Προέχουν η αυτονομία και η ελευθερία της ενημέρωσης PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 14 August 2017 20:05


Για δεύτερη φορά στην ιστορία των πρακτορείων διανομής τύπου γίνεται χρεοκοπία. Προηγήθηκε εκείνη του 2000 με την πτώχευση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Διανομής που αποτελούσε και μονοπώλιο.

Μετά την πτώχευση άλλαξε ριζικά υπέρ ορισμένων ισχυρών ο χάρτης στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα υπέρ του συγκροτήματος Λαμπράκη και της Πήγασος.Οι δύο εταιρείες διαδέχτηκαν το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε καθεστώς ημιμονοπωλίου και σε λιγότερα από  20 χρόνια βρέθηκαν στην ίδια περίπου θέση με αυτή που βρέθηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το κλείσιμο του πρακτορείου Ευρώπη , συμφερόντων Μπόμπολα, θα προκαλέσει πιέσεις στο σύστημα των εντύπων με άγνωστες τις συνέπειες.Το ότι ορισμένοι ισχυροί έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεγάλα μερίδια μιας αγοράς που τελεί υπό κατάρρευση είναι σίγουρο. Όμως κάθε ενέργεια σε βάρος της ελεύθερης ενημέρωσης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης πάντα φέρνει ολέθρια αποτελέσματα.

Ότι ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου που ενίσχυσε συμφέροντα αλλα και παρέδωσε τη σκυτάλη της ενημέρωσης στην τηλεοπτική βαβέλ.Η  οποία με τη σειρά της παρέδωσε την σκυτάλη στη βαβέλ του διαδικτύου, την ανωνυμογραφία και την ψευτογραφία με τα γνωστά αποτελέσματα και την παραλίγο ολική χρεοκοπία της χώρας, την έξοδο της από την Ευρωζώνη που θα σήμαινε την  επιστροφή της στις σκοτεινές εποχές.

Σε μια εποχή που η χώρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη όσο ποτέ την ελεύθερη ενημέρωση και τους   αδέσμευτους από αναγνώστες και συμφέροντα ενημερωτικούς μηχανισμούς  το νέο πλήγμα μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Και μέσα στο νέο τοπίο εύκολα μπορεί να δοθεί και η χαριστική βολή στη  χώρα η οποία  μπορεί να οδηγηθεί και σε εσωτερικές συγκρούσεις τις οποίες σήμερα κανένας δεν μπορεί να φαντασθεί.

Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση οφείλει να βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία τα θέματα της ενημέρωσης και να μην εστίαζει στα οικονομικά δεδομένα. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν προστατεύεται η αυτονομία των μέσων ενημέρωσης και η ανεξαρτησία του δημοσιογραφικού κόσμου.

Last Updated on Monday, 14 August 2017 23:02
 
Οι επιδόσεις των ταμείων το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 11 August 2017 01:20

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017
Συστήματα  Ιούλιος  2017

Στη διάρκεια του Ιουλίου ανέβηκαν 29 συστήματα με συνολικό ποντάρισμα 610 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 480 μονάδες με τις απώλειες  στο -21,3%

Ταμείο δυάδων , Ιούλιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουλίου ανέβηκαν 76 δυάδες με συνολικό ποντάρισμα 2790 μονάδων. Οι 13 πετυχημένες δυάδες έδωσαν επιστροφή 2543 μονάδων με τις απώλειες να ανέρχονται στο -8,85%


Ταμείο asian handicap, Ιούλιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουλίου ανέβηκαν 76 προτάσεις με ποντάρισμα 4080 μονάδων.Οι επιστροφές ανήλθαν στις 4117 μονάδες με οριακό κέρδος +0.9%.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017
Συστήματα  Ιούνιος 2017

Ανέβηκαν στη διάρκεια του Ιουνίου 21 συστήματα με συνολικό ποντάρισμα 456 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 617 μονάδες με κέρδος + 35,3%

Ταμείο δυάδων,Ιούνιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουνίου ανέβηκαν στο ταμείο 42 δυάδες με συνολικό ποντάρισμα 2160 μονάδων. Οι επιστροφές στις 1523 μονάδες με τις απώλειες να ανέρχονται στο
-29,5%.

