ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 24 October 2017 01:02

Αθήνα 24 Οκτωβρίου

ΑΙΣΙΟΣ
Καλά όλοι  εσένα βαράνε αυτή την εποχή; Και να έλεγα ότι σε χτυπάνε σε διαδηλώσεις δεν στέκει. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γιατί δεν στέκει;

ΑΙΣΙΟΣ Πρώτα γιατί γίνονται λίγες διαδηλώσεις και σε όσες γίνονται η αντιμετώπιση είναι ήπια.
.
ΑΠΑΙΣΙΟΣ Λογικό μου ακούγεται, ο κόσμος πάει μπροστά.

ΑΙΣΙΟΣ Τι εννοείς πάει μπροστά, οι διαδηλώσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και με βία;

ΑΙΣΙΟΣ Δεν είπα αυτό, δεν είμαστε για βίες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν μπορείς να ολοκληρώσεις μην το ξεκινάς.

ΑΙΣΙΟΣ Τελικά ποιοι σε βάρεσαν .

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κανένας , μόνος μου τα έκανα για ασπίδα προστασίας. Ποιος θα χτυπήσει έναν χτυπημένο , παραπλανητικά είναι αυτά που βλέπεις.

ΑΙΣΙΟΣ Μα τι λες τώρα αφού και τα δύο σου μάτια είναι μελανιασμένα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Α για αυτό μιλάς τόση ώρα. Με βάρεσε στο αριστερό ένας που νόμιζα ότι ήταν αριστερός επειδή τον είπα κομμουνιστή.

ΑΙΣΙΟΣ Ψεύτη δεν το πιστεύω , και στο δεξιό μάτι  ποιος σε χτύπησε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ο ίδιος. Λίγες μέρες για να επανορθώσω τον είπα καπιταλιστή και με ξαναβάρεσε στο δεξί. Θα έπρεπε μου είπε να τον αποκαλώ απλώς δημοκράτη,σκέτο.

ΑΙΣΙΟΣ Και τι του είπες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλή αντάμωση στον άλλο κόσμο.

ΑΙΣΙΟΣ Το σκότωσες το ανθρωπάκι  ρε καθίκι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όχι ρε βλάκα , τι με πέρασες , αλλά βάλε το μυαλό σου να δουλέψει , όλοι κάποτε δεν θα πάμε στον άλλο κόσμο; Μήπως είσαι κολλημένος με τις ελληνικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και σάλταρες.

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί εσύ δεν τις διαβάζεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλέπω μόνο  ξένες, αγγλικές, γαλλικές, γερμανικές και τώρα τελευταία κινέζικες, ινδικές ,αφρικανικές και ισλαμικές είναι πιο σοβαρές και πιο χρήσιμες.

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ δεν ξέρεις ούτε μια ξένη λέξη , τι διαβάζεις; 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Είσαι απρόσεκτος, δεν είπα ότι διαβάζω , βλέπω μόνο τις φωτογραφίες και τα γράμματα. Κάνω τους δικούς μου συνδυασμούς για τα νοήματα.

ΑΙΣΙΟΣ Πάντα αντιδραστικός , τι έχουν οι ελληνικές ιστοσελίδες που σε κάνει να τις περιφρονείς;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αριστερά μια νύφη που παίρνει πίπα τον γαμπρό στην αυλή μιας εκκλησίας, στη μέση φόνους , αίματα, και βία, μετά βάζουν μια μεγάλη ανάλυση για την περικοπή των συντάξεων , ακολουθεί το ιδανικό πέος για τις γυναίκες, ,και από κάτω οδηγίες για καλύτερο οργασμό , δίπλα μια ληστεία μετά φόνου, και δεξιά την αχόρταγη δασκάλα που βίασε όλα τα ανήλικα της τάξης. Που και που πετάνε και τις επιθέσεις του ρουβίκωνα με μόνιμο τίτλο "τα έσπασαν  ανενόχλητοι". Τους νοιάζει βλέπεις μόνο ο πυρετός και όχι η αρρώστια.

ΑΙΣΙΟΣ Οι ξένοι δεν τα έχουν αυτά;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα έχουν αλλά εμείς έχουμε μόνο αυτά, γιατί μόνο αυτά κάνουν κλικ και λάικ, φτιάχνουν δηλαδή την κουλτούρα της επόμενης μέρας.

ΑΙΣΙΟΣ Τελικά ο ρουβίκωνας τι είναι κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ένα ιταλικό ποταμάκι που ρίχνει το νερό του στην αδριατική είναι που όποιος το περνούσε δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι οι ρουβικώνες είναι αποφασισμένοι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν τα ξέρω και όλα, δεν παρακολούθησα την απόβαση στο Ρίμινι επειδή τότε δίδασκα σε ένα σχολείο της εποχής.

