ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 01 August 2017 02:51

Αθήνα 1 Αυγούστου

ΑΙΣΙΟΣ
Πάλι από επεισόδια έρχεσαι, σε βάρεσαν οι δυνάμεις σωφρονισμού και της νομιμότητας. Έσκισαν και το παντελόνι σου

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο νόμιμοι με χτύπησαν αλλά για λόγους ανταγωνισμού, χάλασε αυτός ο τόπος.

ΑΙΣΙΟΣ Το έριξες στην ελεύθερη οικονομία , τι τα θες ρε άπλυτε , δεν σου ταιριάζουν. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣΕγώ ελεύθερη οικονομία, ποτέ αρχικαπιτάλα. Στη γραμμή 3 του μετρό την πάτησα.

ΑΙΣΙΟΣ Πάλι λαθρεπιβάτης , καλά να πάθεις, για αυτό τα σπάτε κάθε τόσο.Γιατί δεν έστελνες ένα μήνυμα να σου δώσω πλαστά εισιτήρια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι το έριξες στην παρανομία, δεν το πιστεύω.

ΑΙΣΙΟΣ Εμείς οι έχοντες προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της αγοράς , είναι άλλο πράγμα να θέλεις να γίνεις πλούσιος και άλλο να ξέρεις πως θα γίνεις πλούσιος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν με έπιασαν για εισιτήριο, πουλούσα καρτ ποστάλ με ελληνικά τοπία , μισό ευρώ τα 5 , αλλά δεν είχα άδεια και με πέταξαν έξω.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν δίνουν άδεια για αυτά ρε ψεύτη, δεν το κόβεις το παραμύθι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δίνουν και παραδίνουν, δεν με πέταξαν έξω οι κατασταλτικές δυνάμεις αλλά οι νόμιμοι συνάδελφοι. Σε κάθε γραμμή του μετρό υπάρχει άδεια, αν δεν την πάρεις δεν είσαι νόμιμος.

ΑΙΣΙΟΣ Και είναι δύσκολο να  πάρεις άδεια ζητιάνου και  λαθροπωλητή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πιο εύκολα μπαίνεις στο δημόσιο, έτσι μου είπε ένας παθών.

ΑΙΣΙΟΣ Παντού κλίκες  , δεν το ήξερα , και τι σκέφτεσαι να κάνεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα φτιάξω και εγω δύο κλίκες.

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα πουλάτε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣΔεν θα πουλάμε , με το δεξί χέρι θα δίνουμε στους ζητιάνους και μόλις βγαίνουν έξω θα τους τα παίρνουμε με το αριστερό.

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κερδίσετε

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όσα τους έδωσαν όλοι οι άλλοι.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό μου φαίνεται σαν πολιτικό μήνυμα, είχες δεν είχες , το έριξες στα παλαβά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μια και έιπες παλαβά αν πας σε ένα καφέ με πολύ κόσμο και δεν μιλάς θα σε πάρουν για τρελό. Το έχω κάνει το τεστ και παντού είναι το ίδιο. Για να μην είσαι τρελός πρέπει να μιλάς ασταμάτητα. είτε στον διπλανό σου είτε στο κινητό. Για αυτό έδωσαν δωρεάν χρόνο ομιλίας για να μην τρελαθεί ο κόσμος.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως κατάλαβες ότι όποιος δεν μιλάει τον θεωρούν τρελό;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είσαι τόσο ηλίθιος. Όταν υπάρχουν 50 άνθρωποι και μιλάει ασταμάτητα ο ένας αυτός  είναι ο τρελός της ιστορίας. Πάρτο αντίστροφα όταν μιλάνε οι 49 ακατάπαυστα μπορεί να είναι λογικός αυτός που δεν μιλάει;

ΑΙΣΙΟΣ Πως βλέπεις το μέλλον

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτός ο Χόκινγκ  με παρακολουθεί , είπε ότι οι εξωγήινοι είναι μάγοι που γυρίζουν στο σύμπαν και χρεώνουν τους λαούς. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτος είναι επιστήμονας

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ασχολείται με τους μάγους, λαμόγια είναι οι εξωγήινοι , δεν σου έχω πει εδώ και χρόνια ότι τρέμω στην ιδέα μήπως ζητήσουν τους τόκους από την τεχνολογία που έδωσαν στους προγόνους μας. Για σκέψου 2.500 χρόνια τοκάκια πόσα αιώνια  μνημόνια φτιάχνουν; Ούτε ο Τσίπρας δεν μπορεί να το παλέψει αυτό αλλά μπορεί να βρει λύση.

