Στο 1.80 ο Ολυμπιακός PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 16 August 2017 20:59

Στο ελκυστικό 1.80 προσφέρεται σε ορισμένες εταιρείες του διαδικτύου η νίκη του Ολυμπιακού, μέσος όρος στο 1.70, που υποδέχεται μια αντίπαλο χωρίς αυξημένο ειδικό βάρος έστω και αν απέκλεισε την αυστριακή Σάλτσμπουργκ η οποία σπάνια είναι ανταγωνιστική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στα τέρματα ελκυστική χαρακτηρίζεται και η τιμη του over, αγγίζει και το 2.50 σε ορισμένες περιπτώσεις αν και ο φετινός Ολυμπιακός δεν είναι σταθερός αμυντικά και η Ριέκα είναι ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις του valuebet για το σημερινό πρόγραμμα.

ΥΓ Όσο στημένες είναι οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ, το 4 στα 4 πληρώνει 100 φορές με πιθανότητες 1 στις 330 και το 3 στα 3 πληρώνει 25 με πιθανότητες 1 στα 72 άλλο τόσο κάποιοι βγήκαν στα βουνά να κάψουν τα δάση. Βολεύει η επιχειρηματολογία υπέρ της απάτης στο ΚΙΝΟ σαν άλλοθι της αποτυχίας βολεύει και η επιχειρηματολογία υπέρ των εμπρηστών σαν άλλοθι της ανικανότητας.
Και στο κάτω-κάτω μπορεί ο οποιοσδήποτε ,αν γουστάρει ,να κάψει ολα τα βουνά της Αττικής και να αποδειχτεί ανώτερος της κρατικής μηχανής και των τοπικών κοινωνιών; Αυτό δεν το έχουν σκεφτεί όσοι υπερασπίζονται την ικανότητα και ανωτερότητα των εμπρηστών!

Last Updated on Thursday, 17 August 2017 02:42
 
Προέχουν η αυτονομία και η ελευθερία της ενημέρωσης PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 14 August 2017 21:05


Για δεύτερη φορά στην ιστορία των πρακτορείων διανομής τύπου γίνεται χρεοκοπία. Προηγήθηκε εκείνη του 2000 με την πτώχευση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Διανομής που αποτελούσε και μονοπώλιο.

Μετά την πτώχευση άλλαξε ριζικά υπέρ ορισμένων ισχυρών ο χάρτης στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα υπέρ του συγκροτήματος Λαμπράκη και της Πήγασος.Οι δύο εταιρείες διαδέχτηκαν το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε καθεστώς ημιμονοπωλίου και σε λιγότερα από  20 χρόνια βρέθηκαν στην ίδια περίπου θέση με αυτή που βρέθηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το κλείσιμο του πρακτορείου Ευρώπη , συμφερόντων Μπόμπολα, θα προκαλέσει πιέσεις στο σύστημα των εντύπων με άγνωστες τις συνέπειες.Το ότι ορισμένοι ισχυροί έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεγάλα μερίδια μιας αγοράς που τελεί υπό κατάρρευση είναι σίγουρο. Όμως κάθε ενέργεια σε βάρος της ελεύθερης ενημέρωσης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης πάντα φέρνει ολέθρια αποτελέσματα.

Ότι ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου που ενίσχυσε συμφέροντα αλλα και παρέδωσε τη σκυτάλη της ενημέρωσης στην τηλεοπτική βαβέλ.Η  οποία με τη σειρά της παρέδωσε την σκυτάλη στη βαβέλ του διαδικτύου, την ανωνυμογραφία και την ψευτογραφία με τα γνωστά αποτελέσματα και την παραλίγο ολική χρεοκοπία της χώρας, την έξοδο της από την Ευρωζώνη που θα σήμαινε την  επιστροφή της στις σκοτεινές εποχές.

Σε μια εποχή που η χώρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη όσο ποτέ την ελεύθερη ενημέρωση και τους   αδέσμευτους από αναγνώστες και συμφέροντα ενημερωτικούς μηχανισμούς  το νέο πλήγμα μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Και μέσα στο νέο τοπίο εύκολα μπορεί να δοθεί και η χαριστική βολή στη  χώρα η οποία  μπορεί να οδηγηθεί και σε εσωτερικές συγκρούσεις τις οποίες σήμερα κανένας δεν μπορεί να φαντασθεί.

Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση οφείλει να βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία τα θέματα της ενημέρωσης και να μην εστίαζει στα οικονομικά δεδομένα. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν προστατεύεται η αυτονομία των μέσων ενημέρωσης και η ανεξαρτησία του δημοσιογραφικού κόσμου.