ΑΙΣΙΟΣ Τι ασυναρτησίες είναι αυτές που λες δεν τις καταλαβαίνω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ούτε και εγώ , τις λέω για να μπερδευτώ και να ζαλιστώ , είναι πιο υγιεινό να φτιάχνεσαι με τις δικές σου σκέψεις και λόγια από το να κατεβάζεις αλκοόλ και μπάφους.

ΑΙΣΙΟΣ Λες και ο Αλέξης να έχει τα ίδια με σένα μυαλά. Ούτε πίνει , ούτε έχει άλλα χούια, σαν να ζει σε άλλο κόσμο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάντως τον φυλάει ολόκληρος στρατός. Σε κάθε ομιλία του υπάρχουν εκπαιδευμένα σκυλιά στο έδαφος  και εκπαιδευμένες γάτες στα γύρω δέντρα.

ΑΙΣΙΟΣ Οι γάτες δεν εκπαιδεύονται ηλίθιε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα τις είδα με τα μάτια μου πριν με βαρέσει ο δημοκράτης.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν ήταν εκπαιδευμένες βρε βλάκα , είδαν τα σκυλιά φοβήθηκαν και  σκαρφάλωσαν στα δέντρα, τι πιο φυσικό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μα αυτές ήταν μεγαλύτερες από τα σκυλιά, διπλάσιες σχεδόν.

ΑΙΣΙΟΣ Τότε να κόψεις τις ασυνάρτητες σκέψεις, ξεκίνα εντατική θεραπεία με 5 μπουκάλια ουίσκι και 12 μπάφους το 24ωρο , έναν κάθε δύο ώρες και έλα να σε ξαναδώ μήπως αυξήσω τη δόση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μια μέρα είδα και έναν δεξιό με μια κοιλιά μέχρι πέρα. Του έπιασα και συζήτηση. Λες να ήταν όραμα;

ΑΙΣΙΟΣ Τι σου είπε;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Eixε πάθει μανία με την Περιστέρα και έτρωγε κάθε μέρα  τρεις τηγανιές πιτσούνια. Του  τη δίνει η πρώτη κύρια, ξεφυσούσε κάθε τόσο και έλεγε, "ρε για κοίτα μεγαλεία η καραγκούνα η κομμουνίστρια".

ΑΙΣΙΟΣ Τι του απάντησες;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Γονατίζεις και προσκυνάς αυτούς που θα σε εξόντωναν αν δεν υπήρχαν αυτοί που υποτιμάς και χλευάζεις. 

ΑΙΣΙΟΣ Πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όποτε θέλετε και όπου θέλετε ελάτε στο ραντεβού και τότε θα  καταλάβετε τα ντοκουμέντα.Αλλά να ξέρετε ότι θα έχετε διαβεί τον δικό σας ρουβίκωνα και αυτό δεν το αντέχετε ούτε στη σκέψη.  

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι όλα αυτά , μήνυμα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Σε βοηθάω να ανοίξεις τα μάτια σου να καταλάβεις.Αλλά και να καταλάβεις δεν θα το παραδεχθείς.

ΑΙΣΙΟΣ Και εσύ κάτσε να σε βαράνε οι δεξιοί που δηλώνουν αριστεροί και οι αριστεροί επειδή τους λες κομμουνιστές.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν ήξερες τις αναλύσεις και τα πορίσματα για τις επιλογές των ανώνυμων ψηφοφόρων στις εκλογές της τελευταίας επταετίας θα αποκαλούσες όλους  τους ψηφοφόρους εθνική απειλή.

ΑΙΣΙΟΣ Θέλετε να μας βάλετε και στο γύψο τώρα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οχι αλλά δεν πιο δίκαιο και πιο χρήσιμο να ψηφίζουν από τώρα και πέρα μόνο όσοι δεν έχουν ασκήσει ποτέ το εκλογικό τους δικαίωμα.

ΑΙΣΙΟΣ Πόσοι είναι όλοι αυτοί;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εγώ , ίσως 5-6 φίλοι μου και όλοι οι κάτω των 20 ετών.

ΑΙΣΙΟΣ Θες προνόμια επειδή δεν είδες ποτέ σου κάλπη.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ναι θέλω γιατί έκανα αντίσταση στο παρελθόν και στο παρόν που γινόταν παρελθόν και αναγνώριζα μόνο τα νιάτα και το μέλλον.

