυτά τα δύο. Κάποτε ήμουν σίγουρος ότι η ιστορία προϋπήρξε της μυθολογίας  αλλά με αυτό το διαδίκτυο και το φέισμπουκ μπερδεύομαι

ΑΙΣΙΟΣ Τι σχέση έχει ο Ζάεφ με αυτά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρέπει να έχει διαβάσει Όμηρο , αν δει τα σκούρα θα αρχίσει μα μιλάει για τους απόγονους του Οδυσσέα, και θα αρχίσει να απαγγέλει τραγουδάκια από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια.

ΑΙΣΙΟΣ Στίχους έγραψε ο Όμηρος, που τα είδες τα τραγούδια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το ίδιο είναι , οι στίχοι γίνονται τραγούδια, δεν ξέρεις από Χατζιδάκη, Θοδωράκη, Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Σαββόπουλο, Σεφερλή.

ΑΙΣΙΟΣ Τα ανακάτεψες όλα , τι σχέση έχουν όλοι αυτοί;;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κορυφαίες προσωπικότητες , όλοι τους βοήθησαν και βοηθάνε αυτόν τον τόπο.

ΑΙΣΙΟΣ Εντάξει οι πρώτοι, τον Σαββόπουλο και τον Σεφερλή γιατί τους έβαλες στην ίδια κατηγορία, παλάβωσες. Δεν έμαθες ότι ο Σαββόπουλος έβαλε στριπτίζ στο πρόγραμμα του και ο Σεφερλής είναι σκουπιδιάρης, το είπε και η Ακρίτα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εγώ την Έλενα την θυμάμαι από κοριτσόπουλο, το ίδιο στιλ είχε, είναι ο χαρακτήρας της. Ξέρω τι σκέφτεται και πως αντιλαμβάνεται το χιούμορ. Δεν αντέχει το χοντρό χιούμορ, αλλά το λεπτό, έχει ιδιοτροπίες, είναι ρε πλούσιε θέμα χαρακτήρα, δεν μπορεί να αλλάξει.

ΑΙΣΙΟΣ Το αποκλείεις να έχει εμπάθεια με τον Σεφερλή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόνο αν γελούσε έστω και νευρικά όταν έβλεπε πριν 25 χρόνια τον Μπένι Χιλ, τότε εγώ δεν είχα γεννηθεί και δεν μπορούσα  να την παρακολουθώ , να ρωτήσει τον εαυτό της.

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι τρελίτσα πουλάς, και ο Διονύσιος ο μέγας;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάντα είναι μπροστά αυτός ο άνθρωπος, Έστειλε το μήνυμα της μεταπορνό εποχής.

ΑΙΣΙΟΣ Από την Καλομοίρα στο στριπτίζ αυτό είναι υποβιβασμός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Προαγωγή είναι τότε δεν είχαμε μπει στη μεταπορνό εποχή.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτό ρε απαίσιε όλο άγνωστες και περίεργες λέξεις μας τσαμπουνάς. Ξέρεις τι σκέφτεται και ο Σαββόπουλος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά το δύσκολο. Κάνε έναν συνδυασμό, ηλικία-ιντερνετ-έρωτας-πορνό-χαρακτήρας-βιώματα-αντίληψη και έλυσες την εξίσωση του μεταπορνό.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν το κάνεις ψιλά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα στο κάνω. Εγώ θα ζητιανεύω κέρματα και εσύ πάντα θα ζητιανεύεις ιδέες και πνεύματα. Η μεταπορνό εποχή είναι ο έρωτας ανάμεσα σε έναν 70χρονο και μια 20χρονη.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό ρε μοιάζει με ισλάμ, ινδία κλπ.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί ρε ο Μπερλουσκόνι που τον ερωτευόταν όλες οι 20χρονες ήταν ισλαμιστής; Αλλά έτσι είναι η προπαγάνδα της Δύσης.

ΑΙΣΙΟΣ Ήταν πάμπλουτος και πρωθυπουργός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και οι πρωθυπουργοί και οι πάμπλουτοι άνθρωποι με αδυναμίες είναι ρε καθυστερημένε. Μου έγινες και ρατσιστής τώρα. Για να σε βοηθήσω  μπες στη συχνότητα που βρίσκεται η σχέση της ανθρώπινης εξέλιξης   με το κριτήριο ενοχής.

ΑΙΣΙΟΣ Μάλλον σου αρέσουν τα μωρά πονηρέ, λες ότι σε συμφέρει

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Υπάρχουν  η αλήθεια, το ψέμα, το καμουφλάζ  και ο σκοπός.

ΑΙΣΙΟΣ Τετραγωνίζεις συνέχεια τον κύκλο σε έχω καταλάβει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πιο σωστό είναι να πεις ότι στρογγυλεύω τα τετράγωνα όμως  λες  ότι σου έμαθαν, αυτό παπαγαλίζεις.

ΑΙΣΙΟΣ Και εσύ που τα έμαθες , αυτά πήγες σε κανένα σχολείο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν το χρειάστηκα, έφτιαξα με τη φαντασία μου ένα δικό μου παράλληλο σύμπαν και πήγα στο καλύτερο πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις και φροντιστήρια.Και πήρα και όσες υποτροφίες ήθελα.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως έμαθες ρε τρελέ για το παρελθόν και το μέλλον ταυτόχρονα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν το έβαλα στη γη το έφτιαξα  πολύ ψηλά εκεί που δεν υπάρχει χρόνος και χώρος. Για κορόιδο με πέρασες.