Ταμείο asian handicap, Ιούνιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουνίου ανέβηκαν στο ταμείο 49 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 2690 μονάδες και οι επιστροφές ανήλθαν στις 2618 μονάδες με οριακές απώλειες ύψους -2.68%.

Last Updated on Friday, 11 August 2017 01:32
 
Πόσοι ήταν στο κόλπο; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 05 August 2017 01:03


Από δύο μεγάλα διπλά , 1-0 την αήττητη Κορκ και 2-1 την Σάμροκ Ρόβερς προερχόταν η Μποέμιανς και στον αγώνα με την υπό κατάρρευση Μπρέι που ερχόταν από 4 σερί ήττες με παθητικό  11 τέρματα δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μια φορά.

Το παράδοξο είναι ότι στα μεγάλα αγγλικά γραφεία στοιχημάτων, την ladbrokes και την Bet365 η τιμή του άσσου άγγιξε το 2.00 ενώ στα ίδια επίπεδα ανέβηκε και το over.

Στην Bet365 ασκήθηκε αφύσικη πίεση και στην ισοπαλία την οποία έριξε από το 3.50 στο 3.30 μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα την ώρα που το gg από το 1.70  σκαρφάλωσε στο 1.80, σαν κάποιοι να γνώριζαν ότι θα ερχόταν η ισοπαλία χωρίς να γίνει το gg!

Η Μπρέι είχε φέρει 6 over στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και οι συγκεκριμένες τιμές στα στοιχήματα των τερμάτων σε συνδυασμό με το τελικό 0-0 παραπέμπουν σε χειραγωγημένο για τα στοιχήματα αγώνα με άγνωστο τον αριθμό ποδοσφαιριστών, παραγόντων κλπ που ήταν στο κόλπο.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φυσικά ανοίγει θέματα και για το κατά πόσο  γνήσιες ήταν οι πρόσφατες εκτός έδρας νίκες της Μποέμιανς απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους.Και επιπλέον θέτει  το σκληρό ερώτημα τι είδους προϊόν είναι το ιρλανδικό ποδόσφαιρο και αν θα βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα μιμητές στην ευρωπαϊκή ζώνη μέσα από τη θεωρία του σάπιου η  και χρεοκοπημένου μήλου.

Μετά τα όσα έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα το valuebet δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον  με το ιρλανδικό πρωτάθλημα το οποίο προσβάλει τόσο τον αθλητικό ανταγωνισμό  όσο και τον αθλητικό στοιχηματισμό.

ΥΓ Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν ορισμένες προτάσεις για το απογευματινό πρόγραμμα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει γύρω στις 7.30 με το βραδινό πρόγραμμα.

Last Updated on Saturday, 05 August 2017 01:07
 
Χαμηλές τιμές PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 August 2017 19:24

Η Μονακό, η Κορκ και η Ντάνταλκ είναι τα μεγάλα φαβορί του βραδινού προγράμματος της Παρασκευής όμως η απόδοση της τριάδας δεν ικανοποιεί αφού ο κίνδυνος για μια τουλάχιστον κόντρα είναι αυξημένος.

Στη Β΄Γαλλίας δεν θα πάρουμε θέση, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο πολλών ισοπαλιών όμως είναι πολύ νωρίς για σοβαρά πονταρίσματα. Αμφίρροπες οι αναμετρήσεις της Σταντάρ Λιέγης με την Γκενκ και της Καϊζερ/τερν με την Ντάρμσταντ ενώ αρκετά πιθανό δείχνει το over στην αναμέτρηση της Μποέμιανς με την Μπρέι που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στη Β΄Βραζιλίας έχει αξία το "δυάρι" του ασσου της Ναούτικο με βάση τα πρόσφατα αποτελέσματα της και το διπλό στη Βίλα Νόβα.

Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το σημερινό πρόγραμμα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει αργά το βράδυ με το απογευματινό πρόγραμμα του Σαββάτου.

 
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 01 August 2017 01:51

Αθήνα 1 Αυγούστου

ΑΙΣΙΟΣ
Πάλι από επεισόδια έρχεσαι, σε βάρεσαν οι δυνάμεις σωφρονισμού και της νομιμότητας. Έσκισαν και το παντελόνι σου

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο νόμιμοι με χτύπησαν αλλά για λόγους ανταγωνισμού, χάλασε αυτός ο τόπος.