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως δεν πήγες ποτέ σε εκλογικό κέντρο επειδή βαριόσουν να ξυπνήσεις και δεν μπορούσες τις ουρές τεμπέλη , σε ξέρω καλά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτά ήταν απλώς παράπλευρα κέρδη.

ΑΙΣΙΟΣ Πόσα κέρδισες ρε τσιφούτη;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βάλε γύρω στις 100 εκλογές, βουλευτικές , δημοτικές και τα λοιπά. Κέρδισα από 5 ώρες ύπνο, σύνολο 500 ώρες. Βάλε και 200 εισιτήρια , βάλε και μερικά ταξί, βάλε 100 τυρόπιτες, 200 καφέδες έναν πριν , έναν μετά,  σάντουϊτς, τσιγάρα. Ξέρεις πόσα μαζεύονται. Και οι αφανείς δαπάνες είναι πολύ περισσότερες.

ΑΙΣΙΟΣ Τι είναι αυτές;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα έπρεπε να αγοράζω εφημερίδες για τις υπέρ και κατά κριτικές, να μαλώνω με τον έναν και με τον άλλο και να πίνω χάπι για την πίεση. Αν  το κόμμα μου με απογοήτευε θα έπρεπε να πίνω αλκοόλ για να ξεχνώ τον πόνο μου , να καπνίζω καθημερινά αντί για 40 τσιγάρα καμιά 80άρια , να έτρωγα  ότι έβρισκα από το άγχος και στο τέλος μπορεί να με έτρεχαν και στα νοσοκομεία. Δεν θα πάθαινα και λίγα και από πάνω θα είχα και τύψεις.

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι ένας φτηνιάρης  υλιστής

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αλλά με πλούσια αισθήματα και μην ξεχνάς ποτέ ότι είμαι και ένας μέγας ζωόφιλος.

Last Updated on Tuesday, 24 October 2017 01:34
 
7 στα 8 over! PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 23 October 2017 00:23

Μόνο η Μίλαν δεν πέρασε από τα 8 over που πρότεινε το valuebet στο πρόγραμμα της Κυριακής. Πέρασαν 3 στα 4 λογικά σημεία , η κόντρα από την Μαρσέιγ που ισοφαρίστηκε στο 93΄ενώ δεν πήγαν καλά οι ισοπαλίες και οι ανατροπές.
Στη συνέχεια ακολουθούν οι προτάσεις  που ανέβασε το valuebet στο  πρόγραμμα της Κυριακής.

"Θα προτείνουμε τις νίκες των Λίνγκμπι, Εστερσουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και του Ολυμπιακού. Τα ακριβά ημίχρονα και οι ανατροπές προτείνονται από τις Μίλαν, Σιόν, Κοπεγχάγη, Λάτσιο, Ντάλας, Σιάτλ και Σαν Χοσέ.

Τις εκπλήξεις θα τις προτείνουμε από τις Αντβέρπ, Μπολόνια Λουκέρνη και Μαρσέιγ. Οι ισοπαλίες προτείνονται στα ματς της Κολωνίας, της Τότεναμ, της Βόλφσμπουργκ, της Λεγκανές, της Μπαϊα , της Γκρέμιο και της Σαπεκοένσε.

Τα over και τα μεγάλα σκορ προτείνονται στους αγώνες της Χόμπρο, της Νυρεμβέργης. της Φέγενορντ, της Μίλαν, της Σιόν, της Ουντινέζε, της Λάτσιο και της Ουάσινγκτον.Δεν θα ανέβουν προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα. Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας."

 
Ήταν μια φορά ένας Εγγλέζος, ένας Αμερικάνος και ένας Ρώσος.. PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 22 October 2017 00:15


Η Χάντερσφιλντ στην πρεμιέρα του πιο έντιμου πρωταθλήματος στον πλανήτη γη κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Από τότε σκόραρε άλλες δύο φορές κρατώντας τις δυνάμεις της ενόψει της Μάντσεστερ Γιουν.την οποία κέρδισε με 2-1. Η Κρίσταλ Πάλας ανασκουμπώθηκε μετά από από αυτό το βαρύ 0-3 και κράτησε δυνάμεις για την Τσέλσι αρνούμενη να σκοράρει στα 7 επόμενα παιχνίδια. Μόλις υποδέχτηκε την Τσέλσι σκόραρε δύο φορές επικρατώντας με 2-1 και αυτή από ημίχρονο.