ΑΙΣΙΟΣ Ξέρω ότι θες να με τρελάνεις αλλά με προβλημάτισε το στρογγύλεμα των τετραγώνων επειδή μπορεί να έχει νοήματα. Που το έμαθες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένας παππούς που στα νιάτα του ήταν παπατζής μου το έμαθε και μου το ανέλυσε. Τα πεζοδρόμια βλέπεις είναι από τετράγωνα που με το χρόνο οι γωνίες τους στρογγυλεύουν. Πρέπει να το διδάσκουν και στα χάρβαντ κάτι τέτοια αλλά για τους μαθητές τους προέχει ο τρόπος επιβίωσης.

ΑΙΣΙΟΣ Από κάπου τα αντέγραψες όλα αυτά που λες τόση ώρα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Από πουθενά ,τα λέω επειδή συμπαθώ την αλήθεια και τους καλλιτέχνες. Τσατίστηκα που έπιασαν τον Ριχάρδο και κατηγόρησαν τον Σεφερλή.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν ακούνε καλά τα αυτιά μου , εντάξει ο Σεφερλής  μπορεί να είναι η αδυναμία σου, ο Ριχάρδος ήταν αδίστακτος,αγόραζε τα χρυσαφικά μισοτιμής.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα σου πω δύο ιστορίες που μπορεί να είναι αληθινές  μπορεί να και ψεύτικες. Ένας φτωχός είχε άρρωστη τη γυναίκα του και ήταν σε απόγνωση, ποιος θα κοιτούσε τα τρία μικρά του παιδιά, το μεγαλύτερο δεν πήγαινε νήπιο και ήταν ολομόναχος στον κόσμο. Μόνη του περιουσία μια βέρα.Έπρεπε να πάρει φάρμακα δεν είχε χρόνο. Πήγε βράδυ στο σπίτι του Ριχάρδου της εποχής  με τη χρυσή βέρα που έκανε 3.000 δραχμές και εκείνος του έδωσε τα μισά, 1500 δραχμές. Ο φτωχός δίστασε επειδή ήξερε την αξία της όμως δέχτηκε, πήρε τα φάρμακα και έσωσε τη γυναίκα του.Την άλλη μέρα πήγε και άναψε ένα κερί στην εκκλησία ζητώντας από τον θεό να έχει καλά τον τοκογλύφο τον Ριχάρδο. Τι έχεις να πεις;

ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί δεν του έδωσε 3000 αλλά τα μισά αφού ήταν καλός άνθρωπος;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά αν εσύ ήσουν ο θεός και  ο φτωχός δεν δεχόταν την συναλλαγή ποιον από τους δύο θα έστελνες στο εδώλιο. Τον φτωχό η τον Ριχάρδο;

ΑΙΣΙΟΣ Όπως το θέτεις τον φτωχό αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις σαν αυτή. Ποια είναι η άλλη ιστορία.  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η ίδια είναι με άλλο σκοπό. Ο φτωχός να ήθελε τα λεφτά για να χωρίσει τη γυναίκα του. Σε αυτή την περίπτωση ο Ριχάρδος έπρεπε να του δώσει τα διπλά, δηλαδή 6 χιλιάρικα  και αν δεν τα έδινε ο θεός θα τον έστελνε φυλακή χωρίς δίκη. Κατάλαβες τι σημαίνει στρογγύλεμα των τετραγώνων;

ΑΙΣΙΟΣ Κάντο πιο ψιλά, από αυτά τα κόκκινα κέρματα τα  κομμουνιστικά για να το καταλάβω καλύτερα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα τετράγωνα των πεζοδρομίων είναι οι νόμοι, που με το πέρασμα του χρόνου πρέπει να στρογγυλεύουν, μέχρι να αντικατασταθούν από νέα τετράγωνα που με τη σειρά τους πρέπει και αυτά να αντικατασταθούν όταν κυλήσει ο χρόνος. Αυτό το στρογγύλεμα  είναι απαραίτητο επειδή συμβαδίζει απόλυτα με την ανανέωση του είδους μας ρε πλούσιε. Αν δεν το κατάλαβες και τώρα θα στο κάνω σε δραχμούλες  που φυσικά δεν θα έχουν καμιά σχέση με τα αθηναϊκά δεκάδραχμα. 


Last Updated on Tuesday, 11 December 2018 04:56
 
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 14 October 2018 04:44

Αθήνα 14 Οκτωβρίου

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί είσαι γεμάτος μουτζούρες  και τι ρούχα είναι αυτά, η τρελάθηκες η έγινες κυπατζής

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Πάντως ούτε τρελάθηκα ούτε έγινα χαφιές. 'Εγινα ρακό γιατί πρέπει και εγώ  να ζήσω. Δουλειά είναι και αυτό.

ΑΙΣΙΟΣ Επιτέλους βρήκες τη θέση που σου αξίζει, η ρακοσυλλεκτική είναι το ταλέντο σου , δουλεύεις μαζί με τους άστεγους και τους μετανάστες στους κάδους των δημοτικών αρχών;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κάθε μέρα μαζεύω σκουπίδια από τα τέσσερα σημεία της Αθήνας,, πολύ σκληρή δουλειά

ΑΙΣΙΟΣ Και πως προλαβαίνεις βρε θηρίο, τελικά αυτή τη δουλειά έπρεπε να βρεις για να προκόψεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εχεις δίκιο και εγώ άργησα να το καταλάβω , ξέρεις τι σκουπίδια μαζεύεις σε δύο τρεις περιπάτους. Αμέτρητους τόνους.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως τα κουβαλάς , κλέβεις και απορριμματοφόρα;;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ στο μυαλό μου τα έχω όλα δεν καταλαβαίνεις πόσο βαρύ είναι το κεφάλι μου σαν φυτό είμαι από το κουβάλημα.