ΑΙΣΙΟΣ Το έριξες στην ελεύθερη οικονομία , τι τα θες ρε άπλυτε , δεν σου ταιριάζουν. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣΕγώ ελεύθερη οικονομία, ποτέ αρχικαπιτάλα. Στη γραμμή 3 του μετρό την πάτησα.

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι λαθρεπιβάτης , καλά να πάθεις, για αυτό τα σπάτε κάθε τόσο.Γιατί δεν έστελνες ένα μήνυμα να σου δώσω πλαστά εισιτήρια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι το έριξες στην παρανομία, δεν το πιστεύω.

ΑΙΣΙΟΣ Εμείς οι έχοντες προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της αγοράς , είναι άλλο πράγμα να θέλεις να γίνεις πλούσιος και άλλο να ξέρεις πως θα γίνεις πλούσιος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν με έπιασαν για εισιτήριο, πουλούσα καρτ ποστάλ με ελληνικά τοπία , μισό ευρώ τα 5 , αλλά δεν είχα άδεια και με πέταξαν έξω.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν δίνουν άδεια για αυτά ρε ψεύτη, δεν το κόβεις το παραμύθι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δίνουν και παραδίνουν, δεν με πέταξαν έξω οι κατασταλτικές δυνάμεις αλλά οι νόμιμοι συνάδελφοι. Σε κάθε γραμμή του μετρό υπάρχει άδεια, αν δεν την πάρεις δεν είσαι νόμιμος.

ΑΙΣΙΟΣ Και είναι δύσκολο να  πάρεις άδεια ζητιάνου και  λαθροπωλητή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πιο εύκολα μπαίνεις στο δημόσιο, έτσι μου είπε ένας παθών.

ΑΙΣΙΟΣ Παντού κλίκες  , δεν το ήξερα , και τι σκέφτεσαι να κάνεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα φτιάξω και εγω δύο κλίκες.

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα πουλάτε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣΔεν θα πουλάμε , με το δεξί χέρι θα δίνουμε στους ζητιάνους και μόλις βγαίνουν έξω θα τους τα παίρνουμε με το αριστερό.

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κερδίσετε

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όσα τους έδωσαν όλοι οι άλλοι.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό μου φαίνεται σαν πολιτικό μήνυμα, είχες δεν είχες , το έριξες στα παλαβά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μια και έιπες παλαβά αν πας σε ένα καφέ με πολύ κόσμο και δεν μιλάς θα σε πάρουν για τρελό. Το έχω κάνει το τεστ και παντού είναι το ίδιο. Για να μην είσαι τρελός πρέπει να μιλάς ασταμάτητα. είτε στον διπλανό σου είτε στο κινητό. Για αυτό έδωσαν δωρεάν χρόνο ομιλίας για να μην τρελαθεί ο κόσμος.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως κατάλαβες ότι όποιος δεν μιλάει τον θεωρούν τρελό;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είσαι τόσο ηλίθιος. Όταν υπάρχουν 50 άνθρωποι και μιλάει ασταμάτητα ο ένας αυτός  είναι ο τρελός της ιστορίας. Πάρτο αντίστροφα όταν μιλάνε οι 49 ακατάπαυστα μπορεί να είναι λογικός αυτός που δεν μιλάει;

ΑΙΣΙΟΣ Πως βλέπεις το μέλλον

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτός ο Χόκινγκ  με παρακολουθεί , είπε ότι οι εξωγήινοι είναι μάγοι που γυρίζουν στο σύμπαν και χρεώνουν τους λαούς. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτος είναι επιστήμονας

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ασχολείται με τους μάγους, λαμόγια είναι οι εξωγήινοι , δεν σου έχω πει εδώ και χρόνια ότι τρέμω στην ιδέα μήπως ζητήσουν τους τόκους από την τεχνολογία που έδωσαν στους προγόνους μας. Για σκέψου 2.500 χρόνια τοκάκια πόσα αιώνια  μνημόνια φτιάχνουν; Ούτε ο Τσίπρας δεν μπορεί να το παλέψει αυτό αλλά μπορεί να βρει λύση.