ΑΙΣΙΟΣ Τι θα κάνει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τον Κινέζο, θα μας μάθει όλους κινέζικα και θα πει στους δικαστικούς επιμελητές των εξωγήινων ότι δεν υπάρχουν Έλληνες σε αυτό τον τόπο και το εξώδικο να  επιστραφεί λόγω άγνωστου παραλήπτη.

ΑΙΣΙΟΣ Υπάρχει η τεχνολογία θα μας ανακάλυπταν.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και ο Αλέξης θα έφερνε εδώ 20 εκατ. κινέζους να τους μπερδέψει, θα έφερνε και σύριους και αφρικανούς και πακιστανούς , δεν θα έβγαζαν άκρη.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι αυτό το παιδί βλέπει τόσο μακρυά και για αυτό μας κουβαλήθηκε όλη η οικουμένη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάλλον ο μυστικοσύμβουλος του είναι αυτός ο Χόκινγκ  δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτός ο Ρουβίκωνας νέο φρούτο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΡώτα τους μανάβηδες για φρούτα, και τους ράφτες για τα κουστούμια.

ΑΙΣΙΟΣ Αν δεν είναι φρούτο τι είναι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Που θες να ξέρω, δεν μου βγαίνουν τα συνθηματα για ένα κόμμα με αυτό το όνομα, αρα θα είναι ένα κόμμα που θα κυβερνάει που θα πάρει πλειοψηφία, αλλά δεν θα ακούγεται , κανένας δεν θα λέει ότι είναι ρουβικωνιακός η ρουβικωνιστής. Θα μειωθούν έτσι και οι πολιτικές συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Λες ότι ο Ρουβίκωνας είναι οι μια σιωπηλή ομάδα μέσα σε ένα λαό που όλο μιλάει και παραμιλάει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣΔικός σου το συμπερασμα εγώ προσέχω τα λόγια μου.

ΑΙΣΙΟΣ Το ίντερνετ μπορεί δεν μπορεί να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος καλυτερος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Προς το παρόν βρισκόμαστε στη φάση της προβατοποίησης με δόσεις, τρόμου, βίας, σεξ , ομορφιάς, ασχήμιας πλούτου, φτώχειας και όλα τα συναφή.

ΑΙΣΙΟΣ Όλα τα κατηγορείς , είσαι μίζερος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι το ιντερνετ έκοψε σε δύο μέρη την ανθρωπότητα. Στους κοινωνικά δικτυωμένους και στους μη δικτυωμένους Δημιούργει ανισότητα στις συμπεριφορές με αντάλλαγμα τους χάρτινους ταξικους διαχωρισμούς.

ΑΙΣΙΟΣ Η πληροφόρηση δεν μπορεί να ταξικός διαχωρισμός.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τσεκάρισες ποτέ τους πληροφορημένους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το τεστ αλήθειας.

ΑΙΣΙΟΣ Τι έιναι αυτό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένα μικρό κουτάκι, στο οποίο ρίχνεις ψίχουλα και σου τυπώνει σε χαρτί τα πορίσματα. Κυκλοφορούν μερικά στην αγορά αλλά πρέπει να ψάξεις καλά μην αγοράσεις τα ιμιτασιόν των υπερεσιών.

ΑΙΣΙΟΣ Τι παραμύθι είναι αυτό;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σίγουρα δεν είναι η Κοκκινοσκουφίτσα, ούτε τα τρία Γουρουνάκια της αστικής τάξης που ήθελαν το δικό τους σπίτι, ούτε η   Χιονάτη με τους επτά υπηρέτες-νάνους επειδή αν δεν ήταν νάνοι θα πήγαινε το μυαλό μας σε όργια, ούτε και η χαζοχαρούμενη Αλίκη στη χώρα των μαγεμένων γάτων.

ΑΙΣΙΟΣ Ψίχουλα είχε το παραμύθι με τον Κοντορεβυθούλη, αλλά δεν είχε κουτάκι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φτιάξτο μόνος σου αν δεν είχε , όλα έτοιμα τα θέλετε.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να έχει κανένα τέτοιο μαραφέτι ο Αλέξης και κάνει τεστ αλήθειας σε φίλους και εχθρούς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣΑυτό μπορεί να το ξέρει μόνο ο Ψηλός, θα βάλω τους δικούς μου να ρωτήσουν.