ΑΙΣΙΟΣ Ο αιώνιος απαίσιος, πάλι τρέλα πουλάς , μια ζωή πλαγιοκοπείς την εξουσία και τον πλούτο αλλά πάντα χάνεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βρε ηλίθιε τα έχω περάσει από βιολογικό καθαρισμό. Στο μπροστινό μέρος του μυαλού έχω ειδική μονάδα επεξεργασίας λυμάτων που δουλεύει ασταμάτητα και βγάζει τα αποστάγματα, δηλαδή απόψεις, δηλώσεις πλούσιων φτωχών , πολιτικές αναλύσεις, λαϊκές συζητήσεις, κουλτούρες, φιλοσοφίες, ευσεβείς πόθους, κατηγορητήρια. Καζάνια ολόκληρα το απόσταγμα.

ΑΙΣΙΟΣ Μου λες ότι έγινες πνευματικός ρακοσυλλέκτης. Και ποιος σε πληρώνει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ που με ακούς.

ΑΙΣΙΟΣΔεν σου δίνω μια εκβιαστή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι είναι το ελληνικό προδοτικό κεφάλαιο δεν θέλει να ακούει δημιουργικές δουλειές, αν ήμουνα ψηφοφόρος τόσα χρόνια θα είχα ένα κεραμίδι να με σκεπάζει όπως όλους τους συνεπείς ψηφοφόρους.

ΑΙΣΙΟΣ Ακουσα καλά αποκάλεσες το ελληνικό εθνικό κεφάλαιο προδοτικό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κάποτε ήταν προδοτικό το ΚΚΕ τώρα είναι προδοτικό το κεφάλαιο, έτσι είναι αυτά κάνουν κύκλους.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως το τεκμηριώνεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού δεν πήρε το προδοτικό οπως το λέγατε ΚΚΕ την εξουσία τότε ποιος πρόδωσε την χώρα , πάλι ο ξένος παράγοντας ήταν ο προδότης; O καπιταλισμός την πρόδωσε ,δεν υπάρχει κάτι άλλο.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι εντελώς ασφαλίτικο, υπάρχουν καπιταλιστές που είναι πατριώτες και θέλουν το καλό της πατρίδας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι δεν υπήρχαν κομμουνιστές πατριώτες που αγαπούσαν την πατρίδα τους. Μόνο οι καπιταλιστές πρέπει να αποκαλούνται πατριώτες; Ποιος τον έβγαλε αυτόν το νόμο;

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι ραδιούργος, πλαστογράφος , μυθομανής, πραγματικά απαίσιος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ξέχασες το ρακοσυλλεκτης επειδή δεν σε συμφέρε, επειδή φοβάσαι. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν φοβάμαι , άνοιξε το στόμα σου και βγάλε τα σκουπίδια σου

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όπου και να πήγα διαπίστωσα έντονη θρησκευτική φόρτιση, όλοι για τους θεούς μιλούσαν. Γυρίσαμε στο Πατρις , Θρησκεία, Οικογένεια και πάμε στο ελλάς , ελλήνων χριστιανών.

ΑΙΣΙΟΣ Ο Τσίπρας κυβερνάει το ξέχασες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν το ξέχασα αλλά επιμένω. Μόνο για τους θεούς και τους αγίους άκουγα.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιους θεούς τον Χριστό τον Αλλάχ, τι εννοείς;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΟχι για τους θεούς των ουρανών , αλλά για τους επίγειους, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, άκουγα για Αγία Σοφία για Παναγίες.

ΑΙΣΙΟΣ Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία θες να πεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εδώ και έξω. Αφού λένε τον Μέσι άθεο επειδή δεν πιστεύει στον Μαραντόνα. Χαμός σου λέω Καλά λένε ότι οι θρησκείες που ξέραμε υπάρχουν για το τυπικό της υπόθεσης.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλάζεις απότομα διάθεση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και που να με έβλεπες πριν 2-3 μέρες, ήμουνα χλωμός , πανικοβλημένος, έτοιμος να καταρρεύσω μόλις μάζεψα τα διαδικτυακά σκουπίδια.

ΑΙΣΙΟΣ Ασχολείσαι και με αυτά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φυσικά  τα επίγεια σκουπίδια κάποιος πρέπει να τα παράγει.

ΑΙΣΙΟΣ Σου έχω πει να μην μπαίνεις στο διαδίκτυο για να μην τρομοκρατείσαι. Πολυ φοβιτσιάρης είσαι ρε παιδάκι μου, λιγόψυχος. Τι διάβασες και τρόμαξες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι το πρόβλημα.Ούτε μια φρικτή δολοφονία, ούτε βιασμούς , ούτε κανιβαλισμούς που είναι της μόδας ούτε πατροκτονίες, ούτε μητροκτονίες, ούτε εκρήξεις, ούτε σφαγές.

ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί τρόμαξες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα καλούδια φρίκης που σερβίρει το διαδίκτυο στη μάζα έχουν τρομοκρατικό σκοπό. Τρομάζουν πολλαπλάσια από την τρομοκρατία αλλά ταυτόχρονα σου δημιουργούν την αίσθηση ότι εσύ είσαι καλά και ας μην είσαι. μόλις διάβασα ευχάριστες ειδήσεις άρχισα να ζαλίζομαι και να δυστυχώ. Διάβασα κα συνθήματα όπως μη μισείτε τους μετανάστες σε ένα σάιτ.

ΑΙΣΙΟΣ Καλό μου ακούγεται

ΑΠΑΙΣΙΟΣ θα ήταν καλό μόνο αν αυτοί που διάβαζαν το σάιτ ήταν φασίστες που μισούσαν τους μετανάστες. 

ΑΙΣΙΟΣ Είδες οι Αμερικάνοι εξυμνούν την Ελλάδα, αυτός ο Τσίπρας πως τα καταφέρνει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλά δεν ξέρεις ότι είναι μοσχαναθρεμμένο αμερικανάκι, όλοι το ξέρουν.

ΑΙΣΙΟΣ Τι πέταξες πάλι τι εννοείς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρώτα ήταν αριστερός, δηλαδή εκλεκτός της Μόσχας. Τον έθρεψε η Μόσχα και μετά έγινε αμερικανάκι αλλά δεν παύει να σκέφτεται και την ανατροφή του.  Να για παράδειγμα βλάκες φέτος θα το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη που είναι φίλος του Πούτιν. Άδικα τον κατηγορήσατε πέρσι ότι το έδινε στον Σαββίδη.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι οι αμερικάνοι υποστηρίζουν τον Τσίπρα για να κάνει στροφή στη Μόσχα. Σκέτη παράνοια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ που είσαι φιλοαμερικάνος αποκαλείς την Ουάσινγκτον κέντρο παράνοιας;

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω εσύ είσαι ικανός να με βγάλεις πράκτορα των εξωγήινων που θέλουν να κυριεύσουν τον πλανήτη και να τον μεταλλάξουν. Λες να είχε δίκιο εκείνος ο Στίβεν Χόκινγκ  που δήλωνε ότι έρχονται οι εξωγήινοι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι να πω δεν έχω άποψη, το μόνο που ξέρω είναι ότι έστελνε με ραδιοκύματα μουσική του Χατζηδάκι μόλις έπιανε σήματα από το σύμπαν και τα σήματα πολλαπλασιαζόταν στους ρυθμούς της μουσικής.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις οτι ο Χατζηδάκης ήταν εξωγήινος;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορεί αλλά μπορεί και να φαντάσθηκε τη δική τους μουσική τη συμπαντική η κάποιος πράκτορας των εξωγήινων να την διέρρευσε.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν θα πάρω θέση γιατι προβλέπω συνέχεια με αυτά που μου λες. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι σε θαύμασα με τους εφαψίες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ποιους εφαψίες πλούσιε. Κουφάλες μας κατηγορείτε για ανωμαλίες,θα σας αφανίσουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Ησύχασε , πριν από μερικούς μήνες, εκεί στην την άνοιξη είπες ότι με τις μπάρες του μετρό προσπαθούν να σε κάνουν εφαψία. Και διάβασα σε ένα σάιτ ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Περνάνε δύο-δύο τις μπάρες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Άντε και στους τρεις για να περάσουμε επιτέλους και στις παρτούζες.

Last Updated on Wednesday, 17 October 2018 04:09
 
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 10 September 2018 03:27

Αθήνα 10 Σεπτεμβρίου

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί είσαι μπουκωμένος και πρησμένος, πονόδοντο έχεις:

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γαμώ την κωλοεποχή που ζούμε λέω εγώ. Τι φταίμε εμείς οι ανεξάρτητοι απαίσιοι για τις καθεστωτικές σας συγκρούσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Τι έπαθες πάλι, σε καυγά έπεσες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε τη Ζαχαράκη επειδή χτύπησαν τη Νοτοπούλου, έγινε του οδόντος αντί οδόντος σε χρόνο μηδέν.Με βάλατε και έψαχνα οδοντίατρο μέσα στο κατακαλόκαιρο κουφάλες.

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ με ποια από τις δύο είσαι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με ποια θέλεις να είμαι , με τη Ζαχαράκη θα είμαι. Η Νοτοπούλου είναι κομματικό σιγουράκι.

ΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά η Ζαχαράκη είναι του Κυριάκου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμάς τους απαίσιους δεν μας ξεγελάνε τα κόλπα και οι ταμπέλες. Κρυφοσυριζαία είναι, καραντί η εκτίμηση.

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως το λες προβοκατόρικα για να τη διώξει ο Κυριάκος και να πάει μαζί με τον Τσίπρα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σημασία ρε βλάκα είναι τι είναι και όχι που θα πάει.Καλύτερα να υπάρχει και μια συριζαία δίπλα στον Κυριάκο όταν θα  συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα είναι τότε ο πρωθυπουργός;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι αστεία ερώτηση , μισθολογικά θα είναι ο Κυριάκος και ουσιαστικά ο Αλέξης. Δεν είμαι και σίγουρος αλλά το αντίθετο το αποκλείω στην παρούσα φάση.  

ΑΙΣΙΟΣ Και ποιοι θα είναι αντιπολίτευση;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η ερώτηση σου είναι εθνικής σημασίας η την κάνεις για τυπικούς λόγους;

ΑΙΣΙΟΣ Δες το ρητορικά

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορεί να ενωθούν ο Καμμένος με την Ντόρα και τον Θοδωράκη. Μπερδεύομαι λίγο επειδή θα γίνει μπάχαλο με τις γραμμές των εκδοτών-δημοσιογράφων κτλ. Αν δεν τα βρουν υπάρχουν και οι Ρουβίκωνες, είναι μια ρεαλιστική λύση.