Last Updated on Tuesday, 15 August 2017 00:02
 
Οι επιδόσεις των ταμείων το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 11 August 2017 02:20

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017
Συστήματα  Ιούλιος  2017

Στη διάρκεια του Ιουλίου ανέβηκαν 29 συστήματα με συνολικό ποντάρισμα 610 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 480 μονάδες με τις απώλειες  στο -21,3%

Ταμείο δυάδων , Ιούλιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουλίου ανέβηκαν 76 δυάδες με συνολικό ποντάρισμα 2790 μονάδων. Οι 13 πετυχημένες δυάδες έδωσαν επιστροφή 2543 μονάδων με τις απώλειες να ανέρχονται στο -8,85%


Ταμείο asian handicap, Ιούλιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουλίου ανέβηκαν 76 προτάσεις με ποντάρισμα 4080 μονάδων.Οι επιστροφές ανήλθαν στις 4117 μονάδες με οριακό κέρδος +0.9%.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017
Συστήματα  Ιούνιος 2017

Ανέβηκαν στη διάρκεια του Ιουνίου 21 συστήματα με συνολικό ποντάρισμα 456 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 617 μονάδες με κέρδος + 35,3%

Ταμείο δυάδων,Ιούνιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουνίου ανέβηκαν στο ταμείο 42 δυάδες με συνολικό ποντάρισμα 2160 μονάδων. Οι επιστροφές στις 1523 μονάδες με τις απώλειες να ανέρχονται στο
-29,5%.

Ταμείο asian handicap, Ιούνιος 2017
Στη διάρκεια του Ιουνίου ανέβηκαν στο ταμείο 49 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 2690 μονάδες και οι επιστροφές ανήλθαν στις 2618 μονάδες με οριακές απώλειες ύψους -2.68%.

Last Updated on Friday, 11 August 2017 02:32
 
Πόσοι ήταν στο κόλπο; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 05 August 2017 02:03


Από δύο μεγάλα διπλά , 1-0 την αήττητη Κορκ και 2-1 την Σάμροκ Ρόβερς προερχόταν η Μποέμιανς και στον αγώνα με την υπό κατάρρευση Μπρέι που ερχόταν από 4 σερί ήττες με παθητικό  11 τέρματα δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μια φορά.

Το παράδοξο είναι ότι στα μεγάλα αγγλικά γραφεία στοιχημάτων, την ladbrokes και την Bet365 η τιμή του άσσου άγγιξε το 2.00 ενώ στα ίδια επίπεδα ανέβηκε και το over.

Στην Bet365 ασκήθηκε αφύσικη πίεση και στην ισοπαλία την οποία έριξε από το 3.50 στο 3.30 μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα την ώρα που το gg από το 1.70  σκαρφάλωσε στο 1.80, σαν κάποιοι να γνώριζαν ότι θα ερχόταν η ισοπαλία χωρίς να γίνει το gg!

Η Μπρέι είχε φέρει 6 over στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και οι συγκεκριμένες τιμές στα στοιχήματα των τερμάτων σε συνδυασμό με το τελικό 0-0 παραπέμπουν σε χειραγωγημένο για τα στοιχήματα αγώνα με άγνωστο τον αριθμό ποδοσφαιριστών, παραγόντων κλπ που ήταν στο κόλπο.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φυσικά ανοίγει θέματα και για το κατά πόσο  γνήσιες ήταν οι πρόσφατες εκτός έδρας νίκες της Μποέμιανς απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους.Και επιπλέον θέτει  το σκληρό ερώτημα τι είδους προϊόν είναι το ιρλανδικό ποδόσφαιρο και αν θα βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα μιμητές στην ευρωπαϊκή ζώνη μέσα από τη θεωρία του σάπιου η  και χρεοκοπημένου μήλου.

Μετά τα όσα έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα το valuebet δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον  με το ιρλανδικό πρωτάθλημα το οποίο προσβάλει τόσο τον αθλητικό ανταγωνισμό  όσο και τον αθλητικό στοιχηματισμό.

ΥΓ Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν ορισμένες προτάσεις για το απογευματινό πρόγραμμα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει γύρω στις 7.30 με το βραδινό πρόγραμμα.

Last Updated on Saturday, 05 August 2017 02:07
 
Χαμηλές τιμές PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 August 2017 20:24

Η Μονακό, η Κορκ και η Ντάνταλκ είναι τα μεγάλα φαβορί του βραδινού προγράμματος της Παρασκευής όμως η απόδοση της τριάδας δεν ικανοποιεί αφού ο κίνδυνος για μια τουλάχιστον κόντρα είναι αυξημένος.

Στη Β΄Γαλλίας δεν θα πάρουμε θέση, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο πολλών ισοπαλιών όμως είναι πολύ νωρίς για σοβαρά πονταρίσματα. Αμφίρροπες οι αναμετρήσεις της Σταντάρ Λιέγης με την Γκενκ και της Καϊζερ/τερν με την Ντάρμσταντ ενώ αρκετά πιθανό δείχνει το over στην αναμέτρηση της Μποέμιανς με την Μπρέι που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στη Β΄Βραζιλίας έχει αξία το "δυάρι" του ασσου της Ναούτικο με βάση τα πρόσφατα αποτελέσματα της και το διπλό στη Βίλα Νόβα.

Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το σημερινό πρόγραμμα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει αργά το βράδυ με το απογευματινό πρόγραμμα του Σαββάτου.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 416