Πολιτικοποδοσφαιρική δημοκρατία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 21 February 2018 03:30

"Θυμηθείτε το ένδοξο Γουέμπλεϊ ,θυμηθείτε το έπος με τις Σλόβαν από την Μπρατισλάβα, με τον Ερυθρό Αστέρα της Γιουγκοσλαβίας με την Έβερτον των εφοπλιστών. Μπείτε μέσα και πατήστε τους, δοξάστε το ένδοξο τριφύλλι, μην ατιμάζετε την λαμπρή ιστορία μας. Είμαστε 9οι στη βαθμολογία αλλά πρέπει να παίξουμε σαν πρώτοι". Δεν έχετε δικαιώμα να αποτύχετε εσάς κοιτάζει όλη η Ελλάδα" Και θα ανταμοιφθείτε αν τα καταφέρετε".

Αυτός τον πύρινο λόγο άκουσαν στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 1982-1983 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, λίγο πριν μπουν στο καμίνι της Λεωφόρου. Θα αντιμετώπιζαν σε λίγη ώρα τη Λάρισα που απειλούσε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό τον οποίο είχε κερδίσει πριν από δύο αγωνιστικές μέσα στο Καραϊσκάκη. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΟΚ και αν κέρδιζε δεν  είχε πρόβλημα όμως σε περίπτωση γκέλας θα έπρεπε να μην κερδίσει η Λάρισα τον αδιάφορο Παναθηναϊκό.


Παραδοσιακά υπήρχαν σημαντικές ταξικές διαφορές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Αλλά η συγκεκριμένη ομιλία είχε σκοπό να υπερασπιστεί την αποκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Ίσως σαν εξυπηρέτηση, ίσως σαν κίνηση καλής θέλησης , ίσως επειδή οι δεινόσαυροι ούτε καν σκεφτόταν ότι θα τους έπαιρνε το πρωτάθλημα η αριστερίστικης κουλτούρας   ομάδα του κάμπου και θα έβαζε σε απειλή την κυριαρχία τους. Βλέπετε λίγα χρόνια νωρίτερα ο Παναθηναϊκός στον τελικό κυπέλλου του 1980 χρειάστηκε την προστασία του καθεστώτος για να κερδίσει με διαιτητική εύνοια την Λάρισα.

Επιστροφή στο 1983. Ο Παναθηναίκός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ολυμπιακό και μέσα στην καυτή λεωφόρο κέρδισε με 2-1. Αν επαιζε με τόση ενέργεια στο υπόλοιπο πρωτάθλημα θα είχε πάρει τον τίτλο και δεν θα τερμάτιζε 9ος. Με άνεση πήρε και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ , και έτσι δεν χρειαζόταν η πράσινη αυταπάρνηση , όμως όλα αυτά εγιναν για παν ενδεχόμενο. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Γκμοχ από τη Λάρισα, βγαίνει πρωταθλητής και φτάνει μέχρι τους 4 του επόμενου κυπέλλου πρωταθλητριών.

Ο Γκμοχ όμως φεύγει και γυριζει στη Λάρισα και στη σεζόν 1987-1988 παίρνει το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα αγκάθι. Στον αγώνα με τον Παναθηναίκό, νίκησε η Λάρισα με 2-1, μπαίνει αλλαγή  στο 70΄ο Τσίγκωφ που ήταν άρρωστος και απροπόνητος ενω έπαιρνε και  αντιβηχικά φάρμακα που περιείχαν κωδεϊνη, ουσία με ναρκωτικές ιδιότητες και όσοι έπαίρναν το αντιβηχικό δεν έπρεπε να οδηγούν, προκαλούσε υπνηλία. Η ουσία όμως ήταν στη μαύρη λίστα του ντόπινγκ και μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάτσεκ Γκμοχ και ένας παράγοντας της Λάρισας ζητάνε  αντιτόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτόματα και  ο Παναθηναίκός αποκτούσε το δικαίωμα να επιλέξει δύο παίκτες από τη Λάρισα , και  ο ένας ήταν ο Τσίγκοφ που μπήκε αλλαγή στο 70΄και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-1.