ΑΙΣΙΟΣ Εχεις αχαλίνωτη φαντασία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα και το ΚΚΕ το είπε ρε πλούσιε, είναι σίγουρο. Πάει και τελείωσε θα συγκυβερνήσουν. Τα κομμούνια δεν λαθεύουν ποτέ και είναι και πατριωτικά.Απλώς έχουν ένα θέμα με τον καπιταλισμό, άφησαν πίσω τα εμφυλιακά εδώ και 30 χρόνια.    

ΑΙΣΙΟΣ Δεν υπολογίζεις το βαθύ πασόκ , την λαϊκή δεξιά  την ακροδεξιά. Σήμερα τον Σύριζα τον στηρίζει το βαθύ πασόκ.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ ο Αλέξης δεν μάσησε το 2015 με τους  αριστερούς, θα μασήσει στους πασόκους, τι τον πέρασες για τον Παπανδρέου;

ΑΙΣΙΟΣ Αφού τον μιμείται όλοι το λένε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για καλό σκοπό φαντάζομαι.

ΑΙΣΙΟΣ Θα τον καπελώσει το βαθύ πασόκ και θα τον τελειώσει, όπως την έπαθε ο Ανδρέας και έκανε πίσω ο Γιώργος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τότε ο Τσίπρας θα βάλει τη γάτα του να κλάψει γοερά. Πλούσιε ο Τσίπρας δεν είναι πασόκος, αν τον χειραγωγήσουν θα τους αφήσει στο κενό και θα την κάνει. Θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνος αν τα παρατήσει , σε χρόνο μηδέν το βαθύ πασόκ θα τα δει όλα. Θα δεχτεί τη στήριξη των πασόκων μόνο με τους δικούς του όρους.

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, δεν πρόσεξες τη σιωπή του Καραμανλή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Υπάρχουν τουλάχιστον 10 είδη σιωπής. Από την σιωπή του φόβου, μέχρι τη σιωπή της αδυναμίας, υπάρχει η σιωπή των αμνών , η σιωπή των εκδικητών,πρόσθεσε  τη σιωπή της τύψης, τη σιωπή της αδιαφορίας, τη σιωπή της προσμονής  υπάρχει και η σιωπή της ενοχής, της συνενοχής. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου άβυσσος και το αίτιο της σιωπής του. Την κάθε αιτίας πολιτική σιωπή πάντως πρέπει να την ερμηνεύεις πάντα σαν απουσία.

ΑΙΣΙΟΣ Που τα έμαθες όλα αυτά, μιλάς σαν εξουσιαστής.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού γνωρίζεις ότι κατά βάθος είμαι φιλάνθρωπος. Τα λέω όλα αυτά για να βοηθήσω. Αν καταλάβω ότι ο οποιοσδήποτε εξουσιαστής θέλει το καλύτερο τον βαφτίζω  επαναστάτη.

ΑΙΣΙΟΣ Για αυτό είσαι με την Ζαχαράκη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι ρε για αυτό , έτσι γουστάρω. Τη θέλω μαζί με την πόντια της εργασίας στο ίδιο στρατόπεδο με τον Αλέξη και τον Κυριάκο , έχεις πρόβλημα;

ΑΙΣΙΟΣ Θέλετε να αφαιρέσετε την εξουσία από τον λαό που την κέρδισε με αγώνες.Δεν θα σας περάσει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σιγά μη νοιάζεσαι για το λαό, για τη δύναμη και τα πλούτη σου νοιάζεσαι. Θέλετε να κυβερνάτε χωρίς να φαίνεστε. Και τι να την κάνει ο λαός την εξουσία ρε πλούσιε χωρίς ATM και με δελτίο στα σούπερ μάρκετ, για όσο θα είναι ανοιχτά.

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι άρχισες  τις απειλές.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή είμαι κακός που θέλω να δουλεύουν τα ATM και να ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ;

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι το αυτονόητο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θέλεις να στο κάνω ψιλά μπας και το πάρεις πρέφα. Αν φύγει ο Τσίπρας από το πολιτικό σκηνικό θα τον ακολουθήσουν ο Κυριάκος. και ο Γιωργάκης. Σκέψου για λίγο τη χώρα σου με τους υπόλοιπους και θα καταλάβεις τι εννοώ.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να με τρελάνεις, αυτοί οι τρεις δεν είναι ένα, είναι η δεξιά, το πασόκ και η αριστερά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και τι με νοιάζει εμένα τι εκφράζουν, εμένα με ενδιαφέρει το εφικτό και το καλύτερο.  

