Οι επιδόσεις των ταμείων του Φεβρουαρίου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 01 March 2018 21:49


Ταμείο δυάδων
Στη διάρκεια του μήνα ανέβηκαν 48 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 2380 μονάδων. Οι 9 επιτυχίες έδωσαν επιστροφή 1724 μονάδες και σημειώθηκαν απώλειες ύψους -27.7%.

Ταμείο asian handicap
Στη διάρκεια του μήνα ανέβηκαν 56 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 2870 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 2518 μονάδες και σημειώθηκαν απώλειες ύψους
-12-27%.

Ταμείο συστημάτων
Στη διάρκεια του Φεβρουαρίου ανέβηκαν 26 προτάσεις κυρίως με τους κωδικός 2-3 και 2-3-4 με συνολικό ποντάρισμα 554 μονάδων. Σημειώθηκε επιτυχία σε 6 συστήματα που έδωσαν επιστροφή 602 μονάδες, Το κέρδος ανήλθε στο +8.

 
Ο ετήσιος απολογισμός στο ταμείο asian handicap PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 28 February 2018 21:13

Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος απολογισμός στο ταμείο του asian handicap. Στη διάρκεια του 2017 ανέβηκαν στο ταμείο asian handicap 776 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 41326 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 41782 μονάδες με κέρδος +2.1%.

Η καλύτερη επίδοση σημειώθηκε τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο με κέρδος +14% ενώ οι μεγαλύτερες απώλειες σημειώθηκαν το Νοέμβριο,απώλειες -22% ενώ τον Φεβρουάριο οι απώλειες ανήλθαν στο -13%.


 
Τα εντός και εκτός τζόγου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 24 February 2018 05:10

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου   2018Μπορούσε να το κάνει το διπλό η ΑΕΚ και να πάρει την πρόκριση την οποία έχασε στις λεπτομέρειες. Απέδειξε ότι δίκαια απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο ο οποίος Ολυμπιακός βρίσκεται στη χειρότερη θέση την τελευταία πενταετία. Δεν έγινε ακόμα ..Παναθηναϊκός επειδή έχει τον Μαρινάκη που όχι μόνο τον έσωσε από ολική χρεοκοπία και καταστροφή όταν τον αγόρασε αλλά κατάφερε να τον βγάλει οικονομικά και στον αφρό. Το πρωτάθλημα οι γαύροι το έχασαν αλλά έχουν την ομάδα όρθια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πέρασαν τα πέτρινα χρόνια. Ο νόμος της λογικής λέει ότι αν φέτος το πάρει ο  δικέφαλος του Βορρά του χρόνου θα το πάρει ο δικέφαλος του Νότου. Αρα οι γαύροι έχουν συμφέρον να κοντράρουν στην Τούμπα για μακροπρόθεσμους λόγους αλλά εκεί μέσα τα πράγματα δεν είναι εύκολα όσο και αν ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν έκανε απαράδεκτα λάθη που κόστισαν ακριβά.


Οι μπουκμέικερ τρελάθηκαν η ξέρουν κάτι παραπάνω. Στο 1.25 η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ 10 μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Ρεάλ που ο άσσος άνοιξε στο 1.65. Η Μαρσέιγ είναι δυνατή και στο 1.70 και 1.80 πάλι δεν είχε αβάντα ο άσσος για σοβαρό στοίχημα. Εκτός και αν μας λένε ότι η Παρί θα κερδίσει επειδή δεν την ενδιαφέρει το ματς με τη Ρεάλ , θα αποκλειστεί η θα προκριθεί , δηλαδή ότι το σεντόνι είναι προαποφασισμένο.

Πριν το Νοvartis υπήρχαν δύο συλλαλητήρια και μετά το Νοvartis ανέβηκαν απότομα οι τόνοι στο Αιγαίο. Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά όμως οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο δεν είναι καταδικασμένοι για να επικαλούνται σκευωρία και να μιλάνε για εσχάτη προδοσία εναντίον μιας κυβέρνησης που δέχεται πιέσεις από βορρά και ανατολή. Εκτός και αν θέλουν να μας πουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο, δηλαδή είναι σκευωρία το οποιοδήποτε περιεχομένου κατηγορητήριο,άρα και οι αναφερόμενοι πολιτικοί είναι αθώοι χωρίς να αποφανθεί η δικαιοσύνη, που περιττεύει σε αυτή ειδικά την περίπτωση επειδή αφορά πολιτικά πρόσωπα.