Βγήκε η ουσία στα ούρα ,έγινε αφαίρεση βαθμών ο κόσμος βγήκε στο δρόμο, οπως τότε με τον Ασλανίδη το 1973 για το περιβόητο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και μια στρατιωτική καταγγελία περί απόπειρας δωροδοκίας Σερραίου διαιτητή που έμενε στη Θεσσαλονίκη. Οι σχετικές υπηρεσίες της εποχής μετά το 1974 απολογούμενες άφησαν  να εννοηθεί ότι  υπήρξε οργανωμένο σχέδιο τιμωρίας της Λάρισας γιατί ο Ασλανίδης δεν ήθελε και για λόγους εντοπιότητας αλλά και για πολιτικούς λόγους την άνοδο της στην κατηγορία ίσως με εντολή του στρατιωτικού καθεστώτος. Και οτι δεν προσέγγισαν οι της Λάρισας τον διαιτητή αλλά κύκλος του διαιτητή προσέγγισε τηλεφωνικά τους παράγοντες της τοπικής ομάδας μαγνητοφωνόντας τις ανιχνευτικές συζητήσεις για να κάνει καταγγελία δωροδοκίας για λογαριασμό του καθεστώτος.


Τελικά ο Κίμωνας Κουλούρης ακύρωσε και για πολιτικά οφέλη το νόμο, υπήρχε ένα προηγούμενο με τον Ισις του ΟΦΗ , οι 4 βαθμοί επιστρέφονται και η Λάρισα πήρε τον τίτλο.Ο Γιάτσεκ Γκμοχ όμως δεν ηταν στο γύρο του θριαμβου, είχε απολυθεί καθώς είχε κλέισει συνεργασία με τον Ολυμπιακό πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.


Λίγα χρόνια αργότερα ξεσπάει νέο επεισόδιο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λάρισα , στην μεταγραφή του Καραπιάλη. Τον οποίο ήθελε και η Κολωνία του Λάτεκ ο οποίος πήγε στο Αλκαζάρ να δει τον παίκτη. Μάνατζερ στην υπόθεση ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο Γερμανός Τιλκόφσκι. Η μεταγραφή στην Κολωνία ματαιώνεται, ο Καραπιάλης δεν ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό, προτιμούσε τον ΠΑΟΚ λόγω Μητσιμπόνα η τον Ολυμπιακό που όμως δεν είχε μια.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού πάει στη Γερμανία και αναφέρει στους ανθρώπους της Κολωνίας εμπιστευτικά  πως ο Καραπιάλης είναι σοβαρά άρρωστος και δεν πρόκειται να παίξει μπάλα και ότι ο Παναθηναϊκός τον ζήτησε για φιλανθρωπικούς λόγους. Όταν μαθαίνει ο Καραπιάλης τους λόγους  ματαίωσης της μεταγραφής του στην Κολωνία , ξεπερνούσε τα 300 εκατ. σε δραχμές ,ακυρώνει το ραντεβού με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και στέλνει  μηνυμα στον Ολυμπιακό."Υπογράφω χωρίς μια". Κλείστηκε ένα ραντεβού στα Καμμένα Βούρλα και υπογράφει με δώρο ένα ρολόι που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού το πήρε  με δανεικά, αγύριστα η γυρισμένα δεν έχει σημασία, χρήματα  από ερυθρολεύκων φρονημάτων επαγγελματία πέριξ της Ομόνοιας.

Η μεταγραφή αυτή κρατησε όρθιο τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη και όταν ο Τροχανάς έδιωξε τον Μπάγιεβιτς ίσως και για κομματικούς λόγους. ανέβασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Οπως βλέπετε στη χώρα αυτή το ποδόσφαιρο μιμήθηκε την πολιτική στη διάρκεια της μεταπολίτευσης αλλά και η πολιτική μιμήθηκε το ποδόσφαιρο.