ΑΙΣΙΟΣ Ρε δεν πήρες είδηση ότι θέλει να ενώσει τους Σκοπιανούς με τη Θεσσαλονίκη. Θα την κάνει λέει πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Πάει η Μακεδονία τη χάσαμε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Στα χαρτιά η στην πραγματικότητα; Βοήθεια και καρότο στους σκοπιανούς έδωσε για  να ψηφίσουν τη συμφωνία.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν καταλαβαίνω γιατί συμφωνεί ο Καμμένος, δεν ακούγεται ούτε η Χρυσή Αυγή, τι γίνεται εδώ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ρε πλούσιε ο Μιχαλολιάκος πριν από μερικά χρόνια δήλωσε ότι δεν είναι ναζί αλλά εθνικιστής. Και 3 χρόνια πριν από αυτή τη δήλωση ο Τσίπρας είχε δηλώσει ότι άδικα τον κατηγορούν μερικοί για εθνικισμό.Τι κάνεις εκεί;

ΑΙΣΙΟΣ Θα πάρω ένα υπογλώσσιο , δεν σου ξαναμιλάω απαίσιε. Εννοείς ότι ο Μιχαλολιάκος δεν μιλάει για να μην του πάρει τους ψήφους ο Αλέξης και μείνει χωρίς κόμμα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού τα είπαμε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και άπειρα τα αίτια της σιωπής του καθενός. Εμείς οι αδύναμοι απαίσιοι κατά βάθος δεν έχουμε κακές προθέσεις, αλλά όταν βρεθούμε σε θέση άμυνας συντρίβουμε τον αντίπαλο με τη δική του δύναμη. Και πίστεψε με είναι πολύ εύκολο.

 
Οι Απαίσιοι Διάλογοι Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 14 August 2018 00:48

Αθήνα 14 Αυγούστου

ΑΙΣΙΟΣ Τι κουρελιασμένα ρούχα είναι αυτά και γιατί έβαψες το πρόσωπο σου μαύρο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ
Για κάλυψη με παρακολουθούν από παντού.

ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί έγινες ζητιάνος

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είναι η καλύτερη μεταμφίεση , δεν σου δίνει σημασία κανένας βγάζω και κανένα φραγκάκι που και που.  

ΑΙΣΙΟΣ Ποιοι είναι αυτοί που σε παρακολουθούν; Οι ξένες δυνάμεις η μήπως θα το ρίξεις στα πολιτικά και στα ταξικά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν είναι άνθρωποι. Είναι πτηνά και ζώα. Ενας παπαγάλος , ένας σκύλος και μια σκνίπα.

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι το έριξες στην τρελίτσα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αλήθεια σου ,λέω αυτή η κολοσκνίπα όπου και να πηγαίνω με τσιμπάει αλλά βρήκα το κόλπο και την αντιμετωπίζω.

ΑΙΣΙΟΣ Υπάρχουν πολλές σκνίπες, δεν είναι μόνο μια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εσύ που το ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές , εγώ δεν έχω δει ποτέ καμία.  

ΑΙΣΙΟΣ Δεν φαίνονται ποτέ.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Άρα τις φαντάζεσαι. Εσύ φαντάζεσαι ότι είναι πολλές και εγώ φαντάζομαι  ότι με τσιμπάει μόνο μια συγκεκριμένη από αυτές.

ΑΙΣΙΟΣ Ο σκύλος και ο παπαγάλος πως σε παρακολουθάνε,είναι και αυτοί αόρατοι;  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με παρακολουθούν από μακριά , ο παπαγάλος από ψηλά και ο σκύλος από το άλλο τετράγωνο. Δεν μπορώ να τους δω.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως το κατάλαβες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μου το είπε ένα καλό ποντικάκι που του έσωσα την ζωή, από υποχρέωση.

ΑΙΣΙΟΣ Και που τους είδε το ποντικάκι, σε βαρέθηκα.

AΠAΙΣΙΟΣ Το έπιασε ένα γεράκι και το σήκωσε ψηλά για να το πάει μεζέ στα μικρά του.  Στο δρόμο το γεράκι είδε τον παπαγάλο και παράτησε το ποντικάκι.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως σώθηκε το ποντικάκι από τόσο ψηλά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έπεσε  στο δίπλα τετράγωνο πάνω στο σκύλο. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια και το ποντικάκι σώθηκε και εγώ έμαθα για τους χαφιέδες σας κουφάλες πλούσιοι, άπληστα γουρούνια.

ΑΙΣΙΟΣ Ηλίθιε αγράμματε, κάθομαι και σε ακούω τόση ώρα και πως έσωσες το ποντικάκι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Eπειδή αν δεν με παρακολουθούσε ο σκύλος δεν θα έπεφτε πάνω του. Πάντως με πρόσβαλες όλα τα ξέρω, δεν είμαι αγράμματος. Εσύ πλούσιε που είσαι μορφωμένος ξέρεις ότι ο Αμβρόσιος με τον Τσίπρα έχουν στενή συνεργασία και όλα γίνονται για παραπλάνηση.

ΑΙΣΙΟΣ Τι λες ρε τρελέ. Που το είδες αυτό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βγήκε ένα τοπ σέκρετ κωδικοποιημένο μήνυμα από τους Συριζαίους , που  έγραφε "μόνο ο Σταυρός είναι μαζί μας".

ΑΙΣΙΟΣ Ηλίθιε είσαι και στραβός, λάθος τόνο διάβασες.Τον Σταύρο τον Θεοδωράκη  εννοούσε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ξέρω τι λεω ,  ήταν κωδικοποιημένο δεν μπορούσαν να το γράψουν με σωστό τόνο, είσαι πολύ αφελής. Αν βρε βλάκα εννούσαν το Θεοδωράκη θα έγραφαν " είναι μαζί μας μόνο ο Πηνείος, η της Λαρίσης το Ποτάμι, η ο Αλιάκμονας, κάτι τέτοιο." Αυτοί οι συριζαίοι είναι γατόνια και μαμούνια σαν τι σκνίπες. Τσιμπάνε χωρίς να τους βλέπεις.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν αλλάζεις φτωχέ απαίσιε, αυτή είναι η μοίρα σου.  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί εσύ δεν θα ήθελες να έχεις περισσότερα από όσα έχεις;

ΑΙΣΙΟΣ Θα ήθελα αλλά έχω πολύ περισσότερα από σένα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι άλλα θα έχεις μάθει ότι μια φορά ένας δικός μας έσωσε τρεις πάμπλουτους από την αυτοτοκτονία.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτά που λες ποιούς έσωσε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τον Γκέιτς, τον Μπάφετ και τον Σόρος, είχαν πάθει κατάθλιψη και ήταν έτοιμοι να φουντάρουν ομαδικά.  