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τον Κινέζο, θα μας μάθει όλους κινέζικα και θα πει στους δικαστικούς επιμελητές των εξωγήινων ότι δεν υπάρχουν Έλληνες σε αυτό τον τόπο και το εξώδικο να  επιστραφεί λόγω άγνωστου παραλήπτη.

ΑΙΣΙΟΣ Υπάρχει η τεχνολογία θα μας ανακάλυπταν.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ο Αλέξης θα έφερνε εδώ 20 εκατ. κινέζους να τους μπερδέψει, θα έφερνε και σύριους και αφρικανούς και πακιστανούς , δεν θα έβγαζαν άκρη.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι αυτό το παιδί βλέπει τόσο μακρυά και για αυτό μας κουβαλήθηκε όλη η οικουμένη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάλλον ο μυστικοσύμβουλος του είναι αυτός ο Χόκινγκ  δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτός ο Ρουβίκωνας νέο φρούτο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΡώτα τους μανάβηδες για φρούτα, και τους ράφτες για τα κουστούμια.

ΑΙΣΙΟΣ Αν δεν είναι φρούτο τι είναι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που θες να ξέρω, δεν μου βγαίνουν τα συνθηματα για ένα κόμμα με αυτό το όνομα, αρα θα είναι ένα κόμμα που θα κυβερνάει που θα πάρει πλειοψηφία, αλλά δεν θα ακούγεται , κανένας δεν θα λέει ότι είναι ρουβικωνιακός η ρουβικωνιστής. Θα μειωθούν έτσι και οι πολιτικές συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Λες ότι ο Ρουβίκωνας είναι οι μια σιωπηλή ομάδα μέσα σε ένα λαό που όλο μιλάει και παραμιλάει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣΔικός σου το συμπερασμα εγώ προσέχω τα λόγια μου.

ΑΙΣΙΟΣ Το ίντερνετ μπορεί δεν μπορεί να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος καλυτερος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Προς το παρόν βρισκόμαστε στη φάση της προβατοποίησης με δόσεις, τρόμου, βίας, σεξ , ομορφιάς, ασχήμιας πλούτου, φτώχειας και όλα τα συναφή.

ΑΙΣΙΟΣ Όλα τα κατηγορείς , είσαι μίζερος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι το ιντερνετ έκοψε σε δύο μέρη την ανθρωπότητα. Στους κοινωνικά δικτυωμένους και στους μη δικτυωμένους Δημιούργει ανισότητα στις συμπεριφορές με αντάλλαγμα τους χάρτινους ταξικους διαχωρισμούς.

ΑΙΣΙΟΣ Η πληροφόρηση δεν μπορεί να ταξικός διαχωρισμός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τσεκάρισες ποτέ τους πληροφορημένους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το τεστ αλήθειας.

ΑΙΣΙΟΣ Τι έιναι αυτό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένα μικρό κουτάκι, στο οποίο ρίχνεις ψίχουλα και σου τυπώνει σε χαρτί τα πορίσματα. Κυκλοφορούν μερικά στην αγορά αλλά πρέπει να ψάξεις καλά μην αγοράσεις τα ιμιτασιόν των υπερεσιών.

ΑΙΣΙΟΣ Τι παραμύθι είναι αυτό;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σίγουρα δεν είναι η Κοκκινοσκουφίτσα, ούτε τα τρία Γουρουνάκια της αστικής τάξης που ήθελαν το δικό τους σπίτι, ούτε η   Χιονάτη με τους επτά υπηρέτες-νάνους επειδή αν δεν ήταν νάνοι θα πήγαινε το μυαλό μας σε όργια, ούτε και η χαζοχαρούμενη Αλίκη στη χώρα των μαγεμένων γάτων.

ΑΙΣΙΟΣ Ψίχουλα είχε το παραμύθι με τον Κοντορεβυθούλη, αλλά δεν είχε κουτάκι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φτιάξτο μόνος σου αν δεν είχε , όλα έτοιμα τα θέλετε.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να έχει κανένα τέτοιο μαραφέτι ο Αλέξης και κάνει τεστ αλήθειας σε φίλους και εχθρούς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣΑυτό μπορεί να το ξέρει μόνο ο Ψηλός, θα βάλω τους δικούς μου να ρωτήσουν.