Έχουμε λοιπόν μια ποδοσφαιρική δημοκρατία και η 40χρονη κόντρα των πράσινων με τους βυσσινή δικαιώνει την άποψη ότι οι ισχυροί σε αυτή τη χώρα, είτε επιχειρηματίες, είτε πολιτικά κόμματα θα προτιμήσουν να είναι οι φεουδάρχες  στο κλειστό μεσαιωνικό χωριό τους και όχι τα  μέλη μιας ανοιχτής και φιλελεύθερης μεγαλούπολης παρότι πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από την πτώση του Τείχους.


Last Updated on Thursday, 22 February 2018 04:42
 
Πέρασε ένα σκληρό trixie PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 20 February 2018 01:24

Διαφορά έγινε στις προτάσεις της Καθ. Δευτέρας που ανέβασε το valuebet από την προηγούμενη μέρα. Το trixie έδωσε επιστροφή 350 μονάδων, ενώ πέρασε και μια από τις δύο δυάδες , με το διπλό του Παναθηναϊκού και τον άσσο της Αϊντραχτ Φρ. Δύο στα δύο στο asian handicap , η Γουίγκαν στο +2.25 και η Αϊντραχτ Φρ. στο level.

Για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι θα επισημάνουμε δύο λάθη των αγορών. Φέτος η Σίτι με τους "μικρούς" έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και στο πρωτάθλημα με δύσκολες νίκες. Το δεύτερο λάθος έχει να κάνει με το ιστορικό των δύο ομάδων. Η Γουίγκαν το 2013 και το 2014 είχε κερδίσει με τη Σίτι μέσα στο Ιττιχαντ , πάλι στο κύπελλο και οι εκπλήξεις τρίτωσαν , αυτή τη φορά στο Γουίγκαν.

Συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται δεν είναι συμπτώσεις μπορεί να πει η πονηρή άποψη , όμως το Γουίγκαν είναι το ..επίνειο του Μάντσεστερ , γνωστό για τις εκπληξεις με την Μάντσεστερ Γιουν. του Σερ Άλεξ. Μπορεί στο Ολντ Τράφορντ να είναι προπονητής ο Μουρίνιο όμως η Μπαρτσελόνα  του Γκουαρδιόλα είχε πολλές ομοιότητες με το πάσινγκ γκέιμ της Μάντσεστερ Γιουν του Φέργκιουσον .Και όμως στη χώρα των αμέτρητων ειδικών και προπονητών αυτή η ομοιότητα  δεν  ερμηνεύτηκε ούτε εξηγήθηκε ποτέ. Δεν λέμε ότι έπαιξε ρόλο ο παππούς στην έκπληξη, αλλά πίσω από κάθε παραμύθι πρέπει να υπάρχει ένας κακός και ένας καλός.

ΥΓ.Όλα αυτά τα γράφουμε εκ του ασφαλούς γιατί αν η Σίτι έριχνε πεντάρα στη Γουίγκαν δεν θα βγάζαμε κιχ.¨Ομως  θα συμφωνείτε ότι το 5.50 του 1Χ  μπροστά στο 1.15 του διπλού δεν είχε καμμιά σχέση.

ΥΓ2  Παρά τα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζουμε η ιστοσελίδα συνεχίζει με επιμονή και υπομονή.