ΑΙΣΙΟΣ Δεν το πιστεύω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και όμως όλοι οι άνθρωποι θεωρούν ότι αξίζουν περισσότερο από αυτό έχουν και αυτό που είναι.

ΑΙΣΙΟΣ Μα αυτοί έχουν τα περισσότερα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτό ήταν το πρόβλημα τους. Είχαν τα περισσότερα και δεν μπορούσαν να γίνουν θεοί. Και είχαν δίκιο.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτά που λες!

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν μπορείτε εσείς οι πλούσιοι και πάμπλουτοι να γίνετε θεοί τότε ποιος μπορεί να σώσει τον κόσμο ρε βλάκα. Οι ζητιάνοι και οι εξαθλιωμένοι;

ΑΙΣΙΟΣ Για αυτό ντύθηκες έτσι για να ειρωνευτείς τα πλούτη μας, δεν περνάνε αυτά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα έμαθες ότι έχει πρόβλημα η κάλπικη τουρκική λίρα.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί τι λες κάλπικη ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ
Γιατί έπεσε η λίρα και βούλιαξε το δικό μας χρηματιστήριο, η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία.

ΑΙΣΙΟΣ Που το διάβασες αυτά;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σε όλo σχεδόν το σπουδαίο και έγκυρο ελληνικό διαδίκτυο. Αν πέσει η λίρα πάει η Ελλάδα πάει και η κυβέρνηση δεν το κατάλαβες. Μάλλον ο Αλέξης πρέπει να  δώσει στον Ερντογάν ένα μικρό δάνειο αν θέλει να  σώσει την Ελλάδα. Πρέπει να έγινε και ένα μυστικό συμβούλιο να τους δώσουμε σαν πρώτη δόση μια κατοστάρα εκατομμύρια ευρώ.

ΑΙΣΙΟΣ Και που θα τα βρει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Υπάρχουν 3 εκατ. συντάξεις, από 30 ευρώ εφάπαξ καταβολή ,νά τα πρώτα 100 εκατ. ευρώ. Τα τριάντα ευρώ είναι επιβάρυνση 10 λεπτών την ημέρα μέσα σε ένα χρόνο. Βλέπεις κάτω δεκάλεπτο και δεν σκύβεις να το πάρεις δεν έχει αξία. Πρέπει να τους βοηθήσουμε το επιβάλει ο ανθρωπισμός. Και ας βάλει δύο λεπτά φόρο στον καφέ να βάλουν και οι καταναλωτές πλάτη. Βάλε 5 εκατ.. καφέδες τη μέρα από δύο λεπτά μας κάνουν 100 χιλιάρικα την ημέρα, ίσον 35 μύρια ευρώ το χρόνο. Από 2.50 ευρώ το πάει στα 2.52 ευρώ, και σε  ένα χρόνο θα πληρώσει ο καθένας μας 6 ευρώ  για να δανείσουμε την Τουρκία και να σώσουμε την Ελλάδα. Δεν αξίζει η πατρίδα μας 6 ευρώ το χρόνο;

ΑΙΣΙΟΣ Εχεις ξεπεράσει και τον Γκαίμπελς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτόν που έλεγε στο τέλος του πολέμου ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον για την ρημαγμένη   Γερμανία και η χώρα του από τις αρχές του 1950 δεχόταν μετανάστες για τα εργοστάσια της; Αλλά γιατί μου απαντάς με ονόματα όταν σε ρωτάω με  αριθμούς; Δεν έμαθες ακόμα ότι χωρίς τους αριθμούς δεν μπορεί να υπάρξουν ονόματα. Ούτε την αλφαβήτα της σύγχρονης ανθρώπινης  ύπαρξης δεν μπορείτε να κατανοήσετε τελικά εσείς οι πλούσιοι!

 
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 01 August 2018 04:10


Αθήνα 1 Αυγούστου

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι φέιγ βολάν διαβάζεις, εσύ βρίσκεσαι στην εποχή των παγετώνων, εδώ κάηκε κόσμος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εγώ ζω στην εποχή των παγετώνων αλλά εσεις  ζείτε στην εποχή των ρουβικώνων. Είναι σοφό φέιγ βολάν. Γράφει πας μη δεξιός αριστερός  και πας μη αριστερός φασίστας.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος το υπογράφει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Το τίποτα

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι αστεία κάνεις: Ποιο τίποτα

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι  παντοτινοί τιποτένιοι, δεν έχεις καθόλου φαντασία.

ΑΙΣΙΟΣ Tι ξέρεις εσύ από πολιτική και από δημοκρατία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι αλλά ένας μητροπολίτης είπε ότι μας χτύπησε ο θεός , τη μέρα της δημοκρατίας, άρα δεν έχουμε δημοκρατία.

ΑΙΣΙΟΣ Τον Τσίπρα ρε πονηρέ  τιμώρησε ο θεός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι είναι και ο πρωθυπουργός στα θύματα;.