ΑΙΣΙΟΣ Εφυγε ο φίλος σου ο Ψηλός , δεν το πήρες είδηση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και που πήγε;

ΑΙΣΙΟΣ Στους ουρανούς

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή μας βλέπει όλους από εκεί πάνω; Λες να έχει και κανένα κινητό και να στέλνει μηνύματα.Τώρα κατάλαβα γιατί τους κερδίζει όλους ο Αλέξης. Γάτα και στην αιωνιότητα ο Ψηλός πλούσιε.

ΑΙΣΙΟΣ Θα έμαθες ότι έδωσε συνέντευξη σε έναν άλλο Αλέξη και του είπε να τη μεταδώσει μετά την αποχώρηση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόνο μια έδωσε έχω τον έχω ικανό να έχει δώσει καμιά δεκαριά, μια για κάθε περίσταση.

ΑΙΣΙΟΣ Πάντως δεν ήταν λαοπλάνος σαν μερικούς άλλους

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Του άρεσαν τα παιχνίδια και τα κόλπα με τους δεινόσαυρους και όχι με τα σπουργίτια και τα ψάρια. Πως χωρίζουν τους καπετάνιους του γλυκού νερού με αυτούς της φουρτούνας κάπως έτσι να το δεις.

ΑΙΣΙΟΣ Υπάρχει μέλλον σε αυτή τη χώρα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σύμφωνα με τα οσα ακούγονται από τον όχλο των βαθιών λαρυγγιών που αυξάνεται ραγδαία θα υπάρξει μέλλον με μια προϋπόθεση.

ΑΙΣΙΟΣ Να πάμε πιο αριστερά!

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όταν οι καθεστωτικοί σταματήσουν να χτυπάνε τα παιδιά των αντικαθεστωτικών για να ευνοήσουν τα δικά τους παιδιά. Τότε και μόνο τότε θα έχει η χώρα δικαίωμα στο μέλλον. Και ότι γράφουμε εμείς δεν ξεγράφει ποτέ.

ΑΙΣΙΟΣ Που  το πας;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν οι καθεστωτικοί συνεχίσουν η απάντηση θα είναι ωμή  και ανελέητη κάθαρση και ωμή και ανελέητη αποχουντοποίηση. Πως σου φαίνεται το πακετάκι, δεν θα ξεφύγει κανένας. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτές είναι εμφυλιακές κουβέντες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμφύλιοι γίνονται μόνο εκεί που υπάρχουν καθεστώτα και καθεστωτικοί.

ΑΙΣΙΟΣ Να αλλάξουμε κουβέντα , Τσίπρας η Βαρουφάκης, με ποιόν είσαι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ο Τσίπρας είναι πολιτικός και ο Βαρουφάκης οικονομολόγος. Είναι δυνατόν ποτέ να συμφωνούν;

ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μεγάλο αλλά όχι σε αυτή τη διάσταση. Κακώς ο Βαρουφάκης το παίζει πολιτικός και κακώς ο Τσίπρας το παίζει οικονομολόγος. Ο καθένας πρέπει να κοιτάζει και να κάνει μόνο τη δική του δουλειά. Πιο απλά δεν δεν μπορώ να το πω. Και στο κάτω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ το 2010 ήταν κόμμα του 3%, αποτέλεσε την τελευταία ελπίδα πριν το απόλυτο κακό.

ΑΙΣΙΟΣ Έχει μπερδευτεί και ο λαός

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η μάζα θέλεις να πεις. Δυστυχώς η μάζα , δεν εκτίμησε αυτά που είχε όταν έσκασε η φούσκα. Πάντα θεωρεί τον εαυτό της αδικημένο μέχρι να σκάσει το επόμενο κακό που θα σκεπάσει το προηγούμενο. Αν θες να τεστάρεις την πολιτική νοημοσύνη της μάζας διάβασε προσεκτικά τα αποτελέσματα των εκλογών μετά το 2009. Από την άλλη η  μάζα μπορεί να μην έχει νοημοσύνη όμως έχει συνείδηση και ένστικτο και γνωρίζει ότι την κυβερνάει η τελευταία της ελπίδα για ομαλή έξοδο από το τούνελ.  
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 418