3 αγώνες, κωδικός 2-3,
στήλες 4, μονάδες 20
Επιστροφή 350 μονάδες

1529 Λάρισα-Παναθηναϊκός 2 2.80
1538 Αϊντραχτ Φρ. -Λειψία 1 2.60
1548 Γουίγκαν -Μάντσεστερ  Σίτι 5.00
Last Updated on Tuesday, 20 February 2018 01:50
 
Προσφορά: 20 ευρώ η τετράμηνη συνδρομή στο valuebet! PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 13 February 2018 01:51

Στα πλαίσια  προσπάθειας ενίσχυσης της ιστοσελίδας το valuebet προσφέρει  τετράμηνη συνδρομή με 20 ευρώ , μόλις 5 ευρώ μηνιαίως. Η προσφορά ισχύει  για εγγραφές που θα γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου και η συνδρομή θα ισχύει μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Η εγγραφή  γίνεται μόνο με paysafe card ,  δύο κάρτες τον 10 ευρώ και με την αποστολή των 16 ψηφίων των  κωδικών στο email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it η με μήνυμα στο τηλέφωνο 6932-412418. Στη συνέχεια θα λάβετε στο email σας η τηλεφωνικά  τον κωδικό  πρόσβασης στο valuebet.

 
Αν δεν αλλάξουμε θα σκαρφαλώνουμε PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 12 February 2018 22:53


To σκάνδαλο της Νοβάρτις κόστισε στην Ελλάδα όσο ένα μνήμονιο δήλωσε ο πρωθυπουργός και αν δεν είναι ακριβώς έτσι είναι στο περίπου. Εχουμε και λέμε ένα το κρατούμενο με τους κρατούμενους.Άλλο ένα  μνημόνιο κόστισαν τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά προγράμματα, άλλο ένα τα σκάνδαλα στα κατασκευαστικά και στις τηλεπικοινωνίες, να μην κόστισε και ένα μνημόνιο η Ολυμπιακή. Φτάσαμε στα 4 μνημόνια και υπάρχει ακόμα δρόμος.

Δύο γεμάτα μνημόνια η Ολυμπιάδα, βάλτε και ένα μνημόνιο οι δύο χρηματιστηριακές φούσκες, του 1999 η δυνατή και του 2006 η λιγότερη ξακουστή, προσθέστε και ένα μνημόνιο με τις συγκοινωνίες της Αττικής και τα τρένα φτάνουμε στα 8 μνημόνια. Προσθέτουμε και ένα μνημονίο για το φαγοπότι στους δήμους και στο παρά ένα δεν πιάνουμε τα 10 μνημόνια την ώρα που έχουμε υπογράψει μόλις τα τρία μας μνημόνια.

Αν δεν άλλαξουμε θα έχουμε πολύ δρόμο για να ανέβουμε  το βουνό των μνημονίων αλλά η κακή συνήθεια των μισογεμάτων ποτηριών και το "εγώ έχω παπούτσια και ο διπλανός μου είναι η θα  είναι ξυπόλητος, άρα είμαι καλά" δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία.

Last Updated on Monday, 12 February 2018 22:59
 
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 08 February 2018 02:59

Αθήνα 8 Φεβρουαρίου

ΑΙΣΙΟΣ
Τι γράφει το πλακάτ  που κρατάς; Το έριξες στα συλλαλητήρια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εχει συνθήματα και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν στα λέω.

ΑΙΣΙΟΣ Εδώ τα έγραψες για να τα δούνε όλοι και δεν θέλεις να τα δω εγώ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ μου κάνεις κριτική και σχόλια , είσαι σκέτο φέισμπουκ εγώ θέλω να γράφω και να μην το συζητάω, ούτε να με σχολιάζουν.

ΑΙΣΙΟΣ Εγινες ένας φοβιτσιάρης, ούτε την κριτική δεν δέχεσαι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι είμαστε εμείς οι δειλοί, δεν δεχόμαστε κριτική και σχόλια και για αυτό δεν μιλάμε. Αφήνουμε εσάς τους γενναίους που δεν φοβάστε την κριτική αλλά προκοπή δεν βλέπουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Αν γράφεις σωστά και λογικά πράγματα δεν θα σου κάνω κριτική.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε γιατί δεν τα λες μόνος σου τα σωστά και τα λογικά. Πρέπει να τα πω και εγώ;

ΑΙΣΙΟΣ Αδιόρθωτος μια ζωή, ένα άχρηστο ρεμάλι που φοβάται την κριτική.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάλι με έβρισες , έκανες κριτική χωρίς να ξέρεις τι έγραψα.