ΑΙΣΙΟΣ Εφυγε ο φίλος σου ο Ψηλός , δεν το πήρες είδηση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και που πήγε;

ΑΙΣΙΟΣ Στους ουρανούς

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή μας βλέπει όλους από εκεί πάνω; Λες να έχει και κανένα κινητό και να στέλνει μηνύματα.Τώρα κατάλαβα γιατί τους κερδίζει όλους ο Αλέξης. Γάτα και στην αιωνιότητα ο Ψηλός πλούσιε.

ΑΙΣΙΟΣ Θα έμαθες ότι έδωσε συνέντευξη σε έναν άλλο Αλέξη και του είπε να τη μεταδώσει μετά την αποχώρηση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μόνο μια έδωσε έχω τον έχω ικανό να έχει δώσει καμιά δεκαριά, μια για κάθε περίσταση.

ΑΙΣΙΟΣ Πάντως δεν ήταν λαοπλάνος σαν μερικούς άλλους

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Του άρεσαν τα παιχνίδια και τα κόλπα με τους δεινόσαυρους και όχι με τα σπουργίτια και τα ψάρια. Πως χωρίζουν τους καπετάνιους του γλυκού νερού με αυτούς της φουρτούνας κάπως έτσι να το δεις.

ΑΙΣΙΟΣ Υπάρχει μέλλον σε αυτή τη χώρα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σύμφωνα με τα οσα ακούγονται από τον όχλο των βαθιών λαρυγγιών που αυξάνεται ραγδαία θα υπάρξει μέλλον με μια προϋπόθεση.

ΑΙΣΙΟΣ Να πάμε πιο αριστερά!

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όταν οι καθεστωτικοί σταματήσουν να χτυπάνε τα παιδιά των αντικαθεστωτικών για να ευνοήσουν τα δικά τους παιδιά. Τότε και μόνο τότε θα έχει η χώρα δικαίωμα στο μέλλον. Και ότι γράφουμε εμείς δεν ξεγράφει ποτέ.

ΑΙΣΙΟΣ Που  το πας;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν οι καθεστωτικοί συνεχίσουν η απάντηση θα είναι ωμή  και ανελέητη κάθαρση και ωμή και ανελέητη αποχουντοποίηση. Πως σου φαίνεται το πακετάκι, δεν θα ξεφύγει κανένας. 

ΑΙΣΙΟΣ Αυτές είναι εμφυλιακές κουβέντες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εμφύλιοι γίνονται μόνο εκεί που υπάρχουν καθεστώτα και καθεστωτικοί.

ΑΙΣΙΟΣ Να αλλάξουμε κουβέντα , Τσίπρας η Βαρουφάκης, με ποιόν είσαι;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα ο Τσίπρας είναι πολιτικός και ο Βαρουφάκης οικονομολόγος. Είναι δυνατόν ποτέ να συμφωνούν;

ΑΙΣΙΟΣ Δηλαδή δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μεγάλο αλλά όχι σε αυτή τη διάσταση. Κακώς ο Βαρουφάκης το παίζει πολιτικός και κακώς ο Τσίπρας το παίζει οικονομολόγος. Ο καθένας πρέπει να κοιτάζει και να κάνει μόνο τη δική του δουλειά. Πιο απλά δεν δεν μπορώ να το πω. Και στο κάτω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ το 2010 ήταν κόμμα του 3%, αποτέλεσε την τελευταία ελπίδα πριν το απόλυτο κακό.

ΑΙΣΙΟΣ Έχει μπερδευτεί και ο λαός

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η μάζα θέλεις να πεις. Δυστυχώς η μάζα , δεν εκτίμησε αυτά που είχε όταν έσκασε η φούσκα. Πάντα θεωρεί τον εαυτό της αδικημένο μέχρι να σκάσει το επόμενο κακό που θα σκεπάσει το προηγούμενο. Αν θες να τεστάρεις την πολιτική νοημοσύνη της μάζας διάβασε προσεκτικά τα αποτελέσματα των εκλογών μετά το 2009. Από την άλλη η  μάζα μπορεί να μην έχει νοημοσύνη όμως έχει συνείδηση και ένστικτο και γνωρίζει ότι την κυβερνάει η τελευταία της ελπίδα για ομαλή έξοδο από το τούνελ.  
Περιορισμένο ενδιαφέρον PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 01 August 2017 02:15

Υστερεί το πρόγραμμα της Τρίτης στο οποίο ξεχωρίζει η ρεβάνς του 0-0 ανάμεσα στην Σέριφ Τίρασπολ και την Καραμπάκ.Στη Β΄Βραζιλίας οι περισσότεροι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα ανάμεσα τους η Βίλα Νόβα, η Οέστε και η Ιντερνασιονάλ όμως ορισμένοι φιλοξενούμενοι δεν ειναι ακίνδυνοι και θεωρούνται ικανοί για κάθε αποτέλεσμα. Στα ταμεία των δυάδων και asian handicap ανέβηκαν οι προτάσεις του valuebet για το σημερινό πρόγραμμα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

 
Την Κυριακή η επόμενη ενημέρωση του valuebet PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 26 July 2017 20:37

Λόγω τεχνικών προβλημάτων και αυξημένου φόρτου εργασίας δεν θα γίνουν ενημερώσεις από το valuebet στο πρόγραμμα του τετραημέρου ούτε θα ανέβουν προτάσεις στα ταμεία. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.

 
Μάστιγα ο ..φιλικός στοιχηματισμός PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 23 July 2017 02:14


Πολλά τα φαβορί στο κυριακάτικο πρόγραμμα κυρίως στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας με τις τιμές των ονομάτων να είναι απογοητευτικές σε αρκετές περιπτώσεις.

Υπάρχουν και πολλά φιλικά , τα μισά θα στηθούν οργανωμένα η ανοργάνωτα τόσο στα σετ όσο και στα ειδικά στοιχήματα και είναι απορίας άξιο πως οι αρμόδιες επιτροπές ελέγχου των ευρωπαϊκών κρατών και οι αθλητικές ομοσπονδίες και οι ποδοσφαιρικές λίγκες επιτρέπουν την ένταξη των φιλικών στα κουπόνια των πάσης φύσεως εταιρειών.

Μήπως όλοι αυτοί οι αρμόδιοι νομίζουν ότι στα φιλικά οι παίκτες παίζουν με εικονικά λεφτά και όχι με αληθινά , η μήπως παίρνουν  μερίδια από τα στημένα;

Σίγουρα ο επώνυμος στοιχηματισμός παρέχει μια σχετική προστασία όμως σε κάθε περίπτωση η προσφορά στοιχήματος σε αυτού του είδους τους αγώνες κατεβάζει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα τον αθλητικό στοιχηματισμό. Δεν αξίζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να μεταβληθεί σε εργαλείο προώθησης του σκληρού τζόγου, της διαφθοράς  και του αλκοολισμού, γιατί οι συνέπειες από αυτή την εξέλιξη θα είναι οδυνηρές και ήδη έχουμε τα πρώτα μηνύματα όσο και αν κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα!

Στο ταμείο  των δυάδων ανέβηκαν δύο προτάσεις για το απογευματινό πρόγραμμα, το οποίο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει στις γύρω στις 8 το βράδυ με προτάσεις κυρίως από το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

 
H αιτία του κακού PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 18 July 2017 16:29

Η μεγαλύτερη πλάνη στην ελληνική πραγματικότητα έχει να κάνει με την αντίληψη περί δικαίου και την ίδια τη  δικαιοσύνη. Και σίγουρα αποτελεί κατάντημα και προσβολή της ιστορίας αυτού του τόπου η επικρατούσα θεωρία ότι οι δικαστές και όσοι υπηρετούν το θεσμό πρέπει να αποκαλούνται επιστήμονες επειδή δήθεν κατέχουν αναλλοίωτες στο χρόνο γνώσεις. Μια θεωρία που προκάλεσε και τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας με μεγαλύτερο αυτό της "νόμιμης" Σταύρωσης.

ΥΓ. Ρενάτο Κούρτσιο: Ο ιδρυτής των Ερυθρών Ταξιαρχιών καταδικάστηκε το 1976 σε 31 χρόνια φυλάκισης και απελευθερώθηκε το 1998. Πως λέμε τι λωζάννη τι κοζάνη, κάπως έτσι.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 416