Η Τσέλσι που είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα, 2-3 από τη Μπέρνλι κέρδισε την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ, πήγε στο 0-0 με Άρσεναλ και έχασε με 0-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, Ενδιάμεσα όμως κέρδισε μετά από ένα έντιμο παιχνίδι την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο "Βιθέντε Καλδερόν", τιμώρησε με το επιβλητικό 6-0 την αρμένικη Καραμπάκ και παραχώρησε τίμια ισοπαλία με 3-3 στη Ρόμα λίγες ώρες μετά το 0-0 στο Καραμπάκ-Ατλέτικο Μαδρίτης. Εδώ τελειώνει το ανέκδοτο με τα ..ανέκδοτα και ακολουθεί αυτό με τον ..Τοτό.

ΥΓ. Ενδιαφέρον το -1.25 στο διπλό της Γιουβέντους με το over να ανεβαίνει στο 2.00. Μας λένε δηλαδή ότι η  Ουντινέζε δεν θα βάλει γκολ αλλά δεν φάει τρία.


ΥΓ 2  Στη Γαλλία ο Μακρόν , ο νυμφευμένος με μια Μπριζίτ, όχι  τη Μπαρντό , αλλά στο περίπου, εξ΄άλλου η ζωόφιλη θεατρίνα στηρίζει την κόρη του Λεπέν, κατάφερε να εξαφανίσει τις ισοπαλίες στη 2η κατηγορία. Τα 46 χινάρια των πρώτων 12 αγωνιστικών του περσινού πρωταθλήματος φέτος έπεσαν στους ίδιους αγώνες στα 21. Λες και έχουμε να κάνουμε με προεκλογική υπόσχεση.


 
Στις 1.30 το μεσημέρι η απογευματινή ενημέρωση του Σαββάτου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 20 October 2017 23:25

Πέρασε η μία από τις τρεις δυάδες που ανέβασε το valuebet στο πρόγραμμα της Παρασκευής ,αυτή με τους άσσους της Φορτούνα Ντισ. και της Σάλκε, ενώ στο τολμηρό σύστημα πέρασε μόνο το διπλό της Χάλμσταντ. Παίχτηκε και ένα trixie ισοπαλιών στη 2η Γαλλίας με μια μόλις επιτυχία σε ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες αποφεύγουν τις ισοπαλίες και  σκοράρουν σε αφύσικο βαθμό στο τελευταίο δεκάλεπτο.

7 επικίνδυνα  αουτσάιντερ
Πολλά τα ισχυρά φαβορί στο απογευματινό  πρόγραμμα του Σαββάτου στο οποίο επιλέξαμε 7 αουτσάιντερ που έχουν αυξημένη τύχη , μια λογική τετράδα με νίκες γηπεδούχων, αλλά και ορισμένα μεγάλα σκορ. Η ενημέρωση θα γίνει γύρω στις 1.30 το μεσημέρι μαζί με τις προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα ενώ θα γίνει και μια δευτερη ενημέρωση γύρω στις 7.30 το απόγευμα με το βραδινό πρόγραμμα.

Last Updated on Friday, 20 October 2017 23:37
 
Στο 1.60 η Φορτούνα Ντίσελντορφ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 20 October 2017 17:54

Ισχυρή πίεση δέχτηκε ο άσσος της Φορτούνα Ντισ. στην αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ και υποχωρεί από το χθεσινό 1.90 στο 1.60. Η Κρεμονέζε ανέβηκε και στο 2.00 και έγιναν πολλές κινήσεις υπέρ της Οσασούνα και της Σεαρά. Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το σημερινό πρόγραμμα ,ανάμεσα τους και ένα τολμηρό trixie.


Τι έγραψε το valuebet στο Γιουρόπα Λιγκ
Τις εκπλήξεις από την ΑΕΚ και την Λουντογκόρετς και τις ισοπαλίες της Ντιναμό Κιέβου και της Κοπεγχάγης έπιασε το valuebet στις προτάσεις που ανέβασε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στη συνέχεια ακολουθεί η ενημέρωση που ανέβασε η ιστοσελίδα για τους αγώνες των 10.05μμ.

Written by valuebet
Thursday, 19 October 2017 20:51

Καλησπέρα σας
Θα προτείνουμε τις εκπλήξεις από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Λεμεσού,και την  Λουντογκορετς καθώς και το διπλό της Λοκομοτίβ Μόσχας. Τα over και τα μεγάλα σκορ τα προτείνουμε στα ματς της ΑΕΚ , της Αούστρια Βιέννης και της Χοφενχάιμ με τα σκορ 3-3,3-2,2-3,και 2-2.  Στα ματς της Ντιναμό Κιεβου και της Κοπεγχάγης θα προτείνουμε την ισοπαλία. Στη Βραζιλία θα προτείνουμε τους άσσους της Βιτόρια Μπαϊα και της Φλαμένγκο και την ισοπαλία της Σπορτ Ρεσίφε.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 424