ΑΙΣΙΟΣ Εκεί το πήγαινες να με βγάλεις φασίστα και υβριστή.Θα μου πεις τι γράφεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα στα πω  είναι ήπια συνθήματα.

ΑΙΣΙΟΣ Για να ακούσω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η μία όψη γράφει: "Ένας Βονάρτης την ημέρα κάνει τον Μέγα Αλέξανδρο πέρα."

ΑΙΣΙΟΣ Και η άλλη όψη τι γράφει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ "Όποιος πολιτικός δεν λαδώθηκε από τη Νοβάρτις είναι μαλάκας."


ΑΙΣΙΟΣ Καλά σε κάνουν και σε βαράνε. Βρίζεις όλο τον πολιτικό κόσμο, θα σε βαρέσουν όλοι τώρα, μαύροι, μπλε, πράσινοι και κόκκινοι. Κανένας δεν λαδώθηκε , είναι σκευωρία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αστειεύομαι , το ξέρω  ότι δεν λαδώθηκε κανένας.Έμαθα ότι σούπερ κορίοι της ΝΑΣΑ , αυτοί που ψάχνουν στο σύμπαν, έπιασαν μια συνομιλία του Χριστού με τον πατέρα του τον Θεό. Ο Πατέρας ρωτούσε το γιο πότε θα κάνει τη δεύτερη παρουσία, και εκείνος αντιδρούσε. Ξέρεις τι του απάντησε;

ΑΙΣΙΟΣ Εγώ  δεν ξέρω από κοριούς και σούπερ κοριούς, συνέχισε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πως να κατέβω στη γη πατέρα οι δικαστές μου  θα με πάνε στην Ελλάδα. Και μόλις ξαναπώ το ουδείς αναμάρτητος και το αναμάρτητος πρώτος να ρίξει την πέτρα, θα με λιθοβολήσουν. Εκεί είναι όλοι αναμάρτητοι, και αθώοι.Δεν διαβάζεις το ιντερνετ των ανθρώπων,  ποτέ και κανένας πολιτικός δεν ομολόγησε ότι έκλεψε η ότι λαδώθηκε, κανένας επιχειρηματίας δεν ομολόγησε ότι λάδωσε πολιτικό. Και επειδή είμαι και εγώ θεός σαν και σένα έχω καταλάβει ότι και στα επόμενα 1000 χρόνια κανένας δεν θα ομολογήσει ενοχή.

ΑΙΣΙΟΣ Υπονοείς κάτι με τους κοριούς και τους θεούς, η απλώς τα λες  για να με εντυπωσιάσεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να δώσεις εσύ  ο έξυπνος την ερμηνεία, εγώ τρελός και απαίσιος είμαι , λέω ελεύθερα ότι θέλω. Και στο κάτω κάτω δεν είδα ποτέ μου κάλπη γιατί έτσι θα αναγνώριζα τη δημοκρατία σας, ότι και να ψήφιζα.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να τα πήραν πραγματικά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν τα πήραν ήταν μαλάκες , αν τα πήραν είναι κλέφτες. Μονά ζυγά δικά μου όλα. Εσύ τι προτιμάς να έκαναν;

ΑΙΣΙΟΣ Με έφερες σε αμηχανία, αλλά έτσι είστε εσείς οι φασίστες, όλα άσπρο-μαύρο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλέπω ότι δεν απαντάς γιατί φοβάσαι το ξύλο.  Θα σε πλακώσουν ότι και να προτιμήσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Στα αλήθεια πήγες στο συλλαλητήριο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πήγα αλλά με έδιωξαν. Φόρεσα λάθος στολή, την δανείστηκα από κάποιον άστεγο που την είχε δανειστεί από έναν άλλο άστεγο, που και αυτός την είχε ανταλλάξει με έναν πεινασμένο τροφιμο.

