Προσοχή fake χιούμορ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 24 November 2018 16:09


Πριν 35 περίπου  χρόνια δικαστές με πλαστά πτυχία καταδίκασαν  έναν προϊστάμενο των Ελληνικών Ταχυδρομείων με φυλάκιση 7 ετών επειδή καταχράστηκε το ποσό των 400 εκατομμυρίων δραχμών. Το 2018 δικαστές που όμως είχαν πάρει επίσημο πτυχίο καταδίκασαν μια καθαρίστρια που θα μπορούσε να ήταν κλητήρας η τηλεφωνήτρια, δεν έχει σημασία, με 10 χρόνια φυλακή για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.
Η ένοχη γυναίκα  πλαστογραφώντας το απολυτήριο δημοτικού, γυμνασίου η λυκείου,πάλι  δεν έχει σημασία, καταχράστηκε άγνωστο ποσό , που ίσως ξεπερνάει και τις 300.000 ευρώ μέσω της εργασίας της(βλέπε προϊόν εγκλήματος, τεκμήριο ενοχής και παράνομη ενέργεια  κατ΄εξακολούθηση)

Συμπέρασμα: Να απολυθούν όλοι οι δικαστές που έχουν γνήσιο πτυχίο και να προσληφθούν στη θέση τους δικαστές με γνήσιο η πλαστό , δεν έχει σημασία, απολυτήριο δημοτικού  για να λειτουργήσει επιτέλους σωστά η δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα.

Last Updated on Saturday, 24 November 2018 16:19
 
Ευνοείται το over PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 17 November 2018 21:29

Μειωμένες οι ελπίδες της Ιταλίας για την πρώτη θέση του ομίλου, πρέπει να κερδίσει την Πορτογαλία που περιμένει στο φινάλε την Πολωνία ωστόσο αναμένεται να επιδιώξει μια νίκη γοήτρου και οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με χαλαρή διάθεση. Περισσότερο πιέστηκαν το over και το gg ενώ στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Σκωτία χαμήλωσε στο 2.80 η τιμή της ισοπαλίας που βολεύει τους φιλοξενούμενους ενώ η Αλβανία που κέρδισε το Ισραήλ στο πρώτο εντός έδρας θέλει  τη νίκη για να αποφύγει την 3η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι της Nations League η η Ρουμανία που δεν πείθει υποδέχεται την Λιθουανία στο χαμηλό 1.30. και είναι αμφίρροπη η αναμέτρηση της Σεγκούντα ανάμεσα στην Οβιέδο και την Σπόρτινγκ Χιχόν με την  ισοπαλία να έχει αυξημένες πιθανότητες.

 
Στο 2.00 ο άσσος της Ελλάδας PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 November 2018 21:30


Στα επίπεδα του 2.00 σταθεροποιείται ο άσσος της Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Φινλανδία που δίνει το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η εθνική θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά και άνω για να καλύψει τη διαφορά και να ελπίζει στην πρώτη θέση και αξίζει το 2.00 στον άσσο ενώ αν ευνοηθεί από τη  εξέλιξη του αγώνα μπορεί να κερδίσει και με 2 η 3 γκολ διαφορά τους φιλοξενούμενους που δεν αποτελούν φόβητρο.

Στη σύγκρουση της Κροατίας με την Ισπανία το διπλό είναι σταθερό στα επίπεδα του 2.00 με μικρή ανοδική τάση και η αξία βρίσκεται στη νίκη της Κροατίας που ξεπερνάει και το 3.60 ενώ έχει αξία και το over. Ελκυστικό το 3.30 του Λουξεμβούργου ενώ στην αναμέτρηση της Αυστρίας με την Βοσνία είναι αρκετά πιθανό ένα μεγάλο σκορ. Τα μεγάλα over και τα gg έχουν αυξημένες πιθανότητες στα φιλικά της Γερμανίας με τη Ρωσία και της Αγγλίας με τις ΗΠΑ.

Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το σημερινό πρόγραμμα στο οποίο ευνοούνται οι μεγάλες αποδόσεις.

 
Λαϊκισμός vs ανθρωπισμού PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 November 2018 00:09


Οι λαοί είναι πάντα αθώοι κραυγάζει ο λαϊκισμός. Και για να απαλλαγεί από το κατηγορητήριο της υποκρισίας και να φορέσει τον μανδύα του ανθρωπισμού χρησιμοποιεί τους φτωχούς και δυστυχείς ως νεκρούς σε ότι έχει σχέση με τις συμπεριφορές τους απέναντι στην κοινωνία και στις ανώτερες κοινωνικά τάξεις.