Αν όμως υπάρχει σκάνδαλο το εσχάτη προδοσία προκύπτει από  το κατηγορητήριο σε αυτα τα συγκεκριμένα πρόσωπα; Μπορεί να ισχύει αυτό η προκύπτει από καταχρηστικούς συλλογισμούς που αν εφαρμοστούν ευρέως στο δημόσιο βίο  θα προκύψει ότι οι νεκροί τω σώματι μπορεί και να είναι περισσότερο μακάριοι από τους πτωχούς τω πνεύματι.

Για παράδειγμα και πάντα με καταχρηστικό συλλογισμό κάποιος μπορεί να  πει ότι υπήρχε συνωμοσία στο εσωτερικό για ανατροπή της κυβέρνησης και οργανώθηκαν συλλαλητήρια με σκοπό την βία ενώ θα ακολουθούσε και έξοδος από την Ευρώπη που θα την χρεωνόταν η αριστερά, και προσωπικά ο Τσίπρας με δύο τρεις υπουργούς  του.

Η κυβέρνηση τότε για να αμυνθεί έριξε με αμήχανο τρόπο στη μάχη το Νοβάρτις πήγε να καταφέρει αλλά δέχτηκε στο καπάκι χτύπημα από την επιθετικότητα του πάντα φιλοσκοπιανου Ερντογάν στο Αιγαίο που τον συμφέρει η βία στην Ελλάδα και η έξοδος από την ευρωζώνη. Να μπουν δηλαδή τα Σκόπια στην Ευρώπη και εμείς να γυρίσουμε 70 χρόνια πίσω και να παρακαλάνε οι Θεσσαλονικείς τους Σκοπιανούς για λιγη συμπόνοια και αυτοί να μην την δίνουν και να ζητήσουμε τη βοήθεια των ξένων που θα εισβάλουν και νάτη η περίπου ευρωπαϊκή Συρία.

Να πλακωθούν  δηλαδή οι μεγάλες δυνάμεις μέσα σε αυτη τη χώρα, σε συνθήκες εμφυλίου  που εξακολουθεί να είναι δική μας αλλά οι διαπλεκόμενοι καπιτάλες και φεουδάρχες και τα φερέφωνα τους τη ζητάνε πίσω , από ποιους άραγε δεν μας λένε, δίνοντας προκαταβολικά άλλοθι στο χαμό που θα ακολουθήσει. Αυτός ο καταχρηστικός συλλογισμός άραγε δεν τεκμηριώνει αδίκημα εσχάτης προδοσίας για τους εμπλεκόμενους και τους χορηγούς τους; Τα παραπάνω δεν ισχύουν απλώς περιγράφουν καταχρηστικούς συλλογισμούς οι οποίοι φαινομενικά δεν είναι ασύμβατοι με τη λογική.

Πριν λίγα χρόνια ο νόμος του καθεστώτος έβγαλε μια λίστα με μεγαλοοφειλέτες από τον καιρό της φούσκας. Ενας από αυτούς χρωστούσε 30 εκατ. ευρώ και ζούσε με τη σύνταξη της γυναίκας του και με δανεικά. Πάνω σε αυτόν τον οφειλέτη το νομιμο καθεστώς είχε πάρει και δανεικά από τους ξένους, με το επιχείρημα " έχω λαμβάνειν".

Αμέτρητες οι περιπτώσεις ανείσπρακτων χρεών και ευτυχώς τώρα τελευταία γίνεται μια στροφή στην πραγματικοτητα από τους μηχανισμούς που βεβαιώνουν χρέη , πρόστιμα και τα σχετικά. Ο νόμος της λογικής και της πραγματικότητας πρέπει πάντα να υπερέχει του  νόμου του εκάστοτε καθεστώτος επειδή τα θέλω εξαρτώνται πάντα και νομοτελειακά από το εκάστοτε περιβάλλον που δημιουργεί η τήρηση των πρέπει. Η κάθε  εξουσία οφείλει να αυτοπροσδιορίζεται στους σημερινούς καιρούς δίνοντας και το ανάλογο στίγμα στους "εξουσιαζόμενους".

Last Updated on Saturday, 24 February 2018 05:28
 
Τι έγραψε το valuebet στο Γιουρόπα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 23 February 2018 03:51

"Χωρίς ενδιαφέρον οι τιμές αρκετών ονομάτων στις σημερινές ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και αυτό ευνοεί τις μεγάλες αποδόσεις.

Θα προτείνουμε τις εκπλήξεις από  τις Κοπεγχάγη, Αστανα, Λουντογκόρετς,  Έστερσουντ και Σπαρτάκ Μόσχας τόσο στα χάντικαπ όσο και στα ισα. Τα over και τα μεγάλα σκορ προτείνονται στα ματς της Βιγιαρεάλ, της Λάτσιο, της Λειψίας, της Μίλαν και της Αταλάντα.