ΑΙΣΙΟΣ Τι στολή ήταν αυτή;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Του Μεγάλου Ναπολέοντα.

ΑΙΣΙΟΣ Βρε ηλίθιε δεν είδες ότι δεν είχε περικεφαλαία;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν φορούσαν όλοι περικεφαλαίες στο συλλαλητήριο. Μάλλον με θεώρησαν προβοκάτορα των σκοπιανών και του Σόρος που θέλει να κλείσει το φέισμπουκ τώρα που το έμαθαν όλες οι ηλικίες και κοπροσκυλάνε όλοι μέρα με τα λάικ , τα βιράλ.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να το σταματήσουν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι παράνομοι σούπερ κοριοί έπιασαν κάτι επίσημες συνομιλίες του Σόρος και της παρέας του. Ετοιμάζονται να βάλουν ημερήσιο χρόνο. 60 με 70 λεπτά την ημέρα ανά κινητό. Υπάρχουν και απόψεις για χρόνο ανά ηλικία και επάγγελμα. Με το φέισμπουκ κανένας δεν δουλεύει. Και οι συνταξιούχοι όλη μέρα πάνω απο ένα κινητό είναι.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν γίνεται αυτό , δεν μπορούν να μας περιορίσουν, εγώ τις μισές ώρες της ημέρας μετράω τα λεφτά μου και τις άλλες μισές είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχει αξία η ζωή χωρίς να μαθαίνεις τα παθήματα των άλλων, δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς να σχολιάζεις και να διαβάζεις σχόλια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν με ενδιαφέρουν τα νοήματα, εγώ ξέρω ότι έχει δοθεί εντολή για γενικό μπλάκ άουτ του φέισμπουκ σε όλο τον πλανήτη για 30 μέρες. Τα εργαστήρια της Νοβάρτις δουλεύουν νυχθημερόν και παράγουν νέας τεχνολογίας χάπια για να εμβολιάσουν τα δις των ανθρώπων που θα υποφέρουν από τη στέρηση. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κάνουν αυτά  τα χάπια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΘα ανοίγεις το κινητό και θα βλέπεις  ένα εικονικό φέισμπουκ, για δύο ώρες. Με 3 χάπια την ημέρα θα μπορείς να κάνεις λάικ επί 6 ώρες. Δεν θα έχει καμιά διαφορά από το σημερινό, θα είσαι στο φέισμπουκ όπως βλέπεις τα όνειρα. Πάλι θα κονομήσουν αυτοί της Νοβάρτις.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν βγάζω άκρη μαζί σου, ο Αλέξης πότε πέφτει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι ηλίθια ερώτηση, πέφτει όταν παραπατήσει , όπως όλοι οι ανθρωποι.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα πάρει την εξουσία  αν φύγει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όλο εσύ ρωτάς και όλο εγώ απαντάω. Λάθος η διατύπωση, ποιος θα κυβερνήσει έπρεπε να ρωτήσεις. Τέλος πάντων μάλλον οι Ρουβίκωνες θα κυβερνήσουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. O Kυριάκος αποκλείεται, θα αφιερώσει τα επόμενα 3-4 χρόνια για να  υπερασπιστεί τον Σαμαρά , τον Βενιζέλο , τον Στουρνάρα και τους άλλους εμπλεκόμενους, δεν θα αχοληθεί με τα κυβερνητικά. Μετά βλέπουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Τι να έλεγε ο ψηλός αν ζούσε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ "Αν έπεφτε σε μένα το λαχείο της Νοβάρτις  θα σας  έλεγα ότι θα  ξεχνούσαμε το μακεδονικό σε δέκα μέρες και όχι σε δέκα χρόνια, τελικά είμαι μεγάλος γκαντέμης".Τι άλλο μπορεί να έλεγε.

Last Updated on Thursday, 08 February 2018 03:43
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 431