Με αυτόν τον τρόπο ο λαϊκισμός κοροϊδεύει και τον εαυτό του αλλά νομίζει ότι ξεγελάει και τον θεό του. Ακόμα και αν αυτή τη συμπεριφορά κριθεί από την οπτική γωνία της αθεϊας  είναι αντίθετη προς κάθε ανθρωπιστική έννοια. Αν δικαιώνεις τη συμπεριφορά του φτωχού του αδύναμου και του άρρωστου με τον ίδιο τρόπο που δικαιώνονται όλοι σχεδόν οι νεκροί  τότε δεν τον αποδέχεσαι σαν τον ίδιο άνθρωπο με σένα  αλλά σαν έναν μελλοθάνατο, η σαν ένα ον που κινείται στα σύνορα της της πολιτείας των ζόμπι. Αν ο αδύναμος συμπεριφέρεται εξ ορισμού δικαιωμένος τότε δεν έχει ευθύνη, δεν έχει επιλογή δεν έχει απολύτως τίποτα , άρα είναι ισοδύναμος με το νεκρό παρελθόν.

Αυτή είναι η ανθρωπιστική αντίφαση στη συμπεριφορά του λαϊκισμού και δεν μπορεί να κριθεί πολιτικά επειδή δεν περιέχεται σε ιδεολογίες και παρατάξεις. Το να αρνείσαι το αίσθημα ευθύνης, το δικαίωμα στο σωστό και στο λάθος από την πλευρά του αδύναμου η του φτωχού, του ανήμπορου η του άρρωστου, του αρνείσαι το δικαίωμα να βρίσκεται στη ζωή.άρα αγγίζεις και ξεπερνάς ακόμα τη χειρότερη μορφή απανθρωπιάς που γνώρισε το είδος μας.

Και την ξεπερνάς επειδή σκοτώνεις τον κατώτερο όχι με δράση  διαφωνία, συμπεριφορά που μπορεί να κριθούν από τρίτους η τον εαυτό σου αλλά προκαταβολικά,δηλαδή του χαρίζεις την  κοινωνική ευθανασία. Δεν τον αποδέχεσαι σαν τον ίδιο  άνθρωπο με εσένα αλλά σαν ένα ζωντανό ον που απαλλάσσεται από κάθε κατηγορητήριο.

Εκ πρώτης όψεως τα παραπάνω φαίνεται να αθωώνουν  τους κατώτερους από τις ευθύνες της συμπεριφορά τους, άρα είναι σε συμφωνία με τον λαϊκισμό. Στην πραγματικότητα αποτελούν ελαφρυντικά , δηλαδή η στάση του ανώτερου και η αντιμετώπιση προς τον κατώτερο είναι αυτή που τον  οδηγεί στην ταξική ανευθυνότητα.

Δυστυχώς απουσιάζει σχεδόν  πλήρως στους αδύναμους ο ταξικός εγωισμός που είναι απαραίτητος και  διακατέχει τα μεσαία και ανώτερα κοινωνικοοικονομικά  στρώματα. Ο κατώτερος έτσι αποδέχεται την ανυπαρξία κάθε ευθύνης και εκμηδενίζει το "εγώ" του λόγω της θέσεως του στην οποία περιήλθε, τις περισσότερες φορές αδίκως, επειδή είναι φυσιολογικό να εκτιμούμε ότι αξίζουμε περισσότερα η τα ίδια  με όσα έχουν τα σύνολα. Δηλαδή εκμηδενίζει την ύπαρξη του με αποκλειστικό κριτήριο το μεταβλητό και σχετικό "έχειν". 

Αρνείται ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με τον διπλανό που έχει περισσότερα η είναι ανώτερος κοινωνικά και αυτοπροσδιορίζεται σαν εσαεί  δικαιωμένος με το παρελθόν που πάντα είναι νεκρό διαφορετικά θα ήταν παρόν η μέλλον. Είναι προφανές ότι θεωρεί το "εγώ", πρόσκαιρα η μακροχρόνια δεν έχει σημασία, πολυτέλεια για τον ίδιο.

Στην ουσία όμως αυτό το "εγώ" αποτελεί άνωθεν εντολή, βλέπε μοναδικότητα ύπαρξης και αποτελεί την απόδειξη ότι αναγνωρίζουμε σε κάθε φάση της ζωή μας, καλή η κακή, την ίδια μας την  αξία   στα πλαίσια της ατομικότητας αλλά και του σεβασμού στο δικαίωμα του "εγώ" των  διπλανών μας. Άλλωστε όταν εμείς είχαμε μπορεί οι διπλανοί μας που έχουν σήμερα να μην είχαν αλλά εμείς το αγνοούσαμε η αδιαφορούσαμε.