Προβάδισμα θα δώσουμε στους άσσους των Βιγιαρεάλ, Λάτσιο, Ζενίτ  ενώ και ο άσσος της Μπράγκα παρουσιάζει ενδιαφέρον αφού η Μαρσέιγ δεν έχει λόγους να κοντράρει δυνατά μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και την Κυριακή έχει το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν.  Ικανή και για διπλό η ασταθής Σοσιεδάδ στο Σάλτσμπουργκ που θέλει κυρίως τη νίκη μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Στο Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ ο άσσος ανέβηκε και στο 2.00 όμως η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο αφού η Ένωση είναι ικανή και για το καλύτερο αποτέλεσμα"

 
Πολιτικοποδοσφαιρική δημοκρατία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 21 February 2018 03:30

"Θυμηθείτε το ένδοξο Γουέμπλεϊ ,θυμηθείτε το έπος με τις Σλόβαν από την Μπρατισλάβα, με τον Ερυθρό Αστέρα της Γιουγκοσλαβίας με την Έβερτον των εφοπλιστών. Μπείτε μέσα και πατήστε τους, δοξάστε το ένδοξο τριφύλλι, μην ατιμάζετε την λαμπρή ιστορία μας. Είμαστε 9οι στη βαθμολογία αλλά πρέπει να παίξουμε σαν πρώτοι". Δεν έχετε δικαιώμα να αποτύχετε εσάς κοιτάζει όλη η Ελλάδα" Και θα ανταμοιφθείτε αν τα καταφέρετε".

Αυτός τον πύρινο λόγο άκουσαν στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 1982-1983 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, λίγο πριν μπουν στο καμίνι της Λεωφόρου. Θα αντιμετώπιζαν σε λίγη ώρα τη Λάρισα που απειλούσε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό τον οποίο είχε κερδίσει πριν από δύο αγωνιστικές μέσα στο Καραϊσκάκη. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΟΚ και αν κέρδιζε δεν  είχε πρόβλημα όμως σε περίπτωση γκέλας θα έπρεπε να μην κερδίσει η Λάρισα τον αδιάφορο Παναθηναϊκό.


Παραδοσιακά υπήρχαν σημαντικές ταξικές διαφορές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Αλλά η συγκεκριμένη ομιλία είχε σκοπό να υπερασπιστεί την αποκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Ίσως σαν εξυπηρέτηση, ίσως σαν κίνηση καλής θέλησης , ίσως επειδή οι δεινόσαυροι ούτε καν σκεφτόταν ότι θα τους έπαιρνε το πρωτάθλημα η αριστερίστικης κουλτούρας   ομάδα του κάμπου και θα έβαζε σε απειλή την κυριαρχία τους. Βλέπετε λίγα χρόνια νωρίτερα ο Παναθηναϊκός στον τελικό κυπέλλου του 1980 χρειάστηκε την προστασία του καθεστώτος για να κερδίσει με διαιτητική εύνοια την Λάρισα.

Επιστροφή στο 1983. Ο Παναθηναίκός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ολυμπιακό και μέσα στην καυτή λεωφόρο κέρδισε με 2-1. Αν επαιζε με τόση ενέργεια στο υπόλοιπο πρωτάθλημα θα είχε πάρει τον τίτλο και δεν θα τερμάτιζε 9ος. Με άνεση πήρε και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ , και έτσι δεν χρειαζόταν η πράσινη αυταπάρνηση , όμως όλα αυτά εγιναν για παν ενδεχόμενο. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Γκμοχ από τη Λάρισα, βγαίνει πρωταθλητής και φτάνει μέχρι τους 4 του επόμενου κυπέλλου πρωταθλητριών.

Ο Γκμοχ όμως φεύγει και γυριζει στη Λάρισα και στη σεζόν 1987-1988 παίρνει το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα αγκάθι. Στον αγώνα με τον Παναθηναίκό, νίκησε η Λάρισα με 2-1, μπαίνει αλλαγή  στο 70΄ο Τσίγκωφ που ήταν άρρωστος και απροπόνητος ενω έπαιρνε και  αντιβηχικά φάρμακα που περιείχαν κωδεϊνη, ουσία με ναρκωτικές ιδιότητες και όσοι έπαίρναν το αντιβηχικό δεν έπρεπε να οδηγούν, προκαλούσε υπνηλία. Η ουσία όμως ήταν στη μαύρη λίστα του ντόπινγκ και μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάτσεκ Γκμοχ και ένας παράγοντας της Λάρισας ζητάνε  αντιτόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτόματα και  ο Παναθηναίκός αποκτούσε το δικαίωμα να επιλέξει δύο παίκτες από τη Λάρισα , και  ο ένας ήταν ο Τσίγκοφ που μπήκε αλλαγή στο 70΄και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-1.