ΑΙΣΙΟΣ Όχι ρε βλάκα , κάηκε κόσμος για να τιμωρηθεί ο Τσίπρας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν είναι έτσι έχουν αλλάξει και οι ρόλοι στους ουρανούς αν τους εκαψε ο θεός  τότε ποιος θα τους προστάτευε ο διάβολος. Με μπερδεύεις.

ΑΙΣΙΟΣ Πρέπει να πέσει πάει και τελείωσε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για βοήθησε με να καταλάβω και εγώ που δεν έχω 20 πόντους γλώσσα και δεν μπορώ να αναπνέω από τα αυτιά όπως έγραφε τα παλιά χρόνια για να περιγράψει τους καλύτερους εραστές ένας πιστός φίλος της οποιασδήποτε νέας κυβέρνησης και ας μας κάνει αυτή η κυβέρνηση Συρία.

ΑΙΣΙΟΣ Περίεργο χάπι ήπιες σήμερα. Ο Τσίπρας πρέπει να πέσει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και να παραμείνει η κυβέρνηση;

ΑΙΣΙΟΣ Να πέσουν και η κυβέρνηση και ο Τσίπρας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τώρα μίλησες ξεκάθαρα. Γιατί μέχρι σήμερα δεν είχα καταλάβει ποιον θέλουν να πέσει. Μπερδεύτηκα με τους αριθμούς των νεκρων.Όπως τα γράφουν σαν να μας λένε ότι  στους 50 νεκρούς η κυβέρνηση αντέχει, στους 70 κινδυνεύει και στους 100 και πάνω έπεσε.Λες και γίνεται ψηφοφορία στη Βουλή.

ΑΙΣΙΟΣ Έτσι είναι το διαδίκτυο ρε βλάκα, θελει να εντυπωσιάζει και πουλάει όλοι πάνω κάτω τα ίδια γράφουν.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ ¨Οχι μόνο αυτό ένας  μουστάκιας έγραψε και ένα επιθετικό γράμμα με τίτλο "Για άκου Αλέξη".

ΑΙΣΙΟΣ Δεν το έγραψε κανένας μουστάκιας ρε ηλίθιε, μια κυρία συζυγος συμβούλου του Κυριάκου.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ήταν έμμετρο σαν ενα γράμμα για την Ντόρα στις εσωκομματικές της δεξιάς πριν πολλά χρόνια.

ΑΙΣΙΟΣ Κάτι άλλο θες να πεις, που το πας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα παιχνίδια ψυχολογίας έχουν κλειστές στροφές που τις βλέπουν μόνο οι από πάνω. Όποιος θέλει να παίξει σε αυτα τα παιχνίδια πρέπει να μπορεί να συνδέσει κόσμους και χώρους. Καλοπροαίρετα τα λέω αυτά.

ΑΙΣΙΟΣ Αν μίλαγες κινέζικα κάτι μπορεί να καταλάβαινα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Με κουράζουν αυτές οι συζητήσεις. Ας πουμε κάτι πιο ρεαλιστικό. Τι είναι αυτό το ελ ντοράντο που διαβάζω;.

ΑΙΣΙΟΣ Βρε άσχετε είναι ένα εργοστάσιο ξένων επενδυτων που ψαχνει για χρυσό στη χαλκιδική , που ζεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλά πιστεύεις ότι ψάχνουν για χρυσό στη Χαλκιδική τόσα χρόνια;

ΑΙΣΙΟΣ Φυσικά και το πιστεύω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατι το λες έτσι απόλυτα.Ξέρεις κάτι άλλο.  

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τσίμπησες, σου απάντησα έτσι για να σου δείξω μια  μορφή των παιχιδιών ψυχολογίας, για να σου δημιουργήσω ερωτηματικά.

ΑΙΣΙΟΣ Ετσι πες, και εγώ που νόμιζα ότι κάτι άλλο τρέχει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν πάντως μαθευτεί ότι ψάχνουν κάτι άλλο δεν σημαίνει ότι το ήξερα απλή σύμπτωση θα είναι να εξηγούμαστε.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να με τρελάνεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι είναι τα δυνατά παιχνίδια ψυχολογίας, σε τρελαίνουν. Διαβασα πάντως ότι στα έγκατα της γης υπάρχουν τρις και τετράκις τόνοι από διαμάντια.

ΑΙΣΙΟΣ Ε τότε αυτά μπορεί να  ψάχνουν.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αποκλείεται , αν τα βρουν ο τόνος θα αξίζει 10 ευρω.

ΑΙΣΙΟΣ Τότε γιατί το είπες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για να αδειάσω το στιλό μου

ΑΙΣΙΟΣΓιατί τι έχει μέσα; .

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλάκας είσαι δεν ξέρεις ότι τα στιλό έχουν μελάνι όπως οι σουπιές. Πάντως θα συμφωνήσεις ότι ο διαδικτυο είναι ξεχασιάρικη κατάσταση, λες και κάνουν λοβοτομή σε αυτούς που γράφουν.

ΑΙΣΙΟΣ Τι θες να πεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν έπιανε ο αέρας και οι φωτιές σήμερα θα διαβάζαμε παντού για 8 Τούρκους και 2 Έλληνες και για τον Μέγα Αλέξανδρο, που μιλούσε τη  Μακεδονική γλώσσα η οποία όμως ήταν  κρυμμένη τόσους αιώνες στα έγκατα της γης και την ανακαλύψαμε  προσφάτως.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8