Αν πάντως στο μέλλον βρεθεί ένα ανταλλακτήριο στο οποίο οι πάμπτωχοι ζωντανοί θα αλλάζουν τη θέση τους με πάμπλουτους νεκρούς η τα πάμπτωχα και ξυπόλητα δεκάχρονα θα αλλάζουν τη θέση τους με τα πλούσια γηρατειά τότε θα υποχρεωθούμε να αναθεωρήσουμε τα παραπάνω γιατί απλά θα αφορούν το παρελθόν.

Last Updated on Thursday, 15 November 2018 00:34
 
Επιτυχίες στις προτάσεις του Σαββάτου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 11 November 2018 02:17

Μεγάλες διαφορές έγιναν στα συστήματα που πρότεινε το valuebet στο πρόγραμμα του Σαββάτου με 5 στις 6 επιτυχίες και επιστροφή 187 μονάδων σε ποντάρισμα 40 μονάδων. Στις δυάδες έπαιξε γκίνια πέρασε μόνο η δυάδα με τον άσσο της Λάρισας και το διπλό της Τότεναμ και χάθηκαν διαφορές στις λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε τα δύο συστήματα που πρότεινε η ιστοσελίδα αλλά και τις συνολικές προτάσεις στο  πρόγραμμα της ημέρας, δεν ήταν εφικτή η ενημέρωση και το ανέβασμα προτάσεων στο βραδινό πρόγραμμα λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου
3 αγώνες, κωδικός 2-3,
στήλες 4, μονάδες 20
Επιστροφή 147 μονάδες

Βαγιαδολίδ-Εϊμπάρ Χ 3.20
Ντόρτμουντ-Μπάγερν over 3.5 2.20
Κρίσταλ Πάλας -Τότεναμ 2 1.80Σάββατο 10 Νοεμβρίου
3 αγώνες, κωδικός 2-3,
στήλες 4, μονάδες 20
Επιστροφή 40 μονάδες

Κάρντιφ-Μπράιτον 2 2.50
Βέρντερ-Γκλάντμπαχ 2 2.85
Νιουκάστλ-Μπόρνμουθ 1 2.80
H ενημέρωση του Σαββάτου

Written by valuebet
Saturday, 10 November 2018 04:20

Καλημέρα σας
Συνοπτική η απογευματινή ενημέρωση του Σαββάτου. Στην Πριμέρα θα προτείνουμε την ισοπαλία της Βαγιαδολίδ , το διπλό της Βαλένθια που πρέπει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και τον άσσο της Χιρόνα που υποδέχεται την Λεγκανές η οποία υστερεί στις εξόδους της. Την έκπληξη θα την προτείνουμε από την Μπιλμπάο κυρίως με τη μορφή της ισοπαλίας που είναι αρκετά μαχητική στις εξόδους της. Στην Πρέμιερ Λιγκ θα προτείνουμε το διπλό της Τότεναμ και έχουν αξία το διπλό της Μπράιτον και ο άσσος της Νιουκάστλ που έχει περιθώρια βελτίωσης και πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη.

Στο  ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ θα προτείνουμε το gg και ένα μεγάλο over και ένα από τα σκορ 3-2, 2-3, 3-3 και 2-2. Το over 3.5 προτείνουμε και στον αγώνα της Χοφενχάιμ ενώ θα δώσουμε προβάδισμα στις φιλοξενούμενες Χέρτα και Γκλάντμπαχ. Το over και ένα από τα σκορ 3-2,2-3, 3-3 και 2-2 το προτείνουμε και στον αγώνα της Χόρσενς με την Σοντερίσκε. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα προτείνουμε τον άσσο της Λάρισας που υποχωρεί , στο διπλό της Λυών και στον στον άσσο της Έμεν.

19 vs 20 στο ντέρμπι των αιωνίων
Ενα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό έχει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα με 6 νίκες , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ  ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες όμως οι πράσινοι υστερούν 5 βαθμούς λόγω αφαίρεσης 6 βαθμών.
Παρά τον χαρακτήρα της αναμέτρησης και την βελτίωση του Παναθηναϊκού σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός άνοιξε στο ασύμφορο 1.40 και η αξία είναι στην διπλή Χ2 και στην ασιατική κόντρα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Σίτι να παίζει στο 1.40 όμως η Γιουνάιτεντ είναι ικανή για το καλύτερο αποτέλεσμα ενώ ικανοποιεί και το 1.70 του gg.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα θα δυσκολευτεί από τη δυνατή άμυνα της Μπέτις ενώ στο Θέλτα-Ρεάλ το θέαμα είναι αρκετά πιθανό.
Θέλει προσοχή το φινάλε της 1ης Σουηδίας λόγω κινήτρου σε αρκετούς αγώνες και έχουν αξία οι κόντρες στα ημίχρονα ενώ παίζουν με αξιώσεις και 1 η 2 ανατροπές. Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις του valuebet για το πρόγραμμα της Κυριακής αλλά και της Δευτέρας.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 452