Βγήκε η ουσία στα ούρα ,έγινε αφαίρεση βαθμών ο κόσμος βγήκε στο δρόμο, οπως τότε με τον Ασλανίδη το 1973 για το περιβόητο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και μια στρατιωτική καταγγελία περί απόπειρας δωροδοκίας Σερραίου διαιτητή που έμενε στη Θεσσαλονίκη. Οι σχετικές υπηρεσίες της εποχής μετά το 1974 απολογούμενες άφησαν  να εννοηθεί ότι  υπήρξε οργανωμένο σχέδιο τιμωρίας της Λάρισας γιατί ο Ασλανίδης δεν ήθελε και για λόγους εντοπιότητας αλλά και για πολιτικούς λόγους την άνοδο της στην κατηγορία ίσως με εντολή του στρατιωτικού καθεστώτος. Και οτι δεν προσέγγισαν οι της Λάρισας τον διαιτητή αλλά κύκλος του διαιτητή προσέγγισε τηλεφωνικά τους παράγοντες της τοπικής ομάδας μαγνητοφωνόντας τις ανιχνευτικές συζητήσεις για να κάνει καταγγελία δωροδοκίας για λογαριασμό του καθεστώτος.


Τελικά ο Κίμωνας Κουλούρης ακύρωσε και για πολιτικά οφέλη το νόμο, υπήρχε ένα προηγούμενο με τον Ισις του ΟΦΗ , οι 4 βαθμοί επιστρέφονται και η Λάρισα πήρε τον τίτλο.Ο Γιάτσεκ Γκμοχ όμως δεν ηταν στο γύρο του θριαμβου, είχε απολυθεί καθώς είχε κλέισει συνεργασία με τον Ολυμπιακό πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.


Λίγα χρόνια αργότερα ξεσπάει νέο επεισόδιο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λάρισα , στην μεταγραφή του Καραπιάλη. Τον οποίο ήθελε και η Κολωνία του Λάτεκ ο οποίος πήγε στο Αλκαζάρ να δει τον παίκτη. Μάνατζερ στην υπόθεση ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο Γερμανός Τιλκόφσκι. Η μεταγραφή στην Κολωνία ματαιώνεται, ο Καραπιάλης δεν ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό, προτιμούσε τον ΠΑΟΚ λόγω Μητσιμπόνα η τον Ολυμπιακό που όμως δεν είχε μια.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού πάει στη Γερμανία και αναφέρει στους ανθρώπους της Κολωνίας εμπιστευτικά  πως ο Καραπιάλης είναι σοβαρά άρρωστος και δεν πρόκειται να παίξει μπάλα και ότι ο Παναθηναϊκός τον ζήτησε για φιλανθρωπικούς λόγους. Όταν μαθαίνει ο Καραπιάλης τους λόγους  ματαίωσης της μεταγραφής του στην Κολωνία , ξεπερνούσε τα 300 εκατ. σε δραχμές ,ακυρώνει το ραντεβού με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και στέλνει  μηνυμα στον Ολυμπιακό."Υπογράφω χωρίς μια". Κλείστηκε ένα ραντεβού στα Καμμένα Βούρλα και υπογράφει με δώρο ένα ρολόι που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού το πήρε  με δανεικά, αγύριστα η γυρισμένα δεν έχει σημασία, χρήματα  από ερυθρολεύκων φρονημάτων επαγγελματία πέριξ της Ομόνοιας.

Η μεταγραφή αυτή κρατησε όρθιο τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη και όταν ο Τροχανάς έδιωξε τον Μπάγιεβιτς ίσως και για κομματικούς λόγους. ανέβασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Οπως βλέπετε στη χώρα αυτή το ποδόσφαιρο μιμήθηκε την πολιτική στη διάρκεια της μεταπολίτευσης αλλά και η πολιτική μιμήθηκε το ποδόσφαιρο.

Έχουμε λοιπόν μια ποδοσφαιρική δημοκρατία και η 40χρονη κόντρα των πράσινων με τους βυσσινή δικαιώνει την άποψη ότι οι ισχυροί σε αυτή τη χώρα, είτε επιχειρηματίες, είτε πολιτικά κόμματα θα προτιμήσουν να είναι οι φεουδάρχες  στο κλειστό μεσαιωνικό χωριό τους και όχι τα  μέλη μιας ανοιχτής και φιλελεύθερης μεγαλούπολης παρότι πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από την πτώση του Τείχους.


Last Updated on Thursday, 22 February 2018 04